NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

New York Giants

50 feliratkozó

több mint 14 éve
Forti New York Giants 133
http://espn.go.com/nfl/powerrankingsvittore
A PHI-ről írottak tetszettek különösen:
"Only one thing will make this season a success -- winning the franchise's first Vince Lombardi Trophy"
Azért elég nehéz terhet rak a játékosaik vállára.G-men
a Philly már nyert biztosan... hirtelen nem ugrik be de 70es évek végén 80as évek elején... akkor a Legyőzhetetlent leszerződtette (Vince Papale) azzal az edzővelcsebi
SB-t még nem nyertek soha (és remélem mostanában nem is fognak :cool:
több mint 14 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 931 — Lucas Scott
"Only one thing will make this season a success -- winning the franchise's first Vince Lombardi Trophy"
Azért elég nehéz terhet rak a játékosaik vállára.G-men
a Philly már nyert biztosan... hirtelen nem ugrik be de 70es évek végén 80as évek elején... akkor a Legyőzhetetlent leszerződtette (Vince Papale) azzal az edzővel

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 14 éve
Szesze New York Giants 21 837 — Giants fan
A spec team megerősítésére leigazoltuk Derrick Martin safety-t, aki az előző 2 évben a GB-ben játszott és 2009ben a spec team kapitánya volt náluk és nagyon jól szerepelt ott. Tavaly októberben IR-re került. Mivel safety depth nem nagyon van amúgy sem az ST-re meg nagyon ráfér az erősítés, így jó igazolásnak tűnik.
több mint 14 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Azért elég nehéz terhet rak a jáékosaik vállára.G-men
:rolleyes: 😛

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 14 éve
balu10 New York Giants 4 293 — Giants fan
Sziasztok!
Idén is lesz olyan Giants-es tippjáték, ami tavaly volt?
Üdv: Balu10

több mint 14 éve
G-men New York Giants 1 688 — bébi bébi, te nyomorult állat
Azért elég nehéz terhet rak a játékosaik vállára.
több mint 14 éve
salander New York Giants 974 — Giants fan
Erről a Thomas lb poszton dologról nem hallottam még, de több mint érdekes lenne! Akkor ki fog cb-t játszani? Tuck? 😛
Persze nem az a gond, h Sash nem tartja meg Olsent, hanem h tavaly a kezdőink se tudtak mit kezdeni a slot wr-ekkel, és te-kkel.Szsziszka
Láthattunk jó pár nickel safety-s felállást tavaly is, nem? Hogy miért volt fenn, azért hogy játszhasson és lássák hogy Thomasnak kell-e mindenképp adni a posztot [és ezzel párhuzamosan időnként 2. CB-ként Aaron Rosst játszatni] vagy mehet fel Sash rendesen meccsen is. Sasht már tolták az edzéseken is hogy nagyobb snap számot kapjon az első csapattal [hogy legyen tapasztalata "minőségi" emberek ellen nem harmadik safetyként]. Mert ugye Kenny Phillips meg Rolle helye elég biztos.

Itt egy cikk erről, gondolom kicsit kapkodósabb lett a dolog hogy megoldást keressenek most hogy Prince lesérült.
több mint 14 éve
vittore New York Giants 1 331 — Giants fan
http://espn.go.com/nfl/powerrankings
több mint 14 éve
Azért nem rossz a hangulat a védőegységnél:
http://www.giants.com/media-vault/videos/Monday-Practice-Highlights/70a4aa72-b0c9-4093-b8a2-340464ea3674

0:47-től.
több mint 14 éve
Szsziszka New York Giants 604 — Giants fan
Erről a Thomas lb poszton dologról nem hallottam még, de több mint érdekes lenne! Akkor ki fog cb-t játszani? Tuck? 😛
Persze nem az a gond, h Sash nem tartja meg Olsent, hanem h tavaly a kezdőink se tudtak mit kezdeni a slot wr-ekkel, és te-kkel.
több mint 14 éve
balu10 New York Giants 4 293 — Giants fan
Hát azért nem tudom katasztrófaként megélni, hogy a liga egyik legdörzsöltebb elkapó TE-je megetette Tyler Sasht, aki a negyedik safety lesz ha tényleg Thomast akarják alapesetben LB helyen játszatni.
salander
Ha ő csak 4. safety, akkor mit keresett fent a pályán az 1. negyedben egyáltalán, én ezt nem értettem...

több mint 14 éve
salander New York Giants 974 — Giants fan
Beigazolódott amitől féltünk: a pálya közepén gyengék vunk coverage-ban. Olsen etetett minket rendesen.
De legalább van időnk javulni.Szsziszka
Hát azért nem tudom katasztrófaként megélni, hogy a liga egyik legdörzsöltebb elkapó TE-je megetette Tyler Sasht, aki a negyedik safety lesz ha tényleg Thomast akarják alapesetben LB helyen játszatni.

