NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 197
39
02:00 #24 North Texas @ #20 Tulane [AAC konfdöntő]
New Orleans Saints
46 feliratkozó
több mint 8 éve
www.nfl.com/videos/nfl-game-highlights/09000d5d814c5c5d/NFL-GameDay-Saints-vs-Redskins-highlightsNo pressure, de azért na 😀

több mint 8 éve
Komolyan mondom, hogy SP az első TD-nk után ki akarta próbálni, mire megyünk, ha újra passz-hangsúlyos az O... Nos, majdnem megszívtuk.
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 8 éve
Persze, nem nyertek ma sem 😜aztaaaa, na jó, a win az win 😀Bye Weeken? 😀
Gratu a csapatnak! Minusz 15-nél már nagyon aggódtam!
Remélem a Cicák kikapnak még...
Kájzerszóze
Max. a Chokák tudnak kikapni
Gyurma Pappa

több mint 8 éve
aztaaaa, na jó, a win az win 😀Bye Weeken? 😀
Gratu a csapatnak! Minusz 15-nél már nagyon aggódtam!
Kájzerszóze
Max. a Chokák tudnak kikapni

több mint 8 éve
aztaaaa, na jó, a win az win 😀Gratu a csapatnak! Minusz 15-nél már nagyon aggódtam!

több mint 8 éve
Huhh ez a mai este... Rég láttam ekkora küzdeni akarást tőlünk. Jó volt nézni!
több mint 8 éve
Ez hatalmas volt
több mint 8 éve
Lattimore épüljön fel. Ja, meg Okafor, Klein és Vaccaro is. Nem bírják ezt az én idegeim.
Szerkesztette: Gyurma Pappa

több mint 8 éve
Hát ez nem lesz újabb 7-9-es szezon. 😀
több mint 8 éve
Én egy picit féltem a D-t a holnapi meccstől. Jó látni, hogy ilyen fejlődésen mentek keresztül, meg tényleg igen jó teljesítményt nyújtottak az elmúlt hét meccsen, de azért Cousinshoz hasonló jó irányítóval csak egyszer találkoztunk a szezonban(Brady).Màra kiderült, hogy se Vaccaro, se Klein nem jàtszik!
Mindenesetre remélem, hogy nem lesz baj, és minimalizálni tudjuk a benyelt yardokat és pontokat. Jó lenne ha Vaccaro és Klein is játszani tudna.
A másik részről az O-t egyáltalán nem féltem idén(is) bebizonyították hogy bárki ellen képesek jó teljesítményre, és idén főként az O-line által a futójátékunk is egészen jó.
kapitnono
Tovàbbà a szokàsos inaktív csapat:
Taysom Hill, Cameron Tom, Austin Carr, Muhammad /ezentúl Muha-nak írom 😁\, és csatlakozott hozzájuk a friss szerzemény J. Williams.
A WAS-ban is van jó pàr sérült.
több mint 8 éve
Igen, őt ide lehet még sorolni, mindenesetre sok szerencsét estére a srácoknak!!Én egy picit féltem a D-t a holnapi meccstől. Jó látni, hogy ilyen fejlődésen mentek keresztül, meg tényleg igen jó teljesítményt nyújtottak az elmúlt hét meccsen, de azért Cousinshoz hasonló jó irányítóval csak egyszer találkoztunk a szezonban(Brady).Stafford-ot még idevenném.
kapitnono
Fattyu

több mint 8 éve
Én egy picit féltem a D-t a holnapi meccstől. Jó látni, hogy ilyen fejlődésen mentek keresztül, meg tényleg igen jó teljesítményt nyújtottak az elmúlt hét meccsen, de azért Cousinshoz hasonló jó irányítóval csak egyszer találkoztunk a szezonban(Brady).Stafford-ot még idevenném.
kapitnono
több mint 8 éve
bleacherreport.com/articles/2744445-marshon-lattimore-from-draft-day-fall-to-saints-savior-and-the-next-reviskivételesen jó kis írás a br-en
több mint 8 éve
Én egy picit féltem a D-t a holnapi meccstől. Jó látni, hogy ilyen fejlődésen mentek keresztül, meg tényleg igen jó teljesítményt nyújtottak az elmúlt hét meccsen, de azért Cousinshoz hasonló jó irányítóval csak egyszer találkoztunk a szezonban(Brady).Mindketten kérdéses stàtuszt kaptak tegnap.
Mindenesetre remélem, hogy nem lesz baj, és minimalizálni tudjuk a benyelt yardokat és pontokat. Jó lenne ha Vaccaro és Klein is játszani tudna.
A másik részről az O-t egyáltalán nem féltem idén(is) bebizonyították hogy bárki ellen képesek jó teljesítményre, és idén főként az O-line által a futójátékunk is egészen jó.
kapitnono
Egy ember nem edzett: Hodges.
Limitàltan pedig: Armstead, Harris, Jordan aki előzőnap még nem is edzett.
több mint 8 éve
Én egy picit féltem a D-t a holnapi meccstől. Jó látni, hogy ilyen fejlődésen mentek keresztül, meg tényleg igen jó teljesítményt nyújtottak az elmúlt hét meccsen, de azért Cousinshoz hasonló jó irányítóval csak egyszer találkoztunk a szezonban(Brady).Mindenesetre remélem, hogy nem lesz baj, és minimalizálni tudjuk a benyelt yardokat és pontokat. Jó lenne ha Vaccaro és Klein is játszani tudna.

