New Orleans Saints

46 feliratkozó

több mint 4 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 512 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Amúgy Thomassal mi van?
Azon kívül h úszik a pénzben!
több mint 4 éve
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 378
Elvileg nagyon próbáltunk tradelni Beckhamért a brownssal, de végül nem jött össze.

Valamint Rivers azt mondta ha megkeresnénk lehet visszajönne
kapitnono
Két primadonna egy csapatban remek lett volna 😀😀😀

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 110 — WHO DAT!!!!
Elvileg nagyon próbáltunk tradelni Beckhamért a brownssal, de végül nem jött össze.

Valamint Rivers azt mondta ha megkeresnénk lehet visszajönne

több mint 4 éve
eloel 3 228 — Hard working. Alpha male. Jackhammer.
kergettük OBJ-t, sajnos (?) nem sikeresen

- new orleans saints hungary - sig gallery -
több mint 4 éve
Azért az kemény, hogy PJ-t konkrétan a pályán sem látom, de van 3 int-je 😀

több mint 4 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 443 — zászló zászló szív

❤️

több mint 4 éve
mate93 New Orleans Saints 538
 trenchwarfare.substack.com/p/week-8-film-room-bucs-and-saints

a hetvegi meccsen az O line es D line elemzese a zsenialis Brandon Thorntol, ajanlom mindenkinek, akit erdekel az ilyesmi

McCoy nagyon kiraly, Armstead meg gyakorlatilag fel kezzel jatszik es meg igy is kiemelkedo
több mint 4 éve
E mellé a védelem mellé egy game manager QB kell, és nem tudom megítélni, hogy ki hozna többet mint Siemian vagy Hill.

Ha tippelnem kell akkor marad minden így, aztán vagy nyerünk 17 ponttal vagy kikapunk. Tiszta 60-as évek...
Gyurma Pappa
Még év elején azt mondta Sean, hogy ha megsérülne Winston, akkor meccs közben Hillt hozná be/Most nyilván nem volt/ és ha lenne 1 hete akkor Siemianre igazítaná a playbookot, nem kezdetné Hillt. Kíváncsi vagyok változott e ez azóta, vagy esetleg keresünk valakit.
kapitnono
ez pont forditva volt - ha megserul Jameis, akkor Trevor all be, hiszen Taysomnak annyira sok feladata van az offense-ben minden heten, hogy nem megoldhato, hogy o ugorjon be. de azt mondta, a kovetkezo heten mar Hill kezdene. szerintem Taysom Hill innentol a QB1
mate93
Akkor sorry, nekem valahogy ez rémlett, de lehet neked van igazad, kíváncsian várom egyáltalán felpül e Hill a hétvégére

több mint 4 éve
mate93 New Orleans Saints 538
E mellé a védelem mellé egy game manager QB kell, és nem tudom megítélni, hogy ki hozna többet mint Siemian vagy Hill.

Ha tippelnem kell akkor marad minden így, aztán vagy nyerünk 17 ponttal vagy kikapunk. Tiszta 60-as évek...
Gyurma Pappa
Még év elején azt mondta Sean, hogy ha megsérülne Winston, akkor meccs közben Hillt hozná be/Most nyilván nem volt/ és ha lenne 1 hete akkor Siemianre igazítaná a playbookot, nem kezdetné Hillt. Kíváncsi vagyok változott e ez azóta, vagy esetleg keresünk valakit.
kapitnono
ez pont forditva volt - ha megserul Jameis, akkor Trevor all be, hiszen Taysomnak annyira sok feladata van az offense-ben minden heten, hogy nem megoldhato, hogy o ugorjon be. de azt mondta, a kovetkezo heten mar Hill kezdene. szerintem Taysom Hill innentol a QB1
több mint 4 éve

Gyurma Pappa

több mint 4 éve
goboston New England Patriots 221
 www.instagram.com/p/CVvc56Bv2Y-/?utm_medium=copy_link

Csak ha valaki nem utálná a Tampát még. Én egy évtizede mondom hogy ki nem állhatom őket, amikor a Hawks PO meccs előtt kiütötték a fél csapatot...
Gyurma Pappa
Megnéztem most a zanzásított verziót.

Hát kevés ostobább és fegyelmezetlenebb csapat van a Bucsnál a ligában, pedig erős a mezőny. Az viszont megnyugtató, hogy ez a Tampa Brady nélkül egy erős 7-10-es csapat.
Amadeus
Ja, a vasárnapi taktika is az volt, hogy Brady valahogy megoldja. És sajnos most ebben a secondarynk partner volt egy-két playben...