Ugyanígy vagyok azzal, hogy Kiwinek nem feküdt még teljesen az SAM poszt első próbára.

A spec team jobban zavar: kinn arra mutogatnak, hogy nem volt elég full felszereléses edzés és így nem érzik még a tackleöket a játékosok; de nem csak a tackleök voltak szarok, hanem az összes blokk is. Ezzel szemben például a tavaly minden tekintetben tök utolsó San Diegonál az új spec team edző ugyanannyi idő alatt szemmel látható eredményeket ért el. Lásd a száz akárhány yardos visszahordott TD-jüket. Tom Quinn elmehetne a fenébe.

Prince műtétje, lehet hogy úgy találták hogy össze fog forrni magától, ha pihenteti. Wishful thinking...
több mint 14 éve
Amukamara műtétjét miért húzzák ilyen sokáig? V már túl van rajta?
több mint 14 éve
Beigazolódott amitől féltünk: a pálya közepén gyengék vunk coverage-ban. Olsen etetett minket rendesen.
De legalább van időnk javulni.
több mint 14 éve
Kiwi viszont ahogy olvastam nem volt az igazi OLB pozicíóbancsebi
Vki viszont pont dícsérte, vagy az még edzőtábori tapasztalat volt, már összemosódik.

Mindegy, igazából a preseason meccsek sztem nem fontosak. Azok, akik tuti kezdők, csak arra vigyáznak, hogy ne sérüljenek meg (=> mistackle hegyek), a rosterre kerülésért harcolóknak meg nehéz olyan csapattársak mellett teljesíteniük, akik az előző hozzáállással mennek fel.

Szakértők szerint egyedül a 3. preseason meccs ér valamicskét, mert akkor a leendő kezdők egy félidőt játszanak. Na, most mi tavaly azon is szépen kikaptunk a Ravenstől, mert futásra készültünk, ők meg szétpasszoltak minket, ehhez képest 6-2-vel nyitottuk a szezont...

A preseason az preseason, ennyi!
több mint 14 éve
Kiwi viszont ahogy olvastam nem volt az igazi OLB pozicíóban

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 14 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Osi-témához utolsó megjegyzésem:

Utólag úgyis aszerint fogunk igazat adni, ahogy játszott.
- Ha meccsenként csinál egy sack-et és az ellenfél QB-k rettegve riadnak fel álmukból a 72-es kék mezre gondolva, akkor azt fogjuk mondani, hogy megérte volna neki több zsét adni.
- Ha olyan hurka lesz, mint a 2009-es szezonban, azt mondjuk majd, miért nem trade-eltük el még szezon előtt, amikor megvolt rá a lehetőség.

Ennyi, részemről téma lezárva.G-men
Igaz a legtöbb sack még így is az ő neve mellett állt 2009-ben. Persze Sheridan elkúrta a D-t nem kicsit, meg hát azon kívül nem sokat csinált Osi...

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 14 éve
Osi-témához utolsó megjegyzésem:

Utólag úgyis aszerint fogunk igazat adni, ahogy játszott.
- Ha meccsenként csinál egy sack-et és az ellenfél QB-k rettegve riadnak fel álmukból a 72-es kék mezre gondolva, akkor azt fogjuk mondani, hogy megérte volna neki több zsét adni.
- Ha olyan hurka lesz, mint a 2009-es szezonban, azt mondjuk majd, miért nem trade-eltük el még szezon előtt, amikor megvolt rá a lehetőség.

Ennyi, részemről téma lezárva.
több mint 14 éve
yooker New York Giants 7 460 — Expect the Best !
csak az Osi témáról jutott eszembe:

