NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

New York Giants

49 feliratkozó

több mint 14 éve
salander New York Giants 974 — Giants fan
Hörire gondoltál?😊vadibandi
Azokra akik fújoltak, amíg összeszedték Austin Colliet a földről. Az OK, hogy úgy gondolták hogy nem volt flag, de basszus ott fekszik a földön, mivan ha sikerült kitörni a nyakát a nem szándékos helmet to helmettel? Szerintem ezekből viszonylag kevés van a fórumon.
több mint 14 éve
vadibandi 1 438 — Giants fan
Azért remélem Eli "lecseszi" a bratyóját!Szsziszka
Hát, igen. Az ígéret szép szó, ha betartják...

PM most egy kicsit betartott nekünk!G-men
Szerintem az ellen nem tehet semmit, hogy már annyira le van amortizálódva a védelme a csapatának, hogy Vick akkor futja meg a firstdownt amikor akarja. A mi pechünk, hogy még a szezon elején játszottunk velük.

Ráadásul eléggé Eagles ellen fujtak a bírók, de így visszanézve rá férne a Phillire egy jó nagy verés is, amekkora férgek a szurkolói.salander
Félreolvastam, Höri törölve.

több mint 14 éve

PM most egy kicsit betartott nekünk!G-men
Szerintem az ellen nem tehet semmit, hogy már annyira le van amortizálódva a védelme a csapatának, hogy Vick akkor futja meg a firstdownt amikor akarja. A mi pechünk, hogy még a szezon elején játszottunk velük.

Ráadásul eléggé Eagles ellen fujtak a bírók, de így visszanézve rá férne a Phillire egy jó nagy verés is, amekkora férgek a szurkolói.
több mint 14 éve
G-men New York Giants 1 688 — bébi bébi, te nyomorult állat

PM most egy kicsit betartott nekünk!
több mint 14 éve
G-men New York Giants 1 688 — bébi bébi, te nyomorult állat
Utánanéz valaki, hogy a 4. negyedes 13 perces drive-unk milyen rekordnak számít?? Annak ellenére, hogy nem volt belőle pont, gyönyörű volt.
több mint 14 éve
Szsziszka New York Giants 604 — Giants fan
Azért remélem Eli "lecseszi" a bratyóját!
több mint 14 éve
Szesze New York Giants 21 244 — Giants fan
nálunk a leghosszabb széria: Won 5vittore
+ legjobb deffense, 2. legjobb offense
több mint 14 éve
vittore New York Giants 1 323 — Giants fan
nálunk a leghosszabb széria: Won 5
több mint 14 éve
Hát finoman szólva nem volt egy súlycsoportban a két csapat. Jöhet a két csoportrangadó!Szesze
.
Köszönjük a kedves szavakat. Sztem nem beszélhetünk rangadóról. Szarrá vertek minket.
Amúgy grat lendületben vagytok. 2 hete megmondtam tiétek a csoport ne okozzatok csalódást 😛Blevi
Ami nálatok van az nagyon durva, félidőig néztem a szenvedéseteket, már addigra eldőlt a meccs, de látom a második félidő se volt jobb.. Ilyen játékosállománnyal ez érthetetlen kategória kb, Romo sérülése ide vagy oda.
Nyilván ezek után az igazi rangadó a Philly elleni lesz, főleg h behúzták a Colts elleni meccset. (ezzel még nincs meg a csoport, mert ha megvernek minket máris beelőznek). Ettől függetlenül a ti meccsetek is majdnem ugyanolyan fontos nekünk, úgyh remélem nem ellenünk tértek magatokhoz.
több mint 14 éve
Blevi 8 354 — Lions & Cowboys fan
Hát finoman szólva nem volt egy súlycsoportban a két csapat. Jöhet a két csoportrangadó!Szesze
.
Köszönjük a kedves szavakat. Sztem nem beszélhetünk rangadóról. Szarrá vertek minket.
Amúgy grat lendületben vagytok. 2 hete megmondtam tiétek a csoport ne okozzatok csalódást 😛
több mint 14 éve
Hát finoman szólva nem volt egy súlycsoportban a két csapat. Jöhet a két csoportrangadó!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Hatalmas 😀 😂

"Seahawks down" - 😛

habib: Jó zenéket tolsz (Y) 😀
több mint 14 éve
Forti New York Giants 133
Seahawks down 😛 ez kellemes este volt!
több mint 14 éve
habib Seattle Seahawks 484 — Seahawks fan
ezt láttátok már? 😀 😂 http://www.youtube.com/watch?v=w_jNGruJDi4Buchek8
Nagyon nagy 😀 Ez a DJ Steve Porter jókat szokott csinálni 😊

több mint 14 éve
Chevy New York Giants 682 — Victoria Concordia Crescit
ezt láttátok már? 😀 😂 http://www.youtube.com/watch?v=w_jNGruJDi4Buchek8
ez mekkora 😂 😂
több mint 14 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 929 — Lucas Scott
tegnap sikerült úgy bebasznom h elfelejtettem tippelni... fasza

Nicks milyen szépen csinálta a TD-t...

