New York Giants
49 feliratkozó
több mint 12 éve
Hát azért a Detroit nem egy kategória a másik kettővel. Az Atlanta és a Lions egál körül van velünk, úgyh a WC-on még mindenképp lenne keresnivalónk. A Saints és a GB egyértelműen esélyesebb, de éppen ezért rajtuk jóval nagyobb nyomás lenne ami akár még jól is elsülhet. Persze először be kéne jutni a POba, aztán lehet álmodozni 😊A hírek szerint mindenkit összedrótoznak a Dallas elleni meccsre. Osi is visszatér végre (állítólag jó állapotban van) és ha Tuck megint ilyen jól tudna játszani, mint a Jets ellen akkor azért nagyságrendileg javulhat a védelem, ami kb a kulcsa lenne az egész meccsnek. A támadósor is kiegészülhet az eddigi sérültekkel, vszínű újra összeállhat a Nicks-Cruz-Manningham hármas + Ballard is kezd rendbe jönni, de az ő játéka azért még erősen kérdéses.Pont jókor. Én úgy gondolom, ha felépülnek a sérültjeink, akkor a PO-ban is lenne keresnivalónk. Nekünk már elkezdődött a múlt héten és remélem, hogy minél tovább tart majd (bár azért a NO, DET, GB rtió túl erősnek tűnik, de végül is, ha azt nézzük, hogy a GB a bírókkal nyert ellenünk, akkor...)!balu10
Megmondom őszintén Tuck (és Osi) miatt kifejezetten bizakodó vagyok, jó lenne ha éppen a legjobbkor állna össze a csapat. Nagyon várom már a meccset 😊Szesze
több mint 12 éve
A hírek szerint mindenkit összedrótoznak a Dallas elleni meccsre. Osi is visszatér végre (állítólag jó állapotban van) és ha Tuck megint ilyen jól tudna játszani, mint a Jets ellen akkor azért nagyságrendileg javulhat a védelem, ami kb a kulcsa lenne az egész meccsnek. A támadósor is kiegészülhet az eddigi sérültekkel, vszínű újra összeállhat a Nicks-Cruz-Manningham hármas + Ballard is kezd rendbe jönni, de az ő játéka azért még erősen kérdéses.Pont jókor. Én úgy gondolom, ha felépülnek a sérültjeink, akkor a PO-ban is lenne keresnivalónk. Nekünk már elkezdődött a múlt héten és remélem, hogy minél tovább tart majd (bár azért a NO, DET, GB rtió túl erősnek tűnik, de végül is, ha azt nézzük, hogy a GB a bírókkal nyert ellenünk, akkor...)!
Megmondom őszintén Tuck (és Osi) miatt kifejezetten bizakodó vagyok, jó lenne ha éppen a legjobbkor állna össze a csapat. Nagyon várom már a meccset 😊Szesze
több mint 12 éve
A hírek szerint mindenkit összedrótoznak a Dallas elleni meccsre. Osi is visszatér végre (állítólag jó állapotban van) és ha Tuck megint ilyen jól tudna játszani, mint a Jets ellen akkor azért nagyságrendileg javulhat a védelem, ami kb a kulcsa lenne az egész meccsnek. A támadósor is kiegészülhet az eddigi sérültekkel, vszínű újra összeállhat a Nicks-Cruz-Manningham hármas + Ballard is kezd rendbe jönni, de az ő játéka azért még erősen kérdéses. Megmondom őszintén Tuck (és Osi) miatt kifejezetten bizakodó vagyok, jó lenne ha éppen a legjobbkor állna össze a csapat. Nagyon várom már a meccset 😊
több mint 12 éve
Smith mondjuk tényleg ne jöjjön vissza. Ha úgy tudna teljesíteni, ahogy nálunk játszott, akkor az nyilván remek lenne, viszont emberi oldala is van a dolognak...
több mint 12 éve
- Nekem az az érzésem h Ballardot viszonylag normális pénzért itt lehetne tartani.- Ami MM-t illeti: nem ez volt a legjobb szezonja, lehet h annyira nem lenne drága. Örülnék ha maradna, de ha megy se lesz gáz, szvsz pótolható (ha jól emlékszem nem 1 int lett idén abból h rossz route-ot futott). Remélem Jernigan mutat vmit jövőre!
