NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
12
4
2:15, Arena4
New Orleans Saints
45 feliratkozó
több mint 12 éve
Ok. Megtaláltad. Egy 😉 vagy 😊 hiányzott (nekem) a WTF után...:rolleyes:empty taxi
használjátok ti is a hangulat jeleket! 😉zemanla
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 12 éve
Szerintem az eltiltott játékosok egyáltalán nem úszták meg olcsón. Ahogy több játékos is utalt rá az esti twitteráradatban, egy átlagos játékoskarrier 3 év, és ha az eltiltottak ezt már mind meg is haladták, ennek fényében illene nézni az egy- meg félszezonos eltiltásokat. Most nem idézném újra azt a szurkolói kirohanást, hogy ha Payton egy évet kap bountyért, akkor hogyan lehet olcsóbban megúszni szexuális zaklatást, kábítószer birtoklását, fegyver illegális birtoklását, stb., de ebben a koordináta-rendszerben a szezonnyi kilövés játékosra (is) sok.
Szerintem Fujita se érdemel 3 meccset 3 szezonnal elkövetett akármiért.
(Azt csak félve és zárójelben jegyzem meg, hogy bounty ide, szándékosság oda, kiütés, pályáról való letalicskázás ebben a három évben összesen talán háromszor-négyszer fordult elő Saints-meccsen, ebből egyszer Saints-védő - Porter - volt az áldoztat. Tartok tőle hogy ekkora időkeretben bármely NFL-csapat képes legalább ennyi kiütést felmutatni)
Az viszont érdekes, hogy a "bizonyítékok" által annyira lelkesen emlegetett 22-27 játékosból 18-23 megúszta még pénzbüntetés nélkül is. Fujitával, Hargrove-val nekem úgy tűnik, hogy igazán csak a 2009-es szezon lett "jutalmazva", arra lehetnek konkrét, a játékosokat terhelő bizonyítékok, és pont 2011-re nincs semmi játékos-szinten, pedig állítólag a mostani szezon végén eszmélt a liga, hogy itt tényleg megy a bounty.
több mint 12 éve
persze hogy volt 😀 hol jogosan, hol nem 😛eszemben sincs 😊 ha jól emlékszem neked is volt már hasonló reakciód btw 😉az arc a baj...meg ne sértődj...Gyurma Pappa
Btw tényleg olcsó volt ez a bünti játékos szempontból. A szezon előtt meg felőlem szájkaratézhatunk, úgyis a pályán dől el h WTF.empty taxi
de mind1
pusztán hajdu hsz-ét éreztem kissé arrogánsnak (lehet tévesen) ezért bátorkodtam leütni néhány billentyűt...empty taxi
Love Peace Unity
több mint 12 éve
eszemben sincs 😊 ha jól emlékszem neked is volt már hasonló reakciód btw 😉meg ne sértődj...Gyurma PappaNektek nyilván az lenne megfelelő, ha a SD-ot lebontanák, a csapatot pedig - úgy ahogy van - száműznék Korzikára. Megértem. Máshogy nincs esélyetek csoportgyőzelemre (sem). 😊hajduaz arc a baj...
Btw tényleg olcsó volt ez a bünti játékos szempontból. A szezon előtt meg felőlem szájkaratézhatunk, úgyis a pályán dől el h WTF.empty taxi
de mind1
pusztán hajdu hsz-ét éreztem kissé arrogánsnak (lehet tévesen) ezért bátorkodtam leütni néhány billentyűt...
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
meg ne sértődj...az arc a baj...szerintem verhetitek a segg*teket a földhöz, ebből nagy olcsón tudtatok kijönni... pics*ba! 😀peachNektek nyilván az lenne megfelelő, ha a SD-ot lebontanák, a csapatot pedig - úgy ahogy van - száműznék Korzikára. Megértem. Máshogy nincs esélyetek csoportgyőzelemre (sem). 😊hajdu
több mint 12 éve
:rolleyes:
használjátok ti is a hangulat jeleket! 😉zemanla
Madden hates me.
