NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

New Orleans Saints

46 feliratkozó

több mint 8 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 262 — zászló zászló szív
 www.nfl.com/videos/nfl-game-highlights/09000d5d814c5c5d/NFL-GameDay-Saints-vs-Redskins-highlights

No pressure, de azért na 😀

több mint 8 éve
Fattyu New Orleans Saints 2 068
Eszméletlen! Köszönöm a srácoknak!

több mint 8 éve
Kájzerszóze New Orleans Saints Texas Longhorns 5 653 — playoffs???
Hát a frászt hozta ránk...

több mint 8 éve
Rutin New Orleans Saints LSU Tigers 2 021
Komolyan mondom, hogy SP az első TD-nk után ki akarta próbálni, mire megyünk, ha újra passz-hangsúlyos az O... Nos, majdnem megszívtuk.

Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 8 éve
aztaaaa, na jó, a win az win 😀
Gratu a csapatnak! Minusz 15-nél már nagyon aggódtam!
Remélem a Cicák kikapnak még...
Kájzerszóze
Bye Weeken? 😀

Max. a Chokák tudnak kikapni
Gyurma Pappa
Persze, nem nyertek ma sem 😜

több mint 8 éve
Kájzerszóze
Bye Weeken? 😀

Max. a Chokák tudnak kikapni

több mint 8 éve

több mint 8 éve
Thomas80 New Orleans Saints 261
Huhh ez a mai este... Rég láttam ekkora küzdeni akarást tőlünk. Jó volt nézni!
több mint 8 éve
Janes12 New Orleans Saints 3
Ez hatalmas volt
több mint 8 éve
Lattimore épüljön fel. Ja, meg Okafor, Klein és Vaccaro is. Nem bírják ezt az én idegeim.

Szerkesztette: Gyurma Pappa

több mint 8 éve
PEEtör New Orleans Saints 1 758
Hát ez nem lesz újabb 7-9-es szezon. 😀
több mint 8 éve
Én egy picit féltem a D-t a holnapi meccstől. Jó látni, hogy ilyen fejlődésen mentek keresztül, meg tényleg igen jó teljesítményt nyújtottak az elmúlt hét meccsen, de azért Cousinshoz hasonló jó irányítóval csak egyszer találkoztunk a szezonban(Brady).
Mindenesetre remélem, hogy nem lesz baj, és minimalizálni tudjuk a benyelt yardokat és pontokat. Jó lenne ha Vaccaro és Klein is játszani tudna.
A másik részről az O-t egyáltalán nem féltem idén(is) bebizonyították hogy bárki ellen képesek jó teljesítményre, és idén főként az O-line által a futójátékunk is egészen jó.
kapitnono
Màra kiderült, hogy se Vaccaro, se Klein nem jàtszik!
Tovàbbà a szokàsos inaktív csapat:
Taysom Hill, Cameron Tom, Austin Carr, Muhammad /ezentúl Muha-nak írom 😁\, és csatlakozott hozzájuk a friss szerzemény J. Williams.
A WAS-ban is van jó pàr sérült.

több mint 8 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 9 983 — WHO DAT!!!!
Én egy picit féltem a D-t a holnapi meccstől. Jó látni, hogy ilyen fejlődésen mentek keresztül, meg tényleg igen jó teljesítményt nyújtottak az elmúlt hét meccsen, de azért Cousinshoz hasonló jó irányítóval csak egyszer találkoztunk a szezonban(Brady).
kapitnono
Stafford-ot még idevenném.
Fattyu
Igen, őt ide lehet még sorolni, mindenesetre sok szerencsét estére a srácoknak!!

több mint 8 éve
kapitnono
Stafford-ot még idevenném.

több mint 8 éve
 bleacherreport.com/articles/2744445-marshon-lattimore-from-draft-day-fall-to-saints-savior-and-the-next-revis

kivételesen jó kis írás a br-en
több mint 8 éve
Mindenesetre remélem, hogy nem lesz baj, és minimalizálni tudjuk a benyelt yardokat és pontokat. Jó lenne ha Vaccaro és Klein is játszani tudna.
A másik részről az O-t egyáltalán nem féltem idén(is) bebizonyították hogy bárki ellen képesek jó teljesítményre, és idén főként az O-line által a futójátékunk is egészen jó.
kapitnono
Mindketten kérdéses stàtuszt kaptak tegnap.
Egy ember nem edzett: Hodges.
Limitàltan pedig: Armstead, Harris, Jordan aki előzőnap még nem is edzett.