- SS-t nem akarom újra Giants mezben látni.
- Ware mehet, sztem Goff is. (Kivéve ha Goffot nagyon olcsón itt tudjuk tartani - hosszú távon még mindig nem szívesen látnám őt kezdőként)
- McKie: akár megy, akár marad, a pótlásáról mihamarabb gondoskodni kell (draft korai kör OL)
- TT/Ross: Nehéz kérdés! Ross vszínű nem lenne olcsó. TT talán jobb játékos, de uabban a térdében másodszor szakadt el a keresztszalag, tehát rizikós. A legjobb lenne TT-t itt tartani egy 1 v 2 éves szerződéssel. Mindkettőt sztem nem kéne elengedni.
Tuti lesz majd vmi meglepetés is az offseason-ben, amire nem gondolunk. Na meg egy Osi műsor (amire gondolunk 😊 ). Őt tényleg jó lenne tradelni és visszaküldeni Kiwit De-nek.
több mint 12 éve
Cruz pénzét nem tudtam , azt hittem már jövőre kellene egy giga szerződés... azt lehetett volna tologatni valahogy !ennyi nyilván belefér ! 😛opció : Cruz még bizonyíthatna 1 évet :rolleyes: 😛 mondjuk kisebb pénzért ha lehet és akkor maradhatna MM is pl...Cruz jövőre tuti nálunk lesz, és 490.000 $-t keres, ezt már igazán nagy pofátlanság lenne csökkenteni, amikor a teljesítménye alapján a 10x-esét is megérdemelné! MM pedig sokat fog kérni, mert máshol (pl. Bears) tuti megkapná.
Ware mehet , inkább Jacobs maradjon + Scott lesz beugró ...yooker
Felőlem Ware mehet, de Jacobs se ér 4 millió $-árt. Scott azért még bizonyíthatna, mert elég jó volt az előszezonban pl.balu10
több mint 12 éve
http://sports.yahoo.com/nfl/news;_ylt=As8GLUBmqtBZmq_vxfQt_VNDubYF?slug=ap-cowboys-romobár a yahoo nem szakportál, de Romo akkor is limited 😀
az offseason témához: az idei év bizonyította, hogy Eli gyakorlatilag ismeretlen arcokkal, UDFA csávókkal is hozza az elvárt szintet, szóval ideje lenne a zsugát végre a defense-re költeni. kiborító érzés, hogy egy 4-11el álló clevelandban jobb arcok vannak az LB sorban, mint az egész NFC eastben (kivéve skins)
több mint 12 éve
opció : Cruz még bizonyíthatna 1 évet :rolleyes: 😛 mondjuk kisebb pénzért ha lehet és akkor maradhatna MM is pl...Cruz jövőre tuti nálunk lesz, és 490.000 $-t keres, ezt már igazán nagy pofátlanság lenne csökkenteni, amikor a teljesítménye alapján a 10x-esét is megérdemelné! MM pedig sokat fog kérni, mert máshol (pl. Bears) tuti megkapná.
Ware mehet , inkább Jacobs maradjon + Scott lesz beugró ...yooker
Felőlem Ware mehet, de Jacobs se ér 4 millió $-árt. Scott azért még bizonyíthatna, mert elég jó volt az előszezonban pl.
több mint 12 éve
ha nagyon sarkítom a dolgot akkor igazi veszteség a D-ben az idei teljesítmények alapján csakis JPP lenne ő meg ugyebár biztosan marad!tehát jöjjön aminek jönnie kell... 😉 az O az már más tészta ott mindenképpen megoldás kell egy-két dologra:
Wr + TE poszton nagyon kellene 3 ember jövőre is ,hiszen (MM és Nicks is ) minden évben sérült valamennyit , tehát ha csak két minőségi elkapó marad az kevés...(sajnos Bardennel úgy néz ki tényleg benéztem , ő nem lenne használható )
de ha MM végül is megy akkor Ballardot kell mindenképp megtartani mert a kettő együtt már sok lenne (sztem egyikük biztos marad) !
opció : Cruz még bizonyíthatna 1 évet :rolleyes: 😛 mondjuk kisebb pénzért ha lehet és akkor maradhatna MM is pl...
