NFL eredménykövetés - 3 aktív topik
Green Bay Packers - San Francisco 49ers
47
12
22:25
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
24
6
22:05
Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
24
11
22:25
New York Giants
49 feliratkozó
több mint 13 éve
6. 😊faszán elintéztük, Tarvaris Jacksont IR-re rakták :rolleyes: pedig kellett volna, hogy megverjék a Chicagot a hétvégén... na majd Favreval 😂ironroyHányadik QB? 😀 Remélem vasárnap is elkapjuk párszor a fekát...Asbee
több mint 13 éve
Azon gondolkoztam, hogy mikor láttam utoljára trükkös játékot tőlünk a Vikings meccs előtt. Arra gondolok, amikor AB kapta a direct snappet, miközben Eli a fal bal oldalán kiabált, mintha áthívná a playt. Teljesen ledöbbentem, mert ilyet fényévenként láttam a csapattól. persze nem jött be annyira. A philly ellen lehet, hogy kellene pár ilyen meglepetés, ami ráadásul működik is, főleg, mert annyira jól ismeri egymást a két csapat.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 13 éve
Egy nagyon rövid beharangozó vasárnapra: http://philly.blog.hu/2010/12/17/beharangozo_gyanant
több mint 13 éve
Azt ugye vágjátok az NFC north-ból a 4ből 3 QB-t kiütöttünk Detroit:Hill, Chicago: Cutler, Vikings:TJ (GB-vel még ugye nem játszottunk) mind3-at le kellett cserélni ellenünk...
több mint 13 éve
Manningham limitáltan edzett ma, de azt mondták, játszik ellenünk már biztosan. Tőlünk szintén így volt D-Jax ma.
több mint 13 éve
faszán elintéztük, Tarvaris Jacksont IR-re rakták :rolleyes: pedig kellett volna, hogy megverjék a Chicagot a hétvégén... na majd Favreval 😂ironroyHányadik QB? 😀 Remélem vasárnap is elkapjuk párszor a fekát...
több mint 13 éve
faszán elintéztük, Tarvaris Jacksont IR-re rakták :rolleyes: pedig kellett volna, hogy megverjék a Chicagot a hétvégén... na majd Favreval 😂
több mint 13 éve
Wednesday's "injury report" a vasárnap esti közös meccsnézésre:a Sugárban is van valami hely ahol lehetne nézni ,
yooker - full participation
vadibandi - probable
ironroy - questionable
többiek - out
Páran még nem jeleztek. A listát folyamatosan update-elem.G-men
amikor itt a bowl.hu-n volt meghirdetve közös meccsnézés az oda volt hirdetve...
több mint 13 éve
50 Greatest plays/Games - Giants12. Hot-potato trick play beats Browns
Dátum: 1958. december 21.
Ellenfél: Cleveland Browns
Főszereplők: Charley Conerly, Frank Gifford
"First-quarter touchdown and Giants defense tops Cleveland."
"In the first quarter, New York reached the Cleveland 19-yard line when Charley Conerly called a brand-new play the team had practiced all week. Conerly handed-off to right halfback Alex Webster, who was heading left while guard Al Barry pulled to the right. Left halfback Frank Gifford slipped behind fullback Mel Triplett heading to the right and took a handoff from Webster on a reverse. Gifford cut upfield between Al Barry blocking Bob Gain and Dick Yelvington closing off Willie McClung on the inside. Gifford faked a lateral to get Gain to rise up and lean the wrong way as Gifford slid by. With linebacker Galen Fiss closing from the sideline and safety Ken Konz coming from the goal line, Gifford the lateraled the ball out to the sideline, where Conerly caught the ball at the 10. Gain and Konz were out of position, but safety Junior Wren hustled over to drill the 37-year-old Conerly as he dove into the end zone with what proved to be the only touchdown of the game."
11. Jason fleeces the Eagles
Dátum: 2001. január 7.
Ellenfél: Philadelphia Eagles
Főszereplő: Jason Sehorn
"Sehorn's pick plucks Philadelphia."
"Late in the second quarter, cornerback Jason Sehorn made a diving interception from Donovan McNabb, then got back up and returned it 32 yards for a touchdown to increase the Giants lead to 17-0."
http://www.youtube.com/watch?v=nn2r8Ft5wWs
10. Super cool
Dátum: 2008. január 20.
Ellenfél: Green Bay Packers
Főszereplő: Corey Webster
"Webster's overtime interception brings redemption and victory over the Packers."
