New York Giants

47 feliratkozó

több mint 12 éve
yooker New York Giants 7 205 — Expect the Best !
Utánanézve azt nem mondom h rossz játékos, gyors és sokoldalú, de akkor menjen Smith, bármennyire is fáj. Bár akkor is ott van Nicks, Manningham, Cruz...esetleg azt tudom még elképzelni h Bardennel nem számolnak már (2 év alatt semmit nem mutatott.) És akkor a needek még mindig nincsenek megoldva.Szsziszka
Barden keveset játszott mert: 1. év újonc... 2. év sérülések...
ha játszott nem volt rossz ( bár tényleg kevés volt)
magas elkapónk nincs is rajta kívül , érdemes lenne megtartani , szerintem idén jó éve lenne!!!

+ Cruzt már nagyon várom mit tudna letenni tétmeccseken !!
futókérdés megnyugtatóan eldőlne , az offense miatt nem aggódnék idén még ha megy is SS...
több mint 12 éve
Szsziszka New York Giants 604 — Giants fan
Utánanézve azt nem mondom h rossz játékos, gyors és sokoldalú, de akkor menjen Smith, bármennyire is fáj. Bár akkor is ott van Nicks, Manningham, Cruz...esetleg azt tudom még elképzelni h Bardennel nem számolnak már (2 év alatt semmit nem mutatott.) És akkor a needek még mindig nincsenek megoldva.
több mint 12 éve
Húztunk egy alacsony, villámgyors returnert/slot receivert a harmadik körben. Hixon meg Reynaud csomagolhat. Mondjuk sajnálom, mert benn volt még Mason Foster akit magunkhoz tippeltem a harmadik körbe (a ránk következő pickkel vitte a Tampa).

Állítólag ez is komoly steal: "Benne van az állandó "homerun" potenciál ami hiányzik a Giants elkapógárdájából (és keretéből)." Most már kezdek komolyan attól is félni hogy Steve Smith PUP listán kezdi majd a szezont.

-----------------

salander
nekem eddig is az volt az elméletem hogy SS-t el lehet engedni mert elég mély a wr sorunk , cserébe máshol
tudunk erősíteni , és ezzel a húzással tényleg tovább nőtt az esélye ennek...
nagyon kellett egy ilyen adottságú returner és wr ! Hixon sérülése után nem tudjuk mit várhatunk tőle Reynaudot meg láttuk tavaly....
Austin srácnak jól látom hogy valami gáz volt a 2010-es szezonjával??
+ csoportellenfelek draftjáról vélemények ??yooker
El volt tiltva Austin 2010-ben. Asszem pénzt fogadott el vmi ügynöktől, de csak fél füllel hallottam, pontosan nem vágom.
Én nem szépítem: sztem határozottan szar pick volt Jernigan. Akkor tartanám elfogadhatónak, h Smith-t és Hixont is elengedjük. Ha vmire akkor wr-re nem volt szükségünk korai körben. Ol pick sehol, lb-ket leszarjuk. Persze-persze...bpa...ha benn lett volna vmi jó cb akkor elhozzuk azt 3. körben??? Valahol határt kell szabni a bpa-nak. A wr sorunk teljesen fasza volt eddig is, returnernek meg jön vissza Hixon. (Cruz-t is tavaly taktikai okokból IR-re raktuk, pedig jól küldte, itt van az alkalom h bevessük...erre hozunk egy századik wr-t.) Bárhova jobban kellett volna ember mint a wr-ek közé (kiv talán a qb).
Gyakorlatilag Amukamarára még rá lehet fogni h needre jött, de amúgy leszarják h mire lenne szüksége a csapatnak.
Austin akkor jó pick ha megy Cofield, Jernigan talán még akkor se ha megy Smith. De ha mind2-t elengedjük, akkor kit akarunk megtartani??? Így nem lép előre a csapat, nem halad a csapatépítés.
több mint 12 éve
yooker New York Giants 7 205 — Expect the Best !
Húztunk egy alacsony, villámgyors returnert/slot receivert a harmadik körben. Hixon meg Reynaud csomagolhat. Mondjuk sajnálom, mert benn volt még Mason Foster akit magunkhoz tippeltem a harmadik körbe (a ránk következő pickkel vitte a Tampa).

Állítólag ez is komoly steal: "Benne van az állandó "homerun" potenciál ami hiányzik a Giants elkapógárdájából (és keretéből)." Most már kezdek komolyan attól is félni hogy Steve Smith PUP listán kezdi majd a szezont.