Ware mehet , inkább Jacobs maradjon + Scott lesz beugró ...
több mint 12 éve
Jövőre még nagyobb veszteségek várhatók FA-n, mint idén, erre jobb ha mindenki felkészül sztem.SzeszeHa már ennyire a jövőbe haladunk, akkor leírom, hogy szerintem ezért lenne érdemes Osit még a mostani offseasonba eltradelni, akár pickért, akár egy jobb MLB/OL-ért, mert jövőre, tuti, hogy akkora pénzt akar majd, amit esélytelen, hogy megadunk.
De most nézem én is, hogy a jövő évi FA, még durvább lesz sokkal: Cruz, Beatty, Osi, Kenny, Kiwi, Jacobs, Ware. Szóval ezért lenne érdemes, ha már edzőt akarunk a jövőben váltani, akkor most megszabadulni TC-től (attól függetlenül, hogy idén esetleg még PO-ba is juthatunk), mert akkor az új edzőnek lenne 1 éve eldönteni, hogy közölük ki kell neki.
több mint 12 éve
Kicsit korai még ezzel a foglalkozni, mert csomó minden befolyásolhatja ezt az egészet még, de ha már előjött akkor én is hozzászólok. Eléggé máshogy látom a dolgokat, mint itt a többség, majd meglátjuk h kinek lesz igaza 😊Tudom korai még, de pont nézegettem a jövő évi FA piacot 😊 ironroyÉn ezeket csinálnám:
Fontosabb FA-k: - Mario Manningham: Nicks-Cruz-Jernigan trió lesz szerintem jövőre, MM túl drága lenne nekünk, attól függetlenül, hogy úgy néz ki a 2012-es FA piac kurva erős lesz WR-ekben. Gondoljunk csak bele, kellene neki adni minimum 3 millát, ami azért fura lenne, mert Nicks sem fog keresni 1 millánál többet és Cruz még 500k-t se. (Bár genyládaság volt tőle, hogy az Eagleshez ment idén és ráadásult TD-t is vitt ellenünk, de én még nem írnám le azt sem, hogy SS-t visszahozzuk olcsón)
- Jake Ballard: meg kell tartani, mert nincs a TE a csapatban <- ezt adom én is, bár minél előbb kellene vele szerződni, mert a többi csapat is felfedezni, hogy tehetség ő azért!
- Kareem McKenzie: nagyon sokat keresne és amit idén művelt, az alapján nem kell. Ha O'Harát és Seubertet ki tudtuk rakni, akkor vele se fogunk hosszabbítani, nem véletlen húztuk Brewert idén (bár én a falba húznék idén első körben)
- Jonathan Goff: ha olcsón maradna (nem fog) akkor megtartanám, de itt van helyette két újonc is, akik egy normális offseasonnal jobbak lesznek, mint amit Goff tud hozni.
- Terrell Thomas: reméljük ő sem kér sokat és akkor nagyon hasznos tagja lehet a csapatnak jövőre ismét
Aaron Ross: szerintem tök felesleges lenne őt megtartani, főleg úgy, hogy egy szezonba végig kezdő volt, úgyhogy nagy pénzt akar majd. Keserítse máshol a fanok napjait!
Kevésbé fontos FA-k: Domenik Hixon: mikor volt utoljára nem sérült egyáltalán?
Devin Thomas: isten hírével...
Bear Pascoe: meg kell tartani mert tökéletes TE/FB kiegészítő ember, ezt adom én is
Dave Tollefson: nem kell, mert én visszahoznám Kiwit DE-be és akkor JPP-Tuck-Osi-Kiwi négyes NFL top lehetne (márha nem sérült egyik sem)!
