NFL eredménykövetés - 5 aktív topik
RedZone week 12
134
14
19:00
Chicago Bears - Minnesota Vikings
32
14
19:00
Green Bay Packers - San Francisco 49ers
19
8
22:25
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
19
6
22:05
Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
11
6
22:25
New York Giants
49 feliratkozó
több mint 13 éve
most igenis lett volna lehetőség pihentetni ! egy várhatóan hozható meccsértOké, de ilyen alapon a játékosok 90%-át nem kéne játszatni, mert mindnek vannak sérülései kbSztem sem volt ezzel gond, egyszerűen peches szitu volt és kész. Nem rásérült az előző problemre, hanem a másik térde ment gallyra, ez tényleg benne van sajna. A 4. negyedben egyébként nem játszott már, mikor kijött ez a sérülés utána már nem jött vissza, inkább azért volt gáz a helyzet, mert Manningham is kiesett addigra és Nicks sem volt 100as, így az amúgy is szar napot kifogó Eli-nak alig volt elkapója. Még szerencse, h a futás ennyire ment, különben kb 6-3 lett volna az eredmény valakinek.Szeszeha valaki nem teljesen egészséges (mint Smith ?) akkor akaratlanul is a másik testrészére terhel
jobban (lsd. másik térd ) és ez könnyen vezethet a sérüléshez !
sajnos el tudom képzelni hogy vele is ez történt....yooker
Túl fontos minden meccs ahhoz, h érdemben lehessen pihentetni az embereket, ez egy ilyen sport, a játékosok is mind játszani akarnak ilyenkor.Szesze
fontos Eagles meccs előtt ,komoly p.off esélyekkel
megérte-e siettetni (!) a visszatérést és valószínű ezzel I.R-re tenni az 1. (2. ) számú elkapónkat....
több mint 13 éve
Oké, de ilyen alapon a játékosok 90%-át nem kéne játszatni, mert mindnek vannak sérülései kbha valaki nem teljesen egészséges (mint Smith ?) akkor akaratlanul is a másik testrészére terhelÉn nem értel egyet veled Smith esetében. Nem ugyanaz a sérülése mint ami volt, a térdsérülés mindig benne van egy meccsben. Ilyen alapon Eli-t sem kellene pályán hagyni 3TD-s vezetésnél?BadmanSztem sem volt ezzel gond, egyszerűen peches szitu volt és kész. Nem rásérült az előző problemre, hanem a másik térde ment gallyra, ez tényleg benne van sajna. A 4. negyedben egyébként nem játszott már, mikor kijött ez a sérülés utána már nem jött vissza, inkább azért volt gáz a helyzet, mert Manningham is kiesett addigra és Nicks sem volt 100as, így az amúgy is szar napot kifogó Eli-nak alig volt elkapója. Még szerencse, h a futás ennyire ment, különben kb 6-3 lett volna az eredmény valakinek.Szesze
sajnos el tudom képzelni hogy vele is ez történt....yooker
Túl fontos minden meccs ahhoz, h érdemben lehessen pihentetni az embereket, ez egy ilyen sport, a játékosok is mind játszani akarnak ilyenkor.
több mint 13 éve
ha valaki nem teljesen egészséges (mint Smith ?) akkor akaratlanul is a másik testrészére terhelÉn nem értel egyet veled Smith esetében. Nem ugyanaz a sérülése mint ami volt, a térdsérülés mindig benne van egy meccsben. Ilyen alapon Eli-t sem kellene pályán hagyni 3TD-s vezetésnél?BadmanSztem sem volt ezzel gond, egyszerűen peches szitu volt és kész. Nem rásérült az előző problemre, hanem a másik térde ment gallyra, ez tényleg benne van sajna. A 4. negyedben egyébként nem játszott már, mikor kijött ez a sérülés utána már nem jött vissza, inkább azért volt gáz a helyzet, mert Manningham is kiesett addigra és Nicks sem volt 100as, így az amúgy is szar napot kifogó Eli-nak alig volt elkapója. Még szerencse, h a futás ennyire ment, különben kb 6-3 lett volna az eredmény valakinek.Szesze
sajnos el tudom képzelni hogy vele is ez történt....
több mint 13 éve
Én nem értel egyet veled Smith esetében. Nem ugyanaz a sérülése mint ami volt, a térdsérülés mindig benne van egy meccsben. Ilyen alapon Eli-t sem kellene pályán hagyni 3TD-s vezetésnél?BadmanSztem sem volt ezzel gond, egyszerűen peches szitu volt és kész. Nem rásérült az előző problemre, hanem a másik térde ment gallyra, ez tényleg benne van sajna. A 4. negyedben egyébként nem játszott már, mikor kijött ez a sérülés utána már nem jött vissza, inkább azért volt gáz a helyzet, mert Manningham is kiesett addigra és Nicks sem volt 100as, így az amúgy is szar napot kifogó Eli-nak alig volt elkapója. Még szerencse, h a futás ennyire ment, különben kb 6-3 lett volna az eredmény valakinek.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Steve Smithnek műteni kell a bal térdét. :/Én nem értel egyet veled Smith esetében. Nem ugyanaz a sérülése mint ami volt, a térdsérülés mindig benne van egy meccsben. Ilyen alapon Eli-t sem kellene pályán hagyni 3TD-s vezetésnél?
