New Orleans Saints
46 feliratkozó
több mint 4 éve
Nehéz bármit olvasni, nézni, a könnycsatornáim szűnni nem akaró mocorgása nélkül... Kurva YT is folyamatosan dobálja a videókat, én meg jó droidként kattintgatok...

több mint 4 éve
Pj Williams újabb 1 évig 2,3 millióért boldogít minket. Megvan mentve a sec 😀

több mint 4 éve
Jared Cook meg Charger lett 1 év 6 milláért.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
LB vitték el. A 3. kör Baun. 5. még minek?Pont most néztem. Sok változás már nem várható:No, kinek adtuk és miért az idei 3. És 5. Kört? Ez még a tavalyi Trautman (vagy Stevens nem emlékszem) Trade? És 7. Sincs sima...
Round 1, Pick 28
Round 2, Pick 60
Round 3, Pick 99 (compensatory)
Round 3, Pick 106 (compensatory)
Round 4, Pick 134
Round 6, Pick 218 (compensatory)
Round 7, pick TBD (Jaguars trade)
kijo
MC12
Szerkesztette: kijo
több mint 4 éve
Pont most néztem. Sok változás már nem várható:No, kinek adtuk és miért az idei 3. És 5. Kört? Ez még a tavalyi Trautman (vagy Stevens nem emlékszem) Trade? És 7. Sincs sima...
Round 1, Pick 28
Round 2, Pick 60
Round 4, Pick 134
kijo
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
Pont most néztem. Sok változás már nem várható:Round 1, Pick 28
Round 2, Pick 60
Round 4, Pick 134
több mint 4 éve
A 7/1-es pick jött cserébe Malcom Brownért tőlünk.Mi ez ha nem csúcs pick? 😊 amúgy nem néztem meg, de érzésre már van egy valag draft-helyünk, az elmúlt évek legtöbbje 😊 a kompenzációsokkal együtt legalább végre nem mi leszünk a legalján a pick-listának 😊
Just to be clear: Jaguars gave the Saints a 7th in 2021 for Malcom Brown, according to my AP colleague @brettmartel in New Orleans.
— Mark Long (@APMarkLong) March 18, 2021
Great trade value for Jax. https://t.co/PqBPc6caoG
iktriad
több mint 4 éve
A 7/1-es pick jött cserébe Malcom Brownért tőlünk.Just to be clear: Jaguars gave the Saints a 7th in 2021 for Malcom Brown, according to my AP colleague @brettmartel in New Orleans.
— Mark Long (@APMarkLong) March 18, 2021
Great trade value for Jax. https://t.co/PqBPc6caoG
több mint 4 éve
From Drew, With Love ❤️#ThankYouDrew pic.twitter.com/JuCu3UiYGn
— New Orleans Saints (@Saints) March 17, 2021
több mint 4 éve
Elvileg az egyik legsokoldalúbb FB, nyilván nem miatta fogunk SB-t nyerni, de szerintem lesz pár kreatív játék hívva rá.
több mint 4 éve
Jött egy Fb a Cicáktól Alex Armah személyében. Ezt a pozíciót valóban elfelejtettem mint hiány poszt 😊
több mint 4 éve
Ian Rapoport@RapSheet
·
1 Min.
Source: The #Saints have traded DL Malcolm Brown to the #Jaguars.
több mint 4 éve
És mehet Payton vezényelni nekik 😀CGJ + Sherman...Mehet is át a név a nem szentekről " trashtalkers-ekre". ( szabad fordításban parasztokra 😀)
Gyurma Pappa
peach

több mint 4 éve
Ketten együtt nem tennék ki Roddy White arcát 😛CGJ + Sherman...Mehet is át a név a nem szentekről " trashtalkers-ekre". ( szabad fordításban parasztokra 😀)
Gyurma Pappa
peach
több mint 4 éve
CGJ + Sherman...Mehet is át a név a nem szentekről " trashtalkers-ekre". ( szabad fordításban parasztokra 😀)
Gyurma Pappa
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
Örülnék ha ide kerülne! 🙂Lehet, én is....
steelwolf

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 4 éve
Örülnék ha ide kerülne! 🙂
több mint 4 éve
Shermant nézegetitek állítólag.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
Armstead szerződés is átstruktúrálva, így elvileg ha minimálisan is de beférünk a cap alá

több mint 4 éve
Most Sherman után érdeklődünkYepp pont láttam én is, frissült a RSS...Állítólag Chidobe Awuzie jön Kris Richard után. Közepesnél kicsivel kevésbé vagyok ettől lelkes, de ő még bele is férhet a kevés capbe...Ő Bengali lett!
Gyurma Pappa
steelwolf
Gyurma Pappa

több mint 4 éve
Yepp pont láttam én is, frissült a RSS...Állítólag Chidobe Awuzie jön Kris Richard után. Közepesnél kicsivel kevésbé vagyok ettől lelkes, de ő még bele is férhet a kevés capbe...Ő Bengali lett!
Gyurma Pappa
steelwolf
Szerkesztette: Gyurma Pappa

több mint 4 éve
Állítólag Chidobe Awuzie jön Kris Richard után. Közepesnél kicsivel kevésbé vagyok ettől lelkes, de ő még bele is férhet a kevés capbe...Ő Bengali lett!
Gyurma Pappa
több mint 4 éve
Állítólag Chidobe Awuzie jön Kris Richard után. Közepesnél kicsivel kevésbé vagyok ettől lelkes, de ő még bele is férhet a kevés capbe...
Szerkesztette: Gyurma Pappa