NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 694
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
New York Giants
49 feliratkozó
több mint 14 éve
Szesze!bocsi, javítottam
Nekem van 1 pontom, mert a 2. kérdésre az E választ adtam. :/
Úgyhogy a kemény 1 pont ellenére van egy kérdés, amit csak én találtam el. 😊balu10
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Giants O > Skins OGiants D > Skins D
sztem nem kell annyira fosni, ha a D hozza azt amit tud akkor meglesz sztem, ill simán bízhatunk a sasok nagy pofájában, hogy úgy járnak mint mi a cowboys ellen.
(nagyon remélem h Osi lezúzza azt a b*zi vicket)
több mint 14 éve
9. forduló eredményei:Szesze!
1. rattlesnk 4 pont
Forti 4 pont
3. G-men 3 pont
Winters 3 pont
Asbee 3 pont
Szesze 3 pont
kristof 3 pont
8. Buchek8 2 pont
salander 2 pont
csebi 2 pont
yooker 2 pont
12. Szsziszka 1 pont
13. balu10 0 pont
14. Badman 0 pont
15. Lance 0 pont
16. ironroy 0 pont
17. Chevy 0 pont
18. vadibandi 0 pontSzesze
Nekem van 1 pontom, mert a 2. kérdésre az E választ adtam. :/
Úgyhogy a kemény 1 pont ellenére van egy kérdés, amit csak én találtam el. 😊
több mint 14 éve
1. Mi lesz a végeredmény? D) kikapunk (csak rattlesnk találta el)áruló 😀 vagy csak tudott előre valamit!!!
több mint 14 éve
Összesített állás 9 forduló után:1. kristof 38 pont (3+3+6+3+4+4+5+7+3)
2. Szesze 37 pont (4+5+7+2+1+5+5+5+3)
3. Chevy 35 pont (4+4+5+4+4+2+7+5+0)
Szsziszika 35 pont (5+2+3+3+5+3+7+6+1)
5. G-men 34 pont (6+0+6+3+4+2+4+6+3)
Forti 34 pont (-+1+6+1+5+7+5+5+4)
Asbee 34 pont (6+2+6+5+4+2+3+3+3)
8. yooker 33 pont (-+3+3+4+5+6+4+6+2)
9. vadibandi 32 pont (3+3+5+4+4+4+3+6+0)
balu10 32 pont (5+2+4+3+7+1+3+6+1)
11. ironroy 30 pont (5+2+3+2+4+2+3+9+0)
12. csebi 29 pont (6+4+4+3+3+4+3+-+2)
13. Badman 27 pont (7+2+3+2+1+3+6+4+0)
Winters 27 pont (-+2+8+1+6+4+3+-+3)
15. Buchek8 23 pont (-+2+2+-+4+4+3+6+2)
16. Lance 21 pont (5+-+-+-+-+3+5+8+0)
17. salander 17 pont (-+-+-+-+-+5+4+5+3)
18. vittore 12 pont (-+-+-+-+6+2+4+0+-)
19. rattlesnk 7 pont (-+-+-+-+-+-+-+3+4)
20. deny79 4 pont (-+-+-+-+-+4+-+-+-)
21. Nightboy 0 pont (-+-+-+-+-+-+0+-+-)
több mint 14 éve
Sziasztok!Én abban bízom, h a Skins is csinált ellenük huszonvalahány pontot. Márpedig a mi O-nk szvsz jobb, mint a rézbőrűeké. (Még a wr sérülésekkel is...Barden amúgy se zavart sok vizet, Smith pótlását kell megoldani. Sztem meg lehet.) Persze ez egy teljesen más meccs lesz, csak azt akartam mondani, h a D-ük sebezhető.volt szerencsém az első félidei Eagles-Skins mészárlást megnézni hajnalban... eléggé olyan érzésem van, hogy nem pont a legjobbkor találkozunk velük!Ha kikapunk benne van a pakliban, viszont egy W-vel óriási lendületet kapnánk...ironroyNemtom, most legalább nem rajtunk van az esélyesség terhe.. jól is elsülhet, sztem ez most egy szoros, jó meccs lesz, nem balfaszkodások netovábbja.Szesze
De sajnos a mienk is, ahogy láttuk. Szóval ha a D hozza azt, amit a Boys meccs előtt, akkor nyerhetünk. Ez a csapatrész lehet döntő, főleg h meg kell vhogy fogni egy Vicket...föl van adva nekik a lecke.Szsziszka
Ez így van ebben reménykedhettek de ne felejtsétek, hogy mikor csinálták az első pontokat? Már 35-0-ra vezettünk. S a Colts ellen megmutatták mit tudnak a fiaink ha nagyon kell. Mindenesetre bízom egy jó meccsben s persze győzelemben nálunk de mostanság tőletek kikapni nem szégyen, szerintem ellenetek még a 0-2 is beleférhet ha a többi meccset hozzuk. Remélem azért erre nem lesz szükség. Azért is bízhattok mert olyan nincs, hogy nekünk mindig minden összejön s nektek meg semmi (bár azért most nem sajnálnám ha az élet rámcáfolna 😛 ). Ezért lehet szoros meccs!b De bízom ismét egy jó nyitásban az elején s azzal megfogunk titeket, s mire hozzátok megyünk már addigra ott leszünk a Po-nál!
