NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
1
1
2:20, Arena4
New York Giants
49 feliratkozó
több mint 13 éve
Az én feleségem meg azért csesztet, h miért itt verek szét mindent 😊Szesze😀 Soha semmi nem jó... 😀
több mint 13 éve
Én kijöttem az ágyból a konyhába vegetálni, mert annyi vér van a fejemben. Ráadásnak még a kedves barátném is csesztet, hogy miért nem ott vagyok... És képtelen felfogni, hogyha egy helybe kényszeríteném magam, akkor tuti szétvernék valamit a végén. Túl békésnek ismer.salanderAz én feleségem meg azért csesztet, h miért itt verek szét mindent 😊
nem jó ezeknek semmi 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Na akkor én is kifejteném a véleményem. A special-team tényleg nagyon gagyi, és jövőre le kell cserélni az edzőt, DE ez a meccs nem azon ment el. A visszahordás benne van a játékban, nem lehet teljesen kizárni, főképp ha olyan visszahordó van mint Jackson. Amin elment, az az utolsó két drive-unk playhívása volt, különösen a 31-31 utánit kell kiemelnem. Egy perccel a vége előtt le kellett volna futtatni az órát, nem pedig megpróbálni FG-t csinálni passzokkal. Lélektanilag a lehető legrosszabbat választotta Gilbride, majdhogynem törvényszerű volt, hogy nem sikerül a first down és a puntból nagy játékot hoz össze az Eagles. Ettől még ma mi voltunk a jobbak csapatként, és véleményem szerint jobbak is vagyunk. A Lambeau-n nyerni kell, és képesek is vagyunk rá, feltéve ha sikerül kitörölni a fejekből ezt az utolsó negyedet. Ha nem, akkor idén sem lesz playoff. Viszont ha bejutunk hatodikként, akkor mehetünk majd Chicagoba, ahol szerintem bőven megvan az esélyünk a győzelemre. Annak örülök, hogy az Eagles lesz a második kiemelt, így megkapják majd a Saints-et a divisional round-ban, akiktől ki is fognak kapni. Megjegyzem, hogy Vick-nek nem lenne szabad ebben a ligában játszania egy csapatban sem, mert akit jogerősen letöltendő börtönbüntetésre ítélnek, annak nincs helye semmilyen profi sportban. Lehet azzal jönni, hogy megbánta meg hasonlók, csak a lényeg nem ez, főképp mivel nem ismerjük személyesen és nem tudhatjuk, hogy valójában mit gondol magában erről.
több mint 13 éve
Én kijöttem az ágyból a konyhába vegetálni, mert annyi vér van a fejemben. Ráadásnak még a kedves barátném is csesztet, hogy miért nem ott vagyok... És képtelen felfogni, hogyha egy helybe kényszeríteném magam, akkor tuti szétvernék valamit a végén. Túl békésnek ismer.
több mint 13 éve
próbáltam bármi értelmes dolgot írni e nem tudokmég mindgi túl ideges vagyok ílyenek most a kedvenc csapataim a knicks is kikap a tökszar cavstől de az a vereség seholsincs ehez képest
fogalamam sincs hogy fogok igy aludni, jóéjt
több mint 13 éve
most értem haza az első közös meccsnézésből (emlékezetesre sikeredett... 😊 )jó, h IR-re rakott a család, még bebasztam volna azt a kurva nagy kivetítőt, kicsit sokba került volna 😊
nem káromkodom,nem szidok senkit ( bár nagyon tudnék) megteszitek ezt helyettem is...
inkább előre próbálok nézni!
úgy érzem a csapat pozitívan fog reagálni erre a tragikus vereségre és nagyon elkalapáljuk a Packerst és a Skinst
aztán irány a play off !!!!
U.I: azért jó volt hogy tudtunk találkozni a rájátszás meccseinket is nézhetnénk majd együtt !!! 😉 😉yooker
több mint 13 éve
tény.nem a Tampával van a gond, hanem a GB-Chi párossal, mert ugye a Saints és az Atlanta fixen PO-s. A Bears ráadásul verni fogja ezt a gyenge Vikingsot holnap..SzeszeA Tampa most kapott ki a Lionstól...ok jogos, akkor viszont mázlink van, mert a DET-et vertük, úgyhogy a TIE-breaker nekünk állWinters
ők valszeg 9-7el zárnak, a Seahawksot verik, de a Saintset nem.Szesze
több mint 13 éve
helyből force quit volt az egész netből, és idáig vissza se bírtam nézni. dodge-ot vágjuk ki a faszba, meg az egész ST-t, de ez még a legkevesebb... ilyen gyönyörű félidő után így felengedni, ez a mentalitás már korábban is rohadt gáz volt, most meg - egy ilyen meccsen - teljesen elfogadhatatlan. mondjuk a D-t se lehet ezért teljesen hibáztatni ilyen langyos O mellett. van amikor zseniális, de ha beomlik akkor semmi pihenést nem hagy a védelemnek, azok meg zuhannak vele. komolyan az az érzésem van csomószor, hogy Eli-ék felmennek dobálózni, aztán ha nem megy simán akkor lejönnek, merthogy a D majd úgyis elintézi...az biztos, h nem épít, egyedül az a kérdés, h képesek leszünk-e felállni a totális padlóról.. sajnos ez egy akkora lélektani pofon volt amiből nemtom, h van-e visszaút. Ennél egy 50-0ás vereség is jobb lett volna.
