NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

New York Giants

50 feliratkozó

több mint 14 éve
PredatorAbsolute New England Patriots Florida Gators 42
hát ha szigorúan nézzük a legutóbbi 5 év alapján a top QB-k
1: Rodgers
2: Brees
3: Benni Bubu
4: Eli
5: Peyton 😀
Eli respectcsebi
ezt a listát magad állítottad össze , vagy leírták valami "szakmai" oldalon , vagy szavazás végeredménye?yooker
Elmúlt 5 év bajnokcsapatainak az irányítói 😉
több mint 14 éve
yooker New York Giants 7 460 — Expect the Best !
Eli respectcsebi
ezt a listát magad állítottad össze , vagy leírták valami "szakmai" oldalon , vagy szavazás végeredménye?
több mint 14 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 635 — Apu ökölbeszorított keze
Eli respectcsebi
Azért én Eli-t kicserélném Tomira bár kifejezetten nem a kedvencem.

több mint 14 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 931 — Lucas Scott
Eli respect

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 14 éve
Szesze New York Giants 21 837 — Giants fan
Eagles meccset nézte valaki??
Összefoglaló alapján van még tennivaló náluk is egyelőre.Vick mondjuk óriási önbizalommal dobálgatott , az egyik INT-je előtt ( 3volt összesen ) triple coverage-be is megpróbálta odatenni... Ezeket azért élesben nem biztos hogy vállalja majd!Brutál viszont hogy a 3. számű Qb Kafka is milyen statokat hozott össze..Qb sor is nagyon mély!Az álom secondary viszont gyengélkedett , bár nem tudom ki mennyit játszott belőle..yooker
Csak az összefoglalót, azt viszont többször is 😊

A bal oldali corner jó gyenge volt a PHI-nél (2 TD), Vick végignyomta az első félidőt: 4 drive - 1 punt, 3 INT. Azt nem néztem, az OFF-ük többi kezdője mennyit játszott. A 2. félidő értékelhetetlen a szezon szempontjából. 3 sz. QB nyilván a PIT 3. számú DEF ellen. Viszont az elsőt azt szépen elbukták 21-0-ra. Mondjuk én annak jobban örültem volna, ha 4-0-val végigmennek az előszezonon, aztán a szezonban jöttek volna a meglepetésvereségek. Ahogy mondani szokták, ez a pofon most még éppen jókor jött nekik, ami nem jó nekünk.G-men
Én most néztem meg az egész meccset és azért jó volt látni, h mennyire szarrá verte a Steelers a 'Dream Team'-et 😉
több mint 14 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
nah fasza, osi-t megműtik, elvileg a szezon első hetét kell csak kihagynia.
addig is jpp rulezryan7
Az nekünk pont elég.... 😛apeszos
JPP is szétcsap köztetek 😛 bár Brown oldalán nem lesz könnyű dolga.... (picsába,2 GM játékosom.... 😀)Newman
No csak ne csapkodjunk, még törékenyek a fiúk... 😀
több mint 14 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
addig is jpp rulezryan7
Az nekünk pont elég.... 😛apeszos
JPP is szétcsap köztetek 😛 bár Brown oldalán nem lesz könnyű dolga.... (picsába,2 GM játékosom.... 😀)

több mint 14 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
addig is jpp rulezryan7
Az nekünk pont elég.... 😛
több mint 14 éve
ryan7 New York Giants 37
addig is jpp rulez

Nyíregy Giants
DIV 1
2016: Alapszakasz: 8. 7-6; Playoff: 4.

DIV 2/A
2015: Alapszakasz: 1. 11-2; Playoff: 1.
2014: Alapszakasz: 11. 6-7; Playoff: 9.
2013: Alapszakasz: 6. 7-6; Playoff: 3.

