New York Giants
49 feliratkozó
több mint 13 éve
érhetetlen számomra hogy JPP a hét újonca szavazáson még csak nem is jelölt a 2 sack-el...igaz nem ezen múlt a meccs, de már múlt héten is 2x bezsákolta az ellenfél qb-t
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Hogy lehet egy csapat ekkora mázlista mint az eagles???Persze hogy Dallas elleni meccsük előtt töri el Bryant a bokáját. :mad: :mad:
több mint 13 éve
Eli-nak hétvégén lesz a 100. meccse kezdőként (ha jól értelmeztem) remélem szép győzelemmel jubilál 😉
több mint 13 éve
1. Chevy 51 pont (4+4+5+4+4+2+7+5+0+7+5+4)2. kristof 50 pont (3+3+6+3+4+4+5+7+3+3+5+4)
3. Szesze 48 pont (4+5+7+2+1+5+5+5+3+4+3+4)
4. Szsziszika 46 pont (5+2+3+3+5+3+7+6+1+3+6+2)
5. G-men 43 pont (6+0+6+3+4+2+4+6+3+3+3+3)
vadibandi 43 pont (3+3+5+4+4+4+3+6+0+4+4+3)
7. Asbee 41 pont (6+2+6+5+4+2+3+3+3+1+4+2)
8. Forti 40 pont (-+1+6+1+5+7+5+5+4+1+3+2)
yooker 40 pont (-+3+3+4+5+6+4+6+2+2+3+2)
balu10 40 pont (5+2+4+3+7+1+3+6+1+1+2+5)
11. ironroy 39 pont (5+2+3+2+4+2+3+9+0+2+3+4)
12. Badman 37 pont (7+2+3+2+1+3+6+4+0+2+5+3)
13. Lance 35 pont (5+-+-+-+-+3+5+8+0+3+6+5)
14. csebi 33 pont (6+4+4+3+3+4+3+-+2+2+2+-)
15. Buchek8 32 pont (-+2+2+-+4+4+3+6+2+5+4+0)
Winters 32 pont (-+2+8+1+6+4+3+-+3+-+5+-)
17. salander 22 pont (-+-+-+-+-+5+4+5+3+2+3+-)
18. rattlesnk 15 pont (-+-+-+-+-+-+-+3+4+2+2+4)
19. vittore 12 pont (-+-+-+-+6+2+4+0+-+-+-+-)
20. deny79 5 pont (-+-+-+-+-+4+-+-+-+1+-+-)
21. Nightboy 0 pont (-+-+-+-+-+-+0+-+-+-+-+-)
több mint 13 éve
12. forduló - helyezések:1. balu10 5 pont
Lance 5 pont
3. rattlesnk 4 pont
kristof 4 pont
Chevy 4 pont
ironroy 4 pont
Szesze 4 pont
8. Badman 3 pont
G-men 3 pont
vadibandi 3 pont
11. Forti 2 pont
yooker 2 pont
Asbee 2 pont
Szsziszka 2 pont
15. Buchek8 0 pont
több mint 13 éve
Tippjáték, 12. forduló - helyes válaszok1. Mi lesz a végeredmény? A) Több, mint 15 ponttal nyerünk (4 találat)
2. Hány támadó-yardunk lesz összesen? D) 351-400 (8 találat)
3. Hány támadó-yardot szereznek ellenünk összesen? D) 281-350 (6 találat)
4. Hány passzolt TD-t szerzünk a meccsen? A) 0 (senki)
5. Hány futott TD-t szerzünk a meccsen? E) 4 vagy több (senki)
6. Ki szerzi a legtöbb pontot (tackle: 1, FF: 3, sack: 4)? A) Tuck (7 találat)
7. Ki szerzi a legtöbb pontot (tackle: 1 pont, INT: 4)? B) Thomas (6 találat)
8. Ki szerzi a legtöbb elkapott yardot? C) Hagan (csak Szesze :cool: )
9. Hány sacket szerzünk? D) 4 (3 találat)
10. Hány sacket szedünk be? A) 0 (5 találat)
11. Melyik futónknak lesz a legjobb átlaga a meccsen? A) Jacobs (2 találat)
12. Hány 30 yardnál hosszabb kickoff/illetve 15 yardnál hosszabb punt return-ünk lesz a meccsen? B) 1 (5 találat)
több mint 13 éve
50 Greatest Plays/Games - Giants24. Giants' 87-yard pass play fall short
Dátum: 1958. december 28.
