NFL eredménykövetés - 5 aktív topik
RedZone week 16
70
9
19:00
Seattle Seahawks - Minnesota Vikings
13
6
22:05
Miami Dolphins - San Francisco 49ers
11
5
22:25
Buffalo Bills - New England Patriots
9
6
Las Vegas Raiders - Jacksonville Jaguars
1
1
New York Giants
49 feliratkozó
7 perce
Ömmm, Barkley picivel többet tett hozzá idén, mint Jamison 😊Kösz szépen, hogy átengedtétek Barkley-t az Eagles-nek, hatalmas zseni húzás volt.Nektek meg Crowdert, és ő legalább nem dropol kulcsszituban. Szívesen.
warr_b
vanek úr
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
9 perce
nem kérdés, hogy megérdemeljük az 1/1-et, ahogy az sem, hogy nem Jones-on múlt a dolog...
The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
15 perce
vanek úr
1 934
Kösz szépen, hogy átengedtétek Barkley-t az Eagles-nek, hatalmas zseni húzás volt.Nektek meg Crowdert, és ő legalább nem dropol kulcsszituban. Szívesen.
warr_b
2 órája
ozibozi
17 482
A hosszútávú nagyívű terveinkbe nem fért bele, mi pl a rúgókat láncoljuk magunkhoz cselből.A jószívű óriás segít, ahol tud. Csak kissé együgyű.Azt hittem, hogy Te már tudod, hogy még 5 év mire nézhetőek lesznek a meccseink...😉December 292029?😲29rol beszéltem akkor lesz elvileg amúgy 😉Ugy nez ki sajnos elkeruljuk egymast ....En mar egy jo ideje csak csendes apatiaban figyelgetem mi tortenik a csapatnal es az a durva hogy mindig van lejjebb ,de az teljesen kiakaszt meg igy is hogy olyanrol lehet szo hogy Schoen maradhat...jöhetnél meccsnézésre jövő vnap, én vszeg ott leszek 😉
yooker
| szomorúan vettem észre, hogy legutóbb nem voltál 😕 |
csebi
Erre a hetvegere elegge kilottem a creditjeimet a csaladnal! Ma bulibol labadoztam vasarnap mar jobb a bekesseg itthon de remelem lesz meg alkalom!
yooker
csebi
nagir
csebi
nagir
Willie Parker
2 órája
Willie Parker
15 521
A jószívű óriás segít, ahol tud. Csak kissé együgyű.Azt hittem, hogy Te már tudod, hogy még 5 év mire nézhetőek lesznek a meccseink...😉December 292029?😲29rol beszéltem akkor lesz elvileg amúgy 😉Ugy nez ki sajnos elkeruljuk egymast ....En mar egy jo ideje csak csendes apatiaban figyelgetem mi tortenik a csapatnal es az a durva hogy mindig van lejjebb ,de az teljesen kiakaszt meg igy is hogy olyanrol lehet szo hogy Schoen maradhat...jöhetnél meccsnézésre jövő vnap, én vszeg ott leszek 😉
yooker
csebi
Erre a hetvegere elegge kilottem a creditjeimet a csaladnal! Ma bulibol labadoztam vasarnap mar jobb a bekesseg itthon de remelem lesz meg alkalom!
yooker
csebi
nagir
csebi
nagir
2 órája
Kösz szépen, hogy átengedtétek Barkley-t az Eagles-nek, hatalmas zseni húzás volt.
9 órája
Azt hittem, hogy Te már tudod, hogy még 5 év mire nézhetőek lesznek a meccseink...😉December 292029?😲29rol beszéltem akkor lesz elvileg amúgy 😉Ugy nez ki sajnos elkeruljuk egymast ....En mar egy jo ideje csak csendes apatiaban figyelgetem mi tortenik a csapatnal es az a durva hogy mindig van lejjebb ,de az teljesen kiakaszt meg igy is hogy olyanrol lehet szo hogy Schoen maradhat...jöhetnél meccsnézésre jövő vnap, én vszeg ott leszek 😉
yooker
csebi
yooker
csebi
nagir
csebi
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
10 órája
GJohnny74
520
giantswire.usatoday.com/2024/12/20/shedeur-sanders-prefers-las-vegas-raiders-to-new-york-giants/Mi értelme volt akkor annak az utcai dobálásnak Nabers-el?