Fly Eagles: deee
több mint 14 éve
9. forduló eredményei: 1. rattlesnk 4 pont
Forti 4 pont
3. G-men 3 pont
Winters 3 pont
Asbee 3 pont
Szesze 3 pont
kristof 3 pont
salander 3 pont
9. Buchek8 2 pont
csebi 2 pont
yooker 2 pont
12. Szsziszka 1 pont
balu10 1 pont
14. Badman 0 pont
15. Lance 0 pont
16. ironroy 0 pont
17. Chevy 0 pont
18. vadibandi 0 pont
több mint 14 éve
Tippjáték, 9. forduló - helyes válaszok1. Mi lesz a végeredmény? D) kikapunk (csak rattlesnk találta el)
2. Hány támadó-yardunk lesz összesen? E) 450+ (csak balu10 találta el)
3. Hány támadó-yardot szereznek ellenünk összesen? E) 400+ (senki se találta el)
4. Hány passzolt TD-nk lesz? C) 2 (8 találat)
5. Hány futott TD-nk lesz? A) 0 (senki)
6. Ki szerzi a legtöbb pontot (tackle: 1, FF: 3, sack: 4)? B) Osi (7 találat)
7. Ki szerzi a legtöbb pontot (tackle: 1 pont, INT: 4)? B) Thomas (5 találat)
8. Ki szerzi a legtöbb elkapott yardot? C) Manningham (2 találat)
9. Hány sacket szerzünk? A) 0-1 (senki)
10.Hány sacket szedünk be? A) 0-1 (3 találat)
11. Milyen lesz a turnover mutatónk a meccsen? B) negatív (2 találat)
12. Hány 30 yardnál hosszabb kickoff/illetve 15 yardnál hosszabb punt return-ünk lesz a meccsen? B) 1 (5 találat)
rettentő vérszegény statisztika 😊
több mint 14 éve
Most csinálgatom a tippjáték kiértékelését. Elöljáróban annyit, h 6 nullázó van és 4 ponttal már el lehetett vinni a heti győztes címét 😀
több mint 14 éve
Én abban bízom, h a Skins is csinált ellenük huszonvalahány pontot. Márpedig a mi O-nk szvsz jobb, mint a rézbőrűeké. (Még a wr sérülésekkel is...Barden amúgy se zavart sok vizet, Smith pótlását kell megoldani. Sztem meg lehet.) Persze ez egy teljesen más meccs lesz, csak azt akartam mondani, h a D-ük sebezhető.volt szerencsém az első félidei Eagles-Skins mészárlást megnézni hajnalban... eléggé olyan érzésem van, hogy nem pont a legjobbkor találkozunk velük!Ha kikapunk benne van a pakliban, viszont egy W-vel óriási lendületet kapnánk...ironroyNemtom, most legalább nem rajtunk van az esélyesség terhe.. jól is elsülhet, sztem ez most egy szoros, jó meccs lesz, nem balfaszkodások netovábbja.Szesze
De sajnos a mienk is, ahogy láttuk. Szóval ha a D hozza azt, amit a Boys meccs előtt, akkor nyerhetünk. Ez a csapatrész lehet döntő, főleg h meg kell vhogy fogni egy Vicket...föl van adva nekik a lecke.
