New Orleans Saints
46 feliratkozó
több mint 4 éve
Winston a hírek szerint ACL és MCL szakadással az öltözőben:Do ya thing Jameis Winston 😂😂😂 crutch dance that W 😂 #saints #jameiswinston #NewOrleansSaints #Nfl pic.twitter.com/kyMcxr8fu1
— Daryl Paul (@DP_1991) October 31, 2021
több mint 4 éve
Ezt a győzelmet teljesen megérdemelte a Saints, sokkal többet tett bele mindenki a New Orleans részéről, talán egy picivel több alázat sem árt majd a Bucsnál a folytatásra

több mint 4 éve
A két original Tampa fan tök jó arc, jövök is nekik egy sörrel a tavalyi miatt 😀Mivanmi????? Na lehet jönni "Tampa" "fanok"!!!mármint ex-patriots fanok?
Gyurma Pappa
óriási győzelem, így kell küzdeni 😊
lol

több mint 4 éve
Mivanmi????? Na lehet jönni "Tampa" "fanok"!!!mármint ex-patriots fanok?
Gyurma Pappa
óriási győzelem, így kell küzdeni 😊
több mint 4 éve
SzőrszálhasogatóHa Jamarcus Russell lenne az irányító se tudnánk kikapni a TampátólAlapszakaszban.
atapapa
Sztyopa

több mint 4 éve
Sztyopa
315
Ha Jamarcus Russell lenne az irányító se tudnánk kikapni a TampátólAlapszakaszban.
atapapa
Why so serious?
több mint 4 éve
Ha Jamarcus Russell lenne az irányító se tudnánk kikapni a Tampától
több mint 4 éve
Mivanmi????? Na lehet jönni "Tampa" "fanok"!!!

több mint 4 éve
oda-vissza verni a Tampát azért nem könnyű... de akkor bukjam csak el a szelvényt 😀Akkor lenyomjuk a Tampát????Én meglepetést érzek, Payton oda fogja rakni amit oda szokott. 😀🍆
fogadtam ellenünk, szóval én már megtettem, amit lehetett 😀
Kájzerszóze
KeyG

több mint 4 éve
Akkor lenyomjuk a Tampát????Én meglepetést érzek, Payton oda fogja rakni amit oda szokott. 😀🍆
fogadtam ellenünk, szóval én már megtettem, amit lehetett 😀
Kájzerszóze
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
Akkor lenyomjuk a Tampát????fogadtam ellenünk, szóval én már megtettem, amit lehetett 😀
Szerkesztette: Kájzerszóze

több mint 4 éve
2. opciónak tökéletes , első évében nagyon bírtam a Ravens-nél sajnos 2. évére visszaesett és Dobbins kiszorította. De 2. opciónak tökéletes Kamara mellé.Simán, utóbbi években szinte rostert sem fognak a 7. Köröseink, ő meg hátha picit tudja mentesíteni KamarátIngram hazatér 😊 egy késői picket kap a Texans. Nem hiszem, hogy jó döntést hozott, amikor elment, de hátha még van a pincében egy kis anyag 😊7. kör 😂
MC12
Hát annyit megér, szerintem gond nélkül
Gyurma Pappa
kapitnono
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
Simán, utóbbi években szinte rostert sem fognak a 7. Köröseink, ő meg hátha picit tudja mentesíteni KamarátIngram hazatér 😊 egy késői picket kap a Texans. Nem hiszem, hogy jó döntést hozott, amikor elment, de hátha még van a pincében egy kis anyag 😊7. kör 😂
MC12
Gyurma Pappa

több mint 4 éve
Ingram hazatér 😊 egy késői picket kap a Texans. Nem hiszem, hogy jó döntést hozott, amikor elment, de hátha még van a pincében egy kis anyag 😊7. kör 😂
MC12

több mint 4 éve
Már nem, ha jól néztem akkor Panthers.Jogos, Ő nemrég bontott sátrat...Akkor elmondhatjuk, hogy Ingram-et 2x draftoltuk, 11 és 22, ha jól számoltam. 😁Snead meg csapat nélkül 😃
Én örülök, remélem hozza amit kell.
Vajon WR-t is hozunk? B. Coocks is a Texansban van, ha már a régiek. 😄
Fattyu
KeyG
Fattyu

több mint 4 éve
Jogos, Ő nemrég bontott sátrat...Akkor elmondhatjuk, hogy Ingram-et 2x draftoltuk, 11 és 22, ha jól számoltam. 😁Snead meg csapat nélkül 😃
Fattyu
KeyG
Szerkesztette: Fattyu
több mint 4 éve
Akkor elmondhatjuk, hogy Ingram-et 2x draftoltuk, 11 és 22, ha jól számoltam. 😁Snead meg csapat nélkül 😃
Fattyu
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
Akkor elmondhatjuk, hogy Ingram-et 2x draftoltuk, 11 és 22, ha jól számoltam. 😁Én örülök, remélem hozza amit kell.
több mint 4 éve
Ingram hazatér 😊 egy késői picket kap a Texans. Nem hiszem, hogy jó döntést hozott, amikor elment, de hátha még van a pincében egy kis anyag 😊
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
Kamara lett az NFC OPOWDavis meg megérdemelte volna a DPOW-t, nagyon nagyot játszott szerintem, bár végül azt Deion Jonesnak adták

több mint 4 éve
Lutz off az idényre…😕Nagyon jó, remélem az új rúgó nem lesz teljesen homály.
MC12
Peat is most megy MRI-re, de nagyon mondják, hogy ő is egész idényre out
Mondjuk Throckmorton eddig egész jól helyettesíti
PFF has Calvin Throckmorton with just 1 pressure on 36 pass blocking snaps yesterday, all at left guard.
— John Sigler (@john_siglerr) October 26, 2021
In 5 games at right guard, he's allowed 9 pressures. Still hasn't been charged with a sack.
He started 52 consecutive games at Oregon at every spot BUT left guard, though.
Szerkesztette: kapitnono

több mint 4 éve
A védelmet nem féltem. Az O-t sem. Payton meghívta a TÖKÉLETES playt 3. és goalnál (TE screen Juwanra, 4 falember üresben blokkolt előtte), csak Winston elfelejtette. Szerintem amit kapni fog ezért, azután sosem fogja elfelejteni. Payton egyébként is nagyon jókat hívott, most a végrehajtás akadozott. Tavaly a Tampa is az utolsó 2 hónapra lendült be 😀Szar meccs volt, de kezd én felfedezni vélem az éledezés nyomait.