Michael Coe: viszlát!balu10
Manningham-re Cruz berobbanásával tulképp nincs különösebben szükségünk, persze jó lenne itt tartani, de szinte biztos, h lesznek olyan csapatok akiknek jóval többet fog megérni, mint nekünk.
Ballard-dal kb ugyanaz a helyzet, mint tavaly Boss-al. Papírforma szerint mindenképp itt kéne tartani, de ez a szezon azért megnövelte az ő értékét is, nem hiszem, h mindenáron ragaszkodni fogunk hozzá, könnyen lehet h hasonlóan járunk vele, mint tavaly Bossal.
McKenzie: sztem túlságosan leírta őt itt mindenki.. egyértelmű h visszaesett a játéka, de mindenképp nagyon hasznos lenne, ha a csapatnál tudnánk tartani több szempontból is. Persze nem mind1, h mennyiért.
Goff: sztem vele hosszabbítani fogunk. Nem hiszem, h túlságosan sok csapat igényt tartana rá, így nem lesz olyan magas az ára, nekünk viszont fontos láncszem lehetne jövőre.
Terrel Thomas - Aaron Ross: hááát. Ha kettejük közül csak egyiküket meg tudjuk tartani már örülhetünk, de sztem egyik sem lesz nálunk jövőre.
A többiek kiegészítő emberek, kevés pénzért bármelyiküket itt tarthatjuk, de ha vki komolyabban bejelentkezik értük akkor tuti nem fogunk egyikükért sem kapálózni.
Összességében sajnos az FA piacnak nem az a lényege, h a csapat megtartja az értékeket a gyengéket meg elengedi, plusz még igazol pár új klasszist hiányposztra. Jövőre még nagyobb veszteségek várhatók FA-n, mint idén, erre jobb ha mindenki felkészül sztem.
több mint 12 éve
Most sajnos én nem tudok felmenni bp-re, de ha összejön PO ott leszek meccsnézésen, ha lesz!Asbeeezt a mostani felejtős nekem is , de ha lesz PO , bármikor legyen is a meccs , ott leszek én is!! 😉
több mint 12 éve
Tudom korai még, de pont nézegettem a jövő évi FA piacot 😊 ironroyÉn ezeket csinálnám:
Fontosabb FA-k: - Mario Manningham: Nicks-Cruz-Jernigan trió lesz szerintem jövőre, MM túl drága lenne nekünk, attól függetlenül, hogy úgy néz ki a 2012-es FA piac kurva erős lesz WR-ekben. Gondoljunk csak bele, kellene neki adni minimum 3 millát, ami azért fura lenne, mert Nicks sem fog keresni 1 millánál többet és Cruz még 500k-t se. (Bár genyládaság volt tőle, hogy az Eagleshez ment idén és ráadásult TD-t is vitt ellenünk, de én még nem írnám le azt sem, hogy SS-t visszahozzuk olcsón)
- Jake Ballard: meg kell tartani, mert nincs a TE a csapatban <- ezt adom én is, bár minél előbb kellene vele szerződni, mert a többi csapat is felfedezni, hogy tehetség ő azért!
- Kareem McKenzie: nagyon sokat keresne és amit idén művelt, az alapján nem kell. Ha O'Harát és Seubertet ki tudtuk rakni, akkor vele se fogunk hosszabbítani, nem véletlen húztuk Brewert idén (bár én a falba húznék idén első körben)
- Jonathan Goff: ha olcsón maradna (nem fog) akkor megtartanám, de itt van helyette két újonc is, akik egy normális offseasonnal jobbak lesznek, mint amit Goff tud hozni.
- Terrell Thomas: reméljük ő sem kér sokat és akkor nagyon hasznos tagja lehet a csapatnak jövőre ismét
Aaron Ross: szerintem tök felesleges lenne őt megtartani, főleg úgy, hogy egy szezonba végig kezdő volt, úgyhogy nagy pénzt akar majd. Keserítse máshol a fanok napjait!