DIV 3/B
2012: Alapszakasz: 1. 11-2; Playoff 1.
2011: Alapszakasz: 2. 9-4; Playoff 3.
több mint 14 éve

Mondjuk én annak jobban örültem volna, ha 4-0-val végigmennek az előszezonon, aztán a szezonban jöttek volna a meglepetésvereségek. Ahogy mondani szokták, ez a pofon most még éppen jókor jött nekik, ami nem jó nekünk.G-men
ha így vesszük akkor mi is jó úton járunk... 😉
több mint 14 éve
G-men New York Giants 1 688 — bébi bébi, te nyomorult állat
Összefoglaló alapján van még tennivaló náluk is egyelőre.Vick mondjuk óriási önbizalommal dobálgatott , az egyik INT-je előtt ( 3volt összesen ) triple coverage-be is megpróbálta odatenni... Ezeket azért élesben nem biztos hogy vállalja majd!Brutál viszont hogy a 3. számű Qb Kafka is milyen statokat hozott össze..Qb sor is nagyon mély!Az álom secondary viszont gyengélkedett , bár nem tudom ki mennyit játszott belőle..yooker

A bal oldali corner jó gyenge volt a PHI-nél (2 TD), Vick végignyomta az első félidőt: 4 drive - 1 punt, 3 INT. Azt nem néztem, az OFF-ük többi kezdője mennyit játszott. A 2. félidő értékelhetetlen a szezon szempontjából. 3 sz. QB nyilván a PIT 3. számú DEF ellen. Viszont az elsőt azt szépen elbukták 21-0-ra. Mondjuk én annak jobban örültem volna, ha 4-0-val végigmennek az előszezonon, aztán a szezonban jöttek volna a meglepetésvereségek. Ahogy mondani szokták, ez a pofon most még éppen jókor jött nekik, ami nem jó nekünk.
több mint 14 éve
Összefoglaló alapján van még tennivaló náluk is egyelőre.Vick mondjuk óriási önbizalommal dobálgatott , az egyik INT-je előtt ( 3volt összesen ) triple coverage-be is megpróbálta odatenni... Ezeket azért élesben nem biztos hogy vállalja majd!Brutál viszont hogy a 3. számű Qb Kafka is milyen statokat hozott össze..Qb sor is nagyon mély!Az álom secondary viszont gyengélkedett , bár nem tudom ki mennyit játszott belőle..
több mint 14 éve
gerle 185 — Buckeye
Carr nincs összhangban az elkapókkalsalander
Sose volt 😂
Eli nyilatkozata pedig LEGENDARY.

több mint 14 éve
salander New York Giants 974 — Giants fan
TT-nek három elejtett INT-je volt tegnap; megérkezik valószínűtlen szögből bekerül a labda útjába nagy pick-six potenciállal és végül kiejti.

Carr nincs összhangban az elkapókkal; azért reméljük hogy hétfőre összeszedi magát mert Rosenfels tegnap kórházban volt egy torok fertőzés miatt és valószínűleg nem játszatják a hétvégén. Kiderül hogy Carr lesz-e annyira meggyőző mint ő vasárnap.

Sintim újra edz, de még mindig nem ő a kezdő SAM, hanem Kiwanuka.

Kenny Ingram amennyire fényezték az első héten pontosan annyira el van tűnve a ködben.

Brian Witherspoon eljutott oda, hogy amikor második harmadik csapat van fenn akkor ha QB ha teheti simán nem dob az irányába. 😀

Sash meg Greg Jones egyaránt jó volt passz (előbbi visszavitt egy Carr INT-et) és futás ellen.
több mint 14 éve
Eli eleg erdekeset nyilatkozott. 😀 😀 😀lotus86
A Brady-sre gondolsz?G-men
elég gyanús 😊
több mint 14 éve
Eli eleg erdekeset nyilatkozott. 😀 😀 😀lotus86
A Brady-sre gondolsz?
több mint 14 éve
lotus86 New York Giants 1 090 — Saquon Barkley
Eli eleg erdekeset nyilatkozott. 😀 😀 😀

Magyar New York Giants Blog! Mert megérdemled!
több mint 14 éve
LB: Tegnap Boley nem edzett hátsérülés miatt; ami viszont meglepő hogy a helyén az UDFA Spencer Paysinger nyomta a kezdőkkel WILL-ként. Gondolom, egy napra nem akarták megbolygatni a 2. és 3. számú csapatokat emiatt. Mivel úgy néz ki, csak ezt a napot kellett Boley-nak kihagynia.salander
G-men
Boley megint out [nem ül a biciklin, de be sincs öltözve]. Szóval ma is a kezdőkkel tolja elvileg. Azt nyilatkozta, hogy amikor leigazolta a Giants elmondták neki hogy egy fiatal Boley másolatot keresnek. :]

Tuck lement edzésről mert megfájdult az Achillessze. Remélhetőleg semmi komoly.
több mint 14 éve
gyurczi New York Giants 2 559 — Giants fan
Az egyik (valszeg SW rajongó) kommentelő fogalmazta meg talán a legfontosabbat:

"...may Health be with us!"

