New Orleans Saints

46 feliratkozó

több mint 4 éve
Fattyu New Orleans Saints 2 071
Elmarad az utcsó előszezon meccs.
Ida nem engedi lejátszani.
Reméljük könnyen átvészelik a lakosok.

több mint 4 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 110 — WHO DAT!!!!
Jameis lett a hivatalos qb1 ha bárkit meglepett volna

több mint 4 éve
clbass New Orleans Saints 3 166 — Saints fan
Brian Poole IR-re került, teljesen elfogyunk corner poszton. Még a végén Crawley lesz az egyik kezdő.
ackrisz17
Elvileg neki is heteket kell kihagynia...
több mint 4 éve
ackrisz17 New Orleans Saints LSU Tigers 390 — ackrisz17@hotmail.hu
Brian Poole IR-re került, teljesen elfogyunk corner poszton. Még a végén Crawley lesz az egyik kezdő.

több mint 4 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 441 — zászló zászló szív
OK 😊
dande
Clickbait, clickbait everywhere... tegnap én is felültem a hype vonatra, hogy a Lattimore ügy ejte

több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 963 — Így remélem megfelelek nektek.....
OK 😊
több mint 4 éve
Van amikor az embernek nehéz elfogadnia, hogy az aki, és a helyzetét. Hill cserét kér ha nem ő lesz a kezdő QB, mert ő azt akar játszani a ligában. Egyfelől dicsérendő a motiváció másfelől meg......azt gondoltam több beltó képessége van.
dande
Forrás? Én ezt most sehol nem találom.
Gyurma Pappa

Aztán hogy ez mennyire valós. Ha nem, akkor sorry
dande
Ezt tavaly februárban mondta:  eu.usatoday.com/story/sports/nfl/saints/2020/02/11/new-orleans-saints-taysom-hill-start-nfl-franchise-qb/4721519002/

több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 963 — Így remélem megfelelek nektek.....
Van amikor az embernek nehéz elfogadnia, hogy az aki, és a helyzetét. Hill cserét kér ha nem ő lesz a kezdő QB, mert ő azt akar játszani a ligában. Egyfelől dicsérendő a motiváció másfelől meg......azt gondoltam több beltó képessége van.
dande
Gyurma Pappa

Aztán hogy ez mennyire valós. Ha nem, akkor sorry

Szerkesztette: dande2
több mint 4 éve
dande

több mint 4 éve
több mint 4 éve
Közben Lattimore ellen úgy néz ki ejtik a vádakat
Gyurma Pappa
Jött ki valami hír, mert nem találok semmit róla eddig?
kapitnono
Benéztem, csak egy jogász vélemény... Twitter és az én whisful thinking élményem

leagueofjustice.com/marshon-lattimore-facing-felony-thats-extremely-hard-to-prove-may-be-innocent/

több mint 4 éve
Gyurma Pappa
Jött ki valami hír, mert nem találok semmit róla eddig?

több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 408 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Még egy jó hír.

Megnéztem az egész meccset, és ha ezekután bárki elhiszi Paytonnak, hogy Taysom egyáltalán közel lehet a kezdőhöz az nagyon hülye. Már bocsánat. Lassú, nehezen hoz döntést, akkor is rosszat. Úgy nyelt be két sacket, hogy közben megivott egy kávét, nem ő, az egész fal. A Jagsé is.

Taysom jó lesz trükkös játékokra, bár szerintem ezt is megismerték már. A sebességével fog nekünk hozni szép játékokat, meg biztos hogy lesznek érdekes RPO-k egy-egy, ahogy eddig is.