-----------------

salander
nekem eddig is az volt az elméletem hogy SS-t el lehet engedni mert elég mély a wr sorunk , cserébe máshol
tudunk erősíteni , és ezzel a húzással tényleg tovább nőtt az esélye ennek...
nagyon kellett egy ilyen adottságú returner és wr ! Hixon sérülése után nem tudjuk mit várhatunk tőle Reynaudot meg láttuk tavaly....
Austin srácnak jól látom hogy valami gáz volt a 2010-es szezonjával??
+ csoportellenfelek draftjáról vélemények ??
több mint 12 éve
Szesze New York Giants 18 663 — Giants fan

-----------------

Kinn közben ömlenek a negatív hullámok ezerrel: "This draft is going to put the BPA Theory to a very stern test. An undisciplined cb in the first (I HATE cbs in the first) a head case in the second (NYC and that kid? What could go wrong?) and a small-school wr/kr (on a Tom Coughlin/Killdrive- coached team that has no idea how to use one) in the third?" ...meg ilyenek.salander
Ez a pick kicsit meglepett, de láthattuk tavaly, h mennyire fontos lenne egy jó returner. Persze 3. körben kicsit luxusnak tűnik, de Jerrigan jóval több,mint egy returner, absz playmaker a gyerek és tényleg nincs a keretben ilyen típusú játékos nálunk. Egyre inkább úgy tűnik, h az LB kérdést FA-n próbáluk majd megoldani az OT kérdést pedig elodázzuk egy évvel, remélem nem baszunk rá erre.
Innentől nem igazán ismerem a játékosokat, de remélem húzunk még vmi használhatót ma is.
több mint 12 éve
salander New York Giants 974 — Giants fan

-----------------

Kinn közben ömlenek a negatív hullámok ezerrel: "This draft is going to put the BPA Theory to a very stern test. An undisciplined cb in the first (I HATE cbs in the first) a head case in the second (NYC and that kid? What could go wrong?) and a small-school wr/kr (on a Tom Coughlin/Killdrive- coached team that has no idea how to use one) in the third?" ...meg ilyenek.
több mint 12 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Austin remek pick, ebben a védelemben, huhh.... Ott se lennék ellenfél irányítója.
több mint 12 éve
Na most remélem elengedjük Cofieldet! Ha így lesz, akkor én is azt mondom h kiváló pick Austin. (Ha Cofield maradna, akkor luxusnak érezném.) Jobban örültem volna ha az Indy nem viszi ki előlünk Ijalanát.
Amúgy Mayock kiemelte az 1. kör után Austint, hogy a 2. körben vki nagyot fog húzni vele.
több mint 12 éve
Austin tökéletes választás volt, need-re jövő BPA.
több mint 12 éve
lotus86 New York Giants 1 090 — Saquon Barkley
"Wishniewski meg bent van, szoval tamado fal belsejebe o lehetne tunning. Vedofal pick igy erdekesebb lesz, lehet hogy nem 2. korben oldjuk meg. Coefield miatt a DT lett volna a fontosabb, Austin meg bent van, de nem hiszem hogy 2/20-ig csuszik, bar Bowers (de mondhatnam Houstont, Mallettet) csuszasa felkavarhatja az allovizet (azert egy korabban tuti top5 picknek nehez lesz ellenallni, szoval ez meg alaposan atirhatja a dolgokat. Lehet megint lepottyan hozzank valaki, LB-k pl meg mindig bent vannak)"

Nem lett igazam, lecsuszott hozzank!! Kicsit orulok, eddig meseszeru a draft!!!!!!!!!!

Magyar New York Giants Blog! Mert megérdemled!
több mint 12 éve
2. körben Ayers, Franklin, Ijalana, M. Wilson közül választanék ha bent lenne vmelyik, ilyen sorrendben.
3.-ban pedig (nyilván a 2.-tól függően): Bruce Carter, Wisniewski
Dt-t, Rb-t, Te-t hagynám 3. napra. 3. nap nyomnék vmi föltradet, ha vki belemegy.
Lesz egy 4., három 6. és egy 7. körös pickünk. A 2 compensatory pick nem tradelhető he jól tudom, de ha érdemes vkiért előre jönni 4. v 6. körben akkor a 6. v 7. köröst beáldozhatnánk.
Mindenesetre én a 4. körben és a 6. korábbi pickjével hoznék rb-t és dt-t tetszőleges sorrendben, persze ha lesz benn olyan akit érdemes vinni.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó

