NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 681
44
01:00 #19 Army vs #6 Notre Dame - NBC [Yankee Stadium]
New York Giants
49 feliratkozó
több mint 14 éve
csak Boothe nehogy néha elinduljon route-t futni mint mikor TEként állt fel...
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 14 éve
OMG, megertem, hogy Boothe kezdo a Giantsben...szep.Smith megsérült edzésen, könnyen lehet, hogy nem játszik a hétvégén. :mad:BadmanHát ez elég nagy szopás... Manningham azért tudja pótolni, ha tényleg out lesz. Sajna jönnek a kulcssérülések sorban 😕
az OL meg most már biztosnak tűnik, h az Andrews-Boothe-Seubert-Snee-McKenzie összetételben fog kezdeni vasárnap.Szesze
Ilyen seruleshullam utan azert rogton pesszimistabban allok a meccshez, bar eddig sem azt hangoztattam, hogy 40 ponttal verjuk oket. Mindenesetre valahogy igy is hozni kellene, de mivel foleg az offensebol estek ki jatekosok, a vedelemnek nagyon oda kell tennie magat.... marcsak azert is, mert szombaton leszek 24, es a masnapossagbol gyogyulva nem azt akarom latni, hogy kikapunk!
több mint 14 éve
Smith megsérült edzésen, könnyen lehet, hogy nem játszik a hétvégén. :mad:BadmanHát ez elég nagy szopás... Manningham azért tudja pótolni, ha tényleg out lesz. Sajna jönnek a kulcssérülések sorban 😕
az OL meg most már biztosnak tűnik, h az Andrews-Boothe-Seubert-Snee-McKenzie összetételben fog kezdeni vasárnap.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Smith megsérült edzésen, könnyen lehet, hogy nem játszik a hétvégén. :mad:
több mint 14 éve
Tud-e valaki segíteni nekem hogy honnan lehet felvételről meccseket letölteni a netről1. Ten yard torrents (TYT)
(mintha nemrég említett volna itt valaki ilyesmit ) !
Illetve hogy pontos ESPN America műsorhoz hol lehet hozzáférni ,
valahogy nem boldogulok a honlapjukkal MLB-t meg ilyesmiket hozott ki vasárnap estére NFL sávban....yooker
2. http://www.espnamerica.com/hu/f2/tv-schedule (állítsd magyarra a jobb felső sarokban, lehet h azért nem volt ok)
több mint 14 éve
én inkább nem tippelek, bár a múlhetit csak felülmúlni tudnám. azért nyerünk 28-17-re
több mint 14 éve
Tud-e valaki segíteni nekem hogy honnan lehet felvételről meccseket letölteni a netről(mintha nemrég említett volna itt valaki ilyesmit ) !
Illetve hogy pontos ESPN America műsorhoz hol lehet hozzáférni ,
valahogy nem boldogulok a honlapjukkal MLB-t meg ilyesmiket hozott ki vasárnap estére NFL sávban....
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Tippjáték, 9. forduló. (tippelni meccskezdésig lehet)
1. Mi lesz a végeredmény? B
2. Hány támadó-yardunk lesz összesen? C
3. Hány támadó-yardot szereznek ellenünk összesen? B
4. Hány passzolt TD-nk lesz? D
5. Hány futott TD-nk lesz? B
6. Ki szerzi a legtöbb pontot (tackle: 1, FF: 3, sack: 4)? A
7. Ki szerzi a legtöbb pontot (tackle: 1 pont, INT: 4)? C
8. Ki szerzi a legtöbb elkapott yardot?B
9. Hány sacket szerzünk? D
10.Hány sacket szedünk be? B
11. Milyen lesz a turnover mutatónk a meccsen? A
12. Hány 30 yardnál hosszabb kickoff/illetve 15 yardnál hosszabb punt return-ünk lesz a meccsen? CSzesze
több mint 14 éve
1. A)2. E)
