New Orleans Saints
45 feliratkozó
több mint 7 éve
Nem csinálunk közös pólórendelést? 😀XD ez jóó
www.ebay.com/itm/Atlanta-Falcons-2017-Super-Bowl-Champions-Mens-Graphic-T-Shirt-/162386335971?var=&hash=item25cefad8e3:m:mgWDli7hpR0yZGRokICEwvg
atapapa
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 7 éve
Nem csinálunk közös pólórendelést? 😀Fogytam 10 kilót, M-es elég
www.ebay.com/itm/Atlanta-Falcons-2017-Super-Bowl-Champions-Mens-Graphic-T-Shirt-/162386335971?var=&hash=item25cefad8e3:m:mgWDli7hpR0yZGRokICEwvg
atapapa
több mint 7 éve
Nem csinálunk közös pólórendelést? 😀 www.ebay.com/itm/Atlanta-Falcons-2017-Super-Bowl-Champions-Mens-Graphic-T-Shirt-/162386335971?var=&hash=item25cefad8e3:m:mgWDli7hpR0yZGRokICEwvg
több mint 7 éve
Elvileg Ryan Nielsen lesz a csapat D-line coach-ja. Jelenleg az NC State D-line/Run Game coach-ja volt.Bárkinek valami infó róla?
több mint 7 éve
Megnéztem, tényleg jó meccs volt. Rájöttem, hogy mi is ezt taktikát próbáltuk a Falcons ellen: elengedni őket sok ponttal és onnan megverni. Csak nekünk nem jött be.A 19-0-ás 4. negyed azért nekünk is összejött 😀
Gyurma Pappa
több mint 7 éve
Megnéztem, tényleg jó meccs volt. Rájöttem, hogy mi is ezt taktikát próbáltuk a Falcons ellen: elengedni őket sok ponttal és onnan megverni. Csak nekünk nem jött be.
több mint 7 éve
soha, de soha az életben nem fogok a Pats-nek szurkolni (túl nagy az a bandwagon),én ilyenen nem akadok fent.
Rutin
Két kedvenc csapatom van: a Saints és aki ellen éppen a Falcons játszik
több mint 7 éve
Rutin
2 021
Úgy ültem le a döntő elé, hogy - soha, de soha az életben nem fogok a Pats-nek szurkolni (túl nagy az a bandwagon),
- viszont a vörös kányáknak se.
Annak szurkoltam, hogy hosszabbítás legyen... Úgyhogy elégedett vagyok. Maradéktalanul. 😀
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 7 éve
Jön a legizgalmasabb 4 hónap!a free agency meg a draft izgalmait én is szeretem, csak most ez a tudat, hogy 7 hónapig nem láthatunk rendes focit...
Janek
több mint 7 éve
Tehát akkor a szezonnak, hivatalosan is vége. 7 hónap rendes foci nélkül. Hosszú lesz, megint..Mintha csak tegnap lett volna, hogy az Oakland elleni meccsre készültünk.
több mint 7 éve
nem tudok sajnálni egy csapatot sem a divízióban rajtunk kívül, sőt nem szeretnék gyűrűt látni náluk.Nem volt ez olyan rossz szezon... 😉én azért egy kicsit sajnálom őket. ez jóval nagyobb pofon volt, mint tavaly a cicusoknak.
atapapa
a siker kapujában elbukni a legnagyobb blama.
adam77
amúgy jó egészséget nekik meg tartalmas és hosszú életet, de a gyűrűt csak tartogassák az esküvőre.
És ettől függetlenül: eltekintve a konkrét szereplőktől, elfogulatlanul nézve az egyik legnagyobb meccs volt ez, amit valaha láttam.
Szerkesztette: atapapa
több mint 7 éve
Van még egy rajtunk kívül:Winstonék szintén elvesztik, aztán Brees apó megmutatja, hol lakik az Isten, és visszavonul a csúcson. 😊Vaaaagy: nyerjünk mi kétszer! 😊
PEEtör
több mint 7 éve
PEEtör
1 758
Van még egy rajtunk kívül:Winstonék szintén elvesztik, aztán Brees apó megmutatja, hol lakik az Isten, és visszavonul a csúcson. 😊Nem volt ez olyan rossz szezon... 😉Azért sem néztem a SB-t, mert elég volt a valaki ellen szurkolásból (tavaly sem néztem, bár a Panthers D-t még tudom is kedvelni, ha nem ellenünk játszanak 😉 ), a Patriotsnak meg szurkolnak elegen, nem kellek én oda.