egyszer egy meccs elött ( csapatra ,időpontra , stb nem emlékszem..)
köszöntötték a néhány évvel azelőtti nagy generáció tagjait !
ami megmaradt, az volt , hogy alig 40 éves emberek közül , konkrétan a fele bebicegett a másik fele meg éppenhogy , bebillegett a pályára !
akkor fogtam fel igazán mennyire legyalulja az embert ez a játék!
mert a pályán felkel ,kimegy ha megszakad is aztán csenben visszavonul és a többséget nem is látod többet ,de ő nyomi lehet egy életre...
több mint 14 éve
lotus86 New York Giants 1 090 — Saquon Barkley
ezaz egész Osi dolog gagyi volt...
amúgy azt felejtik el a játékosok, hogy kb minden szerződésben van garantált rész így ha ki is rúgják őket, akkor azt ki kell fizetni egy összegben de a capbe nem úgy számít bele...
amúgy Ositól megkérdezném, hogy azokban az években amikor nem játszott sérülés miatt, mi alapján vette fel a pénzt?csebi
Ezzel nagyon egyetertek (talan irtam en is mar). Amikor alig jatszott, akkor is megkapta a penzet, amikor leultettek, mert futas ellen nem volt tenyezo, akkor sem vonakodtak a vezetok kifizetni (Jo, Sherridan egy barom volt, de akkoris).
Most meg kitalalja, hogy mennyire szereti a csapatot stb. Szep nagy segget csinalt a szajabol.

Megertem, hogy uzlet, megertem, hogy a jatekosoknak korlatozott ido all rendelkezesukre, hogy anyagilag bebiztositsak hatralevo eletuket, egy serules pedig barmikor benne van a pakliban. Megertem. Tudom, hogy 50 evesen, mikor ez az egesz sport dolog mar regen vegetert, amikor az embernek mindene faj, akkor nagyon fontos a penz.
Viszont barmennyire is kedveltem Osi-t, ezzel az utobbi 2 evvel sokat csokkent a szememben.

Magyar New York Giants Blog! Mert megérdemled!
több mint 14 éve
ezaz egész Osi dolog gagyi volt...
amúgy azt felejtik el a játékosok, hogy kb minden szerződésben van garantált rész így ha ki is rúgják őket, akkor azt ki kell fizetni egy összegben de a capbe nem úgy számít bele...
amúgy Ositól megkérdezném, hogy azokban az években amikor nem játszott sérülés miatt, mi alapján vette fel a pénzt?

több mint 14 éve
Osi mától újra edz.. (a régi szerződése marad érvényben, nem fogadta el a vezetőség módosítását mert sértőnek érezte)

"What has been offered has been unacceptable and shows they don't really respect the fact I sacrifice my health for the franchise. I will play under my current deal because I love and respect my coaches, my teammates, the fans, and myself. Not for those incentives."

remélem teljes erőbedobással fog játszaniSzesze
Én is remélem, nekem továbbra is ő a kedvencem a D-ből, nem is szóltam idáig hozzá a vele kapcsolatos témához, elfogult vagyok.
(Azért kiemeltem a mondatából egy szót, amit nem biztos, hogy mások is így lenyilatkoznának...)G-men
Sztem azt csak azért tette hozzá, mert különben totál gagyi mondat lett volna (mondjuk így is az), senki nem hinné el a történtek után, h önzetlen okok vezérlik a visszatérését 😊
Azért én is örülök a visszatérésének, mert fontos láncszeme a védelemnek, így Kiwi simán játszhat OLB-ben majd.
több mint 14 éve
Osi mától újra edz.. (a régi szerződése marad érvényben, nem fogadta el a vezetőség módosítását mert sértőnek érezte)

"What has been offered has been unacceptable and shows they don't really respect the fact I sacrifice my health for the franchise. I will play under my current deal because I love and respect my coaches, my teammates, the fans, and myself. Not for those incentives."

remélem teljes erőbedobással fog játszaniSzesze
Én is remélem, nekem továbbra is ő a kedvencem a D-ből, nem is szóltam idáig hozzá a vele kapcsolatos témához, elfogult vagyok.
(Azért kiemeltem a mondatából egy szót, amit nem biztos, hogy mások is így lenyilatkoznának...)
több mint 14 éve
Jajj Osi egy hős szobrot neki a turul mellé!

Nem kevés van benne, hogy JPP mutatott vmit a meccsen így nem feltétlenül függünk tőle sztem.

Azért ne a long snapper akadályozzon már meg egy TD-t punt visszahordásnál...

Gofftól sokat várnak a futás ellen, ott még fenn is lehet, egyértelmű passz playeknél meg úgysincs fenn.
Hallról annyit, hogy nem tudta végig vinni a playt és befejezni a sacket, ez még megbosszulhatta volna magát (erről a Pats drukkerek mesélhetnek)

Baas eddig haloványnak tűnik...
Ja és a 3rd down arány egyáltalán nem meglepő, ha elengeded a 2 embert, aki a legtöbbet kapta el akkor... ez nagyon vissza fog ütni a jövőben

több mint 14 éve

remélem teljes erőbedobással fog játszani