NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 648
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
New York Giants
49 feliratkozó
több mint 14 éve
Nehéz különbséget tenni a csapatok között, mivel mindenki mások ellen játszik, ráadásul a stílusok is nagyon különbözőek. Sztem mindentől függetlenül NFL szinten Top 5 most a Giants, NFCben mindenképpp Top3, de pl a Saints-el nem szívesen játszanék, ellenben a Packerset sztem verni fogjuk.várjunk várjunk Kristof te most a Top 3-at csak az NFC-re érted remélem ?szerintem egyértelmű, h jelenleg mi vagyunk a legjobb formában lévő csapat, az h most játékerőben ki az első meg az 5. nem igazán lehet eldönteni objektíven, de mindenképp Top 5 vagyunk jelenleg.Szeszeén a top3at is megkockáztatnám. bár nem tudom ki van előttünk a jets a pats és a többi afc élcsapat is erősen ingadozik.kristof
Mert AFC-ben Steelers,Ravens,Jets,Pats... mert NFC top 3 ok GB,NYG,NO<=>ATLironroy
(egyébként a felsorolt csapatok között a Pats nálam kakukktojás, én messze nem tartom őket a legjobbak közt számon, de ez persze magánvélemény, majd kiderül a végén kinek lesz igaza)
több mint 14 éve
csak a második félidőt láttam, de nagyon feltűnő volt h a végjátékban csomó kritikus 3rd down-t nem tudott megfogni az Indy a gyenge védekezése miatt. Egyébként az említett két big play-en kívül is futottatok további 100yardot, ez rengeteg. Sztem ellenünk ez nem fog így működni. Legalább is remélem 😊Azért nem a futás volt most a gond, inkább a Philly védelme volt nagyon nagy. (Eagles futásnál vedd ki McCoy első 62 yardos szaladását, és Vick legalább 40 yardos egyik megindulását) de ez egy kicsit elüt, lényeg a lényeg, nem leszünk mi innen 8-0, az biztos.deny79tartok tőle, nem látunk már idén több phily buktát, max a playoffban. Vickkel nagyon jókvittoremost ez komoly? én láttam majdnem az összes meccsüket, jelenleg egyértelműen erősebbek vagyunk náluk Vick-től függetlenül. Az Indy képtelen volt megfogni a futást ahogy idén ez már jópárszor előfordult velük, ez lett a vesztük, de még így is meglehetett volna. A mi futás elleni védelmünk meg újra ligaelit lett idén, a DL-ünk meg sokkal dominánsabb az OL-üknél, úgyh szinte biztos vagyok benne, h nem fogunk mindkétszer kikapni tőlük, sőt inkább nekünk áll mind2 meccs. De rajtunk kívül játszanak 2x a Dallas-szal, mennek Washingtonba, Chicagoba + otthon Minnesota+Texans... bebaszna, ha mindegyiken nyernének 😊Szesze
több mint 14 éve
Azért nem a futás volt most a gond, inkább a Philly védelme volt nagyon nagy. (Eagles futásnál vedd ki McCoy első 62 yardos szaladását, és Vick legalább 40 yardos egyik megindulását) de ez egy kicsit elüt, lényeg a lényeg, nem leszünk mi innen 8-0, az biztos.tartok tőle, nem látunk már idén több phily buktát, max a playoffban. Vickkel nagyon jókvittoremost ez komoly? én láttam majdnem az összes meccsüket, jelenleg egyértelműen erősebbek vagyunk náluk Vick-től függetlenül. Az Indy képtelen volt megfogni a futást ahogy idén ez már jópárszor előfordult velük, ez lett a vesztük, de még így is meglehetett volna. A mi futás elleni védelmünk meg újra ligaelit lett idén, a DL-ünk meg sokkal dominánsabb az OL-üknél, úgyh szinte biztos vagyok benne, h nem fogunk mindkétszer kikapni tőlük, sőt inkább nekünk áll mind2 meccs. De rajtunk kívül játszanak 2x a Dallas-szal, mennek Washingtonba, Chicagoba + otthon Minnesota+Texans... bebaszna, ha mindegyiken nyernének 😊Szesze
több mint 14 éve