Szerkesztette: GJohnny74
12 órája
December 292029?😲29rol beszéltem akkor lesz elvileg amúgy 😉Ugy nez ki sajnos elkeruljuk egymast ....En mar egy jo ideje csak csendes apatiaban figyelgetem mi tortenik a csapatnal es az a durva hogy mindig van lejjebb ,de az teljesen kiakaszt meg igy is hogy olyanrol lehet szo hogy Schoen maradhat...jöhetnél meccsnézésre jövő vnap, én vszeg ott leszek 😉
yooker
csebi
yooker
csebi
nagir
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
13 órája
nehéz meccsre számítok, hisz a Falcons komoly lejtmenetbe került az elmúlt hetekben, de reméljük még nem engedték el teljesen a szezont, pláne új QB-val a kezdőben. (szerencsére a Raiders a Jags ellen játszik, a Titans pedig a Colts ellen, azok a meccsek akár jól is alakulhatnak a mi szempontunkból.)
The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
13 órája
2029?😲29rol beszéltem akkor lesz elvileg amúgy 😉Ugy nez ki sajnos elkeruljuk egymast ....En mar egy jo ideje csak csendes apatiaban figyelgetem mi tortenik a csapatnal es az a durva hogy mindig van lejjebb ,de az teljesen kiakaszt meg igy is hogy olyanrol lehet szo hogy Schoen maradhat...jöhetnél meccsnézésre jövő vnap, én vszeg ott leszek 😉
yooker
csebi
yooker
csebi
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
1 napja
29rol beszéltem akkor lesz elvileg amúgy 😉Ugy nez ki sajnos elkeruljuk egymast ....En mar egy jo ideje csak csendes apatiaban figyelgetem mi tortenik a csapatnal es az a durva hogy mindig van lejjebb ,de az teljesen kiakaszt meg igy is hogy olyanrol lehet szo hogy Schoen maradhat...jöhetnél meccsnézésre jövő vnap, én vszeg ott leszek 😉
yooker
csebi
yooker
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
1 napja
ozibozi
17 482
A krediteket kezd el gyűjtögetni szorgalmasan mostantól amíg itt ccsapat lesz.Ugy nez ki sajnos elkeruljuk egymast ....En mar egy jo ideje csak csendes apatiaban figyelgetem mi tortenik a csapatnal es az a durva hogy mindig van lejjebb ,de az teljesen kiakaszt meg igy is hogy olyanrol lehet szo hogy Schoen maradhat...jöhetnél meccsnézésre jövő vnap, én vszeg ott leszek 😉
yooker
csebi
yooker
Most Van egy pár hónap/év reá 😉
Szerkesztette: ozibozi
1 napja
Ugy nez ki sajnos elkeruljuk egymast ....En mar egy jo ideje csak csendes apatiaban figyelgetem mi tortenik a csapatnal es az a durva hogy mindig van lejjebb ,de az teljesen kiakaszt meg igy is hogy olyanrol lehet szo hogy Schoen maradhat...jöhetnél meccsnézésre jövő vnap, én vszeg ott leszek 😉
yooker
csebi
2 napja
miattad akadt!Ez az igazi mazochizmus 😀En mar egy jo ideje csak csendes apatiaban figyelgetem mi tortenik a csapatnal es az a durva hogy mindig van lejjebb ,de az teljesen kiakaszt meg igy is hogy olyanrol lehet szo hogy Schoen maradhat...jöhetnél meccsnézésre jövő vnap, én vszeg ott leszek 😉
