NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 684
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
New York Giants
49 feliratkozó
több mint 14 éve
1. C2. C
3. B
4. C
5. B
6. B
7. C
8. B
9. B
10.C
11. A
12. B
több mint 14 éve
1. Mi lesz a végeredmény? B2. Hány támadó-yardunk lesz összesen? C
3. Hány támadó-yardot szereznek ellenünk összesen? B
4. Hány passzolt TD-nk lesz? C
5. Hány futott TD-nk lesz? C
6. Ki szerzi a legtöbb pontot (tackle: 1, FF: 3, sack: 4)? A
7. Ki szerzi a legtöbb pontot (tackle: 1 pont, INT: 4)? B
8. Ki szerzi a legtöbb elkapott yardot? C
9. Hány sacket szerzünk? C
10.Hány sacket szedünk be? B
11. Milyen lesz a turnover mutatónk a meccsen? A
12. Hány 30 yardnál hosszabb kickoff/illetve 15 yardnál hosszabb punt return-ünk lesz a meccsen? C
több mint 14 éve
1. A)2. D)
3. C)
4. D)
5. C)
6. C)
7. C)
8. B)
9. D)
10.B)
11. A)
12. C)
több mint 14 éve
Smith sérülésével a TE játékokhoz fogunk inkább nyúlni a Dallas ellen szerintem (ha passzról van szó).Boss és Beckum egyaránt tehetséges elkapók, úgyhogy ha neadjisten Nicks-et semlegesítik, akkor ő bennük látom a reményt leginkább.
Manningham számomra egy puskaporos hordó. Tud ő nagyot durrantani, de nagyon kérdéses, hogy milyen formát kap el aznap, mert a teljesítménye nem egyenletes.
Az OL esetében már vékony a jég, de mind Boothe, mind Andrews-al nem igazán voltak gondok, amikor beálltak.
Én egyébként alapvetően a D-től várom majd, hogy hozza nekünk a meccset (főleg Kitna labdáit szeretném ha levadászná a secondary-nk)
több mint 14 éve
1. A2. D
3. B
4. C
5. C
6. B
7. B
8. B
9. C
10. B
11. A
12. C
több mint 14 éve
Bár hatalmas a tét azért hajlandó vagyok elfogadni 😊 csodálkoztam is, h miért nem tippeltél, csebi legalább megindokolta 😊 Winters szintén bealudt vagy nemtomSzeszeSajnos bebambultam 😕
több mint 14 éve
Személy szerint rendkívül hiányolom a TE játékot ebben az évben, gondolom ez összefügg Boss agyrázkódásával és Hedgecock sérülésével, arra gondolok hogy mivel Pasco így lement FB-be, Boss inkább blokkoló TE pozícióban tevékenykedik, amire pedig Beckum nem lenne képes, viszont gyorsaságával simán lehetne pl. 3. wr! Smith sérülése nem okozhat problémát szerintem... Pihenjen csak és majd Philly ellen rázza meg magát! :cool:Én nem is a LG pozíció miadt aggódom, hanem hogy McKenzie, Seubert vagy Andrews meghúzódik, elveszti a cipőjét (!), nem bírja végig a meccset, akármi és akkor azon kívül hogy Petrus beáll (aki szerintem egészen biztató volt a Seahawks ellen) jön majd az improvizáció... Még aztszem van egy, azaz egy darab Jamon Meredith aki tackle ugyan, de se a Packersben nem ragadt meg ami draftolta, de idén 2 meccs után a Bills is kirakta mert szar volt a futásblokkolás. Szóval nem valami bíztató a helyzet.Smith hiányát át kell hogy tudjuk vészelni. Van egy Bossunk és egy Beckumunk is az említetteken kívül, akik alig kapnak labdát. Őket is jobban be lehet vonni a passzjátékba ha szükséges, szóval azért tudunk variálni.Szsziszka
Remélem nem csak Nicksen (aki valószínűleg Smith hiányában double coverben lesz) meg Manninghamen fog múlni a passzjáték, hanem Barden és/vagy Calhoun is mutat valamit.