Kevésbé fontos FA-k: Domenik Hixon: mikor volt utoljára nem sérült egyáltalán?
Devin Thomas: isten hírével...
Bear Pascoe: meg kell tartani mert tökéletes TE/FB kiegészítő ember, ezt adom én is
Dave Tollefson: nem kell, mert én visszahoznám Kiwit DE-be és akkor JPP-Tuck-Osi-Kiwi négyes NFL top lehetne (márha nem sérült egyik sem)!
Michael Coe: viszlát!
több mint 12 éve
Most sajnos én nem tudok felmenni bp-re, de ha összejön PO ott leszek meccsnézésen, ha lesz!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Hétfő: 0-24kicsit off, de ezt komolyan napokra bontva kellett leírniuk? 😀
Kedd: 0-24
Szerda: 0-24
Csütörtök: 0-24
Péntek: 0-24
Szombat: 0-24
Vasárnap: 0-24G-men
több mint 12 éve
nno igen ezek a tradíciók a divíziókban! ha újrakevernék a csapatokat, lehetnénk a bills, jets és pl a cleveland laza társaságában
több mint 12 éve
Ha esetleg még az NFC West-es ellenfelünket is otthon fogadnánk, akkor jövőre tök keveset kéne utaznunk. Gyakorlatilag a dallasi túra lenne a leghosszabb kirándulás.The Giants will host New Orleans, Tampa Bay, Cleveland and Pittsburgh and travel to Atlanta, Carolina, Baltimore and Cincinnatigyurcziokosan kellene menedzselni a schedule-t (mint Egervárinak a soccer VB-re): pl a saints ellen frankó lenne NEM a dome-ban játszani, hanem NY-ban, ráadásul decemberben. atlanta szintén.vittorePontosan. Akik ellen minimális esélyünk van (pl idén NE, vagy jövőre GB), azok ellen inkább menjünk idegenbe, a kicsit erősebbeket, akiknek sokat számít a megszokott fedett stadionjuk (pl. ATL, NO), azokat fogadjuk otthon.
Ja, és ha kérhetném: a szezon első felében is legyenek brutál meccsek: NO, ATL, PIT, BAL ötösből 3. Ezeket jó lenne letudni az első nyolc között, aztán a második 8-ban jöhet 4 csoportrangadó meg 4 könnyebb ellenfél: pl. CLE, TB, CIN.G-men
több mint 12 éve
óóóó hát a hattyút azt ismerem, ez a széna térnél van ugye? a benzinkúttól egy köpésre!kábé egy órája guglizok, hogy találjak vmi helyet.Nos, így a karácsonyi napok elmúltával újra van időm írni ide.én benne lennék még mindig, ha van hely ahol tudjuk ilyenkor is nézni...
Röviden a Jets elleni meccsről a gondolataim:
- A szezon legnagyobb különbségű győzelmét arattuk, de nem hiszem, hogy ez bárkinek is feltűnt a meccs végén: a pulzus ismét 200 körül volt gyakorlatilag a megszerzett onside-ig.
- A meccs több pontján is megfordult bennem, hogy a teljes NFL bírói kar elhatározta, hogy minden tőle telhetőt megtesz, hogy ne jussunk be a PO-ba. A tököm kivan ezzel a "megdönthetetlen bizonyíték" dologgal is. Akkor ítéljenek mindent úgy, mint a Jennings TD-nél. Ha visszanézés után nem százszázalékos, hogy mi történt, akkor maradjon a pályán hozott ítélet.
- Még egy dolog a bírákról: lehet, hogy a liga egyik legjobb CB-je, de amit Revis Nicks ellen művelt, az nálam minden play-nél kimerítette a DPI-t. Egyik kezével folyamatosan fogta Nicks-t, miközben a másikkal levédekezte a passzokat. Lehet, hogy rosszul tudom a szabályt, de akkor világosítsatok fel, hogy szó szerint mi a DPI lényege.