több mint 14 éve
ott van az ellenpélda vmeik SB asszem az amelyikben a seahawks volt, és kickoff ret TD-t megadták annak ellenére h holding volt a pályán, de úgy ítélték meg h nem befolyásolta a returnt...Ez így van. A szabálytalanságnak nem kell a labda közelében történnie, sőt lehet olyan is, ami egyáltalán nem befolyásolta a játékot, attól még a szabálytalanság szabálytalanság marad, be kell dobni.Gyeek a labda hol van? mert én a képen nem látom... már vhol Boss kezei közelében található... ezért találom vitatható döntésnek!csebiNicksek ment az a labda.
A Cowboys gyakran bizonyította nekem, hogy nem kell a szabálytalanságnak a labda közelében megtörténnie (sőt még relevánsnak sem kell lennie) ahhoz, hogy a sporik esetleg egy nagy játékot nullázzanak.gyeek
Hozzáteszem, hogy fogalmam sincs az esetről, de abban mindenképpen gyeeknek van igaza, hogy nem kell playt befolyásolónak lennie a szabálytalanságnak, hogy bedobják a zászlót. Ettől a döntés nem vitatható, mert a szabálytalanság megtörtént.Soldados
és aláírom h olyan szabálytalanságot be kell dobni mint pass intf, még ha utána másik oldalra dobja is mert lehet a qb a szabálytalanság miatt nem tudta odadobni, de itt már a labda nem volt Eli kezében, amikor megtörtént a holding, ezt el lehetne engedni (más egyértelmű holdokat meg idén az ellenfeleink ellen nem dobnak be...) de írtam h nem számított, és a véleményem továbbra is fenn tartom! 😀
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 14 éve
volt szerencsém az első félidei Eagles-Skins mészárlást megnézni hajnalban... eléggé olyan érzésem van, hogy nem pont a legjobbkor találkozunk velük!Ha kikapunk benne van a pakliban, viszont egy W-vel óriási lendületet kapnánk...ironroyNemtom, most legalább nem rajtunk van az esélyesség terhe.. jól is elsülhet, sztem ez most egy szoros, jó meccs lesz, nem balfaszkodások netovábbja.
több mint 14 éve
volt szerencsém az első félidei Eagles-Skins mészárlást megnézni hajnalban... eléggé olyan érzésem van, hogy nem pont a legjobbkor találkozunk velük!Ha kikapunk benne van a pakliban, viszont egy W-vel óriási lendületet kapnánk...
több mint 14 éve
Nem érdemes a bírókkal foglalkozni ezután a meccs után (se), volt 1-2 olyan szitu amit ide is lehetett volna fújni, de egyik sem volt egyértelmű annyira, h erre lehetne vagy kellene fogni bármit is. Ezt a meccset a védelem baszta el, ezzel gondolom ők is tisztában vannak. Fewell most megmutathatja, h mennyire jó edző.Gyeek a labda hol van? mert én a képen nem látom... már vhol Boss kezei közelében található... ezért találom vitatható döntésnek!csebiNicksek ment az a labda.
A Cowboys gyakran bizonyította nekem, hogy nem kell a szabálytalanságnak a labda közelében megtörténnie (sőt még relevánsnak sem kell lennie) ahhoz, hogy a sporik esetleg egy nagy játékot nullázzanak.gyeek
több mint 14 éve
Ahhoz képest, h már nem vagy annyira optimista nem is rossz az a 12-4 😉nem láttam az eagles skinst, de ez a 6 vick td elég durva, így azt mondom ha jövő héten nálunk a cumi rossz vége, azt mondom, benne van a pakliban. talán az eagles túl korán pörög és decemberre leeresztenekA 3 diven kívüli meccsből a MIN és a JAX szerintem meglesz, de én a GB egyáltalán nem tartom erősnek. Ennek igazából egy oka van: Rodgers. Amikor nyomás volt rajta, hogy game winning drive-ot kelljen vezetnie, vagy OT volt, akkor egyszer sem sikerült neki. Hiányzik belőle az, ami egy irányítót klasszissá tesz. De ezt csak SZVSZ.
