NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 685
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
New York Giants
49 feliratkozó
több mint 14 éve
A különbség a két csapat között szerintem főleg abban ütközött ki, hogy ők sokkal, de sokkal jobban fel voltak pörgetve. Most játszottak a valós tudásukhoz a legközelebb. Valószínűleg nagyon jól felkészültek a passrushból, ezért jöttek a screenek. Az "bíztató", hogy elbírta az O Smith hiányát, az Oline már inkább az aggasztó kategóriában van. Jobban megfogták a futást, nem volt nálunk egyensúly, főleg az első félidőben. A bosszantó mégis az, hogy benne volt a meccsben, hogy megfordítjuk, de amikor meg volt az esély jött egy hihetetlen, bosszantó egyéni hiba.Mindegy, a lényeg, hogy nem ég a ház, ez ellen a csapat ellen már nem fért bele 3 TO. Reméljük, hogy pont jókor jött a gyomros a fiúknak, főleg a D-nek, és jobban felpörögnek a következő meccsekre. Az idei szezonban szinte minden csapat hullámvasutazik. Reméljük nekünk ennyi volt a hullámvölgy. A Dallas meg ha így folytatja a malmunkra hajthatja a vizet a csoportrangadókon.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 14 éve
első negyedet nem láttam mert az espn a browns meccs hosszabbítására kapcsolt. abban is ment részünkről a balfaszkodás?ezekkel a screen passzokkal nagyon szétgyalázható a védelmünk, amikor meg fellép rá a safety, máris repült a 30 yardos Kitna bomba
több mint 14 éve
azért a meg nem adott TD-nél kiváncsi vagyok a holdingra... elsőre nem tűnt annak, de ha nem jön vissza a fal régi tagjai nagy gondok lesznek sajnoscsebiBenne van az összefoglalóban. Úgy tűnt, hogy átölelte a térdét.
Én nem láttam a meccset, csak az összefoglalót, de3 az a véleményem, hogy nem történt tragédia.
Pech, hogy pont a mi meccsünk előtt cserél főedzőt a Dallas. Várható volt, hogy az új ember felrázza a csapatát, mert ugye nem vitathatóan a játékosállományuk tudásuk alatt teljesített eddig.
Persze, hogy zavaróak a sérülések az O-lineban, de a hozott yardmennyiséggel nem volt gond, inkább apró momentumok döntöttek, sajnos nem a mi javunkra.
több mint 14 éve
szórakoztatók ezek a minden hétre jutó nagy odds-os meglepetések.
több mint 14 éve
azért a meg nem adott TD-nél kiváncsi vagyok a holdingra... elsőre nem tűnt annak, de ha nem jön vissza a fal régi tagjai nagy gondok lesznek sajnos
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 14 éve
Nem játszott túlságosan jól a Cowboys, én végig a szokásos idei hülyeség elérkezésétől rettegtem, de elmaradt. A mai meccs eredményét egyrészt a Giants elbizakodotságára és a Cowboys összeszedettségére tudom fogni. Mivel szerintem nem túl nagy rejtély ez, a játékosok is tudják hogy kell felkészülni a következő meccsekre, szóval a lendület még tartható elvileg. Sok sikert a továbbiakban, a Cowboys Stadium beli snatch után illett viszonozni a szívességet. 😉
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 14 éve
Én drukkolok a Milannak a derbyn, 20:45-től ezt a meccset nézem. A héten sztem marad az összefoglaló a Giants meccsről.SzsziszkaMost nem szeretlek...soccert az am foci ele tenni.... 😀😀
több mint 14 éve
OFF: Chelsea szépen kikapott 😂nekem is megint ugyanaz mint múlthéten 😀 chelsea meccs, dolphins meccs, giants meccs 😊kristofA jól bevállt recept 😀 Mondjuk szeretem a Dolphinst de most inkább beveszem magam a Minnesota - Chicago elé. Előtte a Chelsea meccs egyértelmű 😀 Ha meg addig lejön a tegnapi Caps meccs akkor annak is örülök 😊Buchek8
több mint 14 éve
1. Mi lesz a végeredmény?A2. Hány támadó-yardunk lesz összesen? C
3. Hány támadó-yardot szereznek ellenünk összesen? B
4. Hány passzolt TD-nk lesz?D
5. Hány futott TD-nk lesz?B
6. Ki szerzi a legtöbb pontot (tackle: 1, FF: 3, sack: 4)? B
7. Ki szerzi a legtöbb pontot (tackle: 1 pont, INT: 4)? E
8. Ki szerzi a legtöbb elkapott yardot? B
9. Hány sacket szerzünk? B
10.Hány sacket szedünk be? B
11. Milyen lesz a turnover mutatónk a meccsen A
12. Hány 30 yardnál hosszabb kickoff/illetve 15 yardnál hosszabb punt return-ünk lesz a meccsen? B
több mint 14 éve
Én drukkolok a Milannak a derbyn, 20:45-től ezt a meccset nézem. A héten sztem marad az összefoglaló a Giants meccsről.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Én is a Tennesse - Miami meccset nézem. Kíváncsi vagyok Moss debütálása Titans mezben, bár mindig eltervezem hogy melyiket nézem aztán sose az lesz belőle. 😊
több mint 14 éve
Forti
133
Tippjeim ma estésre:1. A)
2. C)
3. C)
4. C)
5. C)
6. B)
7. B)
8. B)
9. B)
10. A)
11. A)
12. C)
több mint 14 éve
A Seahawks ellen már az első negyedben megnyertük a meccset, így az összes kickoffot 30 yard körülre rúgdosta Tynes, bevállalva, h 35-40 yardról indulhassanak, csak h ne legyen return TD veszély. Sajna az az ST teljesítmény ezért (ahogy az egész meccs sem) nem lehet értékmérő.. de persze remélem, h igazad lesz.Ahogy az várható volt Diehl, O'Hara, Hedgecock és Smith is kihagyja a mai meccset 😕Azért a múlt héten jól megfogtuk a Seahawks ST.ét. Egy hosszabb visszahordásuk volt. Az egy jó ST volt. Ez alapján bízom abban, hogy nem lesz mérkőzést befolyásoló a Dallas ST-jének a játéka.gyurczi
Andrews lesz az LT, meglátjuk h bír majd Ware-el.. mondjuk Diehl úgysem igazán tudta megfogni az előző meccsen, reméljük Andrewsnak jobban sikerült.