Pascoenak meg kb hétről-hétre egyre jobban megy fullback pozíció. Mondjuk a legemlékezetesebb megmozdulásai rögtön az elején a Detroit ellen voltak; de szemlátomást javult a futójátékunk (nem csak az ő érdeme, de akkoris faktor) és a szakkommentátorok is többször felhívják a figyelmet a blokkjaira.salander
több mint 14 éve
Én nem is a LG pozíció miadt aggódom, hanem hogy McKenzie, Seubert vagy Andrews meghúzódik, elveszti a cipőjét (!), nem bírja végig a meccset, akármi és akkor azon kívül hogy Petrus beáll (aki szerintem egészen biztató volt a Seahawks ellen) jön majd az improvizáció... Még aztszem van egy, azaz egy darab Jamon Meredith aki tackle ugyan, de se a Packersben nem ragadt meg ami draftolta, de idén 2 meccs után a Bills is kirakta mert szar volt a futásblokkolás. Szóval nem valami bíztató a helyzet.Smith hiányát át kell hogy tudjuk vészelni. Van egy Bossunk és egy Beckumunk is az említetteken kívül, akik alig kapnak labdát. Őket is jobban be lehet vonni a passzjátékba ha szükséges, szóval azért tudunk variálni.
Remélem nem csak Nicksen (aki valószínűleg Smith hiányában double coverben lesz) meg Manninghamen fog múlni a passzjáték, hanem Barden és/vagy Calhoun is mutat valamit.
Pascoenak meg kb hétről-hétre egyre jobban megy fullback pozíció. Mondjuk a legemlékezetesebb megmozdulásai rögtön az elején a Detroit ellen voltak; de szemlátomást javult a futójátékunk (nem csak az ő érdeme, de akkoris faktor) és a szakkommentátorok is többször felhívják a figyelmet a blokkjaira.salander
több mint 14 éve
Én nem is a LG pozíció miadt aggódom, hanem hogy McKenzie, Seubert vagy Andrews meghúzódik, elveszti a cipőjét (!), nem bírja végig a meccset, akármi és akkor azon kívül hogy Petrus beáll (aki szerintem egészen biztató volt a Seahawks ellen) jön majd az improvizáció... Még aztszem van egy, azaz egy darab Jamon Meredith aki tackle ugyan, de se a Packersben nem ragadt meg ami draftolta, de idén 2 meccs után a Bills is kirakta mert szar volt a futásblokkolás. Szóval nem valami bíztató a helyzet.Remélem nem csak Nicksen (aki valószínűleg Smith hiányában double coverben lesz) meg Manninghamen fog múlni a passzjáték, hanem Barden és/vagy Calhoun is mutat valamit.
Pascoenak meg kb hétről-hétre egyre jobban megy fullback pozíció. Mondjuk a legemlékezetesebb megmozdulásai rögtön az elején a Detroit ellen voltak; de szemlátomást javult a futójátékunk (nem csak az ő érdeme, de akkoris faktor) és a szakkommentátorok is többször felhívják a figyelmet a blokkjaira.
több mint 14 éve
tuti 😊Ez biztos? Nem csak cserekent lepett palyara? Arra emlekszem, hogy annyira nem volt rossz, de nyugodtabb lennek, ha nem latnam.lotus86OMG, megertem, hogy Boothe kezdo a Giantsben...szep.Boothe már tavaly is volt kezdő és meglepően jól játszott. Remélem most sem lesz vele gond.Szesze
lotus86
Mindkét oldalon játszott kezdőként guardot Seubert és Snee helyén is 1x-1x a Tampa és a Washington ellen. Egyébként a Tampa ellen 24-0-ra a Redskins ellen 45-12-re nyertünk ezeken a meccseken 😊
több mint 14 éve
Ez biztos? Nem csak cserekent lepett palyara? Arra emlekszem, hogy annyira nem volt rossz, de nyugodtabb lennek, ha nem latnam.Boothe már tavaly is volt kezdő és meglepően jól játszott. Remélem most sem lesz vele gond.SzeszeHát ez elég nagy szopás... Manningham azért tudja pótolni, ha tényleg out lesz. Sajna jönnek a kulcssérülések sorban 😕OMG, megertem, hogy Boothe kezdo a Giantsben...szep.
az OL meg most már biztosnak tűnik, h az Andrews-Boothe-Seubert-Snee-McKenzie összetételben fog kezdeni vasárnap.Szesze
lotus86
több mint 14 éve
Boothe már tavaly is volt kezdő és meglepően jól játszott. Remélem most sem lesz vele gond.OMG, megertem, hogy Boothe kezdo a Giantsben...szep.Smith megsérült edzésen, könnyen lehet, hogy nem játszik a hétvégén. :mad:BadmanHát ez elég nagy szopás... Manningham azért tudja pótolni, ha tényleg out lesz. Sajna jönnek a kulcssérülések sorban 😕
az OL meg most már biztosnak tűnik, h az Andrews-Boothe-Seubert-Snee-McKenzie összetételben fog kezdeni vasárnap.Szesze
lotus86
több mint 14 éve
Szesze!Oké, legközelebb lehet h majd beépítek egyet-kettőt, köszi.
