NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
2
2
2:15, Arena4
New Orleans Saints
45 feliratkozó
több mint 12 éve
Persze. 😊 Hagyományosan jó vagyok tippelésben, de a malackirályokkal nem tudok mit kezdeni 😂Szeretnéd a sapit, igaz???? 😂zemanlaItt már senki se bízik egy min. 13-3-as alapszakaszban???! 😀krixtoferÉnb például de, csak nem megyek elébe ata kvízjátékának. 😊hajdu
több mint 12 éve
Szeretnéd a sapit, igaz???? 😂Itt már senki se bízik egy min. 13-3-as alapszakaszban???! 😀krixtoferÉnb például de, csak nem megyek elébe ata kvízjátékának. 😊hajdu
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 12 éve
Itt már senki se bízik egy min. 13-3-as alapszakaszban???! 😀krixtoferÉnb például de, csak nem megyek elébe ata kvízjátékának. 😊
több mint 12 éve
Itt már senki se bízik egy min. 13-3-as alapszakaszban???! 😀
több mint 12 éve
Thomas tavaly egész jól bírta, amíg nem fejelték ki.Gyurma PappaEz picit csalóka azért, meccsenkénti átlagban most kapta az újoncszezonja óta (amikor csak inkább az ST tagja volt) a legkevesebb terhelést: újoncként bő négyszer, 2010-ben majdnem tizennégyszer (bele is rokkant 😛), tavaly pedig alig hétszer futott meccsenként. Ennél a hétnél 49 játékosnak volt tavaly több futáskísérlete átlagban, többek között Newtonnak és Tebownak is 😊
Sztakmailag semmilyen relevanciája nincs annak, hogy melyik futót fogod draftolni fantasyben. 😛 😀hajduOtt a pont, így is úgy is te nyersz 😀
több mint 12 éve
A nyári edzőtáborra felépülhet, ám így is lesz bő fél év, amikor szinte semmit se edzett. Nem őt fogom fantasyben első futónak draftolni.Sztakmailag semmilyen relevanciája nincs annak, hogy melyik futót fogod draftolni fantasyben. 😛 😀
Szerencsére tényleg mély ez a poszt, de Sproles kivételével mindegyik futónk törékeny sajna.atapapa
több mint 12 éve
A nyári edzőtáborra felépülhet, ám így is lesz bő fél év, amikor szinte semmit se edzett. Nem őt fogom fantasyben első futónak draftolni.Thomas tavaly egész jól bírta, amíg nem fejelték ki.
Szerencsére tényleg mély ez a poszt, de Sproles kivételével mindegyik futónk törékeny sajna.atapapa
több mint 12 éve
A nyári edzőtáborra felépülhet, ám így is lesz bő fél év, amikor szinte semmit se edzett. Nem őt fogom fantasyben első futónak draftolni. Szerencsére tényleg mély ez a poszt, de Sproles kivételével mindegyik futónk törékeny sajna.
több mint 12 éve
Viszont PT, CI, DS egészségesek. 😊 Talán.Micsoda szerencse, hogy ez nem a rossz hírek holtszezonja...Akkor az idei egyik "első körösünket" is bebuktuk 6 hétre.... 😕
Mark Ingram underwent arthroscopic knee surgery Thursday and will be sidelined for the next six weeks.
Bár végül is kosárlabdázhatott is volna :/atapapa
Igaz, valahogy így fejezte be a tavalyi szezont is (sideline), ha jól emlékszem. Szerencsénk van az RB-kel...
Pedig már a sok vazzzzzzzze-t kiszedném az aláírásomból!zemanla
több mint 12 éve
Micsoda szerencse, hogy ez nem a rossz hírek holtszezonja...Akkor az idei egyik "első körösünket" is bebuktuk 6 hétre.... 😕
Mark Ingram underwent arthroscopic knee surgery Thursday and will be sidelined for the next six weeks.
Bár végül is kosárlabdázhatott is volna :/atapapa
Igaz, valahogy így fejezte be a tavalyi szezont is (sideline), ha jól emlékszem. Szerencsénk van az RB-kel...
Pedig már a sok vazzzzzzzze-t kiszedném az aláírásomból!