4 div meccsünk van + GB, MIN, JAX. elég-e 4 győzelem a PO-hoz és kik lennének a legyőzöttek? 😊vittore
A dives meccsekből jó lenne hozni mindkét Redskinst, és egy Eaglest. Ha ez meglesz, akkor szerintem csoportgyőzelem. Ha bukjuk mind2 Eagles ellenit, akkor nincs csoportgyőzelem.
Én optimista vagyok, bár a Cowboys elleni után már nem annyira, de azt mondom, hogy 12-4 meglesz. Ha nem sikerül összekapnunk magunkat a mostani padló után, akkor 10-6.balu10
Sztem 11-5 lesz vagy 10-6, de nekem mind1, csak jussunk be a PO-ba.
több mint 14 éve
nem láttam az eagles skinst, de ez a 6 vick td elég durva, így azt mondom ha jövő héten nálunk a cumi rossz vége, azt mondom, benne van a pakliban. talán az eagles túl korán pörög és decemberre leeresztenekA 3 diven kívüli meccsből a MIN és a JAX szerintem meglesz, de én a GB egyáltalán nem tartom erősnek. Ennek igazából egy oka van: Rodgers. Amikor nyomás volt rajta, hogy game winning drive-ot kelljen vezetnie, vagy OT volt, akkor egyszer sem sikerült neki. Hiányzik belőle az, ami egy irányítót klasszissá tesz. De ezt csak SZVSZ.
4 div meccsünk van + GB, MIN, JAX. elég-e 4 győzelem a PO-hoz és kik lennének a legyőzöttek? 😊vittore
A dives meccsekből jó lenne hozni mindkét Redskinst, és egy Eaglest. Ha ez meglesz, akkor szerintem csoportgyőzelem. Ha bukjuk mind2 Eagles ellenit, akkor nincs csoportgyőzelem.
Én optimista vagyok, bár a Cowboys elleni után már nem annyira, de azt mondom, hogy 12-4 meglesz. Ha nem sikerül összekapnunk magunkat a mostani padló után, akkor 10-6.
több mint 14 éve
Ez így van. A szabálytalanságnak nem kell a labda közelében történnie, sőt lehet olyan is, ami egyáltalán nem befolyásolta a játékot, attól még a szabálytalanság szabálytalanság marad, be kell dobni.Gyeek a labda hol van? mert én a képen nem látom... már vhol Boss kezei közelében található... ezért találom vitatható döntésnek!csebiNicksek ment az a labda.
Hozzáteszem, hogy fogalmam sincs az esetről, de abban mindenképpen gyeeknek van igaza, hogy nem kell playt befolyásolónak lennie a szabálytalanságnak, hogy bedobják a zászlót. Ettől a döntés nem vitatható, mert a szabálytalanság megtörtént.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Gyeek a labda hol van? mert én a képen nem látom... már vhol Boss kezei közelében található... ezért találom vitatható döntésnek!csebiNicksek ment az a labda.
A Cowboys gyakran bizonyította nekem, hogy nem kell a szabálytalanságnak a labda közelében megtörténnie (sőt még relevánsnak sem kell lennie) ahhoz, hogy a sporik esetleg egy nagy játékot nullázzanak.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 14 éve
Nem a vereséggel van baj 😉, hiszen ki lehet kapni a Patstől. És a mérleg valóban nem rossz, nekünk a hátralévő schedule sem. De LT és LG nélkül nem lehet ezt a játékot játszani. De ezt majd úgyis látod, ha megnézed.Nem baj, tudtam h úgyis megtudom előbb-utóbb 😊 Mi is távolodtunk egy nagyot a héten, de messze még a vége, a mérlege meg egyik csapatnak sem rossz, így sem.SzeszeFrancba 😀 nem láttam a meccset még, mert 2 napja éjszaka járok mérni, ma akartam megnézni felvételről 😊 (persze ettől még megnézem majd)Upsz. Sorry, ha nem tudtad. Majd összehozzuk. 😉 SB? Jelenleg igen távolinak tűnik.Soldados
Család miatt finoman szólva nem vagyok túl mobil az utóbbi években, de majd összehozzuk. Addig még visszanyerheted, mondjuk egy SB döntőn 😉Szesze
No de nem árulok el mindent 😊, majd úgyis megnézed és kíváncsi is vagyok a véleményedre majd, mert sztem elég hasonlóan gondolkodunk a játékról. 😊 (Na most jó sok ellenséget szereztem neked 😛) Mindenesetre szvsz meg fogsz lepődni a játék képén.Sztem elfogytunk, ennyi hiányzót már nem tudunk elviselni. 😕 Ha nem jönnek vissza (márpedig az LT nem fog) a sérültek, akkor kb vége a szezonnak.
