NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 697
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
New York Giants
49 feliratkozó
több mint 14 éve
Sorry Szsziszka írta. Bocsi.ilyet én nem írtam ....yookerJobb emberfogó cb-k kénének, még TT-ben látok több fantáziát ilyen szempontból.yookerSzeritnem a Cowboys elleni meccs megmutatta, hogy TT nagyon szar emberfogásban.balu10
több mint 14 éve
salander: igazad volt, D-nek néztem az egyik B-t, bocs 😊 javítottam.Mindenki nézze át az eredményeit légyszi, tegnap nagyon k.o. voltam lehet h másnál is elnéztem valamit.
több mint 14 éve
Emlékeim szerint tavaly a Vicknél fokozatokkal lassúbb McNabb is többször megfutotta a first downt 3&sok helyzetekben.McNabb teljesen más típusú irányító, az ő mélységi passzai életveszélyesek voltak minden esetben, ezáltal nem lehetett ezt a feltolt védekezést alkalmazni, mert ő minden egyes késést képes volt sikeres mélységi passzal büntetni. Ezáltal muszáj volt visszább állnunk, így viszont ha sikerült kimozognia sokszor nyitva volt előtte a pálya. Vick mélységi passz tekintetében sokkal gyengébb/bizonytalanabb, így itt be fogjuk vállalni a feltolt védelmet. Biztos szívunk 1-2 big play-t ezzel, de annak normális esetben bele kell férnie, ha az offense is hoz egy megfelelő szintet.
Sajnos taktikailag nincs ötletem, de akkor lesz esélyünk, ha rögtön az elején elvesszük Vick játékkedvét. Csak nem fog minden meccsen az első dobása 6 pontot érni. Különösen fontos lesz, hogy kellően felpörögve játsszon a D már az első drive-tól kezdve.
Meg aztán nem kell 12-10-re nyernünk nyerhetünk 49-48-ra is.vadibandi
Érdekes, h a Dallas ellen szinte én voltam egyedül rossz előérzettel a meccs előtt, most meg kb egyedül vagyok azzal, h nem lesz gond a védelmünkkel 😊
több mint 14 éve
Emlékeim szerint tavaly a Vicknél fokozatokkal lassúbb McNabb is többször megfutotta a first downt 3&sok helyzetekben.Sajnos taktikailag nincs ötletem, de akkor lesz esélyünk, ha rögtön az elején elvesszük Vick játékkedvét. Csak nem fog minden meccsen az első dobása 6 pontot érni. Különösen fontos lesz, hogy kellően felpörögve játsszon a D már az első drive-tól kezdve.
Meg aztán nem kell 12-10-re nyernünk nyerhetünk 49-48-ra is.
több mint 14 éve
Sztem fel fogjuk tolni a védekezésünket, a sec-ből folymatosan be lesz tolva egy vagy több ember aki a futásokra fog felügyelni. Ezzel nyilván kockáztatni fogjuk a mélységi passzok lehetőségét, de ha a DL-ünk hozza azt a szinten ami elvárható akkor kell lennie akkora nyomásnak Vicken, h ezekkel ne tudjanak meccset nyerni. Sok lesz az 1-1-ezés hátul, úgyh nem lesz könnyű a sec dolga sem, de sztem megoldható. A középső futásokat a DT-k és az MLB kell h megtartsa, nem nagyon fér bele a besegítés máshonnan, mert az OLB-knek, ill a feltolt safetynek/CB-nek figyelni kell Vick kimozgásaira. Nem kell túldimenzionálni ezt a Phillyt, meg Vicket sem. Ha a védelmünk hozza azt amire képes akkor megállítjuk őket.
több mint 14 éve
amúgy szépen beindult az elemzés.. 😊 de annyira sokoldalú így Vickel a már régebben is durva Philly off. hogy nehéz lesz tutit találni!
