NFL eredménykövetés - 8 aktív topik
Miami Dolphins - New England Patriots
120
10
19:00
RedZone week 12
57
10
Carolina Panthers - Kansas City Chiefs
51
8
New York Giants - Tampa Bay Buccaneers
43
12
Chicago Bears - Minnesota Vikings
20
7
Washington Commanders - Dallas Cowboys
20
5
Indianapolis Colts - Detroit Lions
6
6
Houston Texans - Tennessee Titans
5
4
New York Giants
49 feliratkozó
több mint 13 éve
Tippjáték 13. forduló1. Mi lesz a végeredmény? A) Több, mint 15 ponttal nyerünk
2. Hány támadó-yardunk lesz összesen? E) 400+
3. Hány támadó-yardot szereznek ellenünk összesen? C) 271-330
4. Hány TD-t szerzünk a meccsen összesen? C) 4
5. Sikerül 100 yard alatt tartani Adrian Petersont? A) igen
6. Ki szerzi a legtöbb pontot (tackle: 1, FF: 3, sack: 4)? B) Osi
7. Ki szerzi a legtöbb pontot (tackle: 1 pont, INT: 4)? B) Thomas
8. Ki szerzi a legtöbb elkapott yardot? B) Nicks
9. Hány sacket szerzünk? D) 4
10. Hány sacket szedünk be? A) 0
11. Jacobsnak meglesz a 100+ futott yard? B) nem
12. Hány 20 yardnál hosszabb kickoff/illetve 10 yardnál hosszabb punt return-ünk lesz a meccsen? C) 2
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Szerintem én is leszek. Nem is bírnék aludni, folyton meccsen kattogna az agyam. 😊
több mint 13 éve
Én majd csak reggel rohanok a géphez vmi jó hírre várva.
több mint 13 éve
Én most nem leszek sajna, mert holnap vizsga. Remélem behúzzuk simán ezt is. 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
1. B2. C
3. B
4. C
5. A
6. A
7. B
8. A
9. C
10. B
11. B
12. D
több mint 13 éve
szerintem leszek én is
több mint 13 éve
Nem tudom most vagy a végletekig figyeli a védelem a felállását, hogy honnan jönnek a blitzek és ahhoz rendezgeti az embereket. Vagy lassan hívja killbride a playeket és azzal megy el az idő...így gyakorlatilag mindig 1-2-3 másodperc marad a snappreDelay Manning 😊 egyébként absz nem értem, h ebben miért nem tud fejlődni Eli, nem egy akkora dolog odafigyelni az órára...SzeszeLesz vki éjjel?Szeszeén minden bizonnyal ideülök a géphez! ülve még nem sikerült elaludnom, csak részegen... :cool:ironroy
lehet kicsit ez is az is...
több mint 13 éve
Delay Manning 😊 egyébként absz nem értem, h ebben miért nem tud fejlődni Eli, nem egy akkora dolog odafigyelni az órára...Lesz vki éjjel?Szeszeén minden bizonnyal ideülök a géphez! ülve még nem sikerült elaludnom, csak részegen... :cool:ironroy
több mint 13 éve
én is nézem, kéne vmi cbs minőségű link
több mint 13 éve
Lesz vki éjjel?Szeszeén minden bizonnyal ideülök a géphez! ülve még nem sikerült elaludnom, csak részegen... :cool:
több mint 13 éve
Forti
133
Tippjeim:1. B)
2. D)
3. D)
4. B)
5. A)
6. B)
7. B)
8. B)
9. B)
10. A)
11. B)
12. B)
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
1.B2.C
3.C
4.B
5.B
6.D
7.C
8.A
9.D
10.C
11.B
12.E
több mint 13 éve
Basszus most realizálódott bennem, hogy ezt a meccset sehogy nem tudom megnézni.nekem szerencsére sikerült megoldanom a holnapot egy szabival, bár ha nem jött volna össze akkor is megnézném élőben, idén még nem hagytam ki meccset, nem is tervezem 😊
1:20-kor kezdődik, de nekem holnap munka van, az ESPNA meg az MNF-et fogja közvetíteni 😕
Hát akkor reggel óriási izgalommal kattintok majd az nfl.com-ra, hogy megnézzem az eredményt....