Sorry az offért a Giants-fanoktól.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Nem baj, tudtam h úgyis megtudom előbb-utóbb 😊 Mi is távolodtunk egy nagyot a héten, de messze még a vége, a mérlege meg egyik csapatnak sem rossz így sem. PO-ba kell jutni, utána meg bármi lehet.Upsz. Sorry, ha nem tudtad. Majd összehozzuk. 😉 SB? Jelenleg igen távolinak tűnik.SoldadosSzesze!Francba 😀 nem láttam a meccset még, mert 2 napja éjszaka járok mérni, ma akartam megnézni felvételről 😊 (persze ettől még megnézem majd)
Nyertél. 😉 Amint találkozunk, jövök neked sörrel. 😊 Remélem, legközelebb el tudsz jönni egy meccsnézős fórumtalira.Soldados
Család miatt finoman szólva nem vagyok túl mobil az utóbbi években, de majd összehozzuk. Addig még visszanyerheted, mondjuk egy SB döntőn 😉Szesze
több mint 14 éve
Upsz. Sorry, ha nem tudtad. Majd összehozzuk. 😉 SB? Jelenleg igen távolinak tűnik.Szesze!Francba 😀 nem láttam a meccset még, mert 2 napja éjszaka járok mérni, ma akartam megnézni felvételről 😊 (persze ettől még megnézem majd)
Nyertél. 😉 Amint találkozunk, jövök neked sörrel. 😊 Remélem, legközelebb el tudsz jönni egy meccsnézős fórumtalira.Soldados
több mint 14 éve
Szesze!Francba 😀 nem láttam a meccset még, mert 2 napja éjszaka járok mérni, ma akartam megnézni felvételről 😊 (persze ettől még megnézem majd)
Család miatt finoman szólva nem vagyok túl mobil az utóbbi években, de majd összehozzuk. Addig még visszanyerheted, mondjuk egy SB döntőn 😉
több mint 14 éve
Szesze!Nyertél. 😉 Amint találkozunk, jövök neked sörrel. 😊 Remélem, legközelebb el tudsz jönni egy meccsnézős fórumtalira.
több mint 14 éve
nem láttam az eagles skinst, de ez a 6 vick td elég durva, így azt mondom ha jövő héten nálunk a cumi rossz vége, azt mondom, benne van a pakliban. talán az eagles túl korán pörög és decemberre leeresztenekÉn úgy számolok, h a Redskins-t oda-vissza megverjük, akkor a Philly ellen az 1-1 bőven elég, a maradék 3ból 1 győzelem vszínű WC-t érne, 2-3 pedig csoportgyőzelmet. Egyáltalán nem állunk rosszul, egy hétvégi vereség is belefér, de ha nyernénk az majdnem egyből PO-t érne.
több mint 14 éve
Plusz Beckum. És Boss is több labdát kaphat. Talán Bradshaw is... :rolleyes:Hát igen, de mondjuk eléggé pechesen alakult, h 3 WR is lesérült egymás után. Mind1, Hagan bőven megfelel addig amíg Smith felépül, ezzel nem lesz gond.Szeszeha Barden IR, akkor jöhetne vissza a roosterre CruzvittoreŐ nem véletlenül tűnt el... IR-en van. Szerintem Hagan jön vissza. Calhounnal talán kevésbé lesz elveszett.
Az azért különösen dühítő most, hogy Cruz IR-re rakása simán taktikai lépés volt, hogy ne vihesse el senki a Practice Squadból aktív listára, amíg fel kell vennünk egy rugót egyetlen meccsre.salander