New Orleans Saints
45 feliratkozó
több mint 3 éve
twitter.com/Saints/status/1348444821548130305?s=19twitter.com/CBSSports/status/1348449610801545219?s=20
😀
Telefonon nem tudom hogy lehet beágyazni.
Szerkesztette: EasyGhost
több mint 3 éve
Rutin
2 021
Igen, az ESPN-en már fenn van, vasárnap éjjel, 0:40..
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 3 éve
Rutin
2 021
Akkor tehát pont ugyanebben az időben jövő vasárnap lesz.
több mint 3 éve
NFL.com bénade van, a Saints-TB a negyedik meccsJol lattam a meccs vegen hogy vasarnap 6.40-tol jatszunk?Szerintem nincs még schedule.
Kájzerszóze
Gyurma Pappa
r.baggio
több mint 3 éve
de van, a Saints-TB a negyedik meccsJol lattam a meccs vegen hogy vasarnap 6.40-tol jatszunk?Szerintem nincs még schedule.
Kájzerszóze
Gyurma Pappa
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Tomcsik
8 010
Grat srácok mondtam hogy síma lesz ez. Megalázó volt ez a részünkről. Remélem elkapják ok a Packerst. Innentől Bills és Saints!
több mint 3 éve
Jol lattam a meccs vegen hogy vasarnap 6.40-tol jatszunk?Szerintem nincs még schedule.
Kájzerszóze
több mint 3 éve
Jol lattam a meccs vegen hogy vasarnap 6.40-tol jatszunk?
több mint 3 éve
Nem volt egy szép győzelem, de győzelem. Bears D, főleg a front összekapta magát erre a meccsre, de ilyen O mentálissal nem lehet nyerni. Mi két drive-t meghúztunk, aztán igazából mindegy volt, a Saints D ennél sokkal jobb, mint hogy ilyen játékkal lehessen haladni.Jövő hétre kell koncentrálni, a védelem remélem felpörög, az O-ban meg a futás kell nagyon. Ha Kamara beindul, akkor nem lesz baj.
több mint 3 éve
Kamara és Thomas is játszik este.Brees meg idén dobálta karrierje során a legpontosabban a 15+yardos passzokat.
Drew Brees finished the 2020 season completing 61.3% of his passes thrown 15+ yards downfield with 5 TD and 0 Int.
— ESPN Stats & Info (@ESPNStatsInfo) January 10, 2021
That’s the highest completion percentage on those throws in his Saints career and 2nd highest in the NFL this season. pic.twitter.com/y2SMRupq00
Szerkesztette: kapitnono
több mint 3 éve
nemethbence55
426
Szerintem ma hozzuk a W-t, én azt tippelem, hogy ma a D fog nyerni, viszont a mai meccsen Brees és Thomas megérzik egymást és jövő héttől szétszed az O mindenkit.
több mint 3 éve
mindenki nagyon fegyelmezett és koncentrált lesz. évek óta tart a run, elbasztuk, vagy zebrák áldozatai lettünk, de most szerintem már nincs jövőre megint nekifutunk.... Ez a csapat még a Kapitány csapata, SP még évekig fedélzeten lesz. Nem, ma csak erre a meccsre figyelnek majd és legyen igazam, de én csakazértis erődemonstrációt várok. Csak azért is, hogy ne ez legyen az utolsó meccs.....Nem lesz baj, nyerni fogunk, mert nyerni kell.
több mint 3 éve
Rutin
2 021
Én már ma is attól tartok, hogy SP majd jól túlgondolja a dolgokat megint, mert esetleg nem csak a mai meccs fog a fejében járni, hanem az is, hogy Arians bácsit jól félrevezesse a playhívásokkal, tekintettel a jövő hétvégére.Meggyőződésem, hogy tavaly emiatt úszott el a Vikings-meccs...
több mint 3 éve
4 meccset kell nyerni, 5 hét alatt. Minden más csak mellébeszélés. Nincs olyan csapat az NFC-ben, de az AFC-ben sem, akivel szemben nem legalább 50-50 az esélyünk, mindegy hol játszunk. Nem érdemes esélylatolgatni, még álmodozni sem, ezt tavaly legkésőbb mindenkinek meg kellett tanulnia.
több mint 3 éve
nemethbence55
426
Érdekes lesz, ha ma tovább jutunk. Nyilván nem kell számolgatni meg tervezgetni, hogy mi lesz velünk az NFC döntőben, mert mindig ebbe bukunk bele, de ha ma nyerünk akkor ugye Tampa jön, a másik meccs pedig egy GB-Rams lesz.Kettős érzéseim vannak, mert félek, hogy Brady-ék a két vereség miatt fel szívják magukat, túl oldalon viszont lehet bízni a Ramsben, hogy hazai pályán lehet az NFC döntő, ha minden jól alakul számunkra, de nyilván ez csak egy gondolatmenet nem tervezgetés.
A legfontosabb, hogy ma nyerjünk.
több mint 3 éve
index.hu/sport/amerikaifutball/2021/01/08/nfl_super_wild_card_weekend_kor_beharangozo_afc_nfc/Hivatalosan még senki nem mondta ki
Azt írja a Főnök bejelentette, hogy visszavonul. Lemaradtam valamiről?
Kájzerszóze
több mint 3 éve
index.hu/sport/amerikaifutball/2021/01/08/nfl_super_wild_card_weekend_kor_beharangozo_afc_nfc/ Azt írja a Főnök bejelentette, hogy visszavonul. Lemaradtam valamiről?
több mint 3 éve
CGJ aktiválva a Covid IR ről, és elvileg Kamarát is ma fogjuk
több mint 3 éve
Értem én, de ne erre emlékezzenek a szezonból majd! 😉
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 3 éve
MC12
6 378
Armstead? Élete szezonja, sosem volt ilyen erős év végeHendricson is megérdemelte volna a második csapatot.
Gyurma Pappa
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
Armstead? Élete szezonja, sosem volt ilyen erős év vége