Andris10

Andris10
Utoljára láttuk
több mint 1 éve
Regisztrált
több mint 4 éve
Fórum hozzászólások
37


Utolsó 10 fórum hozzászólás

több mint 1 éve
Andris10 37
Az miert teljesen kizart, hogy SP nem jon vissza? Ez mar fix hogy lelep?
Kájzerszóze
Ha a tavalyi után elege volt, szerintem nem kérdés hogy nem lesz kedve a nagyon szarból középszart összeszenvedni.
atapapa
A nagy duma hogy itt élek és mindenem a Saints meg akkor csak púder.
Lehetne pedig HC, a Kapitány meg OC. Allen vissza a helyére. Kármájkel szerintem bukta lett SP nélkül.
Annyira nem szar a csapat, csak kilátástalan és rossz nézni őket. Nagyon.....
Kájzerszóze
Miért, mi lenne, ha visszatérne?
Az “SB-run” idején minden a rendelkezésére állt, mégsem ment vele semmire.
Andris10
Többnyire nézhető volt az O?
Versenybe voltunk még akkor is ha nem volt QB?
Fattyu
A deklarált “SB-run” a Brees-éra mondjuk utolsó 3 éve volt, én erről írtam.
több mint 1 éve
Andris10 37
Az miert teljesen kizart, hogy SP nem jon vissza? Ez mar fix hogy lelep?
Kájzerszóze
Ha a tavalyi után elege volt, szerintem nem kérdés hogy nem lesz kedve a nagyon szarból középszart összeszenvedni.
atapapa
A nagy duma hogy itt élek és mindenem a Saints meg akkor csak púder.
Lehetne pedig HC, a Kapitány meg OC. Allen vissza a helyére. Kármájkel szerintem bukta lett SP nélkül.
Annyira nem szar a csapat, csak kilátástalan és rossz nézni őket. Nagyon.....
Kájzerszóze
Miért, mi lenne, ha visszatérne?
Az “SB-run” idején minden a rendelkezésére állt, mégsem ment vele semmire.
több mint 2 éve
Andris10 37
Rövid szezonértékelés.

Rookiek: Turner keveset játszott, sokat volt sérült, jövőre meglátjuk. Werner elvileg sok meccsen játszott, nekem különösebben nem tűnt fel a jelenléte, de a védelmekhez annyira se értek mint az offense-hez (ami szintén nem sok), szóval lehet, hogy tök hasznos volt, Adebo egyértelműen a draft legnagyobb fogása nekünk. instant impact , volt pár rookie mistake nyilván de nekem nagyon értettnek és ügyesnek nézett ki a játéka, Bookból nem láttunk sokat (sajnos) és ha Winston marad (és miért ne maradna) + Hill mögött én nem nagyon látom az értelmét a húzásának, Young a ST-ben játszott többet, Baker ott se. Szóval ez a draft nem lesz arany betűkkel vésve a történelemkönyvekben.

Az edzői kar nagy zseni, ez a 9-8 nekik volt köszönhető elsősorban, bármelyik másik csapatnál ez 5-12.

Pár szó a csapat többi részéről, nekem Winston a 4-5. meccsre, amikor belendült, nagyon tetszett és a pálya többi részén is megvolt benne a leader mentalitás, mindenképpen adnék neki még egy szezont (én nem vagyok oda Wilsonért).
Kamara nyilván a home MVP, Callaway nekem kicsi csalódás, értem, hogy 4 qb meg másodéves, de drop is volt azért, de egy wr2 matéria simán lehet, Harrisnek ugye a sérülés meg eltiltás miatt kevesebb meccse volt de 550 elkapott yardot így is összeszedett elkapásokból, meg majd 1000 yardot visszahordásból, szóval nagy panasz nem lehet rá.
Tre Quan egyértelműen csalódás, neki kellett volna előrelépni így a 4. szezonjában, elvileg a szerződésért játszott, de az idei - és eddigi - teljesítménnyel nem fog senki kapkodni érte. 10 meccs, 300 yard, 4 év alatt összesen 1400. Callaway 2 szezon alatt jár 900-nál. Maradhat kis pénzért wr3-4-nek. A többiek is játszottak.(Trautman-tól hiányoltam még az extrát, viszont JJ tetszett a red zone-ban)
A D zseni, csodás, remek, szeretlek. (Cam a legnagyobb király)
MC12
Werner 86 LB közül a 3. a PFF szerint 😀 Futás védekezésben 91.6 kapott, ami gyanúsan top 1-2. És nem látszik a plafon, meccsről-meccsre csak jobb lett. Ja, és látszott gyenge és erős oldalon, illetve a COVID meccsen középen is. Egyértelműen hatalmas steal a második körben, tökéletes fit Allen rendszerébe, hosszútávon megoldja a LB kérdést. Ha Davis és Kwon lehúznak még 4-5 évet a csapatnál, akkor ez a poszt megoldódott. Ami hatalmas szó, mert a Vilma-Fujita páros óta nem volt értékelhető egynél több LB a csapatnál.

