New Orleans Saints
46 feliratkozó
több mint 8 éve
Tehátakkor, kit is érdekelne a december 7-i, Atlanta elleni TNF? 😀
Én szinte biztos, hogy jövök...
...tehát:
1. Rutin
2. Andris (Hayden)
3. Thomas80
4. Gézu
5. Kájzer?
6. Gyurma
7. Ata?
Helyszín: valszeg a Ziccer!, a Dohány utcában.
Úgy tűnik, hogy ők nyitva szoktak lenni TNF idején, de azért konkrétan rákérdeztem egy üzenetben náluk erre a napra. Gondolom a hétvégén vmikor biztosan válaszolnak.
Rutin
Szerkesztette: hayden
több mint 8 éve
Én is mennék.
több mint 8 éve
Én még nem tudom, sajna korán megyek dolgozni és szabim sincs, próbaidő....

több mint 8 éve
Sziasztok! Én is mennék.....
több mint 8 éve
Tehátakkor, kit is érdekelne a december 7-i, Atlanta elleni TNF? 😀ha nem jön közbe semmi, jövök én is
Én szinte biztos, hogy jövök...
...tehát:
1. Rutin
2. ?
Úgy tűnik, hogy ők nyitva szoktak lenni TNF idején, de azért konkrétan rákérdeztem egy üzenetben náluk erre a napra. Gondolom a hétvégén vmikor biztosan válaszolnak.
Rutin
több mint 8 éve
Tehátakkor, kit is érdekelne a december 7-i, Atlanta elleni TNF? 😀Én szinte biztos, hogy jövök...
...tehát:
1. Rutin
2. ?
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 8 éve
Kérdés: 7-én lesz meccs nézés? Atával beszéltem, ő nem tudja vállalni a szervezést. Valaki tudja vállalni, hogy keres helyet nézni a meccset, vagy most ez a buli elmarad?Én dobtam be anno az ötletet, úgyhogy vállalom, hogy körülnézek...
Gyurma Pappa
több mint 8 éve
Lattimore és Crawley sem játszik a Rams ellen, ahogy az várható volt..A dolog pozitív oldala: 2 fantasy ligában is J. Goff a QB-m...
kapitnono
több mint 8 éve
Nem edzett: Lattimore-t, Craawley, /kezdő CB-k betegszabin 😕😕\Amint vàrható volt a CB-k nem jàtszanak hétvégén.
Limitàltan: Klein, Vaccaro, Armstead.
Fattyu
A többi limitàltaan edzett tovàbbra is, tehàt ha jól sejtem még kérdéses a jàtékuk...
több mint 8 éve
Lattimore és Crawley sem játszik a Rams ellen, ahogy az várható volt..

több mint 8 éve
Én egyelőre nem tudok menni.Kérdés: 7-én lesz meccs nézés? Atával beszéltem, ő nem tudja vállalni a szervezést. Valaki tudja vállalni, hogy keres helyet nézni a meccset, vagy most ez a buli elmarad?Én mennék szívesen....
Gyurma Pappa
Thomas80
több mint 8 éve
Kérdés: 7-én lesz meccs nézés? Atával beszéltem, ő nem tudja vállalni a szervezést. Valaki tudja vállalni, hogy keres helyet nézni a meccset, vagy most ez a buli elmarad?Én mennék szívesen....
Gyurma Pappa
több mint 8 éve
Kérdés: 7-én lesz meccs nézés? Atával beszéltem, ő nem tudja vállalni a szervezést. Valaki tudja vállalni, hogy keres helyet nézni a meccset, vagy most ez a buli elmarad?

több mint 8 éve
Nem edzett: Lattimore-t, Craawley, /kezdő CB-k betegszabin 😕😕\Már kedden is gyanús volt, hogy hirtelen 2 CB-et is behúztunk a rooster-be... Aztán tessék, másnap meg ez...
Limitàltan: Klein, Vaccaro, Armstead.
Fattyu
több mint 8 éve
Nem edzett: Lattimore-t, Craawley, /kezdő CB-k betegszabin 😕😕\Limitàltan: Klein, Vaccaro, Armstead.
több mint 8 éve
Klein és Vaccaro is azt nyilatkozták,hogy 100%hogy játszanak a hétvégén.