több mint 8 éve
Azért én emléxem egy TNF-re 14-ból, amikor oktattunk Charlotte-ban... Egy vasárnapi hazai GB-verés után... 😀Nyilván csak szerénykedtem. Meg kell bni őket, oda-vissza, bármikor. Így jobb? 😀utóbbinak kevésbé örülök, tudom hogy nem tűnik soknak, de amikor ilyen rövid hét van, az a 3 óra sokat számíthat a Falcons ellen. Persze, megint nekünk kell utaznunk TNF-re... 😕Nézd úgy, hogy Atlantában tehettek pontot a Falcons szezonjára prime time mecsen. Jobban hangzik, nem? 😊
Gyurma Pappa
gabokocka
Ettől még évek óta szopunk ezzel a TNF-fel, egyébként.
Gyurma Pappa
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 8 éve
J. Galette ugye vissza tér a Dome-ba, ha jàtszik biztos exträn motivàlt lesz, mert nem volt szép a vàlàs... Bàr erről Ő tehetett nagyrészt!
több mint 8 éve
Ez elég betegYou know about what Marshon Lattimore has done in coverage, but how about as a tackler?
Last year at Ohio State he missed zero of the solo tackles he attempted.
This year with the #Saints, Lattimore hasn't missed a tackle yet and leads the team in solo tackles with 31.
több mint 8 éve
Az egész schedule ellenünk van évek óta az adott szezonbeli eredményeinktől függetlenül sajnos.Nyilván csak szerénykedtem. Meg kell bni őket, oda-vissza, bármikor. Így jobb? 😀utóbbinak kevésbé örülök, tudom hogy nem tűnik soknak, de amikor ilyen rövid hét van, az a 3 óra sokat számíthat a Falcons ellen. Persze, megint nekünk kell utaznunk TNF-re... 😕Nézd úgy, hogy Atlantában tehettek pontot a Falcons szezonjára prime time mecsen. Jobban hangzik, nem? 😊
Gyurma Pappa
gabokocka
Gyurma Pappa
több mint 8 éve
Nyilván csak szerénykedtem. Meg kell bni őket, oda-vissza, bármikor. Így jobb? 😀utóbbinak kevésbé örülök, tudom hogy nem tűnik soknak, de amikor ilyen rövid hét van, az a 3 óra sokat számíthat a Falcons ellen. Persze, megint nekünk kell utaznunk TNF-re... 😕Nézd úgy, hogy Atlantában tehettek pontot a Falcons szezonjára prime time mecsen. Jobban hangzik, nem? 😊
Gyurma Pappa
gabokocka

több mint 8 éve
utóbbinak kevésbé örülök, tudom hogy nem tűnik soknak, de amikor ilyen rövid hét van, az a 3 óra sokat számíthat a Falcons ellen. Persze, megint nekünk kell utaznunk TNF-re... 😕Nézd úgy, hogy Atlantában tehettek pontot a Falcons szezonjára prime time mecsen. Jobban hangzik, nem? 😊
Gyurma Pappa
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
A Rams és a Panthers elleni meccseinket is àtraktàk 10.25 kezdésre.utóbbinak kevésbé örülök, tudom hogy nem tűnik soknak, de amikor ilyen rövid hét van, az a 3 óra sokat számíthat a Falcons ellen. Persze, megint nekünk kell utaznunk TNF-re... 😕
Úgy néz ki a média szerint nézhető csapat vagyunk! 😁
De addig még van egy WAS elleni meccs , figyeljünk csak arra.
Szerintem ellenük is okosan kell jàtszani, mert kiszàmíthatatlanok, mikor melyik arcukat mutatjàk!
Fattyu
Mindegy.
Az idény egyébként most kezdődik, akár hogy is nézzük. A hátralévő 7 meccsből 4 csoport ellenfél ellen lesz. Szerencsére nem kell matekoznunk, mi vagyunk elől, nem érdekes, hogy pl. mit játszik a Falcons a Hawks ellen, stb. Én minden évben csak ennnyit kérek: legyen a saját kezünkben a sorsunk. Ehhez az kell (amit korábban többször elrontottunk), hogy nyerjünk a gyengébb csapatok ellen. Az idei év újdonsága nekem az, hogy sikerült elkerülni a trap game-ket (CHI, GB), pl. 2013-ban a csoportgyőzelem az akkor eléggé szenvedő Rams ellen csúszott el. Szóval én nem kérek mást, csak hogy ezeket kerüljük el. Félretéve a csoportrivalizálást, stb. ki lehet kapni a Falconstól Atlantában, a Rams most nagyon jó, LA messze van ésígytovább. De én tényleg azt kérem, hogy itthon ne kapjunk már ki egy gyengébb csapattól, és én boldog is leszek.

több mint 8 éve
A Rams és a Panthers elleni meccseinket is àtraktàk 10.25 kezdésre.Úgy néz ki a média szerint nézhető csapat vagyunk! 😁
De addig még van egy WAS elleni meccs , figyeljünk csak arra.
Szerintem ellenük is okosan kell jàtszani, mert kiszàmíthatatlanok, mikor melyik arcukat mutatjàk!