Adebo látványos volt, és ki tudott emelkedni a középszar CB-k közül, de PJ jobb PFF score-ral bír, mint Adebo. Nem rossz, de nagyon sok elkapást engedett, emlékezzünk csak az előző Falcons meccsre, ahol gyakorlatilag 2 m-rel verte meg Patterson. És sok ilyen meccse volt. Magas a plafon nála, de sajnos alacsony volt a padló is, ugye COVID miatt kihagyta a 2020-as szezont. Nyilván Roby-Crawley-stb. tengelynél sokkal jobb.

Turnerről nem érdemes értékelést mondani, de látszik hogy óriási a potenciál benne. Davenport és ő, ha egészségesek tudnak maradni, megoldják a poszt-Jordan időszakot.

Ez egy borzasztóan jól sikerült első 3 kör. Nem 2017 szinten jól sikerült, de sok helyre beférnének ezek a srácok. Jó, Turner reach, de majd térjük vissza egy idény múlva, hogy miként is állunk.

O: Callaway és Trautman az év csalódásai, Callaway lehetne egy Colston 2.0 (hasonló a felépítése), de Colston egész karrierjében nem dobott el annyi labdát, mint Callaway idén. Harris megoldja a speedstert még sokáig, Smith projekt az nem fog működni. JJ nem véletlen UDFA.

Kamara meg Kamara. Nézzük meg jövőre, amikor Jones és Ingram együtt játszik 10+ meccset, nem hogy külön-külön sem 5-t.

Szerk: kihagytam még az idei év két nagy csalódását: McCoy és Ruiz. Előbbi szerintem nem épült fel 100%-ban, utóbbinál látszik, hogy csak "töltelék" ember ebben a falban, mindketten hatalmasat léptek visszafelé teljesítményben. Nyilván nem sokat használt, hogy a két T alig játszott, meg hogy Peat is korán kidőlt (akinek megvannak a limitációi, de futás blokkolásban igen jó), de illetve volna azért előrébb lépni, és kisegíteni a cseréket. Akik közül egyébként Hurst ér valamit, a többiek helyett ha bárki játszana, nem lenne különbség.
Gyurma Pappa
Az egy végzetes hiba volt Adebótól és a stábtól is. Még én is tudtam amatőr műkedvelőként, h CP-t veszik célba.

Egyébként, ha fentebb említett vagy a Titans elleni meccsen csak egy kétpontost sikerült volna abszolválni - amik teljesen kilátástalanok voltak -, akkor valószínűleg megvan a PO.

MT marad?
több mint 2 éve
Andris10 37
NFL-es karrierje után Kamarát a rendőrség nyugodtan állományba veheti, mint faltörő kost...
több mint 2 éve
Andris10 37
Tudom, h már magának a témának a felvetése is blaszfémia ebben a csoportban, de ti mennyiben látjátok SP felelősségét pl. az utolsó 4 meccs relációjában?
több mint 2 éve
Andris10 37
Egy kis érdekesség: az utolsó 8 2 pontos kísérletből nullát sikerült abszolválni, ami határesetnek mondható. Amúgy nem, ez egy elkeserítő adat.

Elnézve a következő 3 meccset, könnyen átcsaphat a szezon a negatív dimenzióba a győzelmek-vereségek relációjában.
több mint 2 éve
Andris10 37
FK-ról van. Helytálló elemzés?

New York Giants @ New Orleans Saints 26-21 h.u.
Előzetesen nem tűnt különösebben izgalmasnak a találkozó, de végül micsoda mérkőzés lett belőle! A rengeteg hibával tarkított első negyed után beindultak a csapatok, majd a Saints ha nem is magabiztosan, de úgy tűnt, hogy behúzza a találkozót. 9,5 perccel a mérkőzés vége előtt 10 ponttal vezetett a New Orleansban idén először pályára lévő hazai csapat, de a Giants védelme felszívta magát, majd végre kijött az offense-ből az, amire már nagyon régóta várunk: Saquon Barkley a régi formáját idézte, Kenny Golladay elkezdte megszolgálni az árát, Daniel Jonest pedig kivételesen nem akadályozta az edző stáb. Eme eddig nem látott jelenségeknek hála a Giants a meccs végére ledolgozta a hátrányát, majd a hosszabbításban egy gyönyörű 80 yardos drive-ot vezetve megszerezte első idei győzelmét.