több mint 8 éve
A sérült lista előtt ilyen mozgások voltak:The New Orleans Saints announced Wednesday, Nov. 22 that they have signed cornerback Dexter McDougle, re-signed cornerback Sterling Moore, waived linebacker Adam Bighill and placed defensive end Alex Okafor on Injured Reserve. The announcements were made by Saints Executive Vice President/General Manager Mickey Loomis.
Szerkesztette: Fattyu
több mint 8 éve
Ingram lett a heti NFC Offensive player of the week. És szerintem esélyes a Fedex Ground player of the week címre is.Elég jó szezont fut, ha nem sérül le tuti pro bowler lesz, és ha így folytatja szerintem az all-pro sem elképzelhetetlen.

több mint 8 éve
Ami a legfontosabb: 7-9 már biztosan nem lesz 😀Kíváncsi vagyok este a sérültlistára, én mondjuk nem kockáztatnék most senkit ha sérült a Rams ellen, ott még akár bele is férhet a vereség ha nagyon úgy van, inkább legyen mindenki egészséges a Div. meccsek előtt, úgyis ott fog eldőlni, hogy mire jutunk majd.

több mint 8 éve
legközelebb inkább nekem jósolj ilyet, én majd szépen fogadok rá 😛Nézegettem a ESPN playoff machine-t, és vicces, de komoly esélyes egy olyan forgatókönyv, hogy a Panthers, a Falcons és mi is PO-ban leszünk.de kiröhögött a szezon előtt tampai ismerősöm, amikor pontosan ezt jósoltam neki... 8)
Gyurma Pappa
baggio

több mint 8 éve
Nézegettem a ESPN playoff machine-t, és vicces, de komoly esélyes egy olyan forgatókönyv, hogy a Panthers, a Falcons és mi is PO-ban leszünk.de kiröhögött a szezon előtt tampai ismerősöm, amikor pontosan ezt jósoltam neki... 8)
Gyurma Pappa

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Úgy értettem a nem jó jelet, hogy Lattimore ezek szerint tuti nem a héten jön vissza, és még...Moore-t visszaigazoltuk, ami nem jó jel. De legalább remélem, Harris így csak akkor lép pályára, ha már mindenki sérült előtte.Igazából logikus, egyértelmű hogy PJ és Harris nem bír végig közepes szinten egy meccset, így a depth kellett. Okafor roster helye meg megoldott, viszont DE van mögötte több is, aki bevethető, szóval oda nem kellett.
PEEtör
Nagy-nagyon kicsi az esélye, hogy lemaradunk a PO-ról, ahhoz valami olyan egyetemes és mindent átható brainfartnak kell történnie, hogy kb. minden meccsünket elveszítjük, ami hátra van. Kb. ha a papírforma szerint haladunk, akkor a csoport is meg van. Lényeg: a csapat ura a saját helyzetének, nem kellenek mindenféle fura együtthatások, stb. Nyilván megkönnyítené a helyzetünket, ha a Panthers és a Falcons belenézne valami komolyabb buktába gyengébb csapat ellen, de nem szükséges.
Nézegettem a ESPN playoff machine-t, és vicces, de komoly esélyes egy olyan forgatókönyv, hogy a Panthers, a Falcons és mi is PO-ban leszünk.
Gyurma Pappa
Hát ja, jelenleg is tőlünk 3-an vannak PO-ban, milyen gyorsan változik az NFL, hogy a leggyengébb csoportból az egyik legerősebb lett pár év alatt.
Amúgy olvasgattam olyanokat, hogy jobbak vagyunk, mint a rekordunk, amit részben én is aláírok, mert elég relatív a dolog, a két vereségünk ugye nem volt szép, és az jó csapatok ellen volt. Aztán néztem, hogy igazából a két (sok helyen) legjobb csapatnak tartott Eagles is csak egy csapatot, a Vikings kettőt vert meg, ami a győztes mérleget illeti, mi is kettőnél tartunk.
Szerkesztette: PEEtör