New Orleans Saints
45 feliratkozó
több mint 4 éve
Stanley megkapta a nagy pénzt Baltimore-ban, gondolom Ramczyk most örül, mert ő is minimum ennyit fog kapni. Remélem mi fizetjük meg, mert elég nehéz ilyen OL játékost találniRT-ként Ramczyk szvsz vmivel kevesebbet fog kapni, persze ha kikerül a piacra és vki mint vakoldali tackle szerződtetné, akkor lehet.
kapitnono
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Stanley megkapta a nagy pénzt Baltimore-ban, gondolom Ramczyk most örül, mert ő is minimum ennyit fog kapni. Remélem mi fizetjük meg, mert elég nehéz ilyen OL játékost találni
több mint 4 éve
MC12
6 379
Csak szerintem volt hiba elküldeni Teddyt? Nagyon jól indult a karrierje a sérülésig. Bőven látok benne még annyit hogy 1-2 év alatt feltornázzák Carolinaban egy franchise QB-nak, főleg Rhule rendszerében. Ezt lehetett volna nálatok is szerintem. Mit gondoltok erről?- Ha lett volna hely a sapka alatt
aranytöküJimmy
- Ha nem kellene évek óta SB runt tartani
akkor sem tartottam volna meg személy szerint ennyiért (én mondjuk 20 milliós szerződést se adtam volna Tysom Hillnek de ő inkább talizmán mint játékos 😀) . Nagyon szimpatikus karakter Teddy de én egy Derek Carr-i karriernél többet nem látok bele. (közepes QB jobb-rosszabb szezonokkal, ha kap egy elit védelmet meg jó offense-t akkor kisülhet a PO vagy akármi, de önmagában nem lesz faktor márpedig 2020-ban egy QB-nak annak kell lennie ha nagy célokat akarsz)
Ha már jövő akkor vessetek rám követ de a Jamies Winston dologba látok fantáziát, szerintem passzol a stílusa Payton támadó szelleméhez és ha még meg is tanítják neki, hogyan nem kell 30 intet dobni egy szezonban, akkor benne látom a potenciált. Inkább mint Teddyben, mert Winston nem lesz - ha egyáltalán lesz kezdő Saints qb - közpes, vagy rohadt szar lesz vagy kurva jó 😀 de valószínűleg nem fog évekig hitegetni minket a játéka, hogy lesz majd ez jobb.
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
Csak szerintem volt hiba elküldeni Teddyt? Nagyon jól indult a karrierje a sérülésig. Bőven látok benne még annyit hogy 1-2 év alatt feltornázzák Carolinaban egy franchise QB-nak, főleg Rhule rendszerében. Ezt lehetett volna nálatok is szerintem. Mit gondoltok erről?Nézd meg Teddyt egy jó védelem ellen - a Bears és a Bucs ellen hozta is az L-t.
aranytöküJimmy
A Saints-nek idén kell nyerni, nem férhetett bele nekik egy csere QB-nak 20 misit odaadni, így is caphell jön jövőre hát még ha Teddy-t is megtartották volna.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
aranytöküJimmy
108
Csak szerintem volt hiba elküldeni Teddyt? Nagyon jól indult a karrierje a sérülésig. Bőven látok benne még annyit hogy 1-2 év alatt feltornázzák Carolinaban egy franchise QB-nak, főleg Rhule rendszerében. Ezt lehetett volna nálatok is szerintem. Mit gondoltok erről?
több mint 4 éve
MC12
6 379
Egy hónapja a Pacers elleni meccs után (3. meccsünk) írtam egy ilyet a büntetések kapcsán:"A játék kedvéért megnéztem a 2. helyzett Arizona adatait, hogy az összes büntetésük közül hány volt PI/Holding --- 50%.
3. helyzett Jets - 55%
4. helyzett Colts - 45%
és így továb.
A miénk 67% (nem 75%, elnézést ,azt első ránézésre mondtam)."