A New York-i csapat pocsékul kezdte a találkozót: 18 yard jött össze az első két támadásból, majd a harmadiknak egy kihagyott 35 yardos mezőnygól lett a vége, ráadásul úgy, hogy 4&1-et kellett volna megoldani a Saints 16 yardosáról. Ez utóbbi egyébként nem szimplán gyávaság, hanem nettó hülyeség is, és aki ilyen helyzetben nem mer nekimenni, az meg is érdemli a kihagyott mezőnygólt (és amúgy a vereséget is, már csak a miheztartás végett).

A kihagyott mezőnygólra kihagyott mezőnygóllal válaszolt a Saints, majd Jason Garrett véletlenül jó játékot hívott! Már az előző heti összefoglalóban is írtam, hogy az idén amúgy kiválóan játszó Daniel Jones két dolgot tud nagyon jól: option futást és hosszú passzt. Most be is lett hívva a hosszú, ráadásul a korábbi első körös bust John Rossnak, aminek egy 52 yardos TD lett a vége. Jonesnak egyébként több jó hosszú labdája is volt, remekül dolgozott play actionből, a meccset pedig 402 yarddal és két TD-vel fejezte be. A PFF szerint idén top10-es teljesítményt nyújt és ezzel nehéz vitatkozni, ő az utolsó, aki felelős a Giants 1-3-as mérlegéért.

Külön pozitívum a New York-i csapat szempontjából, hogy végre a skill személyzet is összekapta magát. Saquon Barkley 126 total yardot és két TD-t jegyzett, több nagyon fontos villanása volt. Végre Golladay is letett valami értékelhetőt az asztalra, ráadásul még a hosszabbításban is megvillant, illetve ezúttal az idei első körös Kadarius Toney is komolyabb szerepet kapott. A játékhívással továbbra is vannak problémák, de talán ezek után végre egy jó irányba indul el az offense.

Ami a Giants védelmét illeti: hát az nem igazán volt a pályán. Effektíve elég nehéz megmondani, hogy a futásonként 4,7 yardot engedő, nyomást egyáltalán nem generáló, coverage-ben is legfeljebb közepes egység hogyan tudta 21 ponton tartani a Saints offense-t, de sikerült. Ez persze Jameis Winston és Sean Payton kritikája is: a rendszer vagy nem elég kreatív, vagy nincs elég tehetség benne ahhoz, hogy kreatív legyen. Így vagy úgy, de egyszerűen nem működik.

Winstont rossz nézni: nem csinál semmi rosszat, de jót se igazán. Nyilván be van fenyítve, hogy nehogy hülyeséget csináljon, de a konzervatív játék miatt pont az vész el, ami miatt potens lehetne vele a csapat – egyáltalán nem vagyok meggyőződve, hogy ez a semmilyen, kvázi game manager típusú felfogás a jó út. Viszont pozitívum, hogy Taysom Hill most már talán Sean Paytonnak is bebizonyította, hogy nem szabad vele passzoltatni. Az INT-je borzalmas volt: lett volna egy 20×20 yardos sáv, ahová TD-t érően dobhatta volna a labdát, ehelyett sikerült megtalálnia James Bradberryt. Persze túlzás lenne azt mondani, hogy rajta ment el, pláne hogy volt két futott TD-je, de attól még tény, hogy nem kell rá passzjátékot hívni.

És ha már a vendég csapat védelmét elővettem, akkor illik a hazai csapatét is. Az ugyanis minősíthetetlen, hogy ez ellen a támadófalnak csúfolt romhalmaz ellen nem tudott szinte még csak nyomást sem generálni a Saints pass rush-a, de a futás ellen sem működött az egység, a rengeteg elrontott szerelésről és benézett coverage-ről nem is beszélve.