mivel többször panaszkodtál, hogy nincs időd új kérdéseken gondokodni a tippjátékhoz, kitaláltam párat, bár nekem tetszenek az eddigiek, csak ha esetleg változatosabbá akarod tenni őket:
- Mennyi lesz a time of possession-ünk a meccsen? 0-28:00; 28:00-32:00; 32:00-36:00; 36:00-
- Hány first down-t szerzünk a meccsen? 0-15; 16-18; 19-21; 22-
- Hány field goal-t szerzünk a meccsen? 0; 1; 2; 3 vagy több.
- Hány pontot szerez a DEF és az ST összesen (TD-6p, sack-1p, Int-3p, FF-3p)? 0-6; 7-10; 11-14; 15-
- Milyen lesz a challange sikerességi mutatónk a meccsen: nem lesz challangünk; elveszítjük mindet; megnyerjük mindet; lesz megnyert és elvesztett challange-ünk is.
Természetesen a válaszlehetőségek módosíthatóak.
most ennyi, majd még gondolkodom, ugyanis baromi sok időm van: betegszabin itthon vagyok 😉 legalább nem lesz gond a hétfői keléssel, és lehet,kivételesen megnézem vetélytársaink hétfői meccsét...G-men
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
1. Mi lesz a végeredmény? D2. Hány támadó-yardunk lesz összesen? B
3. Hány támadó-yardot szereznek ellenünk összesen? C
4. Hány passzolt TD-nk lesz? C
5. Hány futott TD-nk lesz? B
6. Ki szerzi a legtöbb pontot (tackle: 1, FF: 3, sack: 4)? A
8. Ki szerzi a legtöbb elkapott yardot? B
7. Hány sacket szerzünk? B
10.Hány sacket szedünk be? C
11. Milyen lesz a turnover mutatónk a meccsen? B
12. Hány 30 yardnál hosszabb kickoff/illetve 15 yardnál hosszabb punt return-ünk lesz a meccsen? D
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
ESPN adja a meccset 😀 1.B
2.B
3.A
4.C
5.C
6.D
7.A
8.B
9.E
10.B
11.A
12.B
több mint 14 éve
Tippjáték, 9. forduló.1. A
2. D
3. C
4. D
5. C
6. A
7. D
8. B
9. C
10. A
11. A
12. C
több mint 14 éve
Szesze!mivel többször panaszkodtál, hogy nincs időd új kérdéseken gondokodni a tippjátékhoz, kitaláltam párat, bár nekem tetszenek az eddigiek, csak ha esetleg változatosabbá akarod tenni őket:
- Mennyi lesz a time of possession-ünk a meccsen? 0-28:00; 28:00-32:00; 32:00-36:00; 36:00-
- Hány first down-t szerzünk a meccsen? 0-15; 16-18; 19-21; 22-
- Hány field goal-t szerzünk a meccsen? 0; 1; 2; 3 vagy több.
- Hány pontot szerez a DEF és az ST összesen (TD-6p, sack-1p, Int-3p, FF-3p)? 0-6; 7-10; 11-14; 15-
- Milyen lesz a challange sikerességi mutatónk a meccsen: nem lesz challangünk; elveszítjük mindet; megnyerjük mindet; lesz megnyert és elvesztett challange-ünk is.
Természetesen a válaszlehetőségek módosíthatóak.
most ennyi, majd még gondolkodom, ugyanis baromi sok időm van: betegszabin itthon vagyok 😉 legalább nem lesz gond a hétfői keléssel, és lehet,kivételesen megnézem vetélytársaink hétfői meccsét...
több mint 14 éve
Tippjáték, 9. forduló. Szesze1. Mi lesz a végeredmény? B
2. Hány támadó-yardunk lesz összesen? D
3. Hány támadó-yardot szereznek ellenünk összesen? B
4. Hány passzolt TD-nk lesz? D
5. Hány futott TD-nk lesz? B
6. Ki szerzi a legtöbb pontot (tackle: 1, FF: 3, sack: 4)? B
8. Ki szerzi a legtöbb elkapott yardot? B
7. Hány sacket szerzünk? D
10.Hány sacket szedünk be? A
11. Milyen lesz a turnover mutatónk a meccsen? A
12. Hány 30 yardnál hosszabb kickoff/illetve 15 yardnál hosszabb punt return-ünk lesz a meccsen? C
több mint 14 éve
Gondolom, ő lesz a 3. WR, Calhoun pedig a 4. Szerintem mindkettőnek lesz elkapása, főleg amiatt, mert Smith hiányában Nicks esélyes a folyamatos double coverage-okra...hát ez nagy kár !Cruz IR-en van, nem?De igen, Cruz IR-en van.