Dühös vagyok Coughlinra emiatt. Valahol megértem, hogy a meccs előtti sok szívás (meg a nem ideális felkészülés) miatt úgy érezhette hogy kellenek a frissen visszajött elkapók... De ahogy emlékszem Nicksnek és Smithnek még a negyedik negyedben is volt elkapása, amikor már rég megnyertük a meccset, amikor már láthatták hogy Mario sérülése is súlyos.
Sintim: Tudom, hogy van köztetek aki sokat várt tőle, de lehet hogy most jött el az a pillanat, amikor ha leírni nem is kell... De körülbelül az lesz a jövője (a legjobb esetben), hogy nyáron megküzd valamelyik roster helyért a 6. körös Div.2-ből idehozott Adrian Tracyvel. Hát azért nem egy komoly karrier.
Én egyenlőre OLB draftot tippelek az első körre, legkésőbb a másodikra. Illetve nem is tippelem, hanem csak remélem... A front officet ismerve best pick available lesz. Egy darab Boley az nem LB-sor. ILB-t meg nincs értelme draftolni mert úgysem játszana azonnal... Igen, tudom Goff a második Tuck mögött a TfLossban, de akkor is, nagyon remélem hogy tudunk szerezni valahonnan komoly LB-t nyáron... Csak tartok tőle hogy a "Tampás" csapatok inkább rádobják az MLB-jükre a franchise taget, annyira hiánycikk.salander
több mint 13 éve
Manningham azt mondja, h rendben lesz vasárnapra (persze mi mást mondana - remélem tényleg így lesz). Elvileg ő fog szélen játszani, és Hagan Smith helyén slotban.
több mint 13 éve
Steve Smithnek műteni kell a bal térdét. :/Sajnos egyet kell h értsek, pedig én drukkoltam Sintimnek. Ezzel most nagyban csökkentek az esélyei h meghatározó playa legyen nálunk. Szerződése lejártával viszont egy 3-4-es csapatban brutál olb lehet. Én azért mindenképp hoznék az első 2 kör vmelyikében egy lb-t (akár középre, akár oldalra) mégiscsak ez a legnagyobb hiány. És igen, kell egy rendes mlb vhonnan.
Dühös vagyok Coughlinra emiatt. Valahol megértem, hogy a meccs előtti sok szívás (meg a nem ideális felkészülés) miatt úgy érezhette hogy kellenek a frissen visszajött elkapók... De ahogy emlékszem Nicksnek és Smithnek még a negyedik negyedben is volt elkapása, amikor már rég megnyertük a meccset, amikor már láthatták hogy Mario sérülése is súlyos.
Sintim: Tudom, hogy van köztetek aki sokat várt tőle, de lehet hogy most jött el az a pillanat, amikor ha leírni nem is kell... De körülbelül az lesz a jövője (a legjobb esetben), hogy nyáron megküzd valamelyik roster helyért a 6. körös Div.2-ből idehozott Adrian Tracyvel. Hát azért nem egy komoly karrier.
Én egyenlőre OLB draftot tippelek az első körre, legkésőbb a másodikra. Illetve nem is tippelem, hanem csak remélem... A front officet ismerve best pick available lesz. Egy darab Boley az nem LB-sor. ILB-t meg nincs értelme draftolni mert úgysem játszana azonnal... Igen, tudom Goff a második Tuck mögött a TfLossban, de akkor is, nagyon remélem hogy tudunk szerezni valahonnan komoly LB-t nyáron... Csak tartok tőle hogy a "Tampás" csapatok inkább rádobják az MLB-jükre a franchise taget, annyira hiánycikk.salander
Ami Smith-t illeti, Manningham kieséséével, biztos vezetésnél lehetett volna óvatoskodni, de Smithnek is újra formába kellett volna lendülnie, szüksége volt a játékra, h újra felvegye a ritmust. Rohadt nagy pech, és nem hibáztatom különösebben TC-t.
több mint 13 éve
Köszi!8. Bjogos, javítottam, bocsiSzesze
9. D
10. BSzsziszka
több mint 13 éve
Smith sérüléséhez annyit, hogy jó nagy gebasz... :mad:amikor legjobban kéne az idény végén ááááááá :mad:ChevySzinte biztosnak tűnik az IR 😕 kurva jó, főleg h Manningham állapota se túl szívderítő, hétvégén tuti nem játszik ő sem, de vszínű nem ússzuk meg ennyivel.SzeszeEz már hivatalos:
"BREAKING NEWS: WR Steve Smith will have season ending knee surgery."
