New Orleans Saints

45 feliratkozó

több mint 7 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 14 214 — Egyéb témák lakó
Anthonyval mi van, ő teljesen kuka?
gabokocka
Ezt szerintem majd év végén tudjuk megbeszélni. Fizikailag oké, fejbe van a gond. Nolan ha tud belőle valamit csinálni, akkor lesz bele valami. Ha nem, akkor kuka.

több mint 7 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 478 — Keep pounding
Anthonyval mi van, ő teljesen kuka?

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 7 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 14 214 — Egyéb témák lakó
Butler dönthet úgy, hogy holdout, szóval azért mindenkinek van veszítenivalója.

De semmi gond, mert Te'o a fedélzeten 😀 Ő miért kellett, ha Kleint is leigazoltátok? Ketten együtt teljesen logikátlan, hogy pályára lépjenek.
gabokocka
Nolan jól ismeri, nem is volt rossz a kezei között (háhá), legalább depthnek jó lesz, a camp meg majd eldönti a dolgokat.
Nyilván lenne nála jobb, de én nem temetem a szezont, mert ő érkezett.
PEEtör
Szerintem is depth-nek jó lesz, lb poszton amúgy is gyengébbek voltunk az utóbbi időben.
A TC-ben meg majd eldől, hogy ki fog játszani, ha mástnem lesz egy értelmesnek tűnő csere lb-nk. Eddig úgyse nagyon volt.
kapitnono
Nyilván megnyugtatóbb, mint Stuparral nekifutni megint a szezonnak...

több mint 7 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 35 951 — LIGHTS OUT!
Patrick Mahomes Qb nálunk járt privát workouton, és utána payton nagyon meg volt vele elégedve, dícsérte őt nagyon.
Csak nehogy a végén őt rántsuk be a 32.-el.
kapitnono
Szerintem attól nem kell félni ,hogy 32. picknél még bent lesz.

több mint 7 éve
Fattyu New Orleans Saints 1 919
Patrick Mahomes Qb nálunk járt privát workouton, és utána payton nagyon meg volt vele elégedve, dícsérte őt nagyon.
kapitnono
Az, hogy dicséri szerintem még nem jelent semmit /vagy jót/, mert Grayson is volt priváton, és dicsérte is SP. Be is húztuk. Aztán kiraktuk az elmúlt szezon előtt, és a szezon utàn visszahoztuk Ki érti ezt? Amúgy az ÉN amatőr szememnek tetszett a mozgàsa, de nem is értek hozzà.😂
Érdekes, hogy mozgolódunk és ahogyan mozgolódunk QB terén.
Manziel is bekopogtatot, még a végén lesz egy1/1-es irànyítónk. 😂😁. Ott van még McCown cserének. Lehet, hogy 5 irànyító lesz a rosteren a keretszűkítések előtt?

több mint 7 éve
Thomas80 New Orleans Saints 261
QB? QB????
Nem korai?
zemanla
Cáfoljatok meg de a Kapitány szerződése nem úgy szól, hogy a 2017-es szezon végével akár szabad ügynök is lehet?
több mint 7 éve
zemanla New Orleans Saints Florida Gators 3 371 — Do Your Job
QB? QB????
Nem korai?

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 7 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 9 127 — WHO DAT!!!!

több mint 7 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Azt rebesgetik, hogy Johnny Manziel jön backup QB-nak.
😯😬
Pt79
olvastam én is, de azér az bebaszna.
kapitnono
Lehet ő is bebaszna 😛 😀

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 7 éve
 www.nola.com/saints/index.ssf/2017/03/herbie_teopes_2017_saints_mock_1.html#incart_river_index

Ezt a draftot így ahogy van elfogadnám jelenleg.

több mint 7 éve
😯😬
Pt79
olvastam én is, de azér az bebaszna.

több mint 7 éve
Pt79 New Orleans Saints 49
😯😬
több mint 7 éve
Sterling Mooret is visszahoztuk egy évre.
kapitnono
Hosszú évek óta a legjobb offseasonünk eddig, hasznos igazolások sora. Gyanús, hogy a drafttal fogjuk tönkrevágni (meg ugye Butler a levegőben még). 😀
PEEtör
Valahogy most úgy érzem a draftot sem fogjuk elbaszni. Viszont most már annak örülnék a legjobban ha nem jönne butler, és megtartanánk mindkét első körösünket.
Mély idén a cb class szerintem tudnánk jó cb-t találni aki olcsóbb és fiatalabb is mint butler lenne.
kapitnono
Elbaszott draft? mondjuk 1) QB 2) P...... 😀
A két első kört én sem adnám már....
zemanla
Mahomes-ot eléggé csekkolgatjuk, szóval... 😀 Nekem már az is csalódás lenne, ha első három pickből offenset húznánk.