atapapa
Én annyira nem örülök, mert Quinnt nem tartom rossz edzőnek, és ha meg tudja fordítani a frusztráltságot egy pozitív motivációba, az nekünk nem lesz annyira jó, szóval jobban örülnék egy SB hangoverben szenvedő Falconsnak, bár a Panthers bemutatta, hogy egy elvesztett után is simán beeshet egy év széthullás 😊
Mindegy, jövőre képbe kell kerülnünk, azért az nem járja, hogy minden évben bejut egy NFC South csapat, és mindig elvesztik 😊
Gyurma Pappa
több mint 7 éve
Nem volt ez olyan rossz szezon... 😉Azért sem néztem a SB-t, mert elég volt a valaki ellen szurkolásból (tavaly sem néztem, bár a Panthers D-t még tudom is kedvelni, ha nem ellenünk játszanak 😉 ), a Patriotsnak meg szurkolnak elegen, nem kellek én oda.
atapapa
Én annyira nem örülök, mert Quinnt nem tartom rossz edzőnek, és ha meg tudja fordítani a frusztráltságot egy pozitív motivációba, az nekünk nem lesz annyira jó, szóval jobban örülnék egy SB hangoverben szenvedő Falconsnak, bár a Panthers bemutatta, hogy egy elvesztett után is simán beeshet egy év széthullás 😊
Mindegy, jövőre képbe kell kerülnünk, azért az nem járja, hogy minden évben bejut egy NFC South csapat, és mindig elvesztik 😊
több mint 7 éve
adam77
635
Nem volt ez olyan rossz szezon... 😉én azért egy kicsit sajnálom őket. ez jóval nagyobb pofon volt, mint tavaly a cicusoknak.
atapapa
a siker kapujában elbukni a legnagyobb blama.
több mint 7 éve
Kemény az a világ, ahol Matt Ryan és Cam Newton MVP, Brees meg nem...Máig nem értem, hogy a 2011-es szezonja után, hogy nem lett az. De még az All Pro 1st team-be sem választották be érthetetlen számomra.
Viszont Morten Andersennek jár a pacsi, kickerként lett HoF, teljesen megérdemelten.
atapapa
Viszont Andersennek végre sikerült, grat érte megérdemelte már.
több mint 7 éve
Kemény az a világ, ahol Matt Ryan és Cam Newton MVP, Brees meg nem...Viszont Morten Andersennek jár a pacsi, kickerként lett HoF, teljesen megérdemelten.
több mint 7 éve
John Kuhn további egy évig minket erősít majd, jó döntés szerintem.
több mint 7 éve
PEEtör
1 758
Drew Brees told Good Morning Football he still has a "few more" seasons left in him.Bízok benne, hogy csak lesz valami változás, de sok reményt nem fűzök hozzá....
Despite the proclamation, Brees understands his window to win another ring is closing. "I'm just finishing my 16th season and I'm probably a little closer to the end than I am the beginning," Brees said. "So I just want to create a tremendous sense of urgency for every single year. I don't want to look any further past this year and what's right in front of us." Entering a contract year, Brees has said he is not looking to sign an extension this offseason because he doest not "want to overlook any opportunity."
több mint 7 éve
Rutin
2 021
Nos, nemrég kaptam meg a kódot az nfluk.comtól, amivel a "gyári", azaz a másodlagos jegyárusító helyek által forgalmazottnál alacsonyabb áron tudok vásárolni a presale során.Mikor van a presale, Ata?
8 jegyet tudok venni, vagyis rajtam kívül legfeljebb még 7 ember tud betársulni.
Ehhez az kéne hogy jelezzétek nekem PM-ben a szándékotokat, válaszként elküldöm a bankszámlaszámomat, ahová a jegyvásárlás napjáig kéne utalnotok a jegy árát.
A helyzet az, hogy én nem szeretnék a legcsicskább, kakasülős helyre telepedni, ha már a kedvenceimért kirepülök, vagyis a 110 font körüli árral rendelkező jegyet néztem ki. Tehát aki ezzel a branccsal szeretne jönni, az ennek megfelelő forinttal készüljön az utalással, plusz valamennyi kezelési költséget a ticketmaster felszámít.
media.ticketmaster.co.uk/tm/en-gb/tmimages/venue/maps/uk4/15665s.gif
Természetesen a vásárlást követően készítek egy pontos költségelszámolást, és minden érintettnek rögtön visszautalom a fennmaradó összeget.
atapapa
És a 8 jegyet nem tudod megosztani esetleg szektorok között?
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???