Hogy jó k**** életbe!!! Már elnézést! :orattlesnk
Barden IR
Hixon IR
Cruz IR
Smith IR
Oké Nicks-ünk még van, meg talán Mario is felépül + Hagan...nagyon remélem Calhoun,Clayton,Thomas van olyan fasza, hogy betudjon segíteni! Meg persze többet kéne Beckum-ot is játszatni, meg Boss-t... hát nem egyszerű Killbride dolga, de ha ilyen jól megy a futás azzal ugyebár meg lehet alapozni a passzjátékot...
több mint 13 éve
Steve Smithnek műteni kell a bal térdét. :/A draftról még korai beszélni, de sztem tuti nem első körben fogunk OLBt húzni. (másodikban is csak nagyon indokolt esetben)
Smith sérülése nagyon fájó, de ha Manningham felépül, akkor Hagannal még mindig elég jó WR-hármasunk van.
több mint 13 éve
Steve Smithnek műteni kell a bal térdét. :/Dühös vagyok Coughlinra emiatt. Valahol megértem, hogy a meccs előtti sok szívás (meg a nem ideális felkészülés) miatt úgy érezhette hogy kellenek a frissen visszajött elkapók... De ahogy emlékszem Nicksnek és Smithnek még a negyedik negyedben is volt elkapása, amikor már rég megnyertük a meccset, amikor már láthatták hogy Mario sérülése is súlyos.
Én egyenlőre OLB draftot tippelek az első körre, legkésőbb a másodikra. Illetve nem is tippelem, hanem csak remélem... A front officet ismerve best pick available lesz. Egy darab Boley az nem LB-sor. ILB-t meg nincs értelme draftolni mert úgysem játszana azonnal... Igen, tudom Goff a második Tuck mögött a TfLossban, de akkor is, nagyon remélem hogy tudunk szerezni valahonnan komoly LB-t nyáron... Csak tartok tőle hogy a "Tampás" csapatok inkább rádobják az MLB-jükre a franchise taget, annyira hiánycikk.
több mint 13 éve
amikor legjobban kéne az idény végén ááááááá :mad:Ez már hivatalos:Steve Smith sérülése komolyabb mint hittük, lehet hogy IR-re kerül.BadmanSzinte biztosnak tűnik az IR 😕 kurva jó, főleg h Manningham állapota se túl szívderítő, hétvégén tuti nem játszik ő sem, de vszínű nem ússzuk meg ennyivel.Szesze
több mint 13 éve
Forti
133
Ez rossz hír, de ennek ellenére is szerintem nyerünk a hétvégén. Idegenben is fordítottunk csak az utolsó negyedbeli balf...kodásnak köszönhetően buktuk el a meccset. (JPP, Eli) A D újra nagyon jó, és ha Eli összekapja magát nem lehet gond. Sőt továbbmegyek, szerintem mindhárom hátralévő meccsünket hozni fogjuk, a hétvégi - általam biztosnak vélt - győzelem szárnyakat fog adni a csapatnak. :cool:Ez már hivatalos:Steve Smith sérülése komolyabb mint hittük, lehet hogy IR-re kerül.BadmanSzinte biztosnak tűnik az IR 😕 kurva jó, főleg h Manningham állapota se túl szívderítő, hétvégén tuti nem játszik ő sem, de vszínű nem ússzuk meg ennyivel.Szesze
több mint 13 éve
Giants re-signed LB/DE Alex Hall.Hall will give the team some depth and special teams help with Clint Sintim (torn ACL) out for the season.
Mario Manningham ma nem edzett ,de elvileg holnap már fog.