3. B)
4. D)
5. B)
6. A)
7. E)
8. B)
9. D)
10.B)
11. A)
12. C)
több mint 14 éve
Ha O'hara és Diehl visszatér decemberre, akkor egyáltalán nem lesz rossz a helyzet az O line-nál. Ha nem gyógyulnak fel, akkor ez a két hiányzó sok lehet az utolsó fordulókra és a rájátszásra. Bár ha Andrews utoléri probowlos formáját, és a cserék felnőnek a feladathoz, akkor ez a depth is elég lehet. Szerintem most Snee és Mckenzie a legjobbak, ők nem sérülhetnek meg.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 14 éve
megértem az aggodalmakat jó lenne ha mindig mindenki bevethető lenne de hát nem így vanAz OL helyzet nem túl rózsás. Diehl tuti nem játszik a Dallas ellen (talán a Philly ellen visszatérhet, de ez is kétséges), O'hara játékára sincs sok esély, Koets ugye IR (egyébként a sérülése előtti nap hosszabbítottak vele (és DeOssie-val) 2 évre). Beatty legalább már edzeget, de nemtom bevethető lesz-e hétvégén. Ha Beatty nem tud játszani akkor talán Andrews lehet az LT(?) LG: Boothe (esetleg Petrus) C: Seubert, RG: Snee RT: McKenzie. Hát elég necces mit mondjak. Utálom amikor gond van az OL-el!!még jó hogy idén nem játszunk csütörtök esti rangadót! Így azért általában a kérdéses játékosok tudják vállalni a meccset vasárnaponként!ironroy
Osi játéka szintén kérdéses, egyelőre ő sem tudott edzeni a héten még. Jacobs meg lebetegedett. Hedgecock továbbra is out-nak néz ki.Szesze
bízzunk jobban a cserékban is , sok csapatnál rentgeteg a hiányzó és
jól tudják pótolni őket!
Nálunk még úgy gondolom átlag alatti a kulcsjátékosok sérülésének aránya! (cáfoljatok nyugodtan)
és az eddigi sérülések ellenére is folyamatosan javult a D!
több mint 14 éve
Az OL helyzet nem túl rózsás. Diehl tuti nem játszik a Dallas ellen (talán a Philly ellen visszatérhet, de ez is kétséges), O'hara játékára sincs sok esély, Koets ugye IR (egyébként a sérülése előtti nap hosszabbítottak vele (és DeOssie-val) 2 évre). Beatty legalább már edzeget, de nemtom bevethető lesz-e hétvégén. Ha Beatty nem tud játszani akkor talán Andrews lehet az LT(?) LG: Boothe (esetleg Petrus) C: Seubert, RG: Snee RT: McKenzie. Hát elég necces mit mondjak. Utálom amikor gond van az OL-el!!még jó hogy idén nem játszunk csütörtök esti rangadót! Így azért általában a kérdéses játékosok tudják vállalni a meccset vasárnaponként!
Osi játéka szintén kérdéses, egyelőre ő sem tudott edzeni a héten még. Jacobs meg lebetegedett. Hedgecock továbbra is out-nak néz ki.Szesze
több mint 14 éve
Az OL helyzet nem túl rózsás. Diehl tuti nem játszik a Dallas ellen (talán a Philly ellen visszatérhet, de ez is kétséges), O'hara játékára sincs sok esély, Koets ugye IR (egyébként a sérülése előtti nap hosszabbítottak vele (és DeOssie-val) 2 évre). Beatty legalább már edzeget, de nemtom bevethető lesz-e hétvégén. Ha Beatty nem tud játszani akkor talán Andrews lehet az LT(?) LG: Boothe (esetleg Petrus) C: Seubert, RG: Snee RT: McKenzie. Hát elég necces mit mondjak. Utálom amikor gond van az OL-el!! Osi játéka szintén kérdéses, egyelőre ő sem tudott edzeni a héten még. Jacobs meg lebetegedett. Hedgecock továbbra is out-nak néz ki.