Ha esetleg találtok erre vonatkozó írást valahol , azt dobjátok már ki ide!Köszi!!
több mint 14 éve
ilyet én nem írtam ....Jobb emberfogó cb-k kénének, még TT-ben látok több fantáziát ilyen szempontból.yookerSzeritnem a Cowboys elleni meccs megmutatta, hogy TT nagyon szar emberfogásban.balu10
több mint 14 éve
Jobb emberfogó cb-k kénének, még TT-ben látok több fantáziát ilyen szempontból.yookerSzeritnem a Cowboys elleni meccs megmutatta, hogy TT nagyon szar emberfogásban.
több mint 14 éve
Értem, egyébként SZVSZ a containel meg lehet fogni a screeneket. Szerintem sincs olyan stratégia, ami minden elemében meg tudná fogni az offenseteket. Én a D szempontjából inkább arra mennék, hogy ne legyenek big playek, mert a sokpontos meccseken általába zakózunk. És szerinted mi a jó ellenszere az idei bomba formában vélő Vicknek? 😉1. verzió: Ha én lennék a D edző, akkor a passz siettetéséhez azt ötleném ki, hogy folyamatosan blitzeltetnék egy-két LB-t, de középre, és a DE-ekel pedig containt csináltatnék. Így a zseb közepe összeszűkül, de mivel 3 esetleg 4 ember van ott, arra nem tud menni, és a szélső kiforgásokat meg védené a két contain. Ennek az a hátránya, hogyha nem tudja siettetni a 3 vagy 4 középső ember, akkor dől az egész, hiszen ilyen esetben a DE-ek feleslegesen vannak a pályán. A passz levédekezéséhez pedig egyértelműen azt használnám, hogy a két Safetyt vagy double coverage-ra küldeném a szélső WR-ekre, vagy csak szinplán két mély zónát hívnék nekik, annyira mélyen, hogy a WR ne kerülhessen mögé.1.-es ellen használható megoldás, hogy jönnek a screen passzok, amik amúgy is évek óta a csapat egyik erőssége. Akár D-Jax-nek, akár McCoy-nak, akár Maclin-nek mehetnek. Oké, DE pont arra ketet elvileg, de RB le tudja futni (vagy WR).
2. verzió: Folyamatosan 6-7 embernek blitzet hívnék. Az jól látszódott a Redskins elleni meccsből, hogyha nincs Vicken nyomás, akkor szinte bármit meg tud csinálni.
Ez az én meglátásom, kiváncsi vagyok, nektek mi a véleményetek erről... 😊 Egyébként én az 1. verziót használnám.balu10
2.-essel az a baj, ha ezt észreveszi OC, akkor jöhetnek a gyors slant passzok, és egy lemaradás után Jackson és Maclin is meg tud indulni. 10 yardon belül pedig Vick tud pontos lenni nagyon.
Illetve mindkettőre lehet ellenszer pár jól kivitelezett reverse futás (ami szintén általában müködik), illetve RB futások (McCoy idén jó átlaggal fut, csak kevésszer)deny79
több mint 14 éve
1. verzió: Ha én lennék a D edző, akkor a passz siettetéséhez azt ötleném ki, hogy folyamatosan blitzeltetnék egy-két LB-t, de középre, és a DE-ekel pedig containt csináltatnék. Így a zseb közepe összeszűkül, de mivel 3 esetleg 4 ember van ott, arra nem tud menni, és a szélső kiforgásokat meg védené a két contain. Ennek az a hátránya, hogyha nem tudja siettetni a 3 vagy 4 középső ember, akkor dől az egész, hiszen ilyen esetben a DE-ek feleslegesen vannak a pályán. A passz levédekezéséhez pedig egyértelműen azt használnám, hogy a két Safetyt vagy double coverage-ra küldeném a szélső WR-ekre, vagy csak szinplán két mély zónát hívnék nekik, annyira mélyen, hogy a WR ne kerülhessen mögé.1.-es ellen használható megoldás, hogy jönnek a screen passzok, amik amúgy is évek óta a csapat egyik erőssége. Akár D-Jax-nek, akár McCoy-nak, akár Maclin-nek mehetnek. Oké, DE pont arra ketet elvileg, de RB le tudja futni (vagy WR).
2. verzió: Folyamatosan 6-7 embernek blitzet hívnék. Az jól látszódott a Redskins elleni meccsből, hogyha nincs Vicken nyomás, akkor szinte bármit meg tud csinálni.