Szerintem ez fogja 70-80 %-ban eldönteni, hogy milyen lesz a szezonunk.

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 14 éve
Forti New York Giants 133
Ezt olvastátok? De szép is lenne...... :cool:
http://www.bigblueview.com/2011/8/17/2368171/nfc-east-at-least-somebody-thinks-the-giants-will-win-it#storyjump
több mint 14 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 531 — rabszolga
Sztem egyébként hülyeség volt megváltoztatni ezt a szabályt, igazából nem is értem miért volt rá szükség.Szesze
Talán ezért:
http://www.youtube.com/watch?v=Lo2x-1JS9w8
Sok(kot)at kapott szegény. 😊

Valamint ha nincsen kickoff visszahordás, akkor ilyenre se kerül sor 😀
http://www.youtube.com/watch?v=tjaTQ0EPyRM
több mint 14 éve
Sztem egyébként hülyeség volt megváltoztatni ezt a szabályt, igazából nem is értem miért volt rá szükség.
több mint 14 éve
Az új kickoff szabály kapcsán nekem az jutott még eszembe, hogy nekünk általában nem éri majd meg viszahordani a kezdőrugást még akkor sem, ha az ellenfél rúgója nem rúgja ki alapvonalon túlra, hanem a visszahordónk elkapja vhol az endzone-ban. Egyelőre nem látom, hogy biztosan tudjuk hozni a 20-25 yard+-okat, ami a 20 yardoson túlra vinne minket kezdőpozícióban. Így meg inkább menjünk a biztosra, térdeljünk. Sztem.G-men
Hát ha a blokkok olyanok maradnak amilyenek, akkor jobban járnánk.

A Macik amúgy direkt a tavalyi szabály szerint rúgatták a kickoffot, hogy több visszahordás legyen és gyakorolhassanak, ne érje váratlanul őket később ha valaki tényleg megindul az endzone végéből vagy közepéből. Meg ugye ha a spec team leviszi 20 yardon belük az jobb mint ha a rúgó kivágja touchbackre.
több mint 14 éve
Megy egész nap háttértévéként az NFL network, nézegetem fél szemmel a többi csapat első preseason meccsét, én nem úgy látom, hogy a rúgók többsége ki tudná rúgni a kickoff-ot az alapvonalon túlra. Ez alapján nem látok a mi oldalunkon behozhatatlan elmaradást. (A ST cover hiánya már más kérdés.) Cáfoljatok meg, ha ti láttátok a csapatok túlnyomó többségét, vagy ismertek releváns statisztikákat.

Az új kickoff szabály kapcsán nekem az jutott még eszembe, hogy nekünk általában nem éri majd meg viszahordani a kezdőrugást még akkor sem, ha az ellenfél rúgója nem rúgja ki alapvonalon túlra, hanem a visszahordónk elkapja vhol az endzone-ban. Egyelőre nem látom, hogy biztosan tudjuk hozni a 20-25 yard+-okat, ami a 20 yardoson túlra vinne minket kezdőpozícióban. Így meg inkább menjünk a biztosra, térdeljünk. Sztem.
több mint 14 éve
Érdekességek az első két edzésről a meccs után:

OL: Baas mellett Bootheszal is csináltatnak Centerként snapeket az első csapattal. Baas-szal nem voltak elégedettek a CAR meccsen, az összeszokottság hiányára panaszkodtak, Eli is szóvá tette. Itt még sok edzés kell.

LB: Tegnap Boley nem edzett hátsérülés miatt; ami viszont meglepő hogy a helyén az UDFA Spencer Paysinger nyomta a kezdőkkel WILL-ként. Gondolom, egy napra nem akarták megbolygatni a 2. és 3. számú csapatokat emiatt. Mivel úgy néz ki, csak ezt a napot kellett Boley-nak kihagynia.salander