New Orleans Saints
45 feliratkozó
több mint 4 éve
Az idei bére Kwonnak aprópénz.Szerkesztette: empty taxi
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Hát, így még oké is lehet. Alexander azért jobb, mint Kiko. Talán.
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Alonso megy a másik irányba.
több mint 4 éve
Fasza, de minek, LB poszton pont megvagyunk mondjuk. Meg egy rakás pénzt is keres, ami mondjuk pont belefér jövőre, ja nem...49ers traded LB Kwon Alexander traded to the Saints, source tells ESPN.
— Adam Schefter (@AdamSchefter) November 2, 2020
Beki
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
49ers traded LB Kwon Alexander traded to the Saints, source tells ESPN.
— Adam Schefter (@AdamSchefter) November 2, 2020
több mint 4 éve
Nem nagyon értem miért nem próbáltunk többször előre passzolni, okés, hogy nincsenek kezdő elkapók, de hogy számtalanszor jártunk a red zone-ban, és kétszer futottunk szinte mindig, majd jött a checkdown. Ott van Cook, direkt néztem, szinte mindig single coverage-ben volt a RZ-ban, és csak a félidő végén dobtuk felé a lasztit, és milyen érdekes le is húzta.A 4 és 1-nél amikor Kamarának ment a laszti Harris a snap után már 5 yardra volt, a védő mögött de Brees egyből Kamara felé nézett.
Érdekes volt az a fumble dolog, mert általában mindig sípszóig megy a dolog, elég sok ilyen play volt, amikor a védő az elkapás után elkezdte hátrafelé tolni az elkapót, és 2-3 lépés után szedi ki a labdát, és mégis fumblit ítéltek, vagy szintén sokszor, volt olyan, hogy mondjuk a futó szabadul ki a szerelésből miután elkezdik vissza tolni, mégsincs sípszó, és egy csomó yardot vagy td-t szerez.
Védelemben sokan elkezdhetnének már jobban teljesíteni, mert papíron elég erős egység minden poszton.
Összességében megérdemelt volt a győzelem, bár ha nem ilyen konzervatívak néha a rz-ban a hívások, 2-3 TD-vel kellett volna verni ezt a Bearst.
több mint 4 éve
MC12
6 379
Egyébként, (mostmár jól értve az erdeti szöveget 😊 :ez volt az 50. meccs, ahol nem futott ellenünk futó 100 vagy több yardot, ezzel a 3. helyre léptünk elő, ezen a listán:
1. 1989-1992 Philadelphia Eagles: 53 mérkőzés
2. 1965-1968 Los Angeles Rams: 51 mérkőzés
3. 2017-2020 New Orleans Saints: 50 mérkőzés
2017. novemberében Semaje Perin volt az utolsó, 117 yarddal a Washingtonból.
Szerkesztette: MC12
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
MC12
6 379
Este gondolkodtam ezen a forward progress szabályon, és pár teljesen jogos volt, hogy visszavették a labdát (ha szó szerint nézzük a szabálykönyvet), de gyakorlatilag ez a szabály rossz. Mert, mi van, ha Kmet a labda elejtése helyett kiszabadítja magát? Akkor mivel nem volt sípszó, se sandbag nem lett eldobva, simán szalad tovább. És azzal, hogy ez nem is visszanézhető, ráadásul 2 percen belül is volt, szóval ez ilyen formán egy idióta megoldás (két percen kívül sem challangelhető szerintem, bár ezt annyira nem kerestem ki). Azt gondolom, hogy ilyenkor a forward progresst felül kellene írni a sípszónak, már csak konzekvencia szempontból is: amíg nincs sípszó, nincs megállás. Ha elejti a labdát, elejti a labdát.Igen ez nekem is eszembe jutott, amikor az egyik külföldi csevegő fórumban, amit olvasok, az egyik Bears szurker annyit írt, hogy - ez egyáltalán nem fumble, nincs itt semmi látnivaló a szabály az szabály - hogy ha Kmet kiszabadul a végén, mert lecsúszik a szerelés és fut egy Td-t, de visszafújják mert ugye forward progress, akkor se lenne semmi látnivaló ? 😊
Ja igen: meglepő módon két callt is kapott a Bears secondary, amiből az egyik még csak véleményesnek is erős, a másik 50-50-es ítélet volt. Továbbra is szar a passzvédekezés elleni ítélkezés...
Gyurma Pappa
Ami jó :
- Ha nagyon kell, az O összekapja magát és rövid idő alatt pontokat csinál (félidő vége előtt, hosszabbításban a végén a jó FG távolság) és idén ezt nem először
- Ugyanez igaz a D-re is egyébként csak ez egyben rossz is 😀 amikor nagyon kell, megállítják az ellenfél védelmét, csak az 50-50 meccseken ez nem fog mindig bejönni, nem kéne eljutni odáig, hogy ezen múljon
- Brees 10(!!) különböző játékosnak passzolt labdát és ebből 7-nek legalább 10 yardért
- Kamara állat, brutál amit művel
Ami rossz:
- Egyelőre nekem TreQuan csalódás 😕 nagyon vártam tőle, hogy most ezen a pár meccsen megmutatja, hogy tud Ő Wr2 ne adj isten pót-Wr1 lenni, de ez egyelőre nem jött meg. Mióta nincs se MT se Sanders - 2 meccs - 97 yard 0 TD
- 4&1-re screen passz Kamarának? wtf? Van erre egy Murray meg egy Tysom nem itt kellene trükközni.