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 12 éve
Jó. Az utolsó másodperc különsen. 😊Hendersont meg nem kell temetni, tavaly is, amíg nem volt Colston, azért tömködte labdákkal Brees és be is kezdett két 100-as meccsel. De Colston visszatérése után nem kellett. Arra a szerepre, amire eddig is kellett ezután is jó lesz, csak ne dropoljon plz.Gyurma PappaEz jogos, tavaly amikor első számú célpont volt, akkor szédületesen tolta
Nem látom, hogy nehezebb lenne a sorsolás, mint tavaly. És akkor még nem beszéltünk tavalyelőttről, amikor annyira könnyű volt a sorsolás, hogy az Arizona és a Cleveland is simán elvert...hajduÉn se fogalmazhattam meg volna szebben, tavaly a Packers elleni vereségen túl a másik két minket verő csapatnak összesen volt 6 győzelme...
😀
http://youtu.be/wynjacSBonwatapapa
több mint 12 éve
Micsoda szerencse, hogy ez nem a rossz hírek holtszezonja...Mark Ingram underwent arthroscopic knee surgery Thursday and will be sidelined for the next six weeks.
Bár végül is kosárlabdázhatott is volna :/
több mint 12 éve
Hendersont meg nem kell temetni, tavaly is, amíg nem volt Colston, azért tömködte labdákkal Brees és be is kezdett két 100-as meccsel. De Colston visszatérése után nem kellett. Arra a szerepre, amire eddig is kellett ezután is jó lesz, csak ne dropoljon plz.Gyurma PappaEz jogos, tavaly amikor első számú célpont volt, akkor szédületesen tolta
Nem látom, hogy nehezebb lenne a sorsolás, mint tavaly. És akkor még nem beszéltünk tavalyelőttről, amikor annyira könnyű volt a sorsolás, hogy az Arizona és a Cleveland is simán elvert...hajduÉn se fogalmazhattam meg volna szebben, tavaly a Packers elleni vereségen túl a másik két minket verő csapatnak összesen volt 6 győzelme...
😀
http://youtu.be/wynjacSBonw
több mint 12 éve
szvsz. kb ugyanaz az offseaseonünk... nálatok sanyi van nicksnek és meachemnek, nálunk loftonnak... a kérdés, hogy a helyetteseik mire lesznek képesek. nálatok LB-be, nálunk secondarybe jött upgrade, szal vhol ez is egál.... a nagyobb gond, h a panthers és a bucs is erősebb lett. ti és mi meg max. ua. mint tavaly... bár jones durranthat idén :rolleyes: 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
Még délelőtt akartam írni, hogy lassan elég volt a nyafogásból. Kb ez a keret, ezzel kell menetelni. A bounty az bounty, a draft, az draft... de ez van. Majd odateszik magukat a fiúk. (és mi is! Mint ahogy az utolsó hozzászólásokból kezd körvonalazódni 😉 )
több mint 12 éve
Ennek a keretnek, főleg O-ban azért elég, ha nem sokat gyengül. Nyilván Grubbs nem Nicks, AA nem Meachem, de a védelem erősödött, a sokat gyalázott LB sor főleg, ami szerintem király lesz.Gyurma PappaPersze, de legfeljebb nem 1000 fejű lesz Brees fegyvere, csak 970. 😊 Grubbs nem Nicks, de a potenciál benne van, hogy legalább olyan jó legyen. És ugye arról még nem is szóltunk, hogy honnan tudjuk, hogy Nicks milyen lesz a zsíros állásában? Lehet, hogy űberszar. Az LB-kről meg az előbb írtam.
több mint 12 éve
Ennek a keretnek, főleg O-ban azért elég, ha nem sokat gyengül. Nyilván Grubbs nem Nicks, AA nem Meachem, de a védelem erősödött, a sokat gyalázott LB sor főleg, ami szerintem király lesz.
