New Orleans Saints
45 feliratkozó
több mint 3 éve
MC12
6 378
Ha már így érdekel a bal szélső keltette fel az érdeklődésemet 😊 Így tippre az biztos nem push-up hanem kétszer 450 köbci...A szakadt harisnya jon be? 😊 ( Ne tegyunk mar ugy, mintha nem lattak volna meg not eletukben.)Így ránézésre valóban nehéz hibáztatni... 😊 nem robot, ember.Remélem megérte:elnézve a fehér felsős adottságait... nem tudom hibáztatni 😀
Gyurma Pappa
atapapa
MC12
undisputedly
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
A szakadt harisnya jon be? 😊 ( Ne tegyunk mar ugy, mintha nem lattak volna meg not eletukben.)Így ránézésre valóban nehéz hibáztatni... 😊 nem robot, ember.Remélem megérte:elnézve a fehér felsős adottságait... nem tudom hibáztatni 😀
Gyurma Pappa
atapapa
MC12
több mint 3 éve
A Cicak teki tettel lesznek a helyzetre. Erdekes meccs lesz. Winston qb, Hill futo...
több mint 3 éve
MC12
6 378
Így ránézésre valóban nehéz hibáztatni... 😊 nem robot, ember.Remélem megérte:elnézve a fehér felsős adottságait... nem tudom hibáztatni 😀
Gyurma Pappa
atapapa
több mint 3 éve
MC12
6 378
fullbacknek jövök én, az nem kell?Világ életemben kicker akartam lenni szóval én is jönnek 😊))
Kájzerszóze
több mint 3 éve
Szívesen 😀Egy ACL-lel még mindig kevesebb van, mint kéne, de ez nem akadályozna meg a TD-k begyűjtésében.Bradyt szerintem lehet nem teszik 1 órára, lehet inkább a Tuat.Pont ezen filóztam én is, mikor lehetnek a meccsek, és egy potenciálisan utolsó PO-meccset én sem látok 19 órás sávban
ozibozi
Térded bírja még/már? 😊Tehát se Kamara, se Thomas, se Murray holnap.A negyedik számú LT-vel lépünk pályára és Teddy a QB. Én is lehetnék a futótok 😊
Remélem, ez nem fogja eltántorítani a Carolinat, hogy minél jobb drafthelyet szerezzen magának...
Rutin
gabokocka
Wyatt
Viszont legalább pályára léphet a hetedik körös picketek 😊
gabokocka
több mint 3 éve
Egy ACL-lel még mindig kevesebb van, mint kéne, de ez nem akadályozna meg a TD-k begyűjtésében.Bradyt szerintem lehet nem teszik 1 órára, lehet inkább a Tuat.Pont ezen filóztam én is, mikor lehetnek a meccsek, és egy potenciálisan utolsó PO-meccset én sem látok 19 órás sávban
ozibozi
Térded bírja még/már? 😊Tehát se Kamara, se Thomas, se Murray holnap.A negyedik számú LT-vel lépünk pályára és Teddy a QB. Én is lehetnék a futótok 😊
Remélem, ez nem fogja eltántorítani a Carolinat, hogy minél jobb drafthelyet szerezzen magának...
Rutin
gabokocka
Wyatt
Viszont legalább pályára léphet a hetedik körös picketek 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
Talán nem véletlenül nem akarta Payton elsőre odaengedni a 6. TD-hez...Remélem megérte:Gyanitom minden csapatban vannak ilyen jatekosok. Egeszen hihetetlen, hogy 4 honapot nem
Gyurma Pappa
birnak ki bulik/prostik/sztriptizklub nelkul. Oke, fiatalok, sportolok, tele penzzel, de ezt a penztarcajuk is megerezheti, ennyi eszuk ne legyen...
undisputedly
több mint 3 éve
Remélem megérte:Gyanitom minden csapatban vannak ilyen jatekosok. Egeszen hihetetlen, hogy 4 honapot nem
Gyurma Pappa
birnak ki bulik/prostik/sztriptizklub nelkul. Oke, fiatalok, sportolok, tele penzzel, de ezt a penztarcajuk is megerezheti, ennyi eszuk ne legyen...
több mint 3 éve
Velük egy háztartásban él, unokahúg mindegyik.....Remélem megérte:elnézve a fehér felsős adottságait... nem tudom hibáztatni 😀
Gyurma Pappa
atapapa
több mint 3 éve
Én meg a cseréd.Tehát se Kamara, se Thomas, se Murray holnap.A negyedik számú LT-vel lépünk pályára és Teddy a QB. Én is lehetnék a futótok 😊
Rutin
gabokocka
több mint 3 éve
Remélem megérte:elnézve a fehér felsős adottságait... nem tudom hibáztatni 😀
Gyurma Pappa
több mint 3 éve
Wyatt
26 306
Bradyt szerintem lehet nem teszik 1 órára, lehet inkább a Tuat.Pont ezen filóztam én is, mikor lehetnek a meccsek, és egy potenciálisan utolsó PO-meccset én sem látok 19 órás sávban
ozibozi
Rutin
gabokocka
több mint 3 éve
Tehát se Kamara, se Thomas, se Murray holnap.A negyedik számú LT-vel lépünk pályára és Teddy a QB. Én is lehetnék a futótok 😊
Rutin
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
Ha már megtörtént, akkor mind1, annyit remélek, hogy nem csapja őket a földhöz és tünetmentesen átvészelik a dolgot. Én is átestem rajta, és számomra érezhetően csökkent a tüdőkapacitásom, és még a komolyabb edzést nem is kezdtem el.
több mint 3 éve
Rutin
2 021
Tehát se Kamara, se Thomas, se Murray holnap.Remélem, ez nem fogja eltántorítani a Carolinat, hogy minél jobb drafthelyet szerezzen magának...
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 3 éve
Willie Parker
15 388
Remélem megérte:Mindenki szivarral ünnepelte a győzelmet!
Gyurma Pappa
több mint 3 éve
Remélem megérte:több mint 3 éve
Andris10
37
Fűzővel kifelé:“Arról kora reggel beszámoltunk, hogy Alvin Kamara pozitív koronavírustesztet produkált, most pedig annyiban frissül a helyzet a Saints háza táján, hogy Latavius Murray, Mike Burton és Dwayne Washington, illetve az RB-edző is magas kockázatú közeli kontaktnak számítanak, így nem lehetnek ott a holnapi szezonzárón – írja Jay Glazer.
Ez azt jelenti, hogy minden bizonnyal Ty Montgomery lesz a Saints kezdő futója. Az RB/WR hibrid játékosnak idén mindössze egy labdacipelése van mínusz 4 yardért, illetve 2 elkapása 25 yardért. Mellé felhozzák a gyakorlócsapatból Tony Jonest, illetve feltételezhetően Taysom Hillre is nagyobb szerepe hárulhat a backfielden.”
több mint 3 éve
The New Orleans Saints have benefited from only 63 opponent penalties for 512 yards; both numbers are the lowest total in the league.
— Aaron Schatz 🏈 (@FO_ASchatz) December 30, 2020
The team that's benefited from the most opposing penalties? Philadelphia: 107 penalties, 980 yards.
Not including declined/offsetting penalties.
több mint 3 éve
Bradyt szerintem lehet nem teszik 1 órára, lehet inkább a Tuat.Valid érv, viszont a Washingtont sem gondolnám h szívesebben teszik későbbre.
ozibozi
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
ozibozi
17 183
Bradyt szerintem lehet nem teszik 1 órára, lehet inkább a Tuat.