😊
több mint 12 éve
Mit gondoltok megpróbáljuk átcsábítani Reggie Busht? Kifele áll a szekere rúdja.salander
Nem rossz ötlet, de szerintem ő nem igazán illene a mi játékstílusunkhoz, nem?
Legalábbis is szerintem az (elvileg) run-heavy offense-ünkhöz túl sérülékeny, és passz-orientált Reggie. Winters
Én pl. örülnék neki. Jacobs, Reggie duó őrült jó lenne. Szerintem terhelhető lenne ő, ha mondjuk felesbe kapnák a lasztit, volt neki 143 carries szezonja is a USC-be. Gyorsabb sokkal, mint Bradshaw (ő 4.55, míg Bush 4.33), jobban kap el, és kevésbé potyogtatja a lasztit. Szerintem a mi OL-ünk mögött bőven 1000+-t produkálna. Ha nem kér annyi lóvét, vagy esetleg hasonlót, akkor és simán passzolnám érte Bradshawt.balu10
Ha nem kérne sok lóvét akkor nyilván jó lenne, de nem vszínű h ne kapna olyan ajánlatot valahonnan ami nekünk már ne érné meg.
több mint 12 éve
balu10 New York Giants 4 293 — Giants fan
Mit gondoltok megpróbáljuk átcsábítani Reggie Busht? Kifele áll a szekere rúdja.salander
Legalábbis is szerintem az (elvileg) run-heavy offense-ünkhöz túl sérülékeny, és passz-orientált Reggie. Winters
Én pl. örülnék neki. Jacobs, Reggie duó őrült jó lenne. Szerintem terhelhető lenne ő, ha mondjuk felesbe kapnák a lasztit, volt neki 143 carries szezonja is a USC-be. Gyorsabb sokkal, mint Bradshaw (ő 4.55, míg Bush 4.33), jobban kap el, és kevésbé potyogtatja a lasztit. Szerintem a mi OL-ünk mögött bőven 1000+-t produkálna. Ha nem kér annyi lóvét, vagy esetleg hasonlót, akkor és simán passzolnám érte Bradshawt.

több mint 12 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Mondjuk, hogy felmentünk volna-e érte, erősen kétséges. Ma Reid azt mondta, végig Watkins volt a kiszemelt, az 1/1-től csak őt akarták. Persze, ha benn van a Herceg és elhozza, lehet Watkins neve sose kerül elő....
több mint 12 éve
gyurczi New York Giants 2 227 — Giants fan
Nekem is egyre jobban tetszik Prince húzása.

Nagyon jól fog jönni idén a NE NO GB trió ellen, plusz kétszer Djax, Maclin és Bryant ellen.

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 12 éve
Jó pick! Én örülök.

A stábnak ez volt felírva az 1. körös draft stratégia címeként: BPA.
Jött a sorunk, ránéztek a papírra, elgondolkodtak, majd homlokukra csaptak: BPA = the Best is Prince Amukamara. Ennyi.

A viccet félretéve. Szerintem hosszú idő óta ő lehet az első 1. körös választásunk, aki az első évében stabil kezdő lehet.

A másik, hogy megint kiderült, mennyire lehetetlen szurkolóként, de még szakértőként is előrejelezni egy draftot. Ugye, konszenzus volt, hogy Prince top10-ben fog elkelni, mert a bénább csapatoknak mindig nagyobb need a D rendbetétele, és valaki tuti be fogja foltozni a lyukas secondary-jét Prince-szel. Nos, nem húzta senki 1-18-ig.

Harmadik, hogy kezd déjá vu érzésem lenni: tavaly sokunk ugyancsak a drafttól várta az MLB-kérdés rendezését, ott nem történ meg. A fanok másik fele a FA-piactól várta ugyanezt, ott sem történt meg, maradt Goff. Idén a draft első köre lement...G-men
Csakhogy idén a vezetőség beígérte, h FA-n komolyan meg fogják erősíteni az LB sort, reméljük tartják a szavukat. Drafton nem volt várható, h első körben LB-t húzzunk amúgy sem, senki nem volt aki megérte volna azon a ponton. Sztem második körben se oda húzunk hanem valamelyik falba. DT mindenképp kell a második napról.
több mint 12 éve
Mit gondoltok megpróbáljuk átcsábítani Reggie Busht? Kifele áll a szekere rúdja.
salander
Hááááááát...Előbb várjuk meg mi lesz a két futónkkal. Mondjuk fura lenne.Asbee
Sztem kizárt. Jacobs-Ware-frissen draftolt hátsó körössel fogunk nekivágni a köv. szezonnak sztem.
több mint 12 éve
Tuti, h nem volt benne a lapok között, de egyszerűen nem lehetett bent hagyni Amukamarát. Amikor mi húztunk úgy szurkoltam, mint az állat, h nehogy bent hagyjuk, óriási steal volt és a jó CB mindig kurva jól jön. 100% h nem Webster és Thomas rovására érkezett, Ross helye pedig eddig is rezgett, de sztem simán elképzeléhető, h Thomas vissazamegy safety-be és Webster-Amu-Ross CB trió lesz. Nem ez volt a legnagyobb need, de kihagyhatatlan volt, sztem kurva jól jártunk!