Azért az valahol sokat elmond Brady zsenijéről, hogy egy ilyen edzői gárdával, egy ilyen fegyelmezetlen és ostoba védelemmel Super Bowlt tudott nyerni. Már mondtam korábban, nagyon jó lenne, ha megírná valaki, hogy miket is mondott Tom az öltözőben a bye week után, amitől megváltozott a csapat, érdekes menedzsment irodalom lenne
Gyurma Pappa
Lehet, nem is az öltözőben, hanem Arians irodájában hangzott el valami egész rövid beszélgetés: Bruce, ha playoffba akartok jutni, akkor most dőljetek hátra kicsit Byronnal, átveszem a melót 😀
Ahogy abbahagyja az öreg, a Tampa megy vissza oda, ahol előtte volt. Amúgy valóban nem egy szimpatikus keret. Többen is tisztátalanul, bután és nagyképűen játszottak vasárnap. Bowles amúgy mitől lett kikiáltva védelmi gurunak? Én nem kisértem figyelemmel a munkásságát, de lehet akármilyen emberanyaga (és Paytonnak is), Payton mindig alaposan lőcsre húzza 😀
több mint 4 éve

Csak ha valaki nem utálná a Tampát még. Én egy évtizede mondom hogy ki nem állhatom őket, amikor a Hawks PO meccs előtt kiütötték a fél csapatot...
Gyurma Pappa

Hát kevés ostobább és fegyelmezetlenebb csapat van a Bucsnál a ligában, pedig erős a mezőny. Az viszont megnyugtató, hogy ez a Tampa Brady nélkül egy erős 7-10-es csapat.
Amadeus
Ja, a vasárnapi taktika is az volt, hogy Brady valahogy megoldja. És sajnos most ebben a secondarynk partner volt egy-két playben...

Azért az valahol sokat elmond Brady zsenijéről, hogy egy ilyen edzői gárdával, egy ilyen fegyelmezetlen és ostoba védelemmel Super Bowlt tudott nyerni. Már mondtam korábban, nagyon jó lenne, ha megírná valaki, hogy miket is mondott Tom az öltözőben a bye week után, amitől megváltozott a csapat, érdekes menedzsment irodalom lenne

több mint 4 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 426

Gyurma Pappa

több mint 4 éve
 youtu.be/owFBTLVA8d8

Szerintem Mark már megbánta hogy az ügynökére hallgatott

több mint 4 éve

Gyurma Pappa
Én most megnéztem 3 Siemian highlights videót szóval lelkes lettem!

több mint 4 éve

több mint 4 éve
Kérdés mi az elképzelés. Ha azonnal rendszerfitt kell, akkor nyilván Teddy. Azért olyan sokat nem változott a playbook.
Ha kísérletezni akar SP akkor Minshew, Foles, mvpTrub, vagy valami padon ülő akárki. De nekem az a legvalószínűbb így hirtelen, hogy lesz ami lesz, aztán nekiugrunk ezzel a hárommal aki van, meg a gyakorlóba igazolunk egy AJ Mccaron szerű valakit. Newtonnak továbbra se látom semmi értelmét.

több mint 4 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 935 — Keep pounding
Vannak még opciók, Minshew, Teddy...

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Foles mennyi lenne? 6.-7. kör? annyit megér, bár kétlem hogy hozunk bárkit is
lol
Sok a fizetése
Gyurma Pappa
Bears átvállalhat abból némi összeget, ez nem lenne akadály.
Dalton szerintem egyébként kézenfekvőbb opció lenne. Neki szerződése sincs jövőre.
több mint 4 éve
lol
Sok a fizetése

több mint 4 éve
eloel 3 228 — Hard working. Alpha male. Jackhammer.

- new orleans saints hungary - sig gallery -
több mint 4 éve
https://scontent.cdninstagram.com/v/t51.71878-15/624484723_3312091365619458_6557415304315295623_n.jpg?stp=cmp1_dst-jpg_e35_s640x640_tt6&_nc_cat=100&ccb=7-5&_nc_sid=18de74&efg=eyJlZmdfdGFnIjoiQ0FST1VTRUxfSVRFTS5iZXN0X2ltYWdlX3VybGdlbi5DMyJ9&_nc_ohc=mDfxst7SS3gQ7kNvwFQT3AA&_nc_oc=AdmDrCyt3EGl33bnX9wFbcgqSnaH79EDrMSkQhC4Yt7dmKkC4UwG5x4hYUdMOiqlAts&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.cdninstagram.com&_nc_gid=bb8qRBLGlCKtVZyQs9cJNQ&oh=00_Afs5bcW-P7yZa5vVfz-uJg8_VwFiJK92kExyCDHzKdhpBQ&oe=6988E2AC
New Orleans Saints Fan Page on Instagram: "On behalf of every Saints fan, fuck you Tampa Bay"
9,880 likes, 442 comments - whodatsnation on November 1, 2021: "On behalf of every Saints fan, fuck you Tampa Bay".

több mint 4 éve
Kurva életbe

több mint 4 éve
Winston: ACL, teljes szezonra out
atapapa
Bassza meg 😕

több mint 4 éve
Rutin New Orleans Saints LSU Tigers 2 021
Na, kíváncsi vagyok, rámegyünk-e egy QB-trade-re keddig.

Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???