több mint 12 éve
Arc? Milyen arc? A vastagbetűs???? 😂az arc a baj...szerintem verhetitek a segg*teket a földhöz, ebből nagy olcsón tudtatok kijönni... pics*ba! 😀peachNektek nyilván az lenne megfelelő, ha a SD-ot lebontanák, a csapatot pedig - úgy ahogy van - száműznék Korzikára. Megértem. Máshogy nincs esélyetek csoportgyőzelemre (sem). 😊hajdu
használjátok ti is a hangulat jeleket! 😉
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 12 éve
az arc a baj...szerintem verhetitek a segg*teket a földhöz, ebből nagy olcsón tudtatok kijönni... pics*ba! 😀peachNektek nyilván az lenne megfelelő, ha a SD-ot lebontanák, a csapatot pedig - úgy ahogy van - száműznék Korzikára. Megértem. Máshogy nincs esélyetek csoportgyőzelemre (sem). 😊hajdu
Btw tényleg olcsó volt ez a bünti játékos szempontból. A szezon előtt meg felőlem szájkaratézhatunk, úgyis a pályán dől el h WTF.
Madden hates me.
több mint 12 éve
szerintem verhetitek a segg*teket a földhöz, ebből nagy olcsón tudtatok kijönni... pics*ba! 😀peachNektek nyilván az lenne megfelelő, ha a SD-ot lebontanák, a csapatot pedig - úgy ahogy van - száműznék Korzikára. Megértem. Máshogy nincs esélyetek csoportgyőzelemre (sem). 😊
több mint 12 éve
off: jó az új avatarod ata 😊thx
Gyurma Pappa
Engem Vilma egy éve nem lepett meg különben Payton egy éve után. Előtte valszeg sokkolt volna ez is.
Nagyon bízol Walkerben... (nem érzem, hogy ez most enyhe irónia, vagy komoly.......de hol az a csere DE? 😊zemanlaegyharmad irónia, egyharmad komoly, egyharmad remény, vagy valami ilyesmi.
Csere DE? Romeus, McBride, Galette. És persze Walker 😉
szerintem verhetitek a segg*teket a földhöz, ebből nagy olcsón tudtatok kijönni... pics*ba! 😀peachJa, Georgiában már azt számoltátok, hogy Brees hány meccset kap 😀
több mint 12 éve
szerintem verhetitek a segg*teket a földhöz, ebből nagy olcsón tudtatok kijönni... pics*ba! 😀peachÉpp azt tesszük! 😂
több mint 12 éve
szerintem verhetitek a segg*teket a földhöz, ebből nagy olcsón tudtatok kijönni... pics*ba! 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
Minek DE, jön Walker haverom, aztán tarol mindenkit 😛Nagyon bízol Walkerben... (nem érzem, hogy ez most enyhe irónia, vagy komoly.......de hol az a csere DE? 😊
Nem igazán parázom Smith miatt, mivel a liga összes csere-endje leteszi azt az asztalra, amit ő az elmúlt 2 évben.
Smith és Vilma fizuja is nagyot nő jövőre, kizárt hogy ne legyen újracsinálva a szerződésük, ha itt akarnak játszani akkor is
Olvasok pár játékos-reakciót az elitlásokról... Sokan ki van akadva, nem csak a szentek.
Reggie
I bet you won't find one NFL Player who agrees with these suspensions
You want something less physical go watch basketball or baseball! This is what we do! Period!
Next thing you know we'll be playing two hand touch football!
LaMarr Woodley
Vilma suspended a whole yr FOR PLAYING FOOTBALL???? cmon man!!!!!atapapa
több mint 12 éve
off: jó az új avatarod ata 😊on: nekem ez a kedvencem:
David Akers
I am just blown away by the decision to suspend Vilma for an entire year. All I can say is WOW!! I hope the @NFLPA @DeSmithNFLPA fight this!
több mint 12 éve
Minek DE, jön Walker haverom, aztán tarol mindenkit 😛 Nem igazán parázom Smith miatt, mivel a liga összes csere-endje leteszi azt az asztalra, amit ő az elmúlt 2 évben.
Smith és Vilma fizuja is nagyot nő jövőre, kizárt hogy ne legyen újracsinálva a szerződésük, ha itt akarnak játszani akkor is
Olvasok pár játékos-reakciót az elitlásokról... Sokan ki van akadva, nem csak a szentek.
Reggie
I bet you won't find one NFL Player who agrees with these suspensions
You want something less physical go watch basketball or baseball! This is what we do! Period!
Next thing you know we'll be playing two hand touch football!