(renningan)
több mint 3 éve
Andris10 37
Immáron végérvényesen kijelenthetjük, h Brady csatlakozott a Gretzky-Jordan duóhoz, amivel létrejött a GOAT-triumvirátus.
több mint 3 éve
Andris10 37
Jared Cook el lesz küldve, ezzel 9.1 misi szabadul fel, Trautman megmutathatja, hogy megérte draftolni.
Szerintem hülyeség lenne QB-t hozni, akár drafton akár FA-n, láttam már olyan posztokat is, hogy A-Rod-nak kéne jönnie, persze nagyon nagy sztori lenne, ha vele vagy Stafford-al nyernénk egy SB-t, de sajna nincs rá cap, ha lesz is valamennyi pénzünk akkor azt inkább a többi csapatrész erősítésére kéne költeni.
Drafton egy WR húzás tetszene, bár mostanában egyre több bust WR van az első körökben vagy Dylan Moses is szimpatikus prospect csak nála a sérülés a kockázatos, de biztos, hogy nagyszerű páros lennének Davis-el.
nemethbence55
Már most megelőlegezem magamnak a pária-státuszt, ezen hozzászólásom után, de úgy gondolom, hogy SP-vel semmit nem fog nyerni a csapat. Volt is egy cikk erről az FK-n, miszerint az elmúlt 4 évben 11-5, 13-3, 13-3 és 12-4 volt a győzelmi mutató az alapszakaszban - azzal, hogy nem egyszer volt favorit a brigád a végső győzelemre -, viszont a rájátszásban vmi mindig elcsúszott, úgy, h az emberanyag adott volt. Álláspontom szerint kikerülhetetlen a HC felelőssége is egy ilyen esetben, de SP megítélésem szerint egyszerűen képtelen az önreflexióra, tipikus alapszakaszmenő.
több mint 3 éve
Andris10 37
Papírforma, pálpusztaiak!

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 3 éve
Andris10 37
Elkeserítő, egyben fájdalmas olvasnom az ezen platformon is megjelenő, a vélt fehér szupremácia propagálása miatt öngyűlölővé vált és emiatt túlkompenzáló faszfejeket - eltekintve 1-2 üdítő kivételtől (undisputedly, NB2, kristóf17).
több mint 3 éve
Andris10 37
Nem látom, hogy nagyon agonizálna a topik a lelőtt nő miatt... Jogos volt vajon a fegyverhasználat és miért kellett rögtön lelőni...
NB2
Ezen miért kene agonizálni szerinted ?
Toca
Nem látom, hogy nagyon agonizálna a topik a lelőtt nő miatt... Jogos volt vajon a fegyverhasználat és miért kellett rögtön lelőni...
NB2
Ezen miért kene agonizálni szerinted ?
Toca
En ebben az esetben is rendfenntarto parti vagyok, de NB2-nek annyiban igaza van, hogy amikor egy-egy feketet lelovo rendori esetrol kerul ki video, ha tamadott, lott, utott stb, ha nem, itt a forumonnis szokott lenni egy marek ember aki felteszi a kerdest, hogy miert lottek le, miert nem labon lottek, teasereztek, kertek meg szep szoval stb 😊 "hibazott, bunt kovetett el, ettol meg nem kell megolni, kivegezni, majd a birosag dont a buntetesrol, ne a rendor legyen a birones hoher is".

Valahogy most ez nincs, ki erti ezt 😀
undisputedly
Persze, h nincs, hiszen most egy fehér patriótát lőttek le, ez a sok indoktrinált barom meg csak a fekete bűnözőkre rezonál!
több mint 4 éve
Andris10 37
Az SF megmutatta, h kell érvényesíteni a papírformát, egy tisztességes, az ellenfelet nem lenéző és komolyan vevő felkészüléssel. SP és a stáb szégyellheti magát...
több mint 4 éve
Andris10 37
Na ez így érdekes lesz. Elvileg Brees akkor sem vonul vissza idén ha esetleg SB t nyerünk, és új szerződést akar No ban. Viszont alig van 10 millió cap space, teddyt sem lenne jó elengedni, Bell is maradhat a. Kíváncsi leszek Loomis mit fog bűvészkedni, szükség lesz rá.

 bleacherreport.com/articles/2869810-report-drew-brees-wants-to-sign-new-saints-contract-wont-retire-with-sb-win
kapitnono
Amíg Brady aktív, nem is fog. Kompetitív alkat, szem előtt tartja az irányítók relációjában jelentőséggel bíró statisztikákban betöltött első helyét és értelemszerűen meg is akarja őrizni ezen státuszát.

Más: védelmi oldalon Jenkins lehet a faktor. Óriási igazolás volt - éljen a vulgáris stílus -, nem mernek felé dobálni, így korlátozottabb az ellenfelek támadási variációja.
több mint 4 éve
Andris10 37
Nem tudom. Én azérr tartok a Vikings elleni meccstől. Cousins keze el szokott sülni, a passz védekezésünk meg nem az igazi. Az O-nak is voltak gyenge meccsei igaz utóbb klappoltak a dolgok. Csak lennénk már túl rajta.....
Gézu
Amúgy szerintem Thomas játtszani fog!Legalábbis a hivatalos oldalon úgy láttam.Bár ott van a sérült listán,de nem Out,még csak nem is questionable.Bár Jared Cook lesz a meccs embere szerintem!
beceee
Így van, Cook lehet az egyik nyerőember az egész po relációjában.
Illetve bízom abban, h a trükkös játékok tudatosan voltak mellőzve ezidáig, és a stáb a rájátszásra tartogatta.