New Orleans Saints
45 feliratkozó
több mint 7 éve
Szerintem Kikahából már nem lesz értelmes játékos sajnos.Remélem úgy bejön, mint a Fairley jóslatod 😉
atapapa
Egyébként nagyon kellemes csalódás a fal, én lehet egyébként, hogy inkább FA-n nézelődnék edge rusher ügyben, itt is többször beszéltünk róla, hogy DL játékosok általában az első években nem szárnyalnak. Nem kell sztárigazolás, egy közepes veterán, aki végre beválik, elég lehet. Kruger ilyen lehetett volna, de 😕
Mindegy, mondjuk annyira nem vagyok boldog, hogy elmozgatták a meccset, másnap nagyon korán kell kelnem, nem biztos hogy végignézem a meccset, főleg úgy hogy előző este is "sokáig fent leszek" 😊
több mint 7 éve
Szerintem Kikahából már nem lesz értelmes játékos sajnos. A DL számomra kellemes meglepetés, Fairley igazolását ekéztem tavasszal, ideje önkritikát gyakorolnom, nagyon bevált a srác. Állítólag gyerekként Saints-szurkoló volt, nem annyira véletlen hogy ide szerződött, és hogy itt a legmagasabb fordulatszámon pörög. Ha őt megtartjuk, akkor "csak" egy edge rusherre vagyunk attól, hogy a védelemben legyen egy elit egység.
több mint 7 éve
Ebben is van igazság. Én sem szeretném Lelitot vagy Kelemetét a kezdő közelében sem látni, és ugye Evans sem lesz már fiatalabb, így egy kezdő G peat mellé mindenképpen kell. A másik ami fontos szerintem egy jó cover lb, mert idén is nagyon sok passzjátékot nyeltünk be a pálya közepéről.Jordan túloldalára sem ártana egy értelmes DE aki futás ellen is tud valamit. Kíváncsi leszek milyen szerepet szánunk majd Kikahának ha egyáltalán jövőre újra bevethető állapotban lesz.Azért is írtam, hogy égető szükség, mert Kikiha visszatérése sokat változtathat, de se Kelemete, se Lelito nem lesz sosem jó G 😕
kapitnono
Egyébként persze, vannak még needjeink, kellene még kezdő szintű LB, TE sem ártana, de a G és a CB az nagyon muszáj, még akkor is, ha Breaux és PJ felépülnek, mögöttük viszonylag nagy a szakadék, és nem BW Webbek jelentik a hosszútávú megoldást.
Gyurma Pappa
Itt ugye nagy kérdés Anthony játéka, aki ugye felépítése és fizikalitása miatt alkalmas lehetne erre, csak ugye kérdés, hogy mennyire sikerül a fejébe verni a játékot.
több mint 7 éve
Jordan túloldalára sem ártana egy értelmes DE aki futás ellen is tud valamit. Kíváncsi leszek milyen szerepet szánunk majd Kikahának ha egyáltalán jövőre újra bevethető állapotban lesz.Azért is írtam, hogy égető szükség, mert Kikiha visszatérése sokat változtathat, de se Kelemete, se Lelito nem lesz sosem jó G 😕
kapitnono
Egyébként persze, vannak még needjeink, kellene még kezdő szintű LB, TE sem ártana, de a G és a CB az nagyon muszáj, még akkor is, ha Breaux és PJ felépülnek, mögöttük viszonylag nagy a szakadék, és nem BW Webbek jelentik a hosszútávú megoldást.
több mint 7 éve
Jordan túloldalára sem ártana egy értelmes DE aki futás ellen is tud valamit. Kíváncsi leszek milyen szerepet szánunk majd Kikahának ha egyáltalán jövőre újra bevethető állapotban lesz.Ha én lennék Benson, akkor már az előző Bucs meccs után eldöntöttem volna a cserét. A 8-8 másra nem jó, csak hogy jobb pozícióból tárgyaljon majd a saját szerződését illetően. Allent lehet fikázni (és van is ami miatt érdemes, főleg play calling tekintetében), de a védelem nagyon sokat javult az első hetek óta, de ettől még nagyon nem szeretném, ha ő lenne a HC.2010 miatt sosem sajnálom ha szoptatjuk a Bucsot, csak így most már nyerjünk jövő héten, csak hogy 0.500-on búcsúzzunk PaytontólVigyázz, 8-8 után valszeg annak lesz nagyobb esélye, hogy marad... 😀
Gyurma Pappa
Rutin
Lehet, hogy nincs igazam, de azért jó lenne, mert tényleg állóvíz most Payton, és igazából egy 5000 yardos irányítóval, két 1000-es elkapóval és egy 1000-es futóval, nem illik 8-8-cal végezni, főleg úgy hogy a PO kimondottan két gyenge O teljesítményen ment el.
Egyébként a draft miatt aggódóknak meg azt mondom, hogy szerintem semmivel nem lennék beljebb egy top 10-es pickkel, mert ami nekünk most égetően kell (egy G és egy CB) úgy is található itt is, sőt G-t nem is nagyon húz senki top 10-ben.