Ellenfél: Baltimore Colts
Főszereplők: Kyle Rote, Alex Webster
http://www.youtube.com/watch?v=iCYwY1mQK8U 0:52-től!
A végül elvesztett bajnoki döntőn a Giants 14-3-as hátrányban volt, amikor a Kékek egy emlékezetes play-jel elkezdték a felzárkózást. Charlie Conerly saját 12-eséről passzolt a keresztbefutó Kyle Rote-nak, aki Colts 35-öséig cipelte a játékszert, ott fumblizott, de szerencséjére csapattársa, Alex Webster kapta fel a labdát és az ellenfél 1-eséig rohant vele. A következő play-ben Mel Triplett TD-t szerzett és azzal a Giants 14-10-re alakította az állást.
23. Danowski to Soar for winning score
Dátum: 1938. december 11.
Ellenfél: Green Bay Packers
Főszereplők: Ed Danowski, Hank Soar
"Giants beat Packers for title 23-17."
22. Triumphant Tittle tosses seven touchdowns
Dátum: 1962. október 28.
Ellenfél: Washington Redskins
Főszereplő: Y. A. Tittle
"Giants bombard Redskins 49-34."
Tittle 505 yardot passzolt, 7 touchdownjával pedig beállította Sid Luckman és Adrian Burk NFL-rekordját, de ne feledkezzünk meg fő célpontjáról Del Shofnerről sem, aki 269 yardot kapkodott össze.
http://www.youtube.com/watch?v=diXmCeCXods 1:47-nél Giffordnak adott TD-passza!
21. A Strong run for the title
Dátum: 1934. december 9.
Ellenfél: Chicago Bears
Főszereplő: Ken Strong
"Giants perform soft-shoe on Bears in 4th quarter."
A legendás Sneakers Game! http://www.nfl.com/videos/nfl-network-top-ten/09000d5d804988e8/Top-Ten-Weather-Games-The-Sneakers-Game
Report all obscene mail to your Potsmaster!
több mint 13 éve
Most néztem meg a csapat honlapján a game rewind-ot. Ez el is kerülte a figyelmemet meccsnézés közben, hogy a blokkolt puntot A. Ross majdnem visszahordta TD-re, csak szerencsétlenül belerúgott a feléje pattanó labdába, nem tudta felszedni, ami így aztán kiment oldalra. Az milyen szép lett volna még!
több mint 13 éve
Hajrá Cowboys!vadibandiÍgy van hétvégén a SNF idejére az összes Giants drukker együtt szorít a Boys sikeréért! :cool:
több mint 13 éve
Hát igen, valószínűleg sokáig tartana kihozni azt, hogy 11-5-tel ne jussunk be. 😊a négyből elvileg a Skins és Vikes a könnyebb kategóriába sorolandó ,
Megnéztem, gyorsan kiderült, hogy biztos a Po. Nem eshetünk ki. Két lehetőségünk is lesz, a két könnyebb meccs mellett. Egyiket nyerni kell és bent leszünk.gyurczi
de a Vikngek még biztos szeretnének bizonyítani tehát nehéz dolgunk lesz...