"Green Bay won the coin toss to start the extra period, but on the second play of overtime Favre's pass, which would be his last as a Packer, was intercepted by Giants defensive back Corey Webster, who returned the ball 9 yards to the Green Bay 34-yard line. The Giants gained five yards on three plays and then sent Tynes out to try his fifth field goal of the game, and his longest attempt of the day (47 yards). Just as Matt Bahr had done seventeen years prior to the day, Tynes connected on the game-winning field goal, clinching a fourth NFC Championship for the Giants and their first since 2000."
http://www.nfl.com/videos/nfl-game-highlights/09000d5d80621d36/NFC-Championship-Favre-INT
Report all obscene mail to your Potsmaster!
több mint 13 éve
A lényeg, hogy az Eagles ne kedvező mezőnypozícióból kezdje a drivejait; ha nem jönnek be a turnovereik akkor nem olyan acélosak.Csak ne most kezdjenek a futók megint fumbleözni meg Eli ne a CB-k kezébe dobáljon... "A mieink kékben játszanak!" 😀 A héten Dodge elég jól puntolt, remélem a ST sem szerencsétlenkedik majd.
több mint 13 éve
szerintem 60%ban futnunk kéne, és erőltetni a 10 perces driveokat
több mint 13 éve
tuti hogy nem valami Bundesliga 2-t fognak adni a helyen vasárnap?? 😊holnapra már biztosra megmondom, mert a tegnapi vizsga pótlása hétfő reggel lesz(holnapra lesz eredmény) :/full participationvadibandiAkkor 3-an vagyunk biztosra (te, yooker, én), ironroy-nál még gondolom, vasárnapig eldől.
Helyszín nektek okés? Legends Sport Bar az Erzsébet hídnál.
Barátom most csekkolja, hogy biztos adják-e a meccset, de szerintem tuti, mert ESPNA-s.
Rád emlékszem a Hungarian Bowl-ról, úgyhogy fel foglak ismerni.G-men
ha sikerült szabad a vasárnap estém és megyek 😛ironroy
több mint 13 éve
Smith sérüléséről ez van a honlapon:"Smith was hurt while making a 16-yard reception on the first play of the fourth quarter, his only catch of the game. He was hooked around the shoulder pads on the right sideline by linebacker Chad Greenway and as Smith tried to stay up, his foot got caught on the turf and his knee bent awkwardly. "
Ez eldönti a vitát, hogy 4. negyed volt-e stb...
Valszeg azért volt mg bent, mert nem volt még elkapása, és nem akarták, hogy anélkül érjen véget a visszatrő meccs. Gondolom olyan ez, mint soccer-ben, amikor azzal rúgatják a tizit, akinek nem mennek a be helyzetei.
több mint 13 éve
nem nagyon kell majd szerintem Nicks felé dobálni vasárnap:CB Asante Samuel was a full participant in Wednesday's practice.Barden IRMár írtuk korábban is: most tényleg nagyon visszaüt, hogy Victor Cruz-t taktikai megfontolásból IR-re tettük.
Hixon IR
Cruz IR
Smith IR
ironroy
Szar ez így!
Smith-szel 51-49-ra magunkat tartottam esélyesnek, most 51-49-re a sasokat mondom.
Bár tény, azon fog múlni, hogy működik-e a futás. Ha úgy megy, mint a vikingek ellen, akkor Nicks is elég lesz, ha nem, akkor viszont nagyon kéne Smith.G-men
több mint 13 éve
holnapra már biztosra megmondom, mert a tegnapi vizsga pótlása hétfő reggel lesz(holnapra lesz eredmény) :/full participationvadibandiAkkor 3-an vagyunk biztosra (te, yooker, én), ironroy-nál még gondolom, vasárnapig eldől.
Barátom most csekkolja, hogy biztos adják-e a meccset, de szerintem tuti, mert ESPNA-s.
ha sikerült szabad a vasárnap estém és megyek 😛
több mint 13 éve
Ez kölcsönös.full participationvadibandiAkkor 3-an vagyunk biztosra (te, yooker, én), ironroy-nál még gondolom, vasárnapig eldől.
több mint 13 éve
Rodgers nem edzett a héten az agyrázkódása után, sanszos h kihagyja a Pats elleni meccset.. mondanom se kell, h ez nekünk mennyire jól jönne. Egy esetleges Packers vereség esetén könnyen lehet, h elég lenne a Redskins legyőzése a hátralévő 3 meccsen a POhoz.
több mint 13 éve
full participationvadibandiAkkor 3-an vagyunk biztosra (te, yooker, én), ironroy-nál még gondolom, vasárnapig eldől.