Azóta eltelt újabb három meccs, ezeken vajon hány %-a volt a büntetéseinknek OPI/DPI - OH/DH?
- 67% 😊
Jóval kevesebb büntetésből (24/15) arányaiban ugyanannyi ilyen típusú büntit kapunk.
A meccsről:
- Jó volt a Panthers, benne volt, hogy szoros meccsen nyernek
- Nem bontanám ketté védelemre és támadókra, az egész csapat inkonzisztens továbbra is. A védelem gyengébb mint tavaly, ami baj, mert az idei támadójáték nem biztos, hogy ezt tudja ellensúlyozni.
több mint 4 éve
Ritkán csinál negyedik negyedes TD-t az Atlanta.... De pont akkor kurvára nem kéne.Gurleyt hanyszor mutattak a Ramsben amikor direkt megallt az endzone elott. Tegnap keson kapcsolt a vedok meg rohogtek..😂😂😂
atapapa
több mint 4 éve
Ritkán csinál negyedik negyedes TD-t az Atlanta.... De pont akkor kurvára nem kéne.
több mint 4 éve
Nyertunk es kikapott a Panthers.Ja es a Failcons is😂😂😂😂😂 nezzetek meg az utolso 65 masodpercet, megeri.
... Az uj choker mar biztosan megvan
több mint 4 éve
Rutin
2 021
Úristen, az Atlanta megint... Biztos, hogy nem direkt csinálják...???
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 4 éve
Én nem értem a védelmet, 8.-ak a ligában, de hogy minden meccsen megölnek egy falatot belőlem, az biztos... ez egyre jobb inkább a 2011-es Saints nem a 2009-es... akkor is az utolsó meccsen a TB szopatott meg minket 4 sérüléssel...
több mint 4 éve
Eleg atlatszo ez a Thomas serules nekem is... Elkapok nelkul egy ujabb konnyu meccs var rank. Sok pont nem lesz...
több mint 4 éve
Report: Some In League Circles Believe Saints WR Michael Thomas Could Be Available For Right Price https://t.co/OsTWg3OUoI pic.twitter.com/2l2ky9Fe7o
— NFLTradeRumors.co (@nfltrade_rumors) October 24, 2020
empty taxi
több mint 4 éve
Report: Some In League Circles Believe Saints WR Michael Thomas Could Be Available For Right Price https://t.co/OsTWg3OUoI pic.twitter.com/2l2ky9Fe7o
— NFLTradeRumors.co (@nfltrade_rumors) October 24, 2020
Madden hates me.
több mint 4 éve
MC12
6 379
Hát hova menne AB ha nem....a Tampába 😊 és az első meccse várhatóan ellenünk lesz. Azért az Evans-Goodwin-AB elkapó trió elég brutálisnak néz ki. Kérdés persze, hogy kibírja -e fegyelmi vétség nèlkül, de hogy az első meccsén baromi motivált lesz az biztos 😊)))
több mint 4 éve
Sanders a COVID-listán, fasza. Thomas se játszik nagy valószínűséggel, szóval a Kamara —TreQuan - Harris - Callaway - Cook meg az apró lesz bevethető ha minden így marad...Fasza lesz, pedig legalább Sanders kezdett belejönni. Remélem legalább Cookot sikerül Kamarán kívül játékba hozni, mert az hogy Smith lesz a no1 elkapó nem túl hízelgő
MC12
több mint 4 éve
MC12
6 379
JJ Watt pletyka:saintswire.usatoday.com/2020/10/21/nfl-trade-speculation-saints-jj-watt-texans/?fbclid=IwAR1lP6372mbwTmY8w1P5oWVP5TgVwIwIQeuExp5q9ukKPKrPFL8DTo_xjIU
Én örülnék kedvelem a csávót 😊 de a Taxansban azért ő egy intézmény, kétlem, hogy elengednék.
több mint 4 éve
A polgármester engedélyezte a nézőket bizonyos számban a hátralévő hazai meccsekre:- 3000 fő most a Carolina ellen
- 6000 fő a 49 ers és a Falcons ellen
- 15.000 fő a Chiefs és a Vikings ellen
bleacherreport.com/articles/2914336-saints-new-orleans-mayor-agree-to-plan-to-start-allowing-fans-at-superdome
több mint 4 éve
Breest kivinni a dome-ból? Ebbű more baj lesz...