Ami még kritikus lehet az szokás szerint a special team, a Dez Bryant vezette Cowboys visszahordások ellen tuti, h fogunk szopni sztem, kérdés, h milyen mértékben.Szesze
több mint 14 éve
Ahogy az várható volt Diehl, O'Hara, Hedgecock és Smith is kihagyja a mai meccset 😕Azért a múlt héten jól megfogtuk a Seahawks ST.ét. Egy hosszabb visszahordásuk volt. Az egy jó ST volt. Ez alapján bízom abban, hogy nem lesz mérkőzést befolyásoló a Dallas ST-jének a játéka.
Andrews lesz az LT, meglátjuk h bír majd Ware-el.. mondjuk Diehl úgysem igazán tudta megfogni az előző meccsen, reméljük Andrewsnak jobban sikerült.
Ami még kritikus lehet az szokás szerint a special team, a Dez Bryant vezette Cowboys visszahordások ellen tuti, h fogunk szopni sztem, kérdés, h milyen mértékben.Szesze
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 14 éve
Ahogy az várható volt Diehl, O'Hara, Hedgecock és Smith is kihagyja a mai meccset 😕Andrews lesz az LT, meglátjuk h bír majd Ware-el.. mondjuk Diehl úgysem igazán tudta megfogni az előző meccsen, reméljük Andrewsnak jobban sikerült.
Ami még kritikus lehet az szokás szerint a special team, a Dez Bryant vezette Cowboys visszahordások ellen tuti, h fogunk szopni sztem, kérdés, h milyen mértékben.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
1. A2. D
3. C
4. D
5. B
6. B
7. D
8. B
9. D
10. B
11. B
12. B
több mint 14 éve
1. B2. C
3. C
4. C
5. B
6. A
7. C
8. C
9. C
10. B
11. A
12. B
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Én is szintén Min-Chicago meccs, aztán jöhet a mi meccsünk, királyság, hogy az ESPN adja! A STL-friszko meccset meg holnap úgyis megnézem a sport tv-s ismétlésen!ironroynekem az az idősáv kb az alvással lesz egyenlő 😀
több mint 14 éve
Én is szintén Min-Chicago meccs, aztán jöhet a mi meccsünk, királyság, hogy az ESPN adja! A STL-friszko meccset meg holnap úgyis megnézem a sport tv-s ismétlésen!nekem is megint ugyanaz mint múlthéten 😀 chelsea meccs, dolphins meccs, giants meccs 😊kristofA jól bevállt recept 😀 Mondjuk szeretem a Dolphinst de most inkább beveszem magam a Minnesota - Chicago elé. Előtte a Chelsea meccs egyértelmű 😀 Ha meg addig lejön a tegnapi Caps meccs akkor annak is örülök 😊Buchek8
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
nekem is megint ugyanaz mint múlthéten 😀 chelsea meccs, dolphins meccs, giants meccs 😊kristofA jól bevállt recept 😀 Mondjuk szeretem a Dolphinst de most inkább beveszem magam a Minnesota - Chicago elé. Előtte a Chelsea meccs egyértelmű 😀 Ha meg addig lejön a tegnapi Caps meccs akkor annak is örülök 😊
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Megint átfedésbe játszunk a Caps-el :mad: De mivel TV-s meccs + ritkábban látom őket ezért egyértelmű a dolog 😀Buchek8nekem is megint ugyanaz mint múlthéten 😀 chelsea meccs, dolphins meccs, giants meccs 😊
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Megint átfedésbe játszunk a Caps-el :mad: De mivel TV-s meccs + ritkábban látom őket ezért egyértelmű a dolog 😀
több mint 14 éve
1. C2. C
3. A
4. D
5. B
6. A
7. A
8. B
9. E
10.B
11.A
12. A
több mint 14 éve
1.B2.C
3.C
4.D
5.B
6.A
7.C
8.B
9.C
10.B
11.A
12.C
több mint 14 éve
1.C2.B
3.C
4.C
5.C
6.B
7.C
8.D
9.D
10.C
11.A
12.C
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.