- Tuck vitathatatlanul a legjobb formáját játszotta a 2011-es szezonban. Most azt mondom, az elmúlt hetekben olyan sérülései voltak, amelyekkel nem lett volna szabad játszania, mert gyakorlatilag nem tudott hozzátenni semmit, de Osi sérülése miatt ezt nem lehetett meglépni.
- Boley is kezdi visszanyerni a formáját, hétről-hétre jobb.
- Még egyszer ennyi drop Nicks-től nem fér bele a Dallas ellen.
- Manningham és TE nélkül sokkal kevésbé megy a passzjáték.
Szar, hogy átteték éjszakára a sorsdöntő meccsünket, már úgy terveztem, hogy közösen nézzük, ez így most nehezen lesz megvalósítható.
Óvatosan bizakodó vagyok a pass rush javulását látva + amiatt, mert az utóbbi években Eli a Cowboys ellen mindig kimagasló yardokat produkált. Valószínű, hogy emellett a futójákékunk és a futás elleni védekezésünk lesz a kulcs. Ha működik majd mindkettő, akkor jók lehetünk összességében. Ja, és nem kéne labdákat eladni a saját térfelünkön.G-men
szerk.: most olvastam dallas topicban h elvileg Ricsiék kommentálásában is nézhetjük!csebi
Eddig ezt leltem, mint olyat, ahol biztosan van is tévé és nonstop, (kábé két hónapja egy keddi napon voltam ott, és pont NFLt adtak Sport2-n):
Hattyú Kávézó
1015 Budapest, I. kerület, Hattyú utca 14.
Telefon: 1-202-7777
Hétfő: 0-24
Vasárnap: 0-24G-men
ha ez az amire gondolok akkor itt már jöttem össze csajjal hajnal 5kor, meg volt már, hogy buliból hajnal 6-7kor tértünk be ide iszogatni... nekem tetszik, jó hely, bár azt nemtom milyen tv-jük van
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 12 éve
kábé egy órája guglizok, hogy találjak vmi helyet.Nos, így a karácsonyi napok elmúltával újra van időm írni ide.én benne lennék még mindig, ha van hely ahol tudjuk ilyenkor is nézni...
- A szezon legnagyobb különbségű győzelmét arattuk, de nem hiszem, hogy ez bárkinek is feltűnt a meccs végén: a pulzus ismét 200 körül volt gyakorlatilag a megszerzett onside-ig.
- A meccs több pontján is megfordult bennem, hogy a teljes NFL bírói kar elhatározta, hogy minden tőle telhetőt megtesz, hogy ne jussunk be a PO-ba. A tököm kivan ezzel a "megdönthetetlen bizonyíték" dologgal is. Akkor ítéljenek mindent úgy, mint a Jennings TD-nél. Ha visszanézés után nem százszázalékos, hogy mi történt, akkor maradjon a pályán hozott ítélet.
- Még egy dolog a bírákról: lehet, hogy a liga egyik legjobb CB-je, de amit Revis Nicks ellen művelt, az nálam minden play-nél kimerítette a DPI-t. Egyik kezével folyamatosan fogta Nicks-t, miközben a másikkal levédekezte a passzokat. Lehet, hogy rosszul tudom a szabályt, de akkor világosítsatok fel, hogy szó szerint mi a DPI lényege.
- Tuck vitathatatlanul a legjobb formáját játszotta a 2011-es szezonban. Most azt mondom, az elmúlt hetekben olyan sérülései voltak, amelyekkel nem lett volna szabad játszania, mert gyakorlatilag nem tudott hozzátenni semmit, de Osi sérülése miatt ezt nem lehetett meglépni.
Szar, hogy átteték éjszakára a sorsdöntő meccsünket, már úgy terveztem, hogy közösen nézzük, ez így most nehezen lesz megvalósítható.