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Forti
133
Wednesday's "injury report" a vasárnap esti közös meccsnézésre:Családi program miatt IR, semmiképp sem érnék fel Veszprémből. Ha februárban aktuális lenne, szabaddá tenném magam mindenáron.... 😉
yooker - full participation
vadibandi - probable
ironroy - questionable
többiek - out
Páran még nem jeleztek. A listát folyamatosan update-elem.G-men
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ez már hivatalos:Steve Smith sérülése komolyabb mint hittük, lehet hogy IR-re kerül.BadmanSzinte biztosnak tűnik az IR 😕 kurva jó, főleg h Manningham állapota se túl szívderítő, hétvégén tuti nem játszik ő sem, de vszínű nem ússzuk meg ennyivel.Szesze
Hogy jó k**** életbe!!! Már elnézést! :o
több mint 13 éve
13. forduló - helyezések:Sztem nekem 3 pontom lett:
1. Forti 6 pont
Lance 6 pont
3. csebi 5 pont
Szesze 5 pont
5. yooker 4 pont
balu10 4 pont
vadibandi 4 pont
8. Winters 3 pont
ironroy 3 pont
salander 3 pont
Chevy 3 pont
Buchek8 3 pont
kristof 3 pont
G-men 3 pont
15. Szsziszka 2 pont
Badman 2 pont
17. rattlesnk 1 pont
Asbee 1 pontSzesze
8. B
9. D
10. B
több mint 13 éve
Idén én is IR.Jövőre, szinte biztos, hogy megyek
több mint 13 éve
Pedig múlt héten már örültem, hogy normális WR sorral állhatunk fel az Eagles ellen :mad:Köszi, jövőre majd visszatérünk rá, idén már marad ez a forma sztem, akit zavart már úgysem jár ide 😉
Nálam a pont/meccses lista lesz a hivatalos 😊 Szegény Nightboy meg egyszer tippelt, akkor semmit sem talált el, és ezzel el is ment a kedve a játéktól 😊
Pár oldallal visszább páran szóvá tették, hogy sok (szerintük) felesleges komment szól a tippelésekről.
Egy másik oldalon hasonló tippelés google form-mal lett megoldva. Csináltam egy mintát a múltheti kérdésekkel ez hogy is nézne ki:
űrlap, ahol tippelni kell
adott heti tippelések
öszesített táblázat
Először csináltam ilyet, a nick ribrikát lehagytam, így amikor később beszúrtam már csak az utolsó oszlopba rakta a táblázatban. Valahogy azt is be lehet állítani, hogy csak adott időintervallumban legyen elérhető az űrlap, de ezt hirtelen nem találtam meg.
Szesze: gondolom a februárig hátralevő időre már felesleges variálni, de ha máshogy gondolod és kell segítség egy ilyen űrlap létrehozásához, akkor dobj meg egy e-maillel.Lance
Egyébként az az űrlapos pl tök jónak tűnik.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
De legalább Nicks van. 😊 Nincs mese, a futást kell erőltetnünk a hétvégén, főképp hogy az Eagles-nél hiányozni fog a kezdő MLB ha jól tudom.Steve Smith sérülése komolyabb mint hittük, lehet hogy IR-re kerül.BadmanSzinte biztosnak tűnik az IR 😕 kurva jó, főleg h Manningham állapota se túl szívderítő, hétvégén tuti nem játszik ő sem, de vszínű nem ússzuk meg ennyivel.Szesze
több mint 13 éve
Pedig múlt héten már örültem, hogy normális WR sorral állhatunk fel az Eagles ellen :mad: Nálam a pont/meccses lista lesz a hivatalos 😊 Szegény Nightboy meg egyszer tippelt, akkor semmit sem talált el, és ezzel el is ment a kedve a játéktól 😊
Pár oldallal visszább páran szóvá tették, hogy sok (szerintük) felesleges komment szól a tippelésekről.
Egy másik oldalon hasonló tippelés google form-mal lett megoldva. Csináltam egy mintát a múltheti kérdésekkel ez hogy is nézne ki:
űrlap, ahol tippelni kell
adott heti tippelések
öszesített táblázat
Először csináltam ilyet, a nick ribrikát lehagytam, így amikor később beszúrtam már csak az utolsó oszlopba rakta a táblázatban. Valahogy azt is be lehet állítani, hogy csak adott időintervallumban legyen elérhető az űrlap, de ezt hirtelen nem találtam meg.
Szesze: gondolom a februárig hátralevő időre már felesleges variálni, de ha máshogy gondolod és kell segítség egy ilyen űrlap létrehozásához, akkor dobj meg egy e-maillel.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
én messze lakom, és fiatal(abb) is vagyok szal anyám nem engedne. talán téli szünetben
több mint 13 éve
Steve Smith sérülése komolyabb mint hittük, lehet hogy IR-re kerül.BadmanSzinte biztosnak tűnik az IR 😕 kurva jó, főleg h Manningham állapota se túl szívderítő, hétvégén tuti nem játszik ő sem, de vszínű nem ússzuk meg ennyivel.
több mint 13 éve
Én is IR-re teszem magam, család és munka miatt.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!