várjunk várjunk Kristof te most a Top 3-at csak az NFC-re érted remélem ?én a top3at is megkockáztatnám. bár nem tudom ki van előttünk a jets a pats és a többi afc élcsapat is erősen ingadozik.kristofa komolytalan és korán elkészülő rankingokban első a Giantsszerintem egyértelmű, h jelenleg mi vagyunk a legjobb formában lévő csapat, az h most játékerőben ki az első meg az 5. nem igazán lehet eldönteni objektíven, de mindenképp Top 5 vagyunk jelenleg.Szesze
pedig csak 1 csapat van a legyőzöttek között, amelyiknek pozitív a mérlege (bears)vittore
Mert AFC-ben Steelers,Ravens,Jets,Pats... mert NFC top 3 ok GB,NYG,NO<=>ATL
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
én a top3at is megkockáztatnám. bár nem tudom ki van előttünk a jets a pats és a többi afc élcsapat is erősen ingadozik.a komolytalan és korán elkészülő rankingokban első a Giantsszerintem egyértelmű, h jelenleg mi vagyunk a legjobb formában lévő csapat, az h most játékerőben ki az első meg az 5. nem igazán lehet eldönteni objektíven, de mindenképp Top 5 vagyunk jelenleg.Szesze
pedig csak 1 csapat van a legyőzöttek között, amelyiknek pozitív a mérlege (bears)vittore
több mint 14 éve
a komolytalan és korán elkészülő rankingokban első a Giantsszerintem egyértelmű, h jelenleg mi vagyunk a legjobb formában lévő csapat, az h most játékerőben ki az első meg az 5. nem igazán lehet eldönteni objektíven, de mindenképp Top 5 vagyunk jelenleg.
több mint 14 éve
a komolytalan és korán elkészülő rankingokban első a Giantspedig csak 1 csapat van a legyőzöttek között, amelyiknek pozitív a mérlege (bears)
több mint 14 éve
tartok tőle, nem látunk már idén több phily buktát, max a playoffban. Vickkel nagyon jókvittoremost ez komoly? én láttam majdnem az összes meccsüket, jelenleg egyértelműen erősebbek vagyunk náluk Vick-től függetlenül. Az Indy képtelen volt megfogni a futást ahogy idén ez már jópárszor előfordult velük, ez lett a vesztük, de még így is meglehetett volna. A mi futás elleni védelmünk meg újra ligaelit lett idén, a DL-ünk meg sokkal dominánsabb az OL-üknél, úgyh szinte biztos vagyok benne, h nem fogunk mindkétszer kikapni tőlük, sőt inkább nekünk áll mind2 meccs. De rajtunk kívül játszanak 2x a Dallas-szal, mennek Washingtonba, Chicagoba + otthon Minnesota+Texans... bebaszna, ha mindegyiken nyernének 😊
több mint 14 éve
Kicsit túlbecsül most mindenki minket emiatt a W miatt. Inkább amolyan kettőt előre, egyet hátra csapat vagyunk. Javulunk, de lassan. A Dallas meccseken már valószínűleg csak nekünk lesz veszíteni valónk, nem szeretem az ilyet. A Giants ellen viszont csak nyerni valónk van, mert vereség esetén max bejön a papírforma.tartok tőle, nem látunk már idén több phily buktát, max a playoffban. Vickkel nagyon jókvittoreHol írhatom alá? Elfogadom.
De egyébként szerintem a ti csapatotok jelenleg sokkal erősebb, főleg a D-Line, míg a mi O-Line-unk enyhén szólva fostalicska. És Mike se tud végig menekülni egy meccset, és ha eléri egy sérülés, jön az a Kolb, aki nyomás alatt nem a legjobb eddig.
Meg még 2 'Boys meccs is hátra van, és ők is lesznek ennél jobbak. Meg most hétfő esti csoportrangadó, az örök mumus Redskins ellen. Meg hát Vikes is éledezik, és ha jól emlékszem, az meg idegenben is lesz.deny79
több mint 14 éve
tartok tőle, nem látunk már idén több phily buktát, max a playoffban. Vickkel nagyon jókvittoreHol írhatom alá? Elfogadom.
De egyébként szerintem a ti csapatotok jelenleg sokkal erősebb, főleg a D-Line, míg a mi O-Line-unk enyhén szólva fostalicska. És Mike se tud végig menekülni egy meccset, és ha eléri egy sérülés, jön az a Kolb, aki nyomás alatt nem a legjobb eddig.
