New Orleans Saints
Azt lehet tudni hogy általában mi alapján döntenek az időpontokról?mitol lesz egy meccs szombati vagy vasárnapi? Van valami rendszer vagy a kommisszár dönt és jónapot 😊Ez a döntés elsősorban a TV-társaságok jogköre. Azt már leosztották h kié melyik idősáv:
MC12
NFL WILD CARD PLAYOFF TV SCHEUDLE
DATE GAME TIME ET TV
Sat, 1/9 - 1:00pm ESPN/ABC
Sat, 1/9 - 4:40pm CBS
Sat, 1/9 - 8:15pm NBC
Sun, 1/10 - 1:00pm FOX
Sun, 1/10 - 4:40pm CBS
Sun, 1/10 - 8:15pm NBC
A 4-csapatos WC-hétvégéken mindig az NBC választhatott először, mert övék volt a szombat esti meccs, hogy most 6 meccsnél ez hogyan módosul, azt nem tudom.
Az kb. még fix h a Seattle meccse nem lesz korai révén, hogy az a nyugati parton van, pláne h a mostani állás szerint ugye csoportriválissal, a Rams-szel mérkőznének. Ezen kívül jelen állás szerint a Steelers-Ravens lenne még a csoportellenfelek közötti WC-meccs. Szal sztem ez a 2 lenne a 2 esti.
A jelen párosításokkal én erre a TV schedule-re tippelnék:
Sat, 1/9 - 1:00pm ESPN/ABC CHI @ NO
Sat, 1/9 - 4:40pm CBS CLE @ BUF
Sat, 1/9 - 8:15pm NBC BAL@PIT
Sun, 1/10 - 1:00pm FOX TB @ WAS
Sun, 1/10 - 4:40pm CBS MIA @ TEN
Sun, 1/10 - 8:15pm NBC LAR @ SEA
Szerkesztette: empty taxi
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
Azt lehet tudni hogy általában mi alapján döntenek az időpontokról?mitol lesz egy meccs szombati vagy vasárnapi? Van valami rendszer vagy a kommisszár dönt és jónapot 😊Alvin Kamara confirmed positive for COVID-19 https://t.co/R57zVbFNwq
— ProFootballTalk (@ProFootballTalk) January 1, 2021
If #Saints RB Alvin Kamara remains asymptomatic and receives medical clearance, he could play in a wild-card game next Sunday, Jan. 10 — but not next Saturday, Jan. 9, I’m told.
— Tom Pelissero (@TomPelissero) January 1, 2021
So Kamara’s availability for New Orleans’ playoff opener may hinge on the NFL’s scheduling decision.
empty taxi
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
Alvin Kamara confirmed positive for COVID-19 https://t.co/R57zVbFNwq
— ProFootballTalk (@ProFootballTalk) January 1, 2021
If #Saints RB Alvin Kamara remains asymptomatic and receives medical clearance, he could play in a wild-card game next Sunday, Jan. 10 — but not next Saturday, Jan. 9, I’m told.
So Kamara’s availability for New Orleans’ playoff opener may hinge on the NFL’s scheduling decision.
Szerkesztette: empty taxi
Madden hates me.
#Saints star RB Alvin Kamara is awaiting results of another COVID-19 test as part of the normal process after an initial positive test, per source. If confirmed, Kamara would be out for Sunday’s game against the #Panthers -- and most likely a possible wild-card playoff game, too.
Madden hates me.
Kamara értékeléséről annyit, hogy a PFF a hétvégén se a hét csapatába nem választotta be (Gaskin került be, a Miamiból), se 90.0 feletti grade-et nem adott neki... (kapott ellenben Ramczyk és Cam Jordan)Ez komoly? 😊 vicc....tehát 6 td meg 172 yard nem elég oké 😊
Rutin
Szerkesztette: MC12
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
Azért is érthetetlen a 2011-es év, mert - ha lehet hinni a wikinek - 10(!!!) különböző kategóriában is NFL rekordot ért el.2009 egyértelműen Manningnek szólt (elképzelhető, ha akkor nyernek, nem sokat marad már a ligában), 2011 a mai napig az érthetetlen. Az volt a liga történetének egyik legjobb, ha nem a legjobb O-ja. Szerintem Brees hanyagolása mögött az van, hogy ő Payton óta ekkora HoF kaliber, illetve hogy alapvetően kis csapatokban (piacokon) játszott. Manning ugye családi dinasztia, Rodgers meg a Packersben játszik, ami meg NFL történelem.Mióta a liga ennyire pass-happy lett, azóta ez a folyamat megállíthatatlan. Azért volt szomorú, hogy Brees elsőre nem döntötte meg Marino rekordját, mert akkor még más szabályok voltak. Azóta már Wilson is tud 5k szezont.Azt a 2009-es szon végit még mindig nem nagyon értem, de 2011-ben is jobban megérdemelt volna szerintem mint Rodgers.
És ma már itt tartunk, a világ legigazságtalanabb dolga, hogy a Kapitány sosem kapott MVP-t...