yooker
csebi
Főleg az akadós streammel 😛
warr_b
2 napja
Ez az igazi mazochizmus 😀En mar egy jo ideje csak csendes apatiaban figyelgetem mi tortenik a csapatnal es az a durva hogy mindig van lejjebb ,de az teljesen kiakaszt meg igy is hogy olyanrol lehet szo hogy Schoen maradhat...jöhetnél meccsnézésre jövő vnap, én vszeg ott leszek 😉
yooker
csebi
Főleg az akadós streammel 😛
2 napja
En mar egy jo ideje csak csendes apatiaban figyelgetem mi tortenik a csapatnal es az a durva hogy mindig van lejjebb ,de az teljesen kiakaszt meg igy is hogy olyanrol lehet szo hogy Schoen maradhat...jöhetnél meccsnézésre jövő vnap, én vszeg ott leszek 😉
yooker
2 napja
Jaja!En mar egy jo ideje csak csendes apatiaban figyelgetem mi tortenik a csapatnal es az a durva hogy mindig van lejjebb ,de az teljesen kiakaszt meg igy is hogy olyanrol lehet szo hogy Schoen maradhat...Schoen szerintem nem kérdés, max edzők cserélődnek. A vicc az, hogy DG rosterével Daboll PO-ba ment, az övével meg 1/1-ért harcolnak.
yooker
ozibozi
Pont ezt irtam itt par napja....
Erthetrtlen
2 napja
ozibozi
17 482
En mar egy jo ideje csak csendes apatiaban figyelgetem mi tortenik a csapatnal es az a durva hogy mindig van lejjebb ,de az teljesen kiakaszt meg igy is hogy olyanrol lehet szo hogy Schoen maradhat...Schoen szerintem nem kérdés, max edzők cserélődnek. A vicc az, hogy DG rosterével Daboll PO-ba ment, az övével meg 1/1-ért harcolnak.
yooker
3 napja
En mar egy jo ideje csak csendes apatiaban figyelgetem mi tortenik a csapatnal es az a durva hogy mindig van lejjebb ,de az teljesen kiakaszt meg igy is hogy olyanrol lehet szo hogy Schoen maradhat...
3 napja
Lock vs Penix csata várható, úgy néz ki.
4 napja
ozibozi
17 482
Bold:Hónapokkal ezelőttieket megismételve, ha maradnak—mert ez volt a Deal— be kellene áldozni a DC, ST, meg pár scout cserét, hogy elhiggye a plebs hogy most aztán minden, de minden /is/ nagyon más lesz.
4 napja
vanek úr
1 934
Bold:Ha már Neal megy, akkor a nála is sokkal gyengébb JMS-t és Ezeudut miért tartanánk meg?
Daboll és Schoen is marad jövőre.
QB: Ward vagy Saunders.
Backup QB: Boyle és Aaron Rodgers (😊))), csak viccelek).
Nincs rosteren: Neal, Lock, DeVito
Draftról továbbá FA-ról jön sok közepes ember mindenhova, ami ad némi minőséget és mélységet.
Év végén: 8-9 v 9-8.
Zet
Saunders alatt a kis Sandersre gondoltok?
Amúgy szvsz egy veterán QB-t akkor is kéne hozni, ha letudjuk draftolni akit akarunk. Az elmúlt 2 évben kb minden héten lesérült egy irányítónk.
Szerkesztette: vanek úr
4 napja
Zet
1 625
Bold: Daboll és Schoen is marad jövőre.
QB: Ward vagy Saunders.
Backup QB: Boyle és Aaron Rodgers (😊))), csak viccelek).
Nincs rosteren: Neal, Lock, DeVito
Draftról továbbá FA-ról jön sok közepes ember mindenhova, ami ad némi minőséget és mélységet.
Év végén: 8-9 v 9-8.