több mint 14 éve
Tippjáték, 9. forduló. (tippelni meccskezdésig lehet)1. Mi lesz a végeredmény? A) Több, mint 14 ponttal nyerünk B) 8-14 ponttal nyerünk C) 1-7 ponttal nyerünk D) kikapunk
2. Hány támadó-yardunk lesz összesen? A) 0-270 B) 271-330 C) 331-400 D) 401-450 E) 450+
3. Hány támadó-yardot szereznek ellenünk összesen? A) 200 alatt B) 201-260 C) 261-320 D) 321-400 E) 400+
4. Hány passzolt TD-nk lesz? A) 0 B) 1 C) 2 D) 3 vagy több
5. Hány futott TD-nk lesz? A) 0 B) 1 C) 2 D) 3 vagy több
6. Ki szerzi a legtöbb pontot (tackle: 1, FF: 3, sack: 4)? A) Tuck B) Osi C) Boley D) Goff
7. Ki szerzi a legtöbb pontot (tackle: 1 pont, INT: 4)? A) Webster B) Thomas C) Rolle D) Philips E) Grant
8. Ki szerzi a legtöbb elkapott yardot? A) Smith B) Nicks C) Manningham D) más
9. Hány sacket szerzünk? A) 0-1 B) 2 C) 3 D) 4 E) 5 vagy több
10.Hány sacket szedünk be? A) 0-1 B) 2 C) 3 D) 4 E) 5 vagy több
11. Milyen lesz a turnover mutatónk a meccsen? A) pozitív B) negatív C) 0
12. Hány 30 yardnál hosszabb kickoff/illetve 15 yardnál hosszabb punt return-ünk lesz a meccsen? A) 0 B) 1 C) 2 D) 3 E) 4 vagy több
több mint 14 éve
hát igen !Erre a hétre én még maradok optimista , a Phillyre tartogatom a pesszimistább tippeket...úgy legyen 😊Remélem én is, h nyerünk, de utálom az ilyen meccseket amiken az ellenfélnek semmi veszítenivalója nincs, ráadásul potenciálisan bennük is van a jó játék lehetősége a képességek alapján.. azért persze be kell húzni egyértelműen, de ellentétben a Seahawks elleni meccs előtti érzésemmel amikor is gondoltam, h könnyedén nyerünk, sztem ez most inkább szenvedős lesz.Szeszeegy-egy nagy játék tényleg elsülhet ,
de egy Kitna szintű irányítóval nem lehet komoly esélyük...yooker
majd a tippjátékban kiderül kinek lesz igaza 😊Szesze
több mint 14 éve
úgy legyen 😊egy-egy nagy játék tényleg elsülhet ,na neee, mekkora cula nagy gyerek volt Andy Reid!!!! 😂 C'MON MANRemélem én is, h nyerünk, de utálom az ilyen meccseket amiken az ellenfélnek semmi veszítenivalója nincs, ráadásul potenciálisan bennük is van a jó játék lehetősége a képességek alapján.. azért persze be kell húzni egyértelműen, de ellentétben a Seahawks elleni meccs előtti érzésemmel amikor is gondoltam, h könnyedén nyerünk, sztem ez most inkább szenvedős lesz.Szesze
Amúgy sztem simán verjük így is a dallast!!!ironroy
de egy Kitna szintű irányítóval nem lehet komoly esélyük...yooker
majd a tippjátékban kiderül kinek lesz igaza 😊
több mint 14 éve
egy-egy nagy játék tényleg elsülhet ,na neee, mekkora cula nagy gyerek volt Andy Reid!!!! 😂 C'MON MANRemélem én is, h nyerünk, de utálom az ilyen meccseket amiken az ellenfélnek semmi veszítenivalója nincs, ráadásul potenciálisan bennük is van a jó játék lehetősége a képességek alapján.. azért persze be kell húzni egyértelműen, de ellentétben a Seahawks elleni meccs előtti érzésemmel amikor is gondoltam, h könnyedén nyerünk, sztem ez most inkább szenvedős lesz.Szesze
de egy Kitna szintű irányítóval nem lehet komoly esélyük...
több mint 14 éve
na neee, mekkora cula nagy gyerek volt Andy Reid!!!! 😂 C'MON MANRemélem én is, h nyerünk, de utálom az ilyen meccseket amiken az ellenfélnek semmi veszítenivalója nincs, ráadásul potenciálisan bennük is van a jó játék lehetősége a képességek alapján.. azért persze be kell húzni egyértelműen, de ellentétben a Seahawks elleni meccs előtti érzésemmel amikor is gondoltam, h könnyedén nyerünk, sztem ez most inkább szenvedős lesz.
több mint 14 éve
na neee, mekkora cula nagy gyerek volt Andy Reid!!!! 😂 C'MON MANBár nem láttam a meccset, de 1 percnél Jenkins megmozdulásaiból én is azt szűröm le, hogy csak edzőt akartak buktatni: http://www.youtube.com/watch?v=BN7iyQG259UVárható volt, h Philips-et most már előbb-utóbb ki fogják rúgni, egyáltalán nem örülök neki, h épp most történt meg.. új edzővel sokszor új életre kelnek a csapatok, ráadásul bennük meg is van a potenciál. Tartok ettől a meccstől eléggé. (még szerencse, h hazai meccs lesz)SzeszeEzzel egyet tudok erteni. A mostani edzobuktato zako utan szerintem mindent meg fognak tenni a gyozelemert, ellenkezo esetben rajtuk fog rohogni az orszag. De azert bizom Kitna "tudasaban", remelem nem cafol meg.lotus86
Én félek, hogy nem lesz egyszerű meccsünk vasárnap 😕Lance
Amúgy sztem simán verjük így is a dallast!!!