- A védelemre nehét mit mondani, Foles idén a legtöbb yardját ellenünk dobta, legtöbb passz próbálkozás, legtöbb sikeres passz (tie) és leghoszabb átlagos passz hosszúság - de ettől függetlenül a hosszabbításban megállították őket még FG távon kívül, szóval amikor kellett hozzá tették a magukét.
Kell vissza MT és Sanders is ez nem kérdés.
Félidőhöz érve, revideálom a 12:4-es szezon eleji tippemet, ez inkább 11:5 lesz (wishful thinking) de a 10:6 is esélyesebb a mint a 12:4. A Tampa - 49ers - Falcons hármas jön most, érdekes lesz.
Szerkesztette: MC12
több mint 4 éve
Este gondolkodtam ezen a forward progress szabályon, és pár teljesen jogos volt, hogy visszavették a labdát (ha szó szerint nézzük a szabálykönyvet), de gyakorlatilag ez a szabály rossz. Mert, mi van, ha Kmet a labda elejtése helyett kiszabadítja magát? Akkor mivel nem volt sípszó, se sandbag nem lett eldobva, simán szalad tovább. És azzal, hogy ez nem is visszanézhető, ráadásul 2 percen belül is volt, szóval ez ilyen formán egy idióta megoldás (két percen kívül sem challangelhető szerintem, bár ezt annyira nem kerestem ki). Azt gondolom, hogy ilyenkor a forward progresst felül kellene írni a sípszónak, már csak konzekvencia szempontból is: amíg nincs sípszó, nincs megállás. Ha elejti a labdát, elejti a labdát.Ja igen: meglepő módon két callt is kapott a Bears secondary, amiből az egyik még csak véleményesnek is erős, a másik 50-50-es ítélet volt. Továbbra is szar a passzvédekezés elleni ítélkezés...
Szerkesztette: Gyurma Pappa
több mint 4 éve
Az öltözőben jó a hangulat“I heard they miss the dancing videos!” #BigMood ⚜️ 😁 #WhoDat pic.twitter.com/gHEhAZ5YdG
— Demario Davis #56 (@demario__davis) November 2, 2020
That’s my Coach @SeanPayton #Saints #WhoDat!! pic.twitter.com/6rBKcCfW2v
— Daniel Cardenez (@danielcardenez) November 2, 2020
több mint 4 éve
Mi értelme volt annak, hogy nem térdelt kettőt Brees az utolsó FG előtt, hogy ne 1:40 legyen az órán???Semmi. Ekkora a bizalom Lutzban.
Rutin
Bármennyire imádom Morsteadet, lassan kell új punter. Az utolsó Bears drive előtti punt az valami tragédia volt, és idén nem az első ilyen szar puntja. És hát a hold sem volt az igazi...
Thomas nélkül ez egy nagyon hosszú szezon lesz. Legalább Sanders térne vissza, Smith és a nemistudomkik elég keveset tesznek hozzá (Smith elfogadható 3. WR, de semmiképp nem jó 1-nek...)
több mint 4 éve
Rutin
2 021
Elég durva thriller volt ez a meccs... MT13-at vissza kell hozni gyorsan, mert ez az offense így nem működik...
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 4 éve
Rutin
2 021
Mi értelme volt annak, hogy nem térdelt kettőt Brees az utolsó FG előtt, hogy ne 1:40 legyen az órán???
több mint 4 éve
Érdekes dolgokat talál az ember az NFL oldalán.3ik a csapat védelemben?!
több mint 4 éve
Számomra a csoda kategóriája lenne, ha a rendelkezésre álló WR-brigáddal nyerni tudnánk Chicagóban...Azért egy Kamara, Cook, Smith, Harris még csak akad. Hátha az is elég lehet. Nagyon kellene a W.
Rutin
több mint 4 éve
tüsi91
11 023
Számomra a csoda kategóriája lenne, ha a rendelkezésre álló WR-brigáddal nyerni tudnánk Chicagóban...Ameddig a Bears offense így játszik, addig teljesen mindegy mennyi WR hiányzik tőletek.
Rutin
több mint 4 éve
Kész szerencse, hogy a liga egyik legjobb futója nálunk játszik, az egyik legjobb OL mögött... Ha a védelem úgy játszik, ahogy kéne, akkor nem lehet akadály.
Thomas trade: nem lesz.
Rövid híreinket hallották. Mentem tovább filmet nézni. GEAUX SAINTS!
több mint 4 éve
Rutin
2 021
Vasárnap délután lesz vagy 2-3 Celsius Chicagóban...
több mint 4 éve
Rutin
2 021
Számomra a csoda kategóriája lenne, ha a rendelkezésre álló WR-brigáddal nyerni tudnánk Chicagóban...
több mint 4 éve
MC12
6 379
Thomas meg Callaway is limitáltak voltak ma, azonban mindketten out minősítést kaptak a Bears ellen. Sanders sem lesz nyilván, megint mély lesz a wr depth...TreQuan Smithen a világ szeme 😊
kapitnono
A Bears védelem azért erős...ha be tudjuk húzni a Thomas - Sanders páros nélkül ezt a meccset is, akkor azért azt kell mondjam van tartás a csapatban és ez fontos.
több mint 4 éve
Fattyu
1 920
Thomas meg Callaway is limitáltak voltak ma, azonban mindketten out minősítést kaptak a Bears ellen. Sanders sem lesz nyilván, megint mély lesz a wr depth...A Tampa ellen gyűjtjük az erőt...🤔
kapitnono
| Vagy egy Thomas trade-re |
Csak így könnyen benne van egy L a macik ellen.
több mint 4 éve
Thomas meg Callaway is limitáltak voltak ma, azonban mindketten out minősítést kaptak a Bears ellen. Sanders sem lesz nyilván, megint mély lesz a wr depth...