nem tudom mit jelent ez a vereség a szezon szempontjából mert ez még tanulságos sem volt, csak simán megalázó. tök mind1, hogy vick-ről van szó 130 yardot futó qb nem létezhet ebben a ligában, ilyen nincs. ahogy a negyedik negyedben történtek nagyrésze sem történhetett volna meg. kiváncsi vagyok, hogy egy ekkora pofon leterít vagy inkább épít mint mondjuk a titans után történt, mindenesetre ez most szégyen volt.Blues
több mint 13 éve
most értem haza az első közös meccsnézésből (emlékezetesre sikeredett... 😊 )nem káromkodom,nem szidok senkit ( bár nagyon tudnék) megteszitek ezt helyettem is...
inkább előre próbálok nézni!
úgy érzem a csapat pozitívan fog reagálni erre a tragikus vereségre és nagyon elkalapáljuk a Packerst és a Skinst
aztán irány a play off !!!!
U.I: azért jó volt hogy tudtunk találkozni a rájátszás meccseinket is nézhetnénk majd együtt !!! 😉 😉
több mint 13 éve
Do or Die lesz a lembón
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 13 éve
nem a Tampával van a gond, hanem a GB-Chi párossal, mert ugye a Saints és az Atlanta fixen PO-s. A Bears ráadásul verni fogja ezt a gyenge Vikingsot holnap..ok jogos, akkor viszont mázlink van, mert a DET-et vertük, úgyhogy a TIE-breaker nekünk állWintersha ma vesztenek, akkor nem oszt nem szoroz a dolog ilyen szempontból.A Tampa most kapott ki a Lionstól...
Egyedül a Tampa miatt lehet gázos egy kikapás ott. (feltéve, hogy ők nyernek jövő héten a DET ellen, de ez már nem olyan egyértelmű mostanság.)Winters
több mint 13 éve
Blues
12
helyből force quit volt az egész netből, és idáig vissza se bírtam nézni. dodge-ot vágjuk ki a faszba, meg az egész ST-t, de ez még a legkevesebb... ilyen gyönyörű félidő után így felengedni, ez a mentalitás már korábban is rohadt gáz volt, most meg - egy ilyen meccsen - teljesen elfogadhatatlan. mondjuk a D-t se lehet ezért teljesen hibáztatni ilyen langyos O mellett. van amikor zseniális, de ha beomlik akkor semmi pihenést nem hagy a védelemnek, azok meg zuhannak vele. komolyan az az érzésem van csomószor, hogy Eli-ék felmennek dobálózni, aztán ha nem megy simán akkor lejönnek, merthogy a D majd úgyis elintézi...nem tudom mit jelent ez a vereség a szezon szempontjából mert ez még tanulságos sem volt, csak simán megalázó. tök mind1, hogy vick-ről van szó 130 yardot futó qb nem létezhet ebben a ligában, ilyen nincs. ahogy a negyedik negyedben történtek nagyrésze sem történhetett volna meg. kiváncsi vagyok, hogy egy ekkora pofon leterít vagy inkább épít mint mondjuk a titans után történt, mindenesetre ez most szégyen volt.
több mint 13 éve
ok jogos, akkor viszont mázlink van, mert a DET-et vertük, úgyhogy a TIE-breaker nekünk állA Tampa most kapott ki a Lionstól...csakhogy idegenben egy ki-ki meccsen, egy ilyen vereség után kibaszottul nem nekünk áll az a meccs sem és akkor még extrém finom voltamSzeszeha ma vesztenek, akkor nem oszt nem szoroz a dolog ilyen szempontból.
Egyedül a Tampa miatt lehet gázos egy kikapás ott. (feltéve, hogy ők nyernek jövő héten a DET ellen, de ez már nem olyan egyértelmű mostanság.)Winters
több mint 13 éve
Nagyszerű csapat a Giants!Majdnem elkezdtem beírni ide a 3. negyed vége felé,hogy a labda mind2 oldalán jobbnak bizonyultok....aztán jött az utolsó negyedbeli csoda.Ez a comeback már a mi érdemünk ,de ennek ellenére PO-ban van ennek a csapatnak a helye.
