NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
18
4
2:15, Arena4
New Orleans Saints
45 feliratkozó
több mint 12 éve
A 7. körben kíváncsi vagyok hogy berántjuk-e Moore-t, már ha akkor még elérhető lesz.atapapaInkább hoztunk még egy csibét a falba
Mayock most mondta, hogy ez a Tiller gyerek még 400 font körül is mérlegelt néhány éve :o
SS nyilatkozata szerint Corey White-ra nem S-ként, hanem cornerként számítunk, ez is volt az eredeti posztja
UDFA-k közül megérné egy pillantást venni az LSU-s Petersonra (TE), Moore-t is lehozhatnánk, az alacsonyabb QB-k szeretnek Brees körül lenni, azt hiszik múlik rajta valami
több mint 12 éve
jobban meglepődtem volna, ha nem húzunk egyetlen OL-t sem... projektekből nincs hiány... egyikükben sem látom, hogy idén kezdő lehet, de a coachok jobban tudják ezt...Gyurma PappaNinxs hiány? Csak projekt van...... (de reméljük, az van)
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 12 éve
jobban meglepődtem volna, ha nem húzunk egyetlen OL-t sem... projektekből nincs hiány... egyikükben sem látom, hogy idén kezdő lehet, de a coachok jobban tudják ezt...
több mint 12 éve
Az eddigiek csak nem a véletlen művei voltak. Ha igen, vagy ha Tiller nem üti meg a szintet, akkor se vesztettünk semmit (utoljára a 6. körben 2008-ban draftoltunk, egy K-t, akinek az utolsó meccsét - kihagyott XP - mindkettőnknek testközelből volt szerencséje látni Londonban...)Úgy legyen! 😊zemanlaCsak én nem értem?..... 😕zemanlaAmikor 3 év múlva Pro Bowlos lesz, mint Evans, Nicks vagy Bushrod, akkor érthető lesz 😉
Nem egy "szexy-pick", de ezek a kései húzások a falba gyakran jönnek be nálunk, nem baj, ha folytatjuk a hagyományokat.atapapa
A 7. körben kíváncsi vagyok hogy berántjuk-e Moore-t, már ha akkor még elérhető lesz.
több mint 12 éve
Úgy legyen! 😊Csak én nem értem?..... 😕zemanlaAmikor 3 év múlva Pro Bowlos lesz, mint Evans, Nicks vagy Bushrod, akkor érthető lesz 😉
Nem egy "szexy-pick", de ezek a kései húzások a falba gyakran jönnek be nálunk, nem baj, ha folytatjuk a hagyományokat.atapapa
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 12 éve
Csak én nem értem?..... 😕zemanlaAmikor 3 év múlva Pro Bowlos lesz, mint Evans, Nicks vagy Bushrod, akkor érthető lesz 😉
Nem egy "szexy-pick", de ezek a kései húzások a falba gyakran jönnek be nálunk, nem baj, ha folytatjuk a hagyományokat.
több mint 12 éve
szép pick!JJ Tillerinsider pick 😊 A Syracuse HC pár éve még nálunk volt OC, tuti hogy több infónk volt a srácról, mint bárki másnak az NFL-ben
Ezt egy hónapja írtam 😛
http://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?pid=503891#p503891
A Payton ittléte óta eltelt 6 drafton összesen csak két alkalommal nem draftoltunk embert az OL-be, az egyik tavaly volt, vagyis valaki ismét esélyes ide.
A sec-be minden évben draftoltunk, Porter elengedésével ez a poszt idén is aktuális lehet, Harper esetleges eltiltásával pedig kötelező lesz ide találni embert, bár állítólag safetyben nagyon gyenge az idei felhozatal.
Az utolsó draftolt WR-ünk Arrington 2008-ból, Meachem lelépésével ez a poszt is nagyobb prioritást kaphat.atapapa
több mint 12 éve
Csak én nem értem?..... 😕
több mint 12 éve
szép pick!
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
szegény nem hallott még arról, hogy ha ilyen álmai vannak, ahhoz először el kéne jutni edzésen az első csapatig. Brees nem fog a 3. számú védelemnek dobálni 😊Arca azért vanáhh, szóval PS sztár akar lenni 😀Gyurma Pappa
Quick from Corey White: When asked about Drew Brees, he said, "I can't wait to pick him off in practice." 😂atapapa
több mint 12 éve
Arca azért vanáhh, szóval PS sztár akar lenni 😀
Quick from Corey White: When asked about Drew Brees, he said, "I can't wait to pick him off in practice." 😂atapapa
több mint 12 éve
Arca azért vanQuick from Corey White: When asked about Drew Brees, he said, "I can't wait to pick him off in practice." 😂
több mint 12 éve
Corey White. Hmmm... Nem mondom hogy meglepett a pick, mármint a pozíciót tekintve, a játékost nem ismerem. A jellemzése alapján eléggé projektszagú ő is, de meglátjuk, plusz kb. egy kicsivel gyorsabb Harpernek tűnik nekem... A vezetékneve nem tetszikGyurma Pappaa felmérőkön aratott
40 yard: 4,55 (5.)
emelkedés: 37,5 (2.)
távolugrás: 10,6 (3)
3 cone: 6,72 (3)
Fekvenyomásban volt csak a gyengébbek között.