hátha Favre visszatér valahogy, mert az sokat segítene... 😊 😊
több mint 13 éve
Hát igen, valószínűleg sokáig tartana kihozni azt, hogy 11-5-tel ne jussunk be. 😊Megnéztem, gyorsan kiderült, hogy biztos a Po. Nem eshetünk ki. Két lehetőségünk is lesz, a két könnyebb meccs mellett. Egyiket nyerni kell és bent leszünk.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 13 éve
Ha a Bears tényleg csak egy meccset nyer meg a továbbiakban, akkor elég lesz a 10-6 is a 6. helyre. Persze, ha a Tampát már elszálltnak számítjuk. Bár nekik lesz még zakó, úgyhogy nekik sem lesz jobb 10-6-nál. Mint mondtam sokszor fog még fordulni a világ. Lehet, hogy vasárnap már egyedül vezetjük a csoportot, de lehet, hogy nagyobb bajban leszünk. A lényeg, hogy nagy az esélyünk. Szerintem egy zakóval 11-5-el majdnem biztos a Po.gyurczine ijesztgess hogy 11: 5-el csak majdnem biztos a rájátszás.... 😕
több mint 13 éve
Sztem a Bears jó lehet itt 1-nél több győzelemre is! Számolni kell velük, frankó a D-jük, az O meg kis túlzással azon múlik, h Cutler milyen napot fog ki. Eddig se voltak rosszak.Az egyik wc-os minden bizonnyal a South-ból kerül ki, a másik helyért vszínű hogy megküzd az East és a North 2. helyezettje. Ergo a Bearsnél, v a Packersnél jobbnak kell lennünk ha nem nyerjük a csoportot. (tudom...egy hét alatt változhat minden, de most ez a vszínű)
Nekünk kell hoznunk a meccseinket, és akkor nem kell számolgatni. Mindenki ellen jó esélyünk van, pláne ha visszatérnek a sérültek. A GB és a Philly meccs "közvetlen" rivális ellen megy a wc ill a csoportelsőség miatt, itt a győzelmekkel sokat javíthatunk a helyzetünkön. Persze a többi is kelleni fog, ha be akarunk jutni.
több mint 13 éve
50 Greatest Plays/Games - Giants27. The Hit heard 'round the world
Dátum: 1960. november 20.
Ellenfél: Philadelphia Eagles
Főszereplők: Frank Gifford, Chuck Bednarik
"Gifford and Giants fall to Eagles."
http://www.youtube.com/watch?v=944IZ7aiEtk 1:37-től!
26. Tarkenton's late comeback clips Cowboys
Dátum: 1970. november 8.
Ellenfél: Dallas Cowboys
Főszereplők: Fran Tarkenton, Ron Johnson
"Ron Johnson scores twice to top Dallas."
25. Taylor turns Lions into turkeys
Dátum: 1982. november 25.
Ellenfél: Detroit Lions
Főszereplő: Lawrence Taylor
"Taylor's 97-yard interception return TD wins Thanksgiving Game."
LT sérülés miatt nem játszott az első félidőben, s ezalatt a Lions 6-0-ás előnyre tett szert. A harmadik negyedben Taylor előbb interceptionbe hajszolta a Detroit QB-ját, Gary Danielsont, majd fumble-ra kényszerítette a hazaiak sztárfutóját, Billy Simms-et. A két megmozdulás két Giants-mezőnygólt készített elő, amelyekkel 6-6-ra módosult az állás.
Ezt követte a negyedik negyedben a mindent eldöntő, 97 yardos pick six!
Report all obscene mail to your Potsmaster!