Ez az én meglátásom, kiváncsi vagyok, nektek mi a véleményetek erről... 😊 Egyébként én az 1. verziót használnám.balu10
2.-essel az a baj, ha ezt észreveszi OC, akkor jöhetnek a gyors slant passzok, és egy lemaradás után Jackson és Maclin is meg tud indulni. 10 yardon belül pedig Vick tud pontos lenni nagyon.
Illetve mindkettőre lehet ellenszer pár jól kivitelezett reverse futás (ami szintén általában müködik), illetve RB futások (McCoy idén jó átlaggal fut, csak kevésszer)
több mint 14 éve
A középről gyakori blitz jól hangzik, meg úgy általában a blitzvariációkat jól át kell nézni videó alapján. Én is attól félek, h Vick középen megtalálja a lyukakat és kifutkározik. Esetleg a de-k gyakrabban kerülhetnek belülről egy kifele testcsel után. Én nem vok odáig a containért, inkább a 4 falember passrusholjon, és esetleg egy plusz lb-t késleltetett blitzzel beküldeni középről (ahogy pl Kawika odaért érintetlenül Bradyre).Lb-k közül Boley amúgy is mlb-t játszik nickel/dime felállásban. Ő a legmozgékonyabb lbnk, de gondolom sebességben ő is elmarad Vicktől, bár nem tuti. Ha vki, akkor ő talán le tudja követni. Vagy ahogy olvastam, Grant sokat játszik extralb-ként, ő talán jobban lépést tarthatna vele, főleg h az egyik legképzettebb playánk. Ami a coverage-t illeti, azt sajnálom, h nincs igazi shutdown cb-nk. (Webster jó cb, de én nem tartottam soha annak a szupersztárnak.) Sztem elég sokat zónázunk, én lehet több man coverage-t játszatnék-elsősorban a külső wr-eken, úgy talán kisebb az esélye az elváltásnak, nem üres zónába dobja be az irányító, hanem pontosabbnak kell lennie. Persze ha a cb jól le tudja követni a wrt. 2 S-t én is hagynék hátul az esetek többségében a cb-knek kéne a segítség, főleg ha emberrel kell menniük. Az lb-k meg jobb ha zónáznak, nem futkosnak 1-1ben rb-vel, v te-vel, talán jobban fel tudnak így lépni, ha Vick megindulna. Jobb emberfogó cb-k kénének, még TT-ben látok több fantáziát ilyen szempontból.Üdv!1. verzió: Ha én lennék a D edző, akkor a passz siettetéséhez azt ötleném ki, hogy folyamatosan blitzeltetnék egy-két LB-t, de középre, és a DE-ekel pedig containt csináltatnék. Így a zseb közepe összeszűkül, de mivel 3 esetleg 4 ember van ott, arra nem tud menni, és a szélső kiforgásokat meg védené a két contain. Ennek az a hátránya, hogyha nem tudja siettetni a 3 vagy 4 középső ember, akkor dől az egész, hiszen ilyen esetben a DE-ek feleslegesen vannak a pályán. A passz levédekezéséhez pedig egyértelműen azt használnám, hogy a két Safetyt vagy double coverage-ra küldeném a szélső WR-ekre, vagy csak szinplán két mély zónát hívnék nekik, annyira mélyen, hogy a WR ne kerülhessen mögé.
Kicsit késve csatlakozom az elemzéshez mert előtte megnéztem a Philly meccset felvételről
!
Hát elég rémisztő volt... 😊 és a mi meccsünkre is sajnos bejöttek Szesze aggodalmai !
A mi meccsünket nézését már az első IC-nél (Nicksnek) felfüggesztettem mert látszott hogy ez a tavalyi forma lesz
és ez a meccs nem lesz meg ! ( miért nem futottunk ott vajon??? )
Az Eaglestől már eddigig is nagyon tartottam , de most végképp nem tudom hogyan tudunk majd nemhogy nyerni hanem szorosan tartani a meccset ...
Sérültekről már írtatok ( off,deff is) Smith szerintem kulcsfontosságú hogy tudjon játszani!
De ami a legfontosabb !Milyen taktikával lehet Vicket megfogni szerintetek???