LaMarr Woodley
Vilma suspended a whole yr FOR PLAYING FOOTBALL???? cmon man!!!!!
több mint 12 éve
Én örülnék egy Umenyiora tradenek például, az lehet, hogy csak naivitásom miatt, de tetszene... Bár idén/jövőre neki is kellene új szerződés, az meg nem feltétlen pálya... Ha FA, akkor viszont jöjjön vissza Charleston, szimpatikus gyerek.De szvsz DE annyira nem kell, Galette, Romeus, Jordan fiatalok, McBrideban bízok még... Na jó, mégis kellene valaki, bocsi. 😊
Vilmának én amúgy a jövő évi fizetésére gondoltam, az átszabással valami 6 millió (?) körül kap jövőre, az meg esélytelen, hogy maradjon... Simán el tudom képzelni, hogy megvolt Vilma utolsó meccse, mint Szent... :/ Bár szeretném viszontlátni még (egy csekélyebb szerződéssel).
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Carter ha fel tud épülni akkor kezdő szint.ESPN szerint veterán FA pl: R.Brock (SEA), S. Eliis (NE), A. Carter (NE)😊azt se tudom, kik vannak FA-k, elvi szinten beszéltem 😛Gyurma Pappa
Hol nézegessünk?zemanla
Vagy ez már túl sok lenne...? (nem ismerem a fentiek és csapataik kondícióit, terveit, úgyhogy csak FA és kor alapján írtam, példaként)zemanla
több mint 12 éve
ESPN szerint veterán FA pl: R.Brock (SEA), S. Eliis (NE), A. Carter (NE)azt se tudom, kik vannak FA-k, elvi szinten beszéltem 😛Gyurma Pappalol... ez fing... Vilma legalább felépül 😊😊
Smith helyére kéne egy olcsóbb veterán, és semennyire sem félelmetes már az első pár meccs.
Gyurma Pappa
Hol nézegessünk?zemanla
Vagy ez már túl sok lenne...? (nem ismerem a fentiek és csapataik kondícióit, terveit, úgyhogy csak FA és kor alapján írtam, példaként)
több mint 12 éve
Pl. http://nfltraderumors.co/2012-nfl-free-agents/😊Vilma: szezonlol... ez fing... Vilma legalább felépül 😊
Hargrove: 8
Smith: 4
Fujita: 3 meccsatapapa
Smith helyére kéne egy olcsóbb veterán, és semennyire sem félelmetes már az első pár meccs.
Gyurma Pappa
Hol nézegessünk?zemanla
Madden hates me.
több mint 12 éve
azt se tudom, kik vannak FA-k, elvi szinten beszéltem 😛😊Vilma: szezonlol... ez fing... Vilma legalább felépül 😊
Gyurma Pappa
Hol nézegessünk?zemanla
több mint 12 éve
😊Vilma: szezonlol... ez fing... Vilma legalább felépül 😊
Gyurma Pappa
Hol nézegessünk?
több mint 12 éve
Vilma: szezonlol... ez fing... Vilma legalább felépül 😊
Egy dolgot sajnálok: így Shanle lehet, hogy kezdő lesz megint :o bár, ha Chamberlain sem sokkal jobb, akkor pont nem érdekes. Smith helyére kéne egy olcsóbb veterán, és semennyire sem félelmetes már az első pár meccs.
Aminek örülök: Greer, Harper, Jenkins megúszták.
Ja igen: fellebbezés is lesz, a liga még okosan kisírhat valamit akár.
több mint 12 éve
Najó, az előszezonra szóló eltiltás nem eltiltás lenne, hanem ajándék 😊 Viszont Loomis félszezonos eltiltásával pont ezért jártunk jól, igazolásokkal, drafttal viheti a boltot a szezon kezdetéig, szeptemberben meg mehet nyugodtan vakációra.
Ha Brees-ről lenne bármi, attól zengene a topic.
több mint 12 éve
köszi.Smith esetében a preseason beleszámít a büntibe, vagy csak a regular?lolAhogy az előre sejthető volt, csak az éles szezonra vonatkoznak a nem egész szezonra szóló eltiltások. Előszezonban mehet a móka.atapapa
hát nagy kár, így azért picit könnyebb lett volna.
Brees-ről van már valami hír?
több mint 12 éve
Smith esetében a preseason beleszámít a büntibe, vagy csak a regular?lolAhogy az előre sejthető volt, csak az éles szezonra vonatkoznak a nem egész szezonra szóló eltiltások. Előszezonban mehet a móka.