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
ezt láttátok már? 😀 😂 http://www.youtube.com/watch?v=w_jNGruJDi4
több mint 14 éve
"A támadósor Ahmad Bradshaw lábain nyugszik." Akik írják ezeket a meccsbeharangozókat, azok láttak idén akár egy Giants meccset is? Szerintem legkevésbé sem a futójáték a domináns nállunk. Minden meccsel passzal kezdünk, és amikor már az ellenfél Defense fáradt, és ölni kell az órát, csak akkor kerül előtérbe a futójátékunk. Tehát szerintem nállunk leginkább azon múlik minden meccs, offense részről, hogy Eli hogy játszik, meg az elkapók beleütik-e a CB-k kezébe a lasztit.
Szerintetek?balu10
hát azért ez is kb ugyanakkora sarkítás sztem. Kiegyensúlyozottan jó az offense az utóbbi meccseken szerencsére, reméljük ma is folytatódik ez a tendencia
több mint 14 éve
gyurczi New York Giants 2 483 — Giants fan
Ez csak egy hangzatos fordulat. Szerényebben azt jelentette volna, hogy a futójáték kezd újra a régihez hasonlítani. Az O fal elkaphatta a fonalat. Az tény, hogy összességében ebben az idényben a passzjátékunk erősebb volt. A lényeg a kiegyensúlyozottság. A jó futás megkönnyítheti Eli-ék dolgát. Abban szerintem mindenki egyetért, hogy ha leredukáljuk a TO-kat akkor a hátralévő meccsek nagy részében mi vagyunk az esélyesek, és lehet hogy a Giants a legjobb az NFC-ben.

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 14 éve
balu10 New York Giants 4 293 — Giants fan
"A támadósor Ahmad Bradshaw lábain nyugszik." Akik írják ezeket a meccsbeharangozókat, azok láttak idén akár egy Giants meccset is? Szerintem legkevésbé sem a futójáték a domináns nállunk. Minden meccsel passzal kezdünk, és amikor már az ellenfél Defense fáradt, és ölni kell az órát, csak akkor kerül előtérbe a futójátékunk. Tehát szerintem nállunk leginkább azon múlik minden meccs, offense részről, hogy Eli hogy játszik, meg az elkapók beleütik-e a CB-k kezébe a lasztit.
Szerintetek?

több mint 14 éve
Na csak sikerült időben hazaérnem nekem is. Én sztem a Panthers-Saints meccset nézem 7-től, hátha összejön a bravúr a Carolina-nak.

szerk: hmm lehet, h inkább Browns-Pats lesz belőle nem is tudom
több mint 14 éve
ironroy New York Giants 1 854 — New York G̶i̶a̶n̶t̶s̶ Browns fan
Ha jól fordítottam akk úgy néz ki Eli-éknál terhes az asszony!Úgyhogy nagyon izgatott most valaki és nem feltétlen a Sea passrushtól 😂
több mint 14 éve
Chevy New York Giants 682 — Victoria Concordia Crescit
1.A
2.B
3.C
4.D
5.B
6.A
7.C
8.B
9.E
10.A
11.A
12.C
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
szted melyik van nagybetűvel? :cool: Go Blueskristof
Jócsávó 😀 (Y)
több mint 14 éve
1. Mi lesz a végeredmény? B
2. Hány futott yardunk lesz összesen? D
3. Hány passzolt yardunk lesz összesen? B
4. Hány passzolt TD-nk lesz? C
5. Hány futott TD-nk lesz? C
6. Ki szerzi a legtöbb pontot (tackle: 1, FF: 3, sack: 4)? A
7. Ki szerzi a legtöbb pontot (tackle: 1 pont, INT: 4)? D
8. Ki szerzi a legtöbb elkapott yardot? B
9. Hány sacket szerzünk? C
10.Hány sacket szedünk be? A
11. Milyen lesz a turnover mutatónk a meccsen? A
12. Hány 30 yardnál hosszabb kickoff/illetve 15 yardnál hosszabb punt return-ünk lesz a meccsen? C