Pass rusht kimozogja , jól dob ( és a secondarynk sajnos továbbra is sebezhető) a LB-k pedig akik a futásait foghatnák.....hát
Szóval?Van valakinek ötlete mi várható?????
nekem egyelőre egy dolog jutott eszembe !az hogy nekik most minden bejött ,nekünk semmi ....
és ez általában fordulni szokott...
remélem lesz más megoldásotok is.... 😊yooker
Snap előtti sok mozgással talán megzavarható Vick, de ha jó a coverage, a mozgekonyságára akkor is reagálni kell vhogy.
6-7 emberes blitzből olyan sok nem fog menni szvsz, mert akkor elkezdjük beszívni a screeneket.
több mint 14 éve
Üdv!1. verzió: Ha én lennék a D edző, akkor a passz siettetéséhez azt ötleném ki, hogy folyamatosan blitzeltetnék egy-két LB-t, de középre, és a DE-ekel pedig containt csináltatnék. Így a zseb közepe összeszűkül, de mivel 3 esetleg 4 ember van ott, arra nem tud menni, és a szélső kiforgásokat meg védené a két contain. Ennek az a hátránya, hogyha nem tudja siettetni a 3 vagy 4 középső ember, akkor dől az egész, hiszen ilyen esetben a DE-ek feleslegesen vannak a pályán. A passz levédekezéséhez pedig egyértelműen azt használnám, hogy a két Safetyt vagy double coverage-ra küldeném a szélső WR-ekre, vagy csak szinplán két mély zónát hívnék nekik, annyira mélyen, hogy a WR ne kerülhessen mögé.
Kicsit késve csatlakozom az elemzéshez mert előtte megnéztem a Philly meccset felvételről
!
Hát elég rémisztő volt... 😊 és a mi meccsünkre is sajnos bejöttek Szesze aggodalmai !
A mi meccsünket nézését már az első IC-nél (Nicksnek) felfüggesztettem mert látszott hogy ez a tavalyi forma lesz
Az Eaglestől már eddigig is nagyon tartottam , de most végképp nem tudom hogyan tudunk majd nemhogy nyerni hanem szorosan tartani a meccset ...
Sérültekről már írtatok ( off,deff is) Smith szerintem kulcsfontosságú hogy tudjon játszani!
Pass rusht kimozogja , jól dob ( és a secondarynk sajnos továbbra is sebezhető) a LB-k pedig akik a futásait foghatnák.....hát
nekem egyelőre egy dolog jutott eszembe !az hogy nekik most minden bejött ,nekünk semmi ....
remélem lesz más megoldásotok is.... 😊yooker
Ez az én meglátásom, kiváncsi vagyok, nektek mi a véleményetek erről... 😊 Egyébként én az 1. verziót használnám.
több mint 14 éve
Köszönöm, és ilyenért ne kérj bocsánatot, hiszen te teszel nekünk szívességet, hogy csinálod ezt a tippjátékot.Szesze!bocsi, javítottamSzesze
Nekem van 1 pontom, mert a 2. kérdésre az E választ adtam. :/
Úgyhogy a kemény 1 pont ellenére van egy kérdés, amit csak én találtam el. 😊balu10
több mint 14 éve
a tennesse legyőzte őket, ők 4-3at védekeznek ugye?Titans ellen nem Vick játszott egyébként, de amúgy simán verhetőek vagyunk. Green Bay is legyőzőtt minket, igaz végig ott se játszott Vick. Meg ugye első meccsünkön Redskins is nyert ellenünk, bár Vick meccs felénél kidőlt.