Ha más nem, ST-ben elegerészik majd. Az nagy baj lenne, ha neki kéne kezdenie
Közben Toon-t Vitték is Colstonhoz hasonlították, állítólag Payton még a combine-on találkozott a sráccal, szal van némi köze a pickhez
több mint 12 éve
Corey White. Hmmm... Nem mondom hogy meglepett a pick, mármint a pozíciót tekintve, a játékost nem ismerem. A jellemzése alapján eléggé projektszagú ő is, de meglátjuk, plusz kb. egy kicsivel gyorsabb Harpernek tűnik nekem... A vezetékneve nem tetszik
több mint 12 éve
Ez Meachem pótló pick volt?Az a baj hogy nem :/
zemanla
Ha szentes hasonlatot kéne keresnem, akkor ő egy Colston-light, Meach szerepét vele nem tudjuk kipipálni sajna
több mint 12 éve
Látom én is , de hozzászólni nem tudok.... Ez Meachem pótló pick volt?Megtiszteltetés lesz Breessel edzenie is?
több mint 12 éve
ToonKét év alatt a harmadik draftolt játékosunk, akinek az apja meghatározó profi játékos volt. Adunk a vérvonalra na
(A végén még valami faj- vagy vérelméletet is ránk kennek)
Nem rossz, Alien után főleg, bár én jobb szerettem volna valamelyik közvetlenül utánunk következő CB-t.
De ez már csak nyavalygás.
több mint 12 éve
... a 6-7. körben 😀Ha Hicks nincs bent, állítólag hátra is cseréltünk volna :rolleyes: Pont Hicksért kellett volna lecserélni basszus.atapapaHa ő lett volna a negyedik-ötödik draftolt játékosunk...jjncaa
Nos igen, nagyjából így vagyok a projektekkel. Ezek után már jöhet Green is a negyedikben 😛
De tényleg, kezdjünk már el BPA-t húzni az Isten szerelmére (ezt Hajdunak 😊)
több mint 12 éve
Ha ő lett volna a negyedik-ötödik draftolt játékosunk, akkor semmit nem szólnék, de ez így nagyon meredek...BPAAz a 35,1 wingspan komoly.
Egy "törpe" 😂
6'4⅝"
Height
318 lbs
Weight35.1"
Arm Length
10.2"
Hand Size
zemanla
csak azért nem volt wtf, mert ismerem és ex-lsu playajjncaaErről pont a saints draftja elleni casus bellid, Al Woods története jutott eszembe, aki szintén nagy ígéretként jött az NCAA-be, csak ő játszott is ott, egyetemi bajnok is lett, és nem a harmadik, hanem a negyedik körben hoztuk el, hogy kivágjuk egy nyár után...
Ha Hicks nincs bent, állítólag hátra is cseréltünk volna :rolleyes: Pont Hicksért kellett volna lecserélni basszus.atapapa
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
BPAAz a 35,1 wingspan komoly.
Egy "törpe" 😂
6'4⅝"
Height
318 lbs
Weight35.1"
Arm Length
10.2"
Hand Size
zemanla
csak azért nem volt wtf, mert ismerem és ex-lsu playajjncaaErről pont a saints draftja elleni casus bellid, Al Woods története jutott eszembe, aki szintén nagy ígéretként jött az NCAA-be, csak ő játszott is ott, egyetemi bajnok is lett, és nem a harmadik, hanem a negyedik körben hoztuk el, hogy kivágjuk egy nyár után...
Ha Hicks nincs bent, állítólag hátra is cseréltünk volna :rolleyes: Pont Hicksért kellett volna lecserélni basszus.
több mint 12 éve
csak azért nem volt wtf, mert ismerem és ex-lsu playa, de a felmérőkön nagyon elveszett volt, nem tudom mit lát benne a csapat...jjncaaértem... mondjuk a felmérők overratedek 😛
bízzunk benne, hogy tudják mit csinálnak
több mint 12 éve
csak azért nem volt wtf, mert ismerem és ex-lsu playa, de a felmérőkön nagyon elveszett volt, nem tudom mit lát benne a csapat...
---
több mint 12 éve
Vitt: He's raw, we love his work ethic. Excited about him. Big body player. If sean were here we'd probably have an offense playerzemanlaNagy fanja vagyok a csiszolatlan gyémántoknak - 6.-7. körben. De legalább nem RB.
Na, majd jön JJ és talán megmondja, hogy ez wtf volt.
szerk.: megnéztem a videót, annyira nem esett kétségbe JJ, mint mondjuk a PatRob picknél 😛
több mint 12 éve
BPATényleg ő volt a BPA???
persze
Vicces, de sajnos nem fake
atapapa
Egy "törpe" 😂
6'4⅝"
Height
318 lbs
Weight35.1"
Arm Length
10.2"
Hand Size
Vitt: He's raw, we love his work ethic. Excited about him. Big body player. If sean were here we'd probably have an offense player