New Orleans Saints
45 feliratkozó
több mint 7 éve
Kezdődik ...#BREAKING The New Orleans Saints made significant changes to their coaching staff, firing Joe Vitt, Bill Johnson, Greg McMahon, Stan Kwan & James Willis.
......
több mint 7 éve
Ezmar komedia - majdnem az osszes segededzo meg helyettes repul de SP meg Loomis marad.Szuper a kovetkezo szezon is kuka.
Szerencsetlen Brees...hihetetlen
több mint 7 éve
twitter.com/AroundTheNFL/status/817141761071980545www.nola.com/saints/index.ssf/2017/01/sean_payton_plans_to_coach_sai.html#incart_river_mobile_homeAhogy a klasszikus mondta: a békák véleményét se kérik ki a mocsár lecsapolása előtt...
Itt azt nyilatkozta, hogy jövőre is itt akar maradni, nem tudom Bensonnak vagy Loomisnak lesz e töke kirúgni őt.
kapitnono
A Redskins bezzeg nem szarozik, a mienkhez hasonlóan szar védelmi teljesítmény után kirúgták az egész védelemért felelős személyzetet.
Nálunk még 10 éve képezheti a jobbnál jobb linebackereket Vitt.
atapapa
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
Fattyu
1 919
Pedig, őt nem is kellene teljesen lecserélni, csak levenni a 2 t, és azok helyére illeszteni "lma" betűket... 😁😁www.nola.com/saints/index.ssf/2017/01/sean_payton_plans_to_coach_sai.html#incart_river_mobile_homeAhogy a klasszikus mondta: a békák véleményét se kérik ki a mocsár lecsapolása előtt...
Itt azt nyilatkozta, hogy jövőre is itt akar maradni, nem tudom Bensonnak vagy Loomisnak lesz e töke kirúgni őt.
kapitnono
A Redskins bezzeg nem szarozik, a mienkhez hasonlóan szar védelmi teljesítmény után kirúgták az egész védelemért felelős személyzetet.
atapapa
Bár Ő, ha jól olvastam, szakkommentárkodik.
több mint 7 éve
www.nola.com/saints/index.ssf/2017/01/sean_payton_plans_to_coach_sai.html#incart_river_mobile_homeAhogy a klasszikus mondta: a békák véleményét se kérik ki a mocsár lecsapolása előtt...
kapitnono
több mint 7 éve
www.nola.com/saints/index.ssf/2017/01/sean_payton_plans_to_coach_sai.html#incart_river_mobile_homeItt azt nyilatkozta, hogy jövőre is itt akar maradni, nem tudom Bensonnak vagy Loomisnak lesz e töke kirúgni őt.
több mint 7 éve
Ha jól rémlik, egy éve is azt mondtam, hogy valakinek mennie kell az SP/LM párosból. Már csak azért is, hogy érezze mindenki, az utolsó labdaszedőig, hogy ennél a franchise-nál következményei vannak a tetteknek. Menjen LM, de akkor jöjjön egy tökös GM, akit SP nem vesz meg kilóra és megalapozott kompromisszumokra kényszeríti a játékospolitikában.
SP ellen az szól, hogy nem érzem rajta, hogy 10 év után is úgy tudna motiválni, ahogyan azt tette még néhány éve. És pont az O nem volt annyira elveszett SP eltiltása idején, Carmichael szerintem elvinné a szekeret Brees-szel.
Wade Phillips nagy húzás lenne.
több mint 7 éve
Csak, hogy álláspontot foglaljak. Én SP maradása mellett vagyok teljesen. Persze én is látom, hogy már nem a régi, de ettől függetlenül, én nem az ő távozását látnám bele ebbe. Dennis Allen nem maradhat, hiába is a sok kifogás (sérülések, "látható javulások"). A pozíciós edzőkben is egy-két vérfrissítés. DC-nek mondjuk megnéznék egy Wade Phillips-et. Idős már, tudom, nem hosszútávú elképzelés, de hátha visszajönne még 1-2 évre, kíváncsi lennék rá.
több mint 7 éve
Rutin
2 021
Istenem, vigye el a Rams... Ellenkező esetben jövőre is meglesz vagy 6-7 győzelmünk, maximum.
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 7 éve
Rendkívül hiteles a forrás...el nem tudom képzelni, hogy ez a két ember elkezdi egymást sározni (egymást tették naggyá)...bár őszintén örülnék már akármilyen eseménynek, ami elindít egy sz@rlavinát 😕Én kérek elnézést többet nem fogok ilyen szedett vedett információt berakni. De mintha ugyanaz lenne ez is...