buta nfl yahoo már első helyre teszi őket a standings-ban pedig a conf mérleg nálunk jobbvittore
több mint 14 éve
ja aztán hallgathatjuk 1 rossz passz után a ricsi kérdését " te h érzed Sanyi/Olivér/szupertehetséges magyar QB/ magyarország legjobb sporija, Eli Manning fejlődött mostanában vmennyit, vagy még mindig szeleburdi?Vick Philly mezben még nem dobott intet, viszont passzolt 12 TD-t és futott 6-ot... Remélem elvesszük a szűzességét vasárnap. SNF lesz egyébként, idén az utolsó hajnali meccsünk.SzeszeA SNF-ok még változhatnak. A 16. héten játszunk a sajtfejűeknél, eredetileg az NBC a Chargers-Bengals meccset adná, de nem tartom kizártnak, hogy ezen változtatnak, szóval még lehet lesz hajnali meccsünk. Bár én örülnék, ha maradna a 4:15-ös sávba, hátha adná a sporttv 😊Lance
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 14 éve
a tennesse legyőzte őket, ők 4-3at védekeznek ugye?buta nfl yahoo már első helyre teszi őket a standings-ban pedig a conf mérleg nálunk jobb
több mint 14 éve
Üdv!Kicsit késve csatlakozom az elemzéshez mert előtte megnéztem a Philly meccset felvételről
!
remélem lesz más megoldásotok is.... 😊
több mint 14 éve
ha bejön megváltoztatom a rangom egy hétre rattlesnk fan-ra!!! 😂1. Mi lesz a végeredmény? D) kikapunk (csak rattlesnk találta el)Mindössze megérzés. De én azt mondom időbe jött a pofon. Én is úgy számoltam ha philly ellen egyszer elég nyerni és a redskins ellen kétszer akkor biztos a PO. Egyébként most hétvégére győzelmet érzek, hátha megint bejön. 😀rattlesnk
áruló 😀 vagy csak tudott előre valamit!!!ironroy
több mint 14 éve
Bízom benne hogy a Packers elleni meccs már "tét" nélküli lesz és látunk 2 rohadt jól, "önfeledten" játszó csapatot!Vick Philly mezben még nem dobott intet, viszont passzolt 12 TD-t és futott 6-ot... Remélem elvesszük a szűzességét vasárnap. SNF lesz egyébként, idén az utolsó hajnali meccsünk.SzeszeA SNF-ok még változhatnak. A 16. héten játszunk a sajtfejűeknél, eredetileg az NBC a Chargers-Bengals meccset adná, de nem tartom kizártnak, hogy ezen változtatnak, szóval még lehet lesz hajnali meccsünk. Bár én örülnék, ha maradna a 4:15-ös sávba, hátha adná a sporttv 😊Lance
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
1. Mi lesz a végeredmény? D) kikapunk (csak rattlesnk találta el)Mindössze megérzés. De én azt mondom időbe jött a pofon. Én is úgy számoltam ha philly ellen egyszer elég nyerni és a redskins ellen kétszer akkor biztos a PO. Egyébként most hétvégére győzelmet érzek, hátha megint bejön. 😀
áruló 😀 vagy csak tudott előre valamit!!!ironroy
hátha adná a sporttv 😊LanceCsak azt ne! 😀
több mint 14 éve
Vick Philly mezben még nem dobott intet, viszont passzolt 12 TD-t és futott 6-ot... Remélem elvesszük a szűzességét vasárnap. SNF lesz egyébként, idén az utolsó hajnali meccsünk.SzeszeA SNF-ok még változhatnak. A 16. héten játszunk a sajtfejűeknél, eredetileg az NBC a Chargers-Bengals meccset adná, de nem tartom kizártnak, hogy ezen változtatnak, szóval még lehet lesz hajnali meccsünk. Bár én örülnék, ha maradna a 4:15-ös sávba, hátha adná a sporttv 😊
több mint 14 éve
😊 2 éve nálunk van, csak az idei utsó rosterszűkítésnél lett cut.kukáztunk egy új wrt. Adam Schefter:Azért annyira nem új. 😉Badman
WR Derek Hagen is signing a 1-year deal with the N.Y. Giants today.kristof
több mint 14 éve
Vick Philly mezben még nem dobott intet, viszont passzolt 12 TD-t és futott 6-ot... Remélem elvesszük a szűzességét vasárnap. SNF lesz egyébként, idén az utolsó hajnali meccsünk.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
kukáztunk egy új wrt. Adam Schefter:Azért annyira nem új. 😉
WR Derek Hagen is signing a 1-year deal with the N.Y. Giants today.kristof
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
kukáztunk egy új wrt. Adam Schefter: WR Derek Hagen is signing a 1-year deal with the N.Y. Giants today.