NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

New York Giants

49 feliratkozó

több mint 14 éve
gyurczi New York Giants 2 483 — Giants fan
A különbség a két csapat között szerintem főleg abban ütközött ki, hogy ők sokkal, de sokkal jobban fel voltak pörgetve. Most játszottak a valós tudásukhoz a legközelebb. Valószínűleg nagyon jól felkészültek a passrushból, ezért jöttek a screenek. Az "bíztató", hogy elbírta az O Smith hiányát, az Oline már inkább az aggasztó kategóriában van. Jobban megfogták a futást, nem volt nálunk egyensúly, főleg az első félidőben. A bosszantó mégis az, hogy benne volt a meccsben, hogy megfordítjuk, de amikor meg volt az esély jött egy hihetetlen, bosszantó egyéni hiba.

Mindegy, a lényeg, hogy nem ég a ház, ez ellen a csapat ellen már nem fért bele 3 TO. Reméljük, hogy pont jókor jött a gyomros a fiúknak, főleg a D-nek, és jobban felpörögnek a következő meccsekre. Az idei szezonban szinte minden csapat hullámvasutazik. Reméljük nekünk ennyi volt a hullámvölgy. A Dallas meg ha így folytatja a malmunkra hajthatja a vizet a csoportrangadókon.

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 14 éve
vittore New York Giants 1 323 — Giants fan
első negyedet nem láttam mert az espn a browns meccs hosszabbítására kapcsolt. abban is ment részünkről a balfaszkodás?

ezekkel a screen passzokkal nagyon szétgyalázható a védelmünk, amikor meg fellép rá a safety, máris repült a 30 yardos Kitna bomba
több mint 14 éve
vadibandi 1 438 — Giants fan
azért a meg nem adott TD-nél kiváncsi vagyok a holdingra... elsőre nem tűnt annak, de ha nem jön vissza a fal régi tagjai nagy gondok lesznek sajnoscsebi
Benne van az összefoglalóban. Úgy tűnt, hogy átölelte a térdét.
Én nem láttam a meccset, csak az összefoglalót, de3 az a véleményem, hogy nem történt tragédia.
Pech, hogy pont a mi meccsünk előtt cserél főedzőt a Dallas. Várható volt, hogy az új ember felrázza a csapatát, mert ugye nem vitathatóan a játékosállományuk tudásuk alatt teljesített eddig.
Persze, hogy zavaróak a sérülések az O-lineban, de a hozott yardmennyiséggel nem volt gond, inkább apró momentumok döntöttek, sajnos nem a mi javunkra.

több mint 14 éve
vittore New York Giants 1 323 — Giants fan
szórakoztatók ezek a minden hétre jutó nagy odds-os meglepetések.
több mint 14 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 929 — Lucas Scott
azért a meg nem adott TD-nél kiváncsi vagyok a holdingra... elsőre nem tűnt annak, de ha nem jön vissza a fal régi tagjai nagy gondok lesznek sajnos

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 14 éve
gyeek LSU Tigers 8 189 — Faith, Fight, Fold
Nem játszott túlságosan jól a Cowboys, én végig a szokásos idei hülyeség elérkezésétől rettegtem, de elmaradt. A mai meccs eredményét egyrészt a Giants elbizakodotságára és a Cowboys összeszedettségére tudom fogni. Mivel szerintem nem túl nagy rejtély ez, a játékosok is tudják hogy kell felkészülni a következő meccsekre, szóval a lendület még tartható elvileg. Sok sikert a továbbiakban, a Cowboys Stadium beli snatch után illett viszonozni a szívességet. 😉

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 14 éve
lotus86 New York Giants 1 090 