Meg még 2 'Boys meccs is hátra van, és ők is lesznek ennél jobbak. Meg most hétfő esti csoportrangadó, az örök mumus Redskins ellen. Meg hát Vikes is éledezik, és ha jól emlékszem, az meg idegenben is lesz.
több mint 14 éve
tartok tőle, nem látunk már idén több phily buktát, max a playoffban. Vickkel nagyon jók
több mint 14 éve
8. forduló eredményei: (elég végletesre sikerült 😊 ) – ironroy-nak gratula, vittore-nak dettó 😀fúúú :mad: , hogy dögöljön meg a szomszéd összes tehene!!!Tegnap este 7kor elszállt a "falunet" és most jött vissza, úgyhogy fogalmam sincs mi volt a meccsen....ráadásul amikor a sport2-n Ricsiék mutatták, hogy darálunk, főleg kiakadtam!Lényeg a W! már töltöm is le rögtön...
1. ironroy 9 pont
2. Lance 8 pont
3. kristof 7 pont
4. balu10 6 pont
Buchek8 6 pont
Szsziszka 6 pont
yooker 6 pont
vadibandi 6 pont
9. Szesze 5 pont
Forti 5 pont
salander 5 pont
13. Badman 4 pont
14. rattlesnk 3 pont
Asbee 3 pont
16. vittore 0 pontSzesze
több mint 14 éve
ó je itt az első hely 😊 igazából azt bánom csak a meccsben h nem tudtuk megmutatni h mit tudunk. oké h sok pontos győzelem de ilyen toldozott-foltozott csapat ellen kb csak a cowboys nem nyert volna. ha a philly-t is ütjük akkor nagyon komoly lépés az elsőség felé (nfcben)Ezen a meccsen tényleg nincs mit értékelni, a Seahawks feltartott kézzel jött ki a pályára ami azért engem nagyon meglepett. Sima győzelmet vártam, de ez a semmitérő játék amit a Seattle előadott még Giants szurkolóként is kiábrándító volt. Bár a Dallas is full padlón van, azért az a meccs várhatóan nehezebb lesz, mert gondolom azért megpróbálják felszívni magukat ellenünk.
Go giantskristof
több mint 14 éve
yahoo, ez nehezebb mint a telital 😀vittoretényleg bravúros 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
ó je itt az első hely 😊 igazából azt bánom csak a meccsben h nem tudtuk megmutatni h mit tudunk. oké h sok pontos győzelem de ilyen toldozott-foltozott csapat ellen kb csak a cowboys nem nyert volna. ha a philly-t is ütjük akkor nagyon komoly lépés az elsőség felé (nfcben)Go giants
több mint 14 éve
yahoo, ez nehezebb mint a telital 😀
több mint 14 éve
Összesített állás 8 forduló után (kicsit szétszakadt a mezőny):1. Chevy 35 pont (4+4+5+4+4+2+7+5)
kristof 35 pont (3+3+6+3+4+4+5+7)
3. Szesze 34 pont (4+5+7+2+1+5+5+5)
Szsziszika 34 pont (5+2+3+3+5+3+7+6)
5. vadibandi 32 pont (3+3+5+4+4+4+3+6)
6. Asbee 31 pont (6+2+6+5+4+2+3+3)
balu10 31 pont (5+2+4+3+7+1+3+6)
yooker 31 pont (-+3+3+4+5+6+4+6)
9. Forti 30 pont (-+1+6+1+5+7+5+5)
ironroy 30 pont (5+2+3+2+4+2+3+9)
11. csebi 27 pont (6+4+4+3+3+4+3+-)
Badman 27 pont (7+2+3+2+1+3+6+4)
13. G-men 25 pont (6+0+6+3+4+2+4+-)
14. Winters 24 pont (-+2+8+1+6+4+3+-)
15. Buchek8 21 pont (-+2+2+-+4+4+3+6)
Lance 21 pont (5+-+-+-+-+3+5+8)
17. salander 14 pont (-+-+-+-+-+5+4+5)
18. vittore 12 pont (-+-+-+-+6+2+4+0)
19. deny79 4 pont (-+-+-+-+-+4+-+-)
20. rattlesnk 3 pont (-+-+-+-+-+-+-+3)
21. Nightboy 0 pont (-+-+-+-+-+-+0+-)
több mint 14 éve
8. forduló eredményei: (elég végletesre sikerült 😊 ) – ironroy-nak gratula, vittore-nak dettó 😀1. ironroy 9 pont
2. Lance 8 pont
3. kristof 7 pont
4. balu10 6 pont
Buchek8 6 pont
Szsziszka 6 pont
yooker 6 pont
vadibandi 6 pont
9. Szesze 5 pont
Forti 5 pont
salander 5 pont
13. Badman 4 pont