Amúgy Pascoe FB-t lett nálatok? Ráadásul kezdő? Ha igen, hogyan játszik?JJ Tiller
Pascoe-ból kényszerből faragtak FB-t, mert Hedgecock sérült, de eddig nagyon jól muzsikál.Szsziszka
mindegy !Ramses B.-re is kíváncsi vagyok... 😊yooker
több mint 14 éve
1. Mi lesz a végeredmény? B) 8-14 ponttal nyerünk2. Hány támadó-yardunk lesz összesen?D) 401-450
3. Hány támadó-yardot szereznek ellenünk összesen?C) 261-320
4. Hány passzolt TD-nk lesz?D) 3 vagy több
5. Hány futott TD-nk lesz?C) 2
6. Ki szerzi a legtöbb pontot (tackle: 1, FF: 3, sack: 4)? A) Tuck
7. Ki szerzi a legtöbb pontot (tackle: 1 pont, INT: 4)? C) Rolle
8. Ki szerzi a legtöbb elkapott yardot? B) Nicks
9. Hány sacket szerzünk? D) 4
10.Hány sacket szedünk be? B) 2
11. Milyen lesz a turnover mutatónk a meccsen? A) pozitív
12. Hány 30 yardnál hosszabb kickoff/illetve 15 yardnál hosszabb punt return-ünk lesz a meccsen? D) 3
több mint 14 éve
hát ez nagy kár !De igen, Cruz IR-en van.Különösen Cruzra lennék kíváncsi , stílusban nekem hasonlít amúgy is Smith-re!yookerCruz IR-en van, nem?
Amúgy Pascoe FB-t lett nálatok? Ráadásul kezdő? Ha igen, hogyan játszik?JJ Tiller
Pascoe-ból kényszerből faragtak FB-t, mert Hedgecock sérült, de eddig nagyon jól muzsikál.Szsziszka
mindegy !Ramses B.-re is kíváncsi vagyok... 😊
több mint 14 éve
De igen, Cruz IR-en van.Különösen Cruzra lennék kíváncsi , stílusban nekem hasonlít amúgy is Smith-re!yookerCruz IR-en van, nem?
Pascoe-ból kényszerből faragtak FB-t, mert Hedgecock sérült, de eddig nagyon jól muzsikál.
több mint 14 éve
Különösen Cruzra lennék kíváncsi , stílusban nekem hasonlít amúgy is Smith-re!yookerCruz IR-en van, nem?
Amúgy Pascoe FB-t lett nálatok? Ráadásul kezdő? Ha igen, hogyan játszik?
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
kösz a segítséget!Tud-e valaki segíteni nekem hogy honnan lehet felvételről meccseket letölteni a netről1. Ten yard torrents (TYT)
(mintha nemrég említett volna itt valaki ilyesmit ) !
Illetve hogy pontos ESPN America műsorhoz hol lehet hozzáférni ,
valahogy nem boldogulok a honlapjukkal MLB-t meg ilyesmiket hozott ki vasárnap estére NFL sávban....yooker
2. http://www.espnamerica.com/hu/f2/tv-schedule (állítsd magyarra a jobb felső sarokban, lehet h azért nem volt ok)Szesze
úgy látom a sérülések miatti aggodalom növekszik mindenkinél 😊
(bár Smith-vel én sem számoltam eddig)
de továbbra is úgy érzem a "helyettesek" is hozni fogják azt a formát ami elég lesz a Dallas ellen .
Természetesen kell hozzá a D szokásos idei formája!
Kiváncsi leszek hogy Barden vagy Cruz kap-e majd nagyobb szerepet és ha igen mit fog(nak) nyújtani!
Különösen Cruzra lennék kíváncsi , stílusban nekem hasonlít amúgy is Smith-re!
több mint 14 éve
csak Boothe nehogy néha elinduljon route-t futni mint mikor TEként állt fel...csebiAz azert eleg route lenne 😊