Kár érte, jó gyerek, de nem kezdő NFL irányító. És 30 évesen már nem is lesz az.
Gyurma Pappa
Egyetértek minden szóval. Ég és föld a difi a két QB között a látottak alapján. Nem Hill javára.
több mint 4 éve

több mint 4 éve
Nick Vanett is térdsérülést szenvedet. Itt a nagy esély Johnson előtt, szerintem ő is eléggé jól tudna teljesíteni, ha picit javít még a blokkolásán, mert elkapásban már elég sok jó dolgot mutatott.

több mint 4 éve
Megnéztem az egész meccset, és ha ezekután bárki elhiszi Paytonnak, hogy Taysom egyáltalán közel lehet a kezdőhöz az nagyon hülye. Már bocsánat. Lassú, nehezen hoz döntést, akkor is rosszat. Úgy nyelt be két sacket, hogy közben megivott egy kávét, nem ő, az egész fal. A Jagsé is.

Taysom jó lesz trükkös játékokra, bár szerintem ezt is megismerték már. A sebességével fog nekünk hozni szép játékokat, meg biztos hogy lesznek érdekes RPO-k egy-egy, ahogy eddig is.

Kár érte, jó gyerek, de nem kezdő NFL irányító. És 30 évesen már nem is lesz az.

Szerkesztette: Gyurma Pappa

több mint 4 éve
gedam 6 463
Virrasztottam én is. Hill szerintem is bukta a kezdőt (ha volt rá esély, ha nem volt), Winston jól játszott.
Kájzerszóze
winston mindig így játszik. a 2td-je olyan, amilyen ő: bedopta a duplázásba, ledobta a szorosan őrzött emberre. ezekhez kell egy klasszis wr és akkor elkapás lesz, nem int.! én nagyon szeretem a játékát, mert merész és nem a bután rizikózó fajtából. persze ezekből rosszabb napokon int. is lehet, de inkább egy ilyen qb, mint egy olyan, aki csak a tiszta embernek dobja a los környékére vagy keresgéli a távolban, hogy ki szeparálódott és közben bezsákolják.

Szerkesztette: gedam
több mint 4 éve
Kájzerszóze New Orleans Saints Texas Longhorns 5 685 — playoffs???
Virrasztottam én is. Hill szerintem is bukta a kezdőt (ha volt rá esély, ha nem volt), Winston jól játszott.

több mint 4 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 933 — Keep pounding
Jameisnek örülök.
A végén talan rájönnek az emberek hogy majdnem többet számít milyen környezetbe kerülsz, mint hogy mekkora talentum vagy.
(Ugyanitt szegény Trevor....)

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 408 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Trautman egy időre kidőlt.

több mint 4 éve
Callaway 😮

www.instagram.com/p/CS7_8pZns2V/?utm_medium=copy_link

(Griffin ellen csinálta meg, nem egy UDFA CB ellen...)
Gyurma Pappa
Előtte meg Griffin és a 2/1-es Tyson Campbell ellen szerzett még egy remek TD-t.

Neki és Winstonnak kezdenie kell. A Taysom Hill-es bohóckodást QB-ban meg abbahagyni.
több mint 4 éve
Várom még a 40 perces verziót Game Passen, az első félidőt tekergettem végig, de abban szerintem nagyon nincs kérdés, hogy ki a QB1. Hillnek volt néhány fejvakarásos döntése, és egy kicsit úgy láttam a testbeszédén, hogy ő is érzi hogy ez nem igazi. Ráadásul nem az első D ellen játszott (jó Winston sem az első-első D ellen, de értitek, na). Amit fájt nézni még, hogy Jones mennyivel jobb formában van, mint Murray, de ismerve Paytont, szerintem mindkettő rostert fog (soha többet Seattle idegenbeli PO meccs 0 mozgásképes futóval).

A védelem ellen futni idén sem nagyon fognak, Crawley előszezonja egész értékelhető, aztán majd a Packers ellen jön a totális brainfart...

Ijesztő volt Trautman sérülése, de reméljük nem dől ki teljesen. Juwan ígéretes, de szerintem Trautman ígéretesebb... Reménykedjünk.

több mint 4 éve
Callaway 😮

(Griffin ellen csinálta meg, nem egy UDFA CB ellen...)

Szerkesztette: Gyurma Pappa

több mint 4 éve
 youtu.be/hXek4gVctH8

Nekem tetszett

több mint 4 éve