14. rattlesnk 3 pont
Asbee 3 pont
16. vittore 0 pont
több mint 14 éve
Az nem, de 4-5 pontra számítok.Már alig várom a tippjáték értékelését!vadibandiholnapra lesz csak meg sajna.. telitalálatod van vagy mi? 😊Szesze
több mint 14 éve
8. forduló, helyes válaszok:1. Mi lesz a végeredmény? A) Több, mint 14 ponttal nyerünk
2. Hány futott yardunk lesz összesen? D) 150+
3. Hány passzolt yardunk lesz összesen? D) 271+
4. Hány passzolt TD-nk lesz? D) 3 vagy több
5. Hány futott TD-nk lesz? C) 2
6. Ki szerzi a legtöbb pontot (tackle: 1, FF: 3, sack: 4)? B) Osi C) Boley D) Goff
7. Ki szerzi a legtöbb pontot (tackle: 1 pont, INT: 4)? A) Webster
8. Ki szerzi a legtöbb elkapott yardot? B) Nicks
9. Hány sacket szerzünk? A) 0-1
10.Hány sacket szedünk be? A) 0-1
11. Milyen lesz a turnover mutatónk a meccsen? A) pozitív
12. Hány 30 yardnál hosszabb kickoff/illetve 15 yardnál hosszabb punt return-ünk lesz a meccsen? B) 1
több mint 14 éve
sztem voltak ennél hosszabbak többször is, inkább az volt benne a durva h semmi másból nem állt, mint középrefutásokból.. a Seahawks nem nyújtott NFL szintű teljesítményt ezen a meccsen és akkor még finom voltam.Utánanéz valaki, hogy a 4. negyedes 13 perces drive-unk milyen rekordnak számít?? Annak ellenére, hogy nem volt belőle pont, gyönyörű volt.G-menMivel, nem tette meg senki megpróbáltam megtalálni.
Sajnos nem a leghosszabb, mert 1935-ben a Boston Redskinsnek volt egy 14:03 perces drive-ja, de közel van a csúcshoz. (további eredményeket nem találtam), szerintem amúgy csapatcsúcs lehet!
Táj-ul: a Super Bowl XLII nyitó drive-unk 9:59-e minden idők leghosszabb SB-drive-ja.
A meccsen produkált 42:34 perces time of poss. is nagyon durván jónak számít, ezen a téren a rekord 45:07 (Dolphins a Colts ellen 2009-ben)G-men
több mint 14 éve
Utánanéz valaki, hogy a 4. negyedes 13 perces drive-unk milyen rekordnak számít?? Annak ellenére, hogy nem volt belőle pont, gyönyörű volt.G-menMivel, nem tette meg senki megpróbáltam megtalálni.
Sajnos nem a leghosszabb, mert 1935-ben a Boston Redskinsnek volt egy 14:03 perces drive-ja, de közel van a csúcshoz. (további eredményeket nem találtam), szerintem amúgy csapatcsúcs lehet!
Táj-ul: a Super Bowl XLII nyitó drive-unk 9:59-e minden idők leghosszabb SB-drive-ja.
A meccsen produkált 42:34 perces time of poss. is nagyon durván jónak számít, ezen a téren a rekord 45:07 (Dolphins a Colts ellen 2009-ben)
több mint 14 éve
Már alig várom a tippjáték értékelését!vadibandiholnapra lesz csak meg sajna.. telitalálatod van vagy mi? 😊
több mint 14 éve
Inkább ezzel a véleménnyel értek én is egyet."A támadósor Ahmad Bradshaw lábain nyugszik." Akik írják ezeket a meccsbeharangozókat, azok láttak idén akár egy Giants meccset is? Szerintem legkevésbé sem a futójáték a domináns nállunk. Minden meccsel passzal kezdünk, és amikor már az ellenfél Defense fáradt, és ölni kell az órát, csak akkor kerül előtérbe a futójátékunk. Tehát szerintem nállunk leginkább azon múlik minden meccs, offense részről, hogy Eli hogy játszik, meg az elkapók beleütik-e a CB-k kezébe a lasztit.hát azért ez is kb ugyanakkora sarkítás sztem. Kiegyensúlyozottan jó az offense az utóbbi meccseken szerencsére, reméljük ma is folytatódik ez a tendenciaSzesze
Szerintetek?balu10
Kiegyensúlyozott offense-ünk van.