Gyurma Pappa
5400 yarddal, 46 td-vel, 13 nyert meccsel nem lehet mvp címet nyerni...
kapitnono
Nem tudom, ezek ilyen gondolatfoszlányok, amik foroghattak a szavazók fejében.
Gyurma Pappa
Az OPOY-t azonban megkapta abban az évben.
Szerkesztette: Andris10
2009 egyértelműen Manningnek szólt (elképzelhető, ha akkor nyernek, nem sokat marad már a ligában), 2011 a mai napig az érthetetlen. Az volt a liga történetének egyik legjobb, ha nem a legjobb O-ja. Szerintem Brees hanyagolása mögött az van, hogy ő Payton óta ekkora HoF kaliber, illetve hogy alapvetően kis csapatokban (piacokon) játszott. Manning ugye családi dinasztia, Rodgers meg a Packersben játszik, ami meg NFL történelem.Mióta a liga ennyire pass-happy lett, azóta ez a folyamat megállíthatatlan. Azért volt szomorú, hogy Brees elsőre nem döntötte meg Marino rekordját, mert akkor még más szabályok voltak. Azóta már Wilson is tud 5k szezont.Azt a 2009-es szon végit még mindig nem nagyon értem, de 2011-ben is jobban megérdemelt volna szerintem mint Rodgers.
És ma már itt tartunk, a világ legigazságtalanabb dolga, hogy a Kapitány sosem kapott MVP-t...
Gyurma Pappa
kapitnono
Nem tudom, ezek ilyen gondolatfoszlányok, amik foroghattak a szavazók fejében.
Mióta a liga ennyire pass-happy lett, azóta ez a folyamat megállíthatatlan. Azért volt szomorú, hogy Brees elsőre nem döntötte meg Marino rekordját, mert akkor még más szabályok voltak. Azóta már Wilson is tud 5k szezont.Azt a 2009-es szon végit még mindig nem nagyon értem, de 2011-ben is jobban megérdemelt volna szerintem mint Rodgers.
Gyurma Pappa
Igazából egy normális világban Kamarának az mvp címert kellene versenyben lennie. Az ugye arról szól (kéne szólnia), hogy ki az a a játékos, aki a telejesitményével alapvetően meghatározza a csapata általános teljesítményét, mennyi értèket ad hozzá a csapathoz, függetlenül a pozíciójától (bármelyik irányító dobhat nagyon jól és okosan, ha szarok ez elkapók nem lesznek jó számai). És mindezek mellett hány győzelmet szereztek összesen. Ilyen alapon idén Rodgers - Kelce - Henry - Kamara és mondjuk Mahomes között kéne ennek eldőlnie. De az is biztos, hogy ha a két fentebbi irányító kapja az opoy és mvp címeket az mélyen igazságtalan lesz, minimum Kelce-vel szemben (még ha ő nálam inkább egy hamis wr mint te). Lehet mondani, hogy a futásnál az o-fal a lényeg és bárki elfutkoraszik egy jó o-fal mögött, de erre meg azt mondom, hogy DevanteAdamseknek meg Kelce-knek azért könnyebb 1000+ yardokat dobálni irányítóként mintha a liga aljának kéne passzolnod. Az elmúlt években az irányítók látványosan elkezdtek túlértékeltek lenni az NFLben a futók meg alul. De ahogy volt ez fordítva úgy lesz ez máshogy is majd, lehet, hogy 20 év múlva de ez sem örök 😊Kamarának van esélye az OPOY-re?RB nem lesz OPOY. Tavaly MT címe is óriási meglepetés volt.
Among NFL RBs, Alvin Kamara is:
1st in Touchdowns - 21
1st in Receiving Yards - 756
1st in Receptions - 83
2nd in Total First Downs - 93
3rd in All-Purpose Yards - 1,732
Andris10
Gyurma Pappa
Kamarának van esélye az OPOY-re?RB nem lesz OPOY. Tavaly MT címe is óriási meglepetés volt.
1st in Touchdowns - 21
1st in Receptions - 83
Andris10
Kamarának van esélye az OPOY-re?Szerintem nem nagyon, max ha az 1000 futott, elkapott yard összejött volna neki akkor talán
1st in Touchdowns - 21
1st in Receptions - 83
Andris10
1st in Touchdowns - 21
1st in Receptions - 83
Green Bay meg Seattle szerintem elfér az NFC East mellett az idei formát nézve.Saints home opponents in 2021:Igen akartam én is linkelni, hogy a jövő év se egy leány álom sorsolás szempontjából....
Atlanta
Carolina
Tampa Bay
Dallas
New York Giants
Buffalo
Miami
Green Bay
Saints road opponents in 2021:
Atlanta
Carolina
Tampa Bay
New England
Seattle
New York Jets
Philadelphia
Washington
Rutin
MC12
Saints home opponents in 2021:Igen akartam én is linkelni, hogy a jövő év se egy leány álom sorsolás szempontjából....
Atlanta
Carolina
Tampa Bay
Dallas
New York Giants
Buffalo
Miami
Green Bay
Saints road opponents in 2021:
Atlanta
Carolina
Tampa Bay