több mint 14 éve
Seubertnek sztem nem volt sérülése ezen a meccsen, Petrus akkor jött be amikor O'Hara után Koets is lesérült és akkor Seubert ment centernek, Petrus pedig LG-be. Diehl sérülése nagyon remélem, h nem lesz komoly, mert az nagy szopás lenne hosszú távon az biztos.Koets kidőlt erre az évre, Diehl pedig egyelőre ismeretlen időre OUT...SzeszeHát elég komoly gondok lehetnek így az O-Lineban... Kínosan rövid lesz a kispad a kezdők mögött.
Még Kevin Boothe-t is aktiválták a PuP listáról, de azért egy Andrews-Petrus-Seubert-Snee-McKenzie felállás elég vérszegény. Hosszabb távon Andrews kevés lesz LT-nek szerintem. Pláne, ha Seubertnek szünet kell vagy lesz valami apróbb sérülése, mint a mostani meccsen és be kell a helyére állnia mondjuk Petrusnak... Akkor meg Boothe lenne az LG.
Nagyon szurkoljunk hogy O'Hara meg Beatty összeszedje magát minél hamarabb; de ne is sérüljenek le rögtön...salander
több mint 14 éve
csendben már kezdődik a fikázás, hogy nagyon gyenge a schedule-nk, bezzeg a szegény Browns-t most mindenki elkezdte sajnálniAz alltime fekete listámon ti vagytok a másodikak de még én sem mondanám,hogy könnyű a ti csoportotokból PO-ba jutni 😉
nem értenek ezek a focihoz. nfc east csapatnak nem lehet gagyi a schedule !vittore
több mint 14 éve
csendben már kezdődik a fikázás, hogy nagyon gyenge a schedule-nk, bezzeg a szegény Browns-t most mindenki elkezdte sajnálninem értenek ezek a focihoz. nfc east csapatnak nem lehet gagyi a schedule !
több mint 14 éve
Azert nem olyan rossz jatekos. Anno Phillyben pro bowl volt. Persze most nem ott tart, de Seubert helyen, left guardban en el tudom kepzelni akar hosszu tavon is.Koets kidőlt erre az évre, Diehl pedig egyelőre ismeretlen időre OUT...SzeszeHát elég komoly gondok lehetnek így az O-Lineban... Kínosan rövid lesz a kispad a kezdők mögött.
.....Hosszabb távon Andrews kevés lesz LT-nek szerintem..... salander
több mint 14 éve
Koets kidőlt erre az évre, Diehl pedig egyelőre ismeretlen időre OUT...SzeszeHát elég komoly gondok lehetnek így az O-Lineban... Kínosan rövid lesz a kispad a kezdők mögött.
Még Kevin Boothe-t is aktiválták a PuP listáról, de azért egy Andrews-Petrus-Seubert-Snee-McKenzie felállás elég vérszegény. Hosszabb távon Andrews kevés lesz LT-nek szerintem. Pláne, ha Seubertnek szünet kell vagy lesz valami apróbb sérülése, mint a mostani meccsen és be kell a helyére állnia mondjuk Petrusnak... Akkor meg Boothe lenne az LG.
Nagyon szurkoljunk hogy O'Hara meg Beatty összeszedje magát minél hamarabb; de ne is sérüljenek le rögtön...
több mint 14 éve
A Dallastól nem tartok , de a Phillytől annál inkább...mindkettő az elmúlt évek tapasztalatai alapján...
Vicktől különösen !Föleg hogy a futásaival ártalmatlaníthatja a pass rush-t !
Most kiderül milyen is igazából az LB sorunk !
A secondary pedig mindig jól játszik ellenünk A. Samuellel az élen!
Komoly értékmérő lesz az a meccs , sajnálom hpogy egy komolytalan Seattle meccs ,illetve
egy várhatóan kevésbé komoly Dallas meccsel ( ahol csak veszítenivalónk van igazából) megyünk
ellenük!
Hihetetlen amúgy ez a liga hogy minden héten úgy gondolja az ember hogy :" Na csak
ez a meccs meglegyen.... "
😊 😊