több mint 13 éve
Ha a Bears tényleg csak egy meccset nyer meg a továbbiakban, akkor elég lesz a 10-6 is a 6. helyre. Persze, ha a Tampát már elszálltnak számítjuk. Bár nekik lesz még zakó, úgyhogy nekik sem lesz jobb 10-6-nál. Mint mondtam sokszor fog még fordulni a világ. Lehet, hogy vasárnap már egyedül vezetjük a csoportot, de lehet, hogy nagyobb bajban leszünk. A lényeg, hogy nagy az esélyünk. Szerintem egy zakóval 11-5-el majdnem biztos a Po.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Túl sok lehetőség már nincs. 😊 Vagy megnyerjük a csoportot, vagy pedig max 6.-ként juthatunk playoffba. Az mondjuk valószínűleg meglesz, mert szerintem a Bears nem fog egy meccsnél többet nyerni a hátralévő 4-ből (Pats,Jets,Packers,Vikings). De ami a lényeg, hogy jelenleg a saját kezünkben van a sorsunk, akár még a bye-week is meglehet.Átnéztem az NFL honlapján az állást, és van egy jó hírem. Ha nyerünk a Minnessota,a Philadelphia és a Washington ellen, akkor mindenképp csoportgyőztesek leszünk, függetlenül a Packers elleni meccstől, köszönhetően a jobb konferenciamérlegnek. Viszont ha kikapunk az Eaglestől, akkor valószínűleg nem lesz playoff.BadmanÜdv!
bár én is ezt a meccset érzem a kulcsnak
még mindig nagyon sok lehetőség van...
pl. ha az Eagles helyett a GB-t verjük?? wild card még lehet 11-5-el ?
+ még továbbra is lehet jó a 10-6 szerencsés esetben....
és még sorolhatnánk persze.... 😊yooker
több mint 13 éve
Átnéztem az NFL honlapján az állást, és van egy jó hírem. Ha nyerünk a Minnessota,a Philadelphia és a Washington ellen, akkor mindenképp csoportgyőztesek leszünk, függetlenül a Packers elleni meccstől, köszönhetően a jobb konferenciamérlegnek. Viszont ha kikapunk az Eaglestől, akkor valószínűleg nem lesz playoff.BadmanÜdv!
bár én is ezt a meccset érzem a kulcsnak
még mindig nagyon sok lehetőség van...
pl. ha az Eagles helyett a GB-t verjük?? wild card még lehet 11-5-el ?
+ még továbbra is lehet jó a 10-6 szerencsés esetben....
és még sorolhatnánk persze.... 😊
több mint 13 éve
Átnéztem az NFL honlapján az állást, és van egy jó hírem. Ha nyerünk a Minnessota,a Philadelphia és a Washington ellen, akkor mindenképp csoportgyőztesek leszünk, függetlenül a Packers elleni meccstől, köszönhetően a jobb konferenciamérlegnek. Viszont ha kikapunk az Eaglestől, akkor valószínűleg nem lesz playoff.BadmanAddig is azért tegyünk meg mindent, hogy azon a meccsen se dőljön el minden!
VAsárnap például verjük meg a vikingeket!
(Megjegyzem szezon előtt sima vereségnek könyveltem el azt a meccset)
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Átnéztem az NFL honlapján az állást, és van egy jó hírem. Ha nyerünk a Minnessota,a Philadelphia és a Washington ellen, akkor mindenképp csoportgyőztesek leszünk, függetlenül a Packers elleni meccstől, köszönhetően a jobb konferenciamérlegnek. Viszont ha kikapunk az Eaglestől, akkor valószínűleg nem lesz playoff.
több mint 13 éve
Egyébként holtversenyben nekünk van a 3. legtöbb sack-ünk az NFL-ben.Annak is örülök h Osi papa végre feléledt ismét :cool:
A két holtversenyben első helyezett mindössze csak eggyel több sackkel rendelkezik mint mi.Winters
több mint 13 éve
Egyébként holtversenyben nekünk van a 3. legtöbb sack-ünk az NFL-ben.A két holtversenyben első helyezett mindössze csak eggyel több sackkel rendelkezik mint mi.
több mint 13 éve
A tegnapi meccs tényleg nagyon sima volt. Éjfélkor hulla fáradtan álltam neki megnézni, de a 4. negyednél már bealudtam rajta.Nagyon jól játszottak a srácok, de én legfőképpen az ST munkáját emelném ki, azon belül is Ware kick-off visszahordásait.