több mint 12 éve
Összességében mi sem gyengültünk - a játékosállományt figyelembe véve -, sőt szerintem inkább erősebb a keret (nyilván SP-t leszámítva). Meachem kár, hogy elment, de AA akár jó is lehet a helyén. A két iszonyat LB (meg Shanley 😀) pedig Vilmát fogja tudni pótolni. Az Atlanta meg persze, hogy nem rossz, de nem erősödött. Ehhez csak egy adalék: Lofton éppen nálunk edz... (mondjuk CB-ügyben nem lenne rossz valami megnyugtató hír). A lelki többlet pedig nálunk van bárkivel is játszunk.Csak azért érzem nehezebbnek, mert erősödtek az ellenfelek. Tampa mindenképp, én tőlük sokat várok idén, Atlanta is jó, Cowboys is erősödött eleget, meg a Denver is. Mi viszont nem.TocyPont ez az, csak Henderson mélységi célpont, Toon nem igazán alkalmas erre, de Arrington sem, Henderson egyedül meg kevés lesz, főleg, hogy már ő se fiatal. Atával egyetértek abban is, hogy talán Brees teljesítménye is visszaesik kicsit Payton hiánya miatt, akkor meg aztán...Majd jön augusztusban a szokásos tippjáték. Tedd meg. 😊
A sorsolásunkat nézve nekem nagyon max egy 9-7 jön ki, de az már a plafon. Egy-két sérülés, vagy szoros meccseken egy-egy hiba, és már 6-10...Tocy
Nem látom, hogy nehezebb lenne a sorsolás, mint tavaly.hajdu
több mint 12 éve
Tocy
1 140
Csak azért érzem nehezebbnek, mert erősödtek az ellenfelek. Tampa mindenképp, én tőlük sokat várok idén, Atlanta is jó, Cowboys is erősödött eleget, meg a Denver is. Mi viszont nem.Pont ez az, csak Henderson mélységi célpont, Toon nem igazán alkalmas erre, de Arrington sem, Henderson egyedül meg kevés lesz, főleg, hogy már ő se fiatal. Atával egyetértek abban is, hogy talán Brees teljesítménye is visszaesik kicsit Payton hiánya miatt, akkor meg aztán...Majd jön augusztusban a szokásos tippjáték. Tedd meg. 😊
A sorsolásunkat nézve nekem nagyon max egy 9-7 jön ki, de az már a plafon. Egy-két sérülés, vagy szoros meccseken egy-egy hiba, és már 6-10...Tocy
Nem látom, hogy nehezebb lenne a sorsolás, mint tavaly.hajdu
több mint 12 éve
Pont ez az, csak Henderson mélységi célpont, Toon nem igazán alkalmas erre, de Arrington sem, Henderson egyedül meg kevés lesz, főleg, hogy már ő se fiatal. Atával egyetértek abban is, hogy talán Brees teljesítménye is visszaesik kicsit Payton hiánya miatt, akkor meg aztán...Majd jön augusztusban a szokásos tippjáték. Tedd meg. 😊
Nem látom, hogy nehezebb lenne a sorsolás, mint tavaly. És akkor még nem beszéltünk tavalyelőttről, amikor annyira könnyű volt a sorsolás, hogy az Arizona és a Cleveland is simán elvert...
több mint 12 éve
. Mert ha 8-10 yardos elkapást hoz AA, akkor azzal Colston vagy Moore elől szívja el a levegőt kis túlzással. Ennél sokkal nagyobb átlagot nem fog tudni termelni, a pályát mélységben vele se lehet támadni.Így van.
De ez legyen a legnagyobb bajunk.atapapa
Egyébként azért Colston meg mindenhol el tud kapni. 😀 Lehet többet fog ő mélyre menni. Jó lenne neki meg Grahamnek egy 1300-1300-as év 😊
több mint 12 éve
Az otthoni meccseket nézve, igazából 6-ot minimum hozni kellene belőlük, az elég nagy teher. Idegenben meg...a csoportunkon kívül Packers, Broncos, Raiders, Giants, Cowboys. Ezek közül talán a Raiderst leszámítva szerintem nem nagyon fogunk nyerni, talán a Giantset még megfoghatjuk. De a csoportunkon belül sem nagyon tudom elképzelni, hogy az Atlantát vagy a Tampát 2x verjük el. Szóval olyan 8-8 körülire saccolom a dolgot.TocyMiért olyan biztos egy NYG-vereség? Tőlük utoljára a Katrina után 3 héttel kaptunk ki, azóta csak magabiztosan vertük őket. A Dallas meg rendszeresen hajlamos balfaszkodni Romoval, ők a lehető legszarabb csapattól is képesek kikapni, majd egy hét múlva a legjobbat megverni. Manning Denverben elég nagy lutri azért, a Packers idegenben az, amire most nem tennék egy vasat sem.
Sok van még addig, én speciel a tavalyi 5-3-s "félidő" után se gondoltam, hogy 13-3 lesz a vége.