Madden hates me.
több mint 4 éve
hahaWith New Orleans shut down and its Mayor Latoya Cantrell repeatedly declining to allow the Saints to have limited-capacity fans, team officials are meeting today with LSU officials about hosting upcoming games at Tiger Stadium in Baton Rouge, La, per Saints' official Greg Bensel.
— Adam Schefter (@AdamSchefter) October 13, 2020
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Hát csoda, hogy sikerült megnyerni a meccset sajnos. Meccs előtt 2 td különbséggel éreztem, hogy nyerhetünk. Az első félidőben nagyon bealudt az O, meg magunkat is sikerült a zászlókkal megverni/ roughing the punter/Mi tartottuk életben a Chargerst, szerencsére ők sem tudtak egyenletesen haladni a pályán, első félidőben asszem 5 driveból 4 3 and out volt nekik. De az inttel meg zászlókkal jó helyzetbe hoztuk őket.
Félidő végén nagyon kellett a td drive, úgy hogy mi kezdtük a második félidőt, ahol szerencsére elkapta a fonalat valamelyest a támadósor.
Védelem részéről Hendrickson nagyot játszott, jó volt végre hogy Davenport is visszatért.
Secben azért rossz volt nézni a nagy engedett playeket, főleg patrob 64 yardos engedett td-ét, sok rossz régi emlék jutott eszembe 😀 meg Lattimore williamsnek engedett elkapását a rendes játékidő végén, ahol majdnem sikerült kikapni a FG-al, mondjuk ő legalább javított és megynerte a meccset azzal a szereléssel.
Most jön egy bye, addigra remélem a kisebb sérültek helyre jönnek, és Thomas nem csinál nagyobb hüyeséget, és ő is játszhat már végre, mert sokszor kellett volna.
több mint 4 éve
MC12
6 379
Ha a secondary tudna konzekvensen, legalább átlagos szinten játszani, akkor egyetlen meccsen sem lenne gondunk.Épp ezt akartam írni, hogy nagyon kedves tőle, hogy figyel a cap helyzetre és ezért gyengébben játszik nehogy túl kelljen majd fizetni 😀😀 de azért nem Ő volt a Sec-ben a legnagyobb probléma... Amúgy ezt a meccset valahol a Chargers veszette el / a szünetben Peyton jól coach-olt, de azért szenvedős volt, továbbra is sokszor látom esetlegesnek a játékot.
Nézzük a jó oldalát: Lattimore erősen lefelé alkudja az árát ezzel az évvel, még akkor is, ha a meccset ma megnyerte. Bár ugye a 4. negyedben már megnyerhette volna 3&ésigensoknál...
Gyurma Pappa
Ami jó:
- Sanders megtanulta a playbookot
- Kamara még mindig kurvajó
- az O-fal és a D-fal is parádé
Azért a sérülések miatt jól jön most a bye week. Utána egy Panthers - Bears kettős, ha akarunk valamit a szezontól azért ezeket be kell húzni.
több mint 4 éve
Ha a secondary tudna konzekvensen, legalább átlagos szinten játszani, akkor egyetlen meccsen sem lenne gondunk. Nézzük a jó oldalát: Lattimore erősen lefelé alkudja az árát ezzel az évvel, még akkor is, ha a meccset ma megnyerte. Bár ugye a 4. negyedben már megnyerhette volna 3&ésigensoknál...