New Orleans Saints
46 feliratkozó
több mint 4 éve
Az a vicc, hogy pont akkorra lettünk egy közepesnél is gyengébb csapat, amikor a következő 5 meccsünkből (beleértve a mait is) 4 prime time...! 😀
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 4 éve
Micsoda esélyek.....Bevagtam két üveg vöröset 😕 de beállítottam az órát! 50-50
Ki fog még virrasztani velem együtt?
Kájzerszóze
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
Micsoda esélyek.....Nekem sajnos meló, marad a meló utáni visszanézés
Ki fog még virrasztani velem együtt?
Kájzerszóze

több mint 4 éve
Micsoda esélyek.....Ki fog még virrasztani velem együtt?

több mint 4 éve
Ingram sem játszik végül 😁Komoly lesz az RB tandem is

több mint 4 éve
Out lett o is... Ramczyk es Kamara is.Jóvan: Ramczyk és Ingram sem edzett tegnap. Jó kis meccs leszDavenportot se hagyd ki 😁
Gyurma Pappa
kapitnono
Jo hir hogy Sziamiau jol van😀
A Billsnel mindenki jol van.
Tuti nyerünk⚜️⚜️⚜️⚜️

több mint 4 éve
Jóvan: Ramczyk és Ingram sem edzett tegnap. Jó kis meccs leszDavenportot se hagyd ki 😁
Gyurma Pappa

több mint 4 éve
Jóvan: Ramczyk és Ingram sem edzett tegnap. Jó kis meccs lesz

több mint 4 éve
És egy kisebb jó hír: Lattimore bűnügye ejtve.

több mint 4 éve
Oké, Landon Young se bírta sokáig... Szerintem Hill OL-t dog játszani

több mint 4 éve
Egy jó kis összefoglaló a történtekről és a lehetőségekről (bár nem sok van):saintswire.usatoday.com/lists/saints-vs-eagles-analysis-taysom-hill-stats/
több mint 4 éve
Nahát, ezt nem is tudtam 😀 Nem úgy volt, hogy eredetileg is oda akart menni, csak Payton szerzett egy 7.kört, amivel draftolta? Nem biztos, hogy Panthers, de valami másik csapat rémlik....Aki azóta Panthers játékos 😀www.instagram.com/p/CWl8m0fJWPR/?utm_medium=copy_linkÉn ugyan kívülálló vagyok, de ahhoz képest, amit láttam tőle, amit eddig keresett az is brutálisan sok, ennek a meghosszabbítása nem normális dolog. Főleg annak tükrében, hogy (ha jól emlékszem) tavaly ledraftoltatok valakit egy cserével, aki Hill utódnak szántak.
Lényegében: Hill ugyanannyit fog keresni mint eddig, és nem kell benyelni 8.9 millió halott pénzt.
Egyébként meg Payton és Loomis trollkodik 😂
Gyurma Pappa
Antonius
Igen, ezen lehet vitatkozni, hogy sok-e vagy sem, de mondjuk biztos hogy sokat nyom a latba, hogy pl. a Vikes elleni PO meccset ő fordította meg (amit ugyan elvesztettünk végül) a teljes megsemmisülésből.
Az, hogy ezért mennyit fizet neki Payton és Loomis, velük beszéld meg 😊
Gyurma Pappa
Jogos egyébként, érthetetlen döntések mindenhol vannak 😀
Cowboys 4ever.
több mint 4 éve
Goff is kapott valahogy évi 35 milliót 😁www.instagram.com/p/CWl8m0fJWPR/?utm_medium=copy_linkÉn ugyan kívülálló vagyok, de ahhoz képest, amit láttam tőle, amit eddig keresett az is brutálisan sok, ennek a meghosszabbítása nem normális dolog. Főleg annak tükrében, hogy (ha jól emlékszem) tavaly ledraftoltatok valakit egy cserével, aki Hill utódnak szántak.
Lényegében: Hill ugyanannyit fog keresni mint eddig, és nem kell benyelni 8.9 millió halott pénzt.
Gyurma Pappa
Antonius

több mint 4 éve
Úgy vannak vele, hogy megbecsülik a "szorgalmas" munkaerőt.Aki azóta Panthers játékos 😀www.instagram.com/p/CWl8m0fJWPR/?utm_medium=copy_linkÉn ugyan kívülálló vagyok, de ahhoz képest, amit láttam tőle, amit eddig keresett az is brutálisan sok, ennek a meghosszabbítása nem normális dolog. Főleg annak tükrében, hogy (ha jól emlékszem) tavaly ledraftoltatok valakit egy cserével, aki Hill utódnak szántak.
Gyurma Pappa
Antonius
Igen, ezen lehet vitatkozni, hogy sok-e vagy sem, de mondjuk biztos hogy sokat nyom a latba, hogy pl. a Vikes elleni PO meccset ő fordította meg (amit ugyan elvesztettünk végül) a teljes megsemmisülésből.
Gyurma Pappa
Egy biztos akarásban, szorgalomban nincs párja. Valszeg jó QB sosem lesz, de jó vezér vagy lehet.
Erre felé is vannak tudatlan emberek jól fizető helyen.
Szerkesztette: kijo
több mint 4 éve
Aki azóta Panthers játékos 😀www.instagram.com/p/CWl8m0fJWPR/?utm_medium=copy_linkÉn ugyan kívülálló vagyok, de ahhoz képest, amit láttam tőle, amit eddig keresett az is brutálisan sok, ennek a meghosszabbítása nem normális dolog. Főleg annak tükrében, hogy (ha jól emlékszem) tavaly ledraftoltatok valakit egy cserével, aki Hill utódnak szántak.
Gyurma Pappa
Antonius

több mint 4 éve
www.instagram.com/p/CWl8m0fJWPR/?utm_medium=copy_linkÉn ugyan kívülálló vagyok, de ahhoz képest, amit láttam tőle, amit eddig keresett az is brutálisan sok, ennek a meghosszabbítása nem normális dolog. Főleg annak tükrében, hogy (ha jól emlékszem) tavaly ledraftoltatok valakit egy cserével, aki Hill utódnak szántak.
Gyurma Pappa
Cowboys 4ever.
több mint 4 éve
Trautman off 4-6hétre. Király.Az a baj, hogy már rezignált vállrándítással fogadtam... jól jelzi az érzéseimet ezzel a szezonnal kapcsolatban.
MC12

több mint 4 éve
Trautman off 4-6hétre. Király.
több mint 4 éve
www.instagram.com/p/CWl8m0fJWPR/?utm_medium=copy_linkLényegében: Hill ugyanannyit fog keresni mint eddig, és nem kell benyelni 8.9 millió halott pénzt.

több mint 4 éve
Ez komoly? Vagy csak valami kora áprilisi tréfa?Ez meg mi a fene.Taysom Hill’s hybrid deal is unique and unlike other contracts because it pays him a $40 million base salary for the role that he’s currently playing, and up to an additional $55 million if he does become the Saints’ starting QB for the next four seasons.
— Adam Schefter (@AdamSchefter) November 22, 2021
iktriad
Biztosan tud valamit Paytonról.
kijo
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
A lentebbieket a saját szellemi épségem megőrzése érdekében nem kommentálom.Ellenben Jordan 1,5 sack-re van a 100tól ami mindenképpen megsüvegelendő teljesítmény 😊 HOF lehet-e? Az évet 105 körül zárhatja kb, 2-3 év van még benne, 120ig eljuthat simán, ott meg már elég sok a hof.
több mint 4 éve
Noooormális??????