Fuck!
Aki esetleg nézni tudja majd a meccset feltétlenül írjon velős összefoglalót róla plz!
Félig off:
TV2-es híradóban bent volt a Vikings stadion tetejének beomlása. Rohadt gáz volt, hogy "Vikingsz"-nek ejtette a riporter a csapat nevét.
Hála égnek a Giants-et kibírta rendesen mondani.Winters
több mint 13 éve
Basszus most realizálódott bennem, hogy ezt a meccset sehogy nem tudom megnézni.1:20-kor kezdődik, de nekem holnap munka van, az ESPNA meg az MNF-et fogja közvetíteni 😕
Hát akkor reggel óriási izgalommal kattintok majd az nfl.com-ra, hogy megnézzem az eredményt....
Fuck!
Aki esetleg nézni tudja majd a meccset feltétlenül írjon velős összefoglalót róla plz!
Félig off:
TV2-es híradóban bent volt a Vikings stadion tetejének beomlása. Rohadt gáz volt, hogy "Vikingsz"-nek ejtette a riporter a csapat nevét.
Hála égnek a Giants-et kibírta rendesen mondani.
több mint 13 éve
Lesz vki éjjel?
több mint 13 éve
1.B2.C
3.C
4.B
5.B
6.A
7.B
8.C
9.C
10.B
11.B
12.D
több mint 13 éve
50 Greatest Plays/Games - Giants17. Pete Previte Special burns Birds
Dátum: 1961. november 12.
Ellenfél: New York Giants
Főszereplő: Erich Barnes, Y. A. Tittle
"Equipment manager's play results in a touchdown."
"Az első félidő utolsó játékára Allie Sherman vezetőedző elkapóként pályára küldte a New York-i védelem leggyorsabb embereit, a két cornerbacket, Jim Pattont és Erich Barnes-t. A fly pattern-t futó Barnes meg is kapta a labdát Tittle-től, és a 62 yardos TD révén 24-7-es, már-már behozhatatlan előnyre tett szert a hazai csapat."
16. Barber trims Redskins
Dátum: 2006. december 30.
Ellenfél: Washington Redskins
Főszereplő: Tiki Barber
"Record-setting grand finale drives Giants into the playoffs." Tiki Barber 234 yardot fut!
http://www.nfl.com/videos/nfl-game-highlights/09000d5d8011bd4a/Giants-34-Redskins-28
15. Martin entraps Elway
Dátum: 1986. november 23.
Ellenfél: Denver Broncos
Főszereplő: George Martin
"Lineman scores Giants' only TD in win over Denver."
http://www.youtube.com/watch?v=5L1fT8LHTCU 0:15-től!
Report all obscene mail to your Potsmaster!
több mint 13 éve
1. Mi lesz a végeredmény? Bhát szerintem Mariot! Nicks játéka még neccesebb mint Smith-é...
2. Hány támadó-yardunk lesz összesen? D
3. Hány támadó-yardot szereznek ellenünk összesen? C
4. Hány TD-t szerzünk a meccsen összesen? C
5. Sikerül 100 yard alatt tartani Adrian Petersont? A (Ellenem van fantasyban. :/ )
6. Ki szerzi a legtöbb pontot (tackle: 1, FF: 3, sack: 4)? A
7. Ki szerzi a legtöbb pontot (tackle: 1 pont, INT: 4)? C
8. Ki szerzi a legtöbb elkapott yardot? C
9. Hány sacket szerzünk? C
10. Hány sacket szedünk be? B
11. Jacobsnak meglesz a 100+ futott yard? B
12. Hány 20 yardnál hosszabb kickoff/illetve 10 yardnál hosszabb punt return-ünk lesz a meccsen? C
Szerintetek kit kezdessek fantasyban este: Manninghamet vagy Nickset? - Még várok hátha kiszivárog valami Nicksről, kezdés előtt.salander
több mint 13 éve
1. Mi lesz a végeredmény? B2. Hány támadó-yardunk lesz összesen? D
3. Hány támadó-yardot szereznek ellenünk összesen? C
4. Hány TD-t szerzünk a meccsen összesen? C
5. Sikerül 100 yard alatt tartani Adrian Petersont? A (Ellenem van fantasyban. :/ )
6. Ki szerzi a legtöbb pontot (tackle: 1, FF: 3, sack: 4)? A
7. Ki szerzi a legtöbb pontot (tackle: 1 pont, INT: 4)? C
8. Ki szerzi a legtöbb elkapott yardot? C
9. Hány sacket szerzünk? C
10. Hány sacket szedünk be? B
11. Jacobsnak meglesz a 100+ futott yard? B
12. Hány 20 yardnál hosszabb kickoff/illetve 10 yardnál hosszabb punt return-ünk lesz a meccsen? C
Szerintetek kit kezdessek fantasyban este: Manninghamet vagy Nickset? - Még várok hátha kiszivárog valami Nicksről, kezdés előtt.