több mint 8 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 9 983 — WHO DAT!!!!

több mint 8 éve
Rutin New Orleans Saints LSU Tigers 2 021
utóbbinak kevésbé örülök, tudom hogy nem tűnik soknak, de amikor ilyen rövid hét van, az a 3 óra sokat számíthat a Falcons ellen. Persze, megint nekünk kell utaznunk TNF-re... 😕
Gyurma Pappa
Nézd úgy, hogy Atlantában tehettek pontot a Falcons szezonjára prime time mecsen. Jobban hangzik, nem? 😊
gabokocka
Nyilván csak szerénykedtem. Meg kell bni őket, oda-vissza, bármikor. Így jobb? 😀

Ettől még évek óta szopunk ezzel a TNF-fel, egyébként.
Gyurma Pappa
Azért én emléxem egy TNF-re 14-ból, amikor oktattunk Charlotte-ban... Egy vasárnapi hazai GB-verés után... 😀

Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 8 éve
J. Galette ugye vissza tér a Dome-ba, ha jàtszik biztos exträn motivàlt lesz, mert nem volt szép a vàlàs... Bàr erről Ő tehetett nagyrészt!

több mint 8 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 247 — #neverpunt
Ez elég beteg

You know about what Marshon Lattimore has done in coverage, but how about as a tackler?

Last year at Ohio State he missed zero of the solo tackles he attempted.

This year with the #Saints, Lattimore hasn't missed a tackle yet and leads the team in solo tackles with 31.

több mint 8 éve
utóbbinak kevésbé örülök, tudom hogy nem tűnik soknak, de amikor ilyen rövid hét van, az a 3 óra sokat számíthat a Falcons ellen. Persze, megint nekünk kell utaznunk TNF-re... 😕
Gyurma Pappa
Nézd úgy, hogy Atlantában tehettek pontot a Falcons szezonjára prime time mecsen. Jobban hangzik, nem? 😊
gabokocka
Nyilván csak szerénykedtem. Meg kell bni őket, oda-vissza, bármikor. Így jobb? 😀

Gyurma Pappa
Az egész schedule ellenünk van évek óta az adott szezonbeli eredményeinktől függetlenül sajnos.
több mint 8 éve
Gyurma Pappa
gabokocka

több mint 8 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 499 — Keep pounding
Gyurma Pappa

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
A Rams és a Panthers elleni meccseinket is àtraktàk 10.25 kezdésre.
Úgy néz ki a média szerint nézhető csapat vagyunk! 😁
De addig még van egy WAS elleni meccs , figyeljünk csak arra.
Szerintem ellenük is okosan kell jàtszani, mert kiszàmíthatatlanok, mikor melyik arcukat mutatjàk!
Fattyu

Mindegy.

Az idény egyébként most kezdődik, akár hogy is nézzük. A hátralévő 7 meccsből 4 csoport ellenfél ellen lesz. Szerencsére nem kell matekoznunk, mi vagyunk elől, nem érdekes, hogy pl. mit játszik a Falcons a Hawks ellen, stb. Én minden évben csak ennnyit kérek: legyen a saját kezünkben a sorsunk. Ehhez az kell (amit korábban többször elrontottunk), hogy nyerjünk a gyengébb csapatok ellen. Az idei év újdonsága nekem az, hogy sikerült elkerülni a trap game-ket (CHI, GB), pl. 2013-ban a csoportgyőzelem az akkor eléggé szenvedő Rams ellen csúszott el. Szóval én nem kérek mást, csak hogy ezeket kerüljük el. Félretéve a csoportrivalizálást, stb. ki lehet kapni a Falconstól Atlantában, a Rams most nagyon jó, LA messze van ésígytovább. De én tényleg azt kérem, hogy itthon ne kapjunk már ki egy gyengébb csapattól, és én boldog is leszek.

több mint 8 éve
A Rams és a Panthers elleni meccseinket is àtraktàk 10.25 kezdésre.
Úgy néz ki a média szerint nézhető csapat vagyunk! 😁
De addig még van egy WAS elleni meccs , figyeljünk csak arra.
Szerintem ellenük is okosan kell jàtszani, mert kiszàmíthatatlanok, mikor melyik arcukat mutatjàk!