Ha így folytatja igazán átvehetné a punt visszahordási feladatokat Reynaudtól is, és akkor őt vagy Blackmont el lehetne küldeni, a kiesett játékos helyére meg jöhetne egy tartalék OL, itt ugyanis továbbra is soványnak érzem a depth-et.
több mint 13 éve
2 játékos sorsa érdekelne, mit gondoltok/tudtok róluk:Joseph újonc, ezzel kb mindent elmondtunk, már sokszor volt róla szó itt is, h nálunk ők első évükben minimálisan szoktak szerephez jutni, még az első körösök is csak nagyon korlátozottan játszanak. A Canty-Cofield páros nagyon jó idén és Bernard jelenleg még megelőzi Josephet a rosteren ez nem kérdés. Mivel a DE poszton Tollefson is folyamatosan benne van a rotációban, így több DL embernek egyszerűen nincs hely a keretben per pill. Jövőre Jospeh is sokkal több lehetőséget fog már kapni ez tuti.
- Linval Joseph: Ok h rookie, nem is azt várom h a hátán cipelje a csapatot, de folyamatosan inactive. Néhány snap azért nem ártana neki, annyit érne mint Bernard. Van vmi komoly sérülése amiről nem tudok? Miért nem kap lehetőséget? TC-ben elég jól nyomta.
- Clint Sintim: Lassan kijelenthetjük h bust? Bulluck egész szezonban kb 22 tackle-t csinált. Sokkal rosszabb sztem nem lenne ha Sintimet gyakrabban látnánk a pályán. Talán fejlődne, (ha vkitől, akkor Bullucktól a rutinja miatt tanulhat, na meg Boley-tól, aki nagyon jól küldi, és asszem játszott anno slb-t is) kaphatna néhány snapet ő is.Szsziszka
Sintim más tészta, sajnos neki idén már muszáj lett volna előtérbe kerülnie, főleg azon a poszton ahol a legnagyobb gondokkal küzködünk. Az, h Bulluck egy nagy jóindulattal is max közepesnek nevezhető játékkal is simán kiszorítja elég sokatmondó. Azért azt még nem jelenteném ki, h bust lenne, ahhoz még nagyon keveset játszott, de egyelőre nem igazán találjuk a helyét sajnos és nem hiszem, h ST ill. backup szintnél magasabbra tud jutni most már nálunk, de ne legyen igazam.
több mint 13 éve
2 játékos sorsa érdekelne, mit gondoltok/tudtok róluk:Bernard úgy nyomta TC-ben meg preben h nem volt kérdés ki a 3. DT, és továbbra is annyira jól játszik h sajnos érthető az inactive dolog. Linval emiatt ki volt akadva, de sztem tudja h jövőre v 2 év múlva nagyot fog ő robbantani.
- Linval Joseph: Ok h rookie, nem is azt várom h a hátán cipelje a csapatot, de folyamatosan inactive. Néhány snap azért nem ártana neki, annyit érne mint Bernard. Van vmi komoly sérülése amiről nem tudok? Miért nem kap lehetőséget? TC-ben elég jól nyomta.
- Clint Sintim: Lassan kijelenthetjük h bust? Bulluck egész szezonban kb 22 tackle-t csinált. Sokkal rosszabb sztem nem lenne ha Sintimet gyakrabban látnánk a pályán. Talán fejlődne, (ha vkitől, akkor Bullucktól a rutinja miatt tanulhat, na meg Boley-tól, aki nagyon jól küldi, és asszem játszott anno slb-t is) kaphatna néhány snapet ő is.Szsziszka
Clintet nagyon sajnálom, de nem tud átállni a 4-3ra sajnos... még mikor volt értéke (draft körüli napok), akkor lehetett volna vmit kapni érte, de most már nem sokat...remélem h jövőre áttörés lesz és ő lesz a másik kezdő olb, de kevéssé valószínű sztem!
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.