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Will the Giants make the playoffs this year?Yes
37%
No
63%
egy kis elkeseredés a fanok részéről így frissében...
több mint 13 éve
A Tampa most kapott ki a Lionstól...ha ma vesztenek, akkor nem oszt nem szoroz a dolog ilyen szempontból.A végére tényleg elfáradtak. Na meg a LB sor és a ST. Az meg, hogy egy first down nincs meg, amikor nagyon kellene, áh. Egy meccsbe sűrűsödött a tavalyi összeomlás. Remélem ez a gyomrost kiheverik vasárnapig.csakhogy idegenben egy ki-ki meccsen, egy ilyen vereség után kibaszottul nem nekünk áll az a meccs sem és akkor még extrém finom voltamSzesze
Gyorsan megnéztem 2007-ben a 15. héten zakó volt a Skinstől. Egy hét múlva a győzelemmel meg volt a wild card. Most se lesz másképp. ha nyerünk a Lembón meglesz.gyurczi
ők valszeg 9-7el zárnak, a Seahawksot verik, de a Saintset nem.
még most is nehéz kiszámolni a végét, de sztem ha kikapunk jövő héten akkor ennyi volt, ha nyerünk akkor vszínű bent vagyunk
több mint 13 éve
ezt a faszságot, mint ez a köcsög meccs. nem igaz, hogy ehhez a 2 gusztustalan féreghez (1, seggel hátrafelé TD-t futó szarfaszú idióta: nem emlékszem az Atlanta ellen baszták nyakon? utánanézek, ki volt, mától ő a kedvenc játékosom 2, kutyabaszó, kutyaszaron nevelkedett, kutyatippmix kavaró szűzbajusz-vitéz) nem lehet odaérni. bassza meg az anyját a D is, nem a Lions/Vikings irányítóját kell szétütni, hanem például ma kellett volna királykodni. A spec team-et 100%ban ki kell basznivittorelátom neked sem sikerült teljesen lehiggadnod még 😉
több mint 13 éve
Egyszó, mint száz a playoff reményeink még nem haltak el, sőt, csak most egy kicsit izgalmasabb lesz a vége.
több mint 13 éve
A Lembau fielden csak akkor lennénk mi az esélyesebbek, ha Rodgers még jövő héten sem játszhatna, de ez szinte kizárt. Ez még nem is lenne akkora gond, ha a rákövetkezendő héten a Bears megverné a GB-t a Lembaun. Hogy ez ne legyen tét nélküli, jövőhéten a Jetsnek nyernie kell a Soldier fielden.
több mint 13 éve
ha ma vesztenek, akkor nem oszt nem szoroz a dolog ilyen szempontból.A végére tényleg elfáradtak. Na meg a LB sor és a ST. Az meg, hogy egy first down nincs meg, amikor nagyon kellene, áh. Egy meccsbe sűrűsödött a tavalyi összeomlás. Remélem ez a gyomrost kiheverik vasárnapig.csakhogy idegenben egy ki-ki meccsen, egy ilyen vereség után kibaszottul nem nekünk áll az a meccs sem és akkor még extrém finom voltamSzesze
Gyorsan megnéztem 2007-ben a 15. héten zakó volt a Skinstől. Egy hét múlva a győzelemmel meg volt a wild card. Most se lesz másképp. ha nyerünk a Lembón meglesz.gyurczi
Egyedül a Tampa miatt lehet gázos egy kikapás ott. (feltéve, hogy ők nyernek jövő héten a DET ellen, de ez már nem olyan egyértelmű mostanság.)
több mint 13 éve
de kibaszottul megfájdult a fejem...azt nem tudom, hogy most mi a fasz lesz...
több mint 13 éve
ezt a faszságot, mint ez a köcsög meccs. nem igaz, hogy ehhez a 2 gusztustalan féreghez (1, seggel hátrafelé TD-t futó szarfaszú idióta: nem emlékszem az Atlanta ellen baszták nyakon? utánanézek, ki volt, mától ő a kedvenc játékosom 2, kutyabaszó, kutyaszaron nevelkedett, kutyatippmix kavaró szűzbajusz-vitéz) nem lehet odaérni. bassza meg az anyját a D is, nem a Lions/Vikings irányítóját kell szétütni, hanem például ma kellett volna királykodni. A spec team-et 100%ban ki kell baszni
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
csakhogy idegenben egy ki-ki meccsen, egy ilyen vereség után kibaszottul nem nekünk áll az a meccs sem és akkor még extrém finom voltamSzeszeCoughlinon múlik most sztem minden: ha elhiteti a srácokkal h folyamtosan úgy tudnak játszani mint az első félidőben akkor elvileg nem lehetne gond, kérdés ez mennyire sikerül neki
több mint 13 éve
Jól van na. Csak próbáltam pozitív lenni, hogy ne egyen szét az ideg. Ennyire futotta 😊gyurcziSztem most nem tudsz olyat mondani 😊
több mint 13 éve
Jól van na. Csak próbáltam pozitív lenni, hogy ne egyen szét az ideg. Ennyire futotta 😊
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!