Továbbra is úgy gondolom: Meachem elvesztése önmagában nem gond, nem akkora gond. AA-nak nem úgy kell játszania, mint Meachem játszott, hanem tudnia kell valakinek (teszek én AA-ra, felőle a waterboy is lehet) 4-600 yardot hoznia egy idényben. Ha ezt tudja AA, akkor hozza ő. Ha Toon, akkor ő. Ha úgy hozzák, hogy közben 8-at átlagolnak, az sem érdekel. Gyurma PappaNem a hozott yard a probléma, hanem a szerep, amiben hozza. Mert ha 8-10 yardos elkapást hoz AA, akkor azzal Colston vagy Moore elől szívja el a levegőt kis túlzással. Ennél sokkal nagyobb átlagot nem fog tudni termelni, a pályát mélységben vele se lehet támadni.
De ez legyen a legnagyobb bajunk.
több mint 12 éve
Az otthoni meccseket nézve, igazából 6-ot minimum hozni kellene belőlük, az elég nagy teher. Idegenben meg...a csoportunkon kívül Packers, Broncos, Raiders, Giants, Cowboys. Ezek közül talán a Raiderst leszámítva szerintem nem nagyon fogunk nyerni, talán a Giantset még megfoghatjuk. De a csoportunkon belül sem nagyon tudom elképzelni, hogy az Atlantát vagy a Tampát 2x verjük el. Szóval olyan 8-8 körülire saccolom a dolgot.TocyHát, azért az otthoni meccsek szoktak menni 😛
Idegenben én igazából a szabadtéri meccsektől tartok csak igazán, így a Packers, a Broncos és a Giants nem tetszik. Boys meccset hozni kéne, a Raiders idén még nem lesz húdeerős talán. Ha komolyan álmodni akarunk a PO-val, akkor a Pantherst a második héten idegenben is verni kell, a TB-t oda-vissza szintén, a Falcons meg csak azért, mert ők a Falcons. 😊 De a legfontosabb, hogy olyan csapatokat meg kell verni itthon már most a PO-hoz, mint a 49ers.
Engem nagyon komolyan megdöbbentene a negatív szezon, de tovább megyek, ezzel a csapattal nem tetszene PO nélküli év. Ryan 3/3 PO-ba jutott, nagyon szomorú lennék, ha úgy nem jutnánk tovább, hogy Brees aktívan játszik. SP ide vagy oda.
több mint 12 éve
AA kérdés: Meachem az elmúlt évben sokadik csereként mutatta meg magát főleg 😊 Gyurma PappaDe nem mondtam teljesen komolyan, ezért mosolyogtam rajta. SD-ban kezdő lesz, itt nem az volt. Hendersonnak és neki is 2009 volt a legjobb éve, egész eddigi karrierjük alatt. Gondolom semmi sincs véletlenül 😊
Továbbra is úgy gondolom: Meachem elvesztése önmagában nem gond, nem akkora gond. AA-nak nem úgy kell játszania, mint Meachem játszott, hanem tudnia kell valakinek (teszek én AA-ra, felőle a waterboy is lehet) 4-600 yardot hoznia egy idényben. Ha ezt tudja AA, akkor hozza ő. Ha Toon, akkor ő. Ha úgy hozzák, hogy közben 8-at átlagolnak, az sem érdekel. Ha ketten együtt hozzák, annak is örülök. Nem hiszek benne, hogy ha elveszítesz egy konkrét játékost, akkor konkrétan ugyanolyan játékossal kell pótolni. (Lehet nem kellett volna háromszor megnézem a Moneyballt? 😀)
Én is jobban örültem volna egy deep threatnek a drafton, de nem az jött, tuti oka van.
Hendersont meg nem kell temetni, tavaly is, amíg nem volt Colston, azért tömködte labdákkal Brees és be is kezdett két 100-as meccsel. De Colston visszatérése után nem kellett. Arra a szerepre, amire eddig is kellett ezután is jó lesz, csak ne dropoljon plz.
több mint 12 éve
Tocy
1 140
Az otthoni meccseket nézve, igazából 6-ot minimum hozni kellene belőlük, az elég nagy teher. Idegenben meg...a csoportunkon kívül Packers, Broncos, Raiders, Giants, Cowboys. Ezek közül talán a Raiderst leszámítva szerintem nem nagyon fogunk nyerni, talán a Giantset még megfoghatjuk. De a csoportunkon belül sem nagyon tudom elképzelni, hogy az Atlantát vagy a Tampát 2x verjük el. Szóval olyan 8-8 körülire saccolom a dolgot.