twitter.com/MikeNabors/status/815735466431574016?ref_src=twsrc%5Etfw
clbass
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 7 éve
Rendkívül hiteles a forrás...el nem tudom képzelni, hogy ez a két ember elkezdi egymást sározni (egymást tették naggyá)...bár őszintén örülnék már akármilyen eseménynek, ami elindít egy sz@rlavinát 😕twitter.com/MikeNabors/status/815735466431574016?ref_src=twsrc%5Etfw
Szerkesztette: clbass
több mint 7 éve
120 yardon jött be a facebookon. Nem jártam utána honnan szedte.ennek az idézetnek mi a forrása?"Drew Breesnél elfogyott a türelem az újabb vereség után, és kifakadt a Falcons elleni meccs után: Nem tudom, hogy meddig leszek még képes ezt csinálni. Elegem van abból, hogy folyton azt kell ismételgetnem, majd jövőre, majd jövőre..."Brees kifakadása is jelzésértékű úgy hiszem. Nála nincs ilyen minden héten.Milyen kifakadás? Azt hiszem erről lemaradtam.
atapapa
Thomas80
Matthew99
köszi!
adam77
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 7 éve
Larry Holder of the New Orleans Times-Picayune reports the Rams will seek permission to speak with Saints coach Sean Payton about their coaching vacancy.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
adam77
635
ennek az idézetnek mi a forrása?"Drew Breesnél elfogyott a türelem az újabb vereség után, és kifakadt a Falcons elleni meccs után: Nem tudom, hogy meddig leszek még képes ezt csinálni. Elegem van abból, hogy folyton azt kell ismételgetnem, majd jövőre, majd jövőre..."Brees kifakadása is jelzésértékű úgy hiszem. Nála nincs ilyen minden héten.Milyen kifakadás? Azt hiszem erről lemaradtam.
atapapa
Thomas80
Matthew99
köszi!
több mint 7 éve
Brees kifakadása is jelzésértékű úgy hiszem. Nála nincs ilyen minden héten.Igen, ez minden bizonnyal valakinek a végét jelenti. Most nem hiszem, hogy Allennél megállunk, itt most mennie kell valaki fejesnek...
atapapa
több mint 7 éve
Thomas80
261
Köszi, ez elkerülte a figyelmemet."Drew Breesnél elfogyott a türelem az újabb vereség után, és kifakadt a Falcons elleni meccs után: Nem tudom, hogy meddig leszek még képes ezt csinálni. Elegem van abból, hogy folyton azt kell ismételgetnem, majd jövőre, majd jövőre..."Brees kifakadása is jelzésértékű úgy hiszem. Nála nincs ilyen minden héten.Milyen kifakadás? Azt hiszem erről lemaradtam.
atapapa
Thomas80
Matthew99
több mint 7 éve
"Drew Breesnél elfogyott a türelem az újabb vereség után, és kifakadt a Falcons elleni meccs után: Nem tudom, hogy meddig leszek még képes ezt csinálni. Elegem van abból, hogy folyton azt kell ismételgetnem, majd jövőre, majd jövőre..."Brees kifakadása is jelzésértékű úgy hiszem. Nála nincs ilyen minden héten.Milyen kifakadás? Azt hiszem erről lemaradtam.
atapapa
Thomas80
több mint 7 éve
Thomas80
261
Brees kifakadása is jelzésértékű úgy hiszem. Nála nincs ilyen minden héten.Milyen kifakadás? Azt hiszem erről lemaradtam.
atapapa
több mint 7 éve
Brees kifakadása is jelzésértékű úgy hiszem. Nála nincs ilyen minden héten.
több mint 7 éve
Ami kicsit vicces, mert ők azért nem olyan klasszikus alá-fölé rendeltségi viszonyban dolgoznak sztem.Loomis Benson embere 100%-ban, a focin belül nincs klasszikus hierarchia köztük, egyéb kérdésekben szerintem van. Ilyen pl. Payton szerződése.
gabokocka
több mint 7 éve
Ami kicsit vicces, mert ők azért nem olyan klasszikus alá-fölé rendeltségi viszonyban dolgoznak sztem.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 7 éve
Nyilván most összerezzen a Benson Tower, de ha a HC/DC/GM trióból legalább egy nem lép le a következő szezonra, tüntetőleg nem fogom nézni a szezon első meccsét.Mindenesetre Loomis raportra hívta SP-t:
atapapa
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
Nincs kétségem afelől, hogy ezután a meccs után nem Sean Payton lesz a HC-nk neve jövőre. Csak sajnos attól tartok, hogy a DC továbbra is Dennis Allen lesz 😕 Bár Ryan is kapott még két év esélyt azután, hogy látszott, hogy homályban van, és tény hogy Allen idén maradékból dolgozott, de akkor is...
több mint 7 éve
Eddig egy csapat volt az NFL történetében, amelyben egyszerre ért el 5000 yardot az irányító, ezer elkapott yardot két elkapó és ezer futott yardot egy futó. Az a csapat akkor SB-t játszott. Hihetetlen, hogy akár csak egy középszerű védelemmel is mire menne ez a csapat.
A mai meccset még nem számolva a védelem idén drive-onként 2,57 pontot engedett. Ami a második legrosszabb a ligában, kemény 1 századdal verjük a Clevelandet (talán a mai eredményekkel már be is előztük őket).
Amondó vagyok, hogy kis túlzással ebbe az O-ba egy centet se szabad beletenni a következő évben, talán valami középső körös G-t leszámítva.
Minden pénzt, picket DE-be és cornerbe kell ölni.
Szerkesztette: atapapa