Rád emlékszem a Hungarian Bowl-ról, úgyhogy fel foglak ismerni.
több mint 13 éve
akkor meg nem érdemes elmennie 😊Megígérjük neki, hogy vigyázunk rá, és csak alkoholmentes sört iszik 😊G-menMeg szombati rájátszás meccsek!de anyja van 😊Szesze
Akkor nincs sulid 😊G-men
több mint 13 éve
Már írtuk korábban is: most tényleg nagyon visszaüt, hogy Victor Cruz-t taktikai megfontolásból IR-re tettük.Há jah, de ki a franc gondolta volna akkor, h a Nicks-Smith-Manningham-Hagan-Barden 5-ös mellett szükség lesz majd rá, WRek ráadásul kevésbé szoktak lesérülni az átlagnál.
Szar ez így!
G-men
több mint 13 éve
Megígérjük neki, hogy vigyázunk rá, és csak alkoholmentes sört iszik 😊de anyja van 😊Szeszeén messze lakom, és fiatal(abb) is vagyok szal anyám nem engedne. talán téli szünetbenkristofMeg szombati rájátszás meccsek!
Akkor nincs sulid 😊G-men
több mint 13 éve
Barden IRMár írtuk korábban is: most tényleg nagyon visszaüt, hogy Victor Cruz-t taktikai megfontolásból IR-re tettük.
Hixon IR
Cruz IR
Smith IR
ironroy
Szar ez így!
Smith-szel 51-49-ra magunkat tartottam esélyesnek, most 51-49-re a sasokat mondom.
Bár tény, azon fog múlni, hogy működik-e a futás. Ha úgy megy, mint a vikingek ellen, akkor Nicks is elég lesz, ha nem, akkor viszont nagyon kéne Smith.
több mint 13 éve
de anyja van 😊én messze lakom, és fiatal(abb) is vagyok szal anyám nem engedne. talán téli szünetbenkristofMeg szombati rájátszás meccsek!
Akkor nincs sulid 😊G-men
több mint 13 éve
én messze lakom, és fiatal(abb) is vagyok szal anyám nem engedne. talán téli szünetbenkristofMeg szombati rájátszás meccsek!
Akkor nincs sulid 😊
több mint 13 éve
De valószínű ugyanilyen kockázattal játszatták Nickset meg pl Diehlt is. Nélkülük egyáltalán nem biztos, h meglett volna ez a meccs, sőt. Diehl kurva jól megfogta Allent, igaz, h 1 sack bejött róla, de ezen kívül momentuma sem volt, ráadásul Jacobs 70+os futásánál pl úgy kiblokkolta Allent, h hozzá se tudott szagolni az eseményekhez. Asszem az belátható, h erre Beatty nem lett volna képes. Ha Diehl megsérül akkor rá is mondható lett volna, h minek játszatták.. nélküle ez a meccs nem lett volna meg, ezt állítom.most igenis lett volna lehetőség pihentetni ! egy várhatóan hozható meccsértha valaki nem teljesen egészséges (mint Smith ?) akkor akaratlanul is a másik testrészére terhelOké, de ilyen alapon a játékosok 90%-át nem kéne játszatni, mert mindnek vannak sérülései kb
jobban (lsd. másik térd ) és ez könnyen vezethet a sérüléshez !
sajnos el tudom képzelni hogy vele is ez történt....yooker
Túl fontos minden meccs ahhoz, h érdemben lehessen pihentetni az embereket, ez egy ilyen sport, a játékosok is mind játszani akarnak ilyenkor.Szesze
fontos Eagles meccs előtt ,komoly p.off esélyekkel
megérte-e siettetni (!) a visszatérést és valószínű ezzel I.R-re tenni az 1. (2. ) számú elkapónkat....yooker
Az Eagles meccs nem ezen fog múlni, sérülések mindenhol vannak, ez a játék része, azért van az 53as keret, h a cserék megoldják a kezdők helyett. Nálunk ez idén kimagaslóan jól sikerült eddig, épp ezért lehetünk bizakodók. A Nicks-Manningham-Hagan hármas elég lehet a rájátszásra. Nekem Smith egyértelműen a kedvenc elkapóm, nagyon sajnálom a kiesését, de ez benne van sajnos.
Egyébként ha ugyanez a sérülés a Philly meccs közben jön ki (amire simán meglett volna az esély akkor is, ha még 1 hetet pihen), akkor sokkal szarabb a helyzet, mint így..