több mint 13 éve
Mi számolgathatunk, de a csapat nyilván mindegyik meccsén nyerni akar, és ez így is van rendjén, hiszen a végén kellhet a Vikings elleni W is, ha "neadj'isten" újra szívunk a Philly ellen.Kemény meccsek várnak ránk, a Washington ellenit érzem könnyebbnek.
A Vikes is nehéz feladat. Jó a D-jük, most már a passzvédekezésükre se lehet csak úgy legyinteni, mint tavaly. Meg persze ők is most táltosodtak meg h kivágták Childresst. Kíváncsi leszek, mit tudunk kezdeni Petersonnal - a lb-kig jó lenne ha minél ritkábban tudna eljutni. A passzjátékuk nem vmi fényes, ebben bízhatunk. Eli hozhatja nekünk a meccset, persze jó lenne ha megfelelő támogatást kapna a futójátéktól, de azért brutál a front 7-jük.
több mint 13 éve
Most a GB és CHI veresége után azt mondom, 10-6-tal is meglehet a PO, amihez csak az kell, hogy a két W a PHI és a GB ellen legyen. Ebből a szempontból tehát ma éjszaka akár ki is kaphatunk, mert kábé semmit sem ér majd egy mai győzelem, ha PHI és a GB ellen bukunk.Hát ha a GB-t és a Phillyt is megverjük akkor nincs mit számolgatni 😊
Amúgy még akár bye-week is kinéz, ha csoportgyőztesként végzünk.
A lényeg, tehát, ha a PHI-t és a GB-t verjük, akkor nagyon sok mindennek egyszerre ellenünk kell fordulnia, hogy ne legyünk benne a rájátszásban.G-men
több mint 13 éve
1. A2. C
3. B
4. D
5. B
6. A
7. B
8. A
9. E
10. A
11. A
12. A
több mint 13 éve
Most a GB és CHI veresége után azt mondom, 10-6-tal is meglehet a PO, amihez csak az kell, hogy a két W a PHI és a GB ellen legyen. Ebből a szempontból tehát ma éjszaka akár ki is kaphatunk, mert kábé semmit sem ér majd egy mai győzelem, ha PHI és a GB ellen bukunk.ilyenről még csak hallani sem akarok hogy kikaphatunk a Viks-től! 😊 főleg a tavalyi 44-7-ért minimum ilyen arányú győzelem jár a szurkolóknak! és Detroit város úgyis velünk lesz ma este 😛
A lényeg, tehát, ha a PHI-t és a GB-t verjük, akkor nagyon sok mindennek egyszerre ellenünk kell fordulnia, hogy ne legyünk benne a rájátszásban.G-men
több mint 13 éve
Most a GB és CHI veresége után azt mondom, 10-6-tal is meglehet a PO, amihez csak az kell, hogy a két W a PHI és a GB ellen legyen. Ebből a szempontból tehát ma éjszaka akár ki is kaphatunk, mert kábé semmit sem ér majd egy mai győzelem, ha PHI és a GB ellen bukunk.Ha megnézitek a sorsolást akkor nektek főként a GBel kell törődni, nekik ez a L sokkal rosszabb volt, mert így a csoporton belüli meccsek arányában is buknak velünk szemben, ergo jelenleg nagyobb esély van arra hogy a GB pályázik veletek a maradék WC helyre, de nem kell számolgatni, üssétek őket a meccseteken + a Pats üsse őket és akkor mindenki örül 😀
BEARS BABY!
Sir Alex immortal