Butlerrel kapcsolatban én is kifejtettem már a véleményem, draftolnék inkább. Vaaaaagy egy jövő évi első pick, most meg menjen az all-in. Az úgyis csak a 32. választás lesz. 😀😀
PEEtör
Ha megmaradna az első két körben a három választás, akkor én tuti DE,CB,S-t húznék mindegy milyen sorrendben.
Az O-ba a hátsó körökből is tudunk cserefutót meg 3.számú elkapót húzni.

több mint 7 éve
PEEtör New Orleans Saints 1 758
kapitnono
Hosszú évek óta a legjobb offseasonünk eddig, hasznos igazolások sora. Gyanús, hogy a drafttal fogjuk tönkrevágni (meg ugye Butler a levegőben még). 😀
PEEtör
Valahogy most úgy érzem a draftot sem fogjuk elbaszni. Viszont most már annak örülnék a legjobban ha nem jönne butler, és megtartanánk mindkét első körösünket.
Mély idén a cb class szerintem tudnánk jó cb-t találni aki olcsóbb és fiatalabb is mint butler lenne.
kapitnono
zemanla
Mahomes-ot eléggé csekkolgatjuk, szóval... 😀 Nekem már az is csalódás lenne, ha első három pickből offenset húznánk.

Butlerrel kapcsolatban én is kifejtettem már a véleményem, draftolnék inkább. Vaaaaagy egy jövő évi első pick, most meg menjen az all-in. Az úgyis csak a 32. választás lesz. 😀😀
több mint 7 éve
kapitnono
PEEtör
kapitnono

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 7 éve
kapitnono
PEEtör

több mint 7 éve
kapitnono
több mint 7 éve
Rutin New Orleans Saints LSU Tigers 2 021
Calling all British/Euro-based Saints fans:

Please email me at jduncan@nola.com if you plan to attend the Saints-Dolphins game in London.

😀
zemanla
Írt már neki valaki?
Mit akar?

Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 7 éve

több mint 7 éve
Calling all British/Euro-based Saints fans:

Please email me at jduncan@nola.com if you plan to attend the Saints-Dolphins game in London.

😀

Szerkesztette: zemanla

több mint 7 éve
cikesz Baltimore Ravens 590
Te'o 2 évre szent lett.
több mint 7 éve
Tuti nem adunk 1/11-et érte, ha ez így lenne, már rég megtörtént volna a trade. De szerintem 1/32 sem biztos (bár a legvalószínűbb), h lesz ebből, mondjuk egy második kör, ilyesmi.
De ezzel szerintem el tudnak majd játszogatni a felek a draftig is akár...

Mi vagyunk előnyben, Butler és a Pats között nem hiszem, hogy felhőtlen lenne a viszony ezek után, más trade partner kétlem, hogy szóba jöhetne, a draft pedig nagyon mély D oldalon. Kb mi diktálunk szerintem, a Pats ha akar valamit Butlerért, most tudja a legjobban meghúzni, mielőtt jövőre elsétálna.
PEEtör
Előny inkább a Patsnél. Nincs épkézláb Cb-tek. Újoncokkal meg nem szerencsés kiállni. Breesnek kell egy közepes D ami segíthetne neki egy uccsó kupát nyerni! Butler meg kész játékos nagyon jó játékos intelligenciával plussz egyáltalán nem balhés. Ami közte és a csapat közt feszkót is inkább az ügynöke generálta...Simán benne lehet az 1/11. Kötöttek már hajmeresztöbb üzleteket is az nflben. (Osi, stb..)
ParadSEC
Szerintem ha abban gondolkodnánk hogy 1/11-et adunk érte, már szerződtettük volna hosszú távon, és a tiétek lenne az 1/11.
Jelenleg arra várunk hogy aláírja a tendert, szóval cserében gondolkodunk. Ha aláírta meg majd kiderül mennyi lesz az ára.
De mondom szerintem ha payton hajlandó lenne az 1/11-et odaadni érte, már szerződtette volna hosszútávon.

több mint 7 éve

De semmi gond, mert Te'o a fedélzeten 😀 Ő miért kellett, ha Kleint is leigazoltátok? Ketten együtt teljesen logikátlan, hogy pályára lépjenek.
gabokocka
Nolan jól ismeri, nem is volt rossz a kezei között (háhá), legalább depthnek jó lesz, a camp meg majd eldönti a dolgokat.
PEEtör
Szerintem is depth-nek jó lesz, lb poszton amúgy is gyengébbek voltunk az utóbbi időben.
A TC-ben meg majd eldől, hogy ki fog játszani, ha mástnem lesz egy értelmesnek tűnő csere lb-nk. Eddig úgyse nagyon volt.

több mint 7 éve

gabokocka

Szerkesztette: PEEtör
több mint 7 éve
Attila Pál New England Patriots Ole Miss Rebels 112

De semmi gond, mert Teo a fedélzeten 😀 Ő miért kellett, ha Kleint is leigazoltátok? Ketten együtt teljesen logikátlan, hogy pályára lépjenek.
gabokocka
Tudtommal ha holdout-ol, akkor csak egy évvel eltolta a tendert, kihagy egy évet és jövőre ugyanúgy tender alá kerül(het).
Sok értelme nincs.