Gyurma Pappa
több mint 7 éve
Ha én lennék Benson, akkor már az előző Bucs meccs után eldöntöttem volna a cserét. A 8-8 másra nem jó, csak hogy jobb pozícióból tárgyaljon majd a saját szerződését illetően. Allent lehet fikázni (és van is ami miatt érdemes, főleg play calling tekintetében), de a védelem nagyon sokat javult az első hetek óta, de ettől még nagyon nem szeretném, ha ő lenne a HC.2010 miatt sosem sajnálom ha szoptatjuk a Bucsot, csak így most már nyerjünk jövő héten, csak hogy 0.500-on búcsúzzunk PaytontólVigyázz, 8-8 után valszeg annak lesz nagyobb esélye, hogy marad... 😀
Gyurma Pappa
Rutin
Lehet, hogy nincs igazam, de azért jó lenne, mert tényleg állóvíz most Payton, és igazából egy 5000 yardos irányítóval, két 1000-es elkapóval és egy 1000-es futóval, nem illik 8-8-cal végezni, főleg úgy hogy a PO kimondottan két gyenge O teljesítményen ment el.
Egyébként a draft miatt aggódóknak meg azt mondom, hogy szerintem semmivel nem lennék beljebb egy top 10-es pickkel, mert ami nekünk most égetően kell (egy G és egy CB) úgy is található itt is, sőt G-t nem is nagyon húz senki top 10-ben.
több mint 7 éve
Amúgy pár hete az figyelem, hogy a DL fejlődött, legyen valami pozitív is a védelemről. Fairley nagyon tolja, Rankins ahoz képest hogy újoncként kihagyta a fél szezont jól mozog és van benne potenciál még több bőven, stb...Amúgy én is pont ezt figyeltem Rankins mindössze 7 meccs alatt szerzett eddig 4.0 sacket újonc évében, úgy hogy a fél szezont ki kellett hagynia. Kíváncsi leszek rá majd jövőre, ha végigtolja a teljes TC-t és egészséges lesz milyen teljesítményt nyújt majd. Szerintem ha nem sérül meg Fairley-vel jövőre negyot alkothatnak ott a fal közepén.
Fattyu
A másik meg, hogy úgy tűnik Lutz-ot végre megtanították magasabban rúgni, mostmár egész jól megy neki( Zsinórban 9 értékesített FG) és nem reáz ki a hideg a rúgás pillanatában, hogy vajon blokkolni fogják-e ?
A harmadik pedig, hogy Byrd is egészen jól játszott az utóbbi hetekben, ahhoz képest hogy látványos eredménye /2int/ csak a mostani meccsen volt. Kíváncsi leszek az ő sorsára is, remélem egy évet még marad, úgyis sokba kerülne őt kivágni.
Jövőhétem meg akkor már üssük meg a Falconst legalább így búcsúzzunk 8-8 al a szezontól, még ha nem is lesz már tétje nekünk a rájátszás szempontjából is. A Falcons azért csak a Falcons.
több mint 7 éve
Naja, ezek a meccsek egy dologra jók: néhány állás megmentésére.2010 miatt sosem sajnálom ha szoptatjuk a Bucsot, csak így most már nyerjünk jövő héten, csak hogy 0.500-on búcsúzzunk PaytontólVigyázz, 8-8 után valszeg annak lesz nagyobb esélye, hogy marad... 😀
Gyurma Pappa
Rutin
több mint 7 éve
Fattyu
1 919
Amúgy pár hete az figyelem, hogy a DL fejlődött, legyen valami pozitív is a védelemről. Fairley nagyon tolja, Rankins ahoz képest hogy újoncként kihagyta a fél szezont jól mozog és van benne potenciál még több bőven, stb...
több mint 7 éve
Fattyu
1 919
Hogy legyen ilyen is. Én maradás párti vagyok legalább is HC és GM terén. Még egy évre.
több mint 7 éve
Rutin
2 021
2010 miatt sosem sajnálom ha szoptatjuk a Bucsot, csak így most már nyerjünk jövő héten, csak hogy 0.500-on búcsúzzunk PaytontólVigyázz, 8-8 után valszeg annak lesz nagyobb esélye, hogy marad... 😀
Gyurma Pappa
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 7 éve
A mai győzelemhez gratulálok a Redskins, a Giants, Lions és a Falcons szurkolók nevében 😀
agent T
több mint 7 éve
A mai győzelemhez gratulálok a Redskins, a Giants és a Falcons szurkolók nevében 😀
Braves on the warpath!!!
Leszarom, hogy elment Daniella Heatley, akkor is hajrá Ottawa Senators 😊
több mint 7 éve
kösz srácok <3
több mint 7 éve
2010 miatt sosem sajnálom ha szoptatjuk a Bucsot, csak így most már nyerjünk jövő héten, csak hogy 0.500-on búcsúzzunk Paytontól
több mint 7 éve
Rutin
2 021
WhoDat Karácsonyt, Boldog Új Évet és új szakmai stábot kívánok magunknak, srácok! 😀
több mint 7 éve
Boldog ünnepeket srácok! Jövőre rájátszunk!!!!Reméljük, hogy a rájátszást csak 2018-ban kezdjük majd el 😀
Gézu
több mint 7 éve
Boldog ünnepeket srácok! Jövőre rájátszunk!!!!
több mint 7 éve
Boldog karácsonyt, és eredményesebb újévet kívánok minden Saint fannak!
több mint 7 éve
Boldog Karácsonyt minden Saints fannak!
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 7 éve
Rutin
2 021
Mondjuk engem SP jövőjénél sokkal jobban érdekelne, hogy akkor ki jönne hozzánk HC-nak....