Mellesleg van egy olyan vetülete is a dolgoknak, h ha bent hagyjuk Amu-t, a Philly sztem tuti feljött volna érte (így is fostam ettől előttünk is), az meg kurvára nem hiányzott volna.
több mint 12 éve
ironroy New York Giants 1 807 — New York G̶i̶a̶n̶t̶s̶ Browns fan
No, csak ide értem én is... reggel még láttam, mielőtt melóba mentem, az ESPN-n a Sport Centerben, hogy 1/19. Prince Amukamara CB, jó húzás volt érzésem szerint, de remélem se TT se Ross-t nem vágják ki ezért...
Viszont a folytatásban sztem OL-t csak későbbi körökben húzunk ( tavaly Petrus is késői körös volt),
ma este még sztem safety-t( bár nem tudom Chad Jonessal mi lesz... de Rolle, Kenny, a korosodó Grant mellé -aki nem mellesleg kurva jól játszott tavaly- kell még ember)+ LB-t húzúnk...
De majd meglátjuk!
több mint 12 éve
Winters New York Giants 264 — Giants fan
Legalábbis is szerintem az (elvileg) run-heavy offense-ünkhöz túl sérülékeny, és passz-orientált Reggie.

Sajnos az utóbbi hónapokban az NFL eseményeit a lockout okozta csalódás miatt eléggé hanyagoltam, így a draftpick-kel kapcsolatban sem tudok véleményt alkotni. Bízom a vezetésben, hogy legjobb döntést hozták meg.
több mint 12 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Ha a tavalyi szabályok lesznek, akkor kb mindenki restricted free agent aki számít Ahmedet beleértve. El lehet odázni még egy évig a komoly fizetésemelést. Ezt tekintetbe véve nem hinném hogy nálunk fog kikötni; de érdekesen mutatna az offensünkben, tavaly meg tavalyelőtt nem ültek annyira az RB passzok.salander
Returnben egyértelműen upgrade lenne. Persze lesz most már Hixon is.

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 12 éve
salander New York Giants 974 — Giants fan
Ha a tavalyi szabályok lesznek, akkor kb mindenki restricted free agent aki számít Ahmedet beleértve. El lehet odázni még egy évig a komoly fizetésemelést. Ezt tekintetbe véve nem hinném hogy nálunk fog kikötni; de érdekesen mutatna az offensünkben, tavaly meg tavalyelőtt nem ültek annyira az RB passzok.
több mint 12 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Mit gondoltok megpróbáljuk átcsábítani Reggie Busht? Kifele áll a szekere rúdja.
salander
Hááááááát...Előbb várjuk meg mi lesz a két futónkkal. Mondjuk fura lenne.

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 12 éve
lotus86 New York Giants 1 090 — Saquon Barkley

Csebi: Amúgy (B)PA jövetelét indokolja az egyik kedvenc statisztikám is a tavalyi évről: The Giants Cornerbacks were #2 in the league vs #1 WR (T.T or Cweb); The Giants were 7th best in the league vs #2 WR (T.T. or Cweb); The Giants were 31st vs all other WR. Ez az a szitu amikor két egyforma corner jó, de nem elég; mert kihasználják (pont mint az MLB/OLB problémáink). A Greenbay elleni meccs jó példa volt rá.salander
Reggie ide? Haaat, Bradshaw is szorta a lasztikat, azt neha Reggie is szokta. En nem hiszek benne. Ha minimal penzert jonne, akkor egy probat esetleg (hangsulyozom, esetleg) meger, de elsore azt mondom, hogy nem Giants kompatibilis a stilusa. Mondjuk returnernek megneznem, annak nem utolso, meg elkapni is tud, de ez nagyon vad talalgatas.

Magyar New York Giants Blog! Mert megérdemled!