Óvatosan bizakodó vagyok a pass rush javulását látva + amiatt, mert az utóbbi években Eli a Cowboys ellen mindig kimagasló yardokat produkált. Valószínű, hogy emellett a futójákékunk és a futás elleni védekezésünk lesz a kulcs. Ha működik majd mindkettő, akkor jók lehetünk összességében. Ja, és nem kéne labdákat eladni a saját térfelünkön.G-men
szerk.: most olvastam dallas topicban h elvileg Ricsiék kommentálásában is nézhetjük!csebi
Eddig ezt leltem, mint olyat, ahol biztosan van is tévé és nonstop, (kábé két hónapja egy keddi napon voltam ott, és pont NFLt adtak Sport2-n):
Hattyú Kávézó
1015 Budapest, I. kerület, Hattyú utca 14.
Telefon: 1-202-7777
Hétfő: 0-24
Vasárnap: 0-24
több mint 12 éve
Jövök már én is örömködni ! 😉 Nem kicsit késve , de tegnap végre megnéztem a meccset felvételről...
Megérte vele várni , rohadt izgalmas volt ! Legalább 3x dőltem már hátra hogy megvan a meccs , aztán valahogy mindig izgalmas lett megint...
Sokmindent leírtatok már de én kiemelném még C. Blackburnt sztem egész jól nyomta !Barden ügyben nagyon úgy tűnik nem lesz igazam , most kapott volna igazán lehetőséget , és hát .....Mentségére legyen mondva hogy Revis mellett Nicks sem villogott , de tényleg gyenge volt no...
Ballard nagyon kellene a Dallas ellen , mert kell a 3 megfelelő célpont!
Kérdés hogy a D tud-e 2x egymás után így játszani!??Nagyon kellene hozzá az ilyen szintű pass rush ami a legjobb volt idén!
Bár Romo nagyon jól játszik nyomás alatt ,míg Szancsó kiváló alany volt a terrorizálásra!
Közös meccsnézést nagyon szerettem volna , de ez az időpont a legszarabb ,
lehet hogy nem is tudom élőben nézni mert másnap reggeltől estig meló... :mad: :mad:
több mint 12 éve
The Giants will host New Orleans, Tampa Bay, Cleveland and Pittsburgh and travel to Atlanta, Carolina, Baltimore and Cincinnatiokosan kellene menedzselni a schedule-t (mint Egervárinak a soccer VB-re): pl a saints ellen frankó lenne NEM a dome-ban játszani, hanem NY-ban, ráadásul decemberben. atlanta szintén.vittorePontosan. Akik ellen minimális esélyünk van (pl idén NE, vagy jövőre GB), azok ellen inkább menjünk idegenbe, a kicsit erősebbeket, akiknek sokat számít a megszokott fedett stadionjuk (pl. ATL, NO), azokat fogadjuk otthon.
Ja, és ha kérhetném: a szezon első felében is legyenek brutál meccsek: NO, ATL, PIT, BAL ötösből 3. Ezeket jó lenne letudni az első nyolc között, aztán a második 8-ban jöhet 4 csoportrangadó meg 4 könnyebb ellenfél: pl. CLE, TB, CIN.G-men
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 12 éve
Ricsiék kommentálásában is nézhetjük!hát az első mondat annyira nem is olyan nagy élvezet szvsz
mostanában beszólogatnak egymásnak a közvetítés közben Sanyival - nagyon szórakoztatóvittore
több mint 12 éve
Ricsiék kommentálásában is nézhetjük!mostanában beszólogatnak egymásnak a közvetítés közben Sanyival - nagyon szórakoztató
több mint 12 éve
Nos, így a karácsonyi napok elmúltával újra van időm írni ide.én benne lennék még mindig, ha van hely ahol tudjuk ilyenkor is nézni...
szerk.: most olvastam dallas topicban h elvileg Ricsiék kommentálásában is nézhetjük!
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 12 éve
Ez azért nem jó játék, mert a Dallas és a Philly is több nyerhető, vagy már szinte megnyert meccset bukott el mint mi.gyurcziEgyrészt,másrészt meg ha a második Philly elleni meccsnek lett volna tétje,és teszem azt Romo is megpróbál visszatérni,illetve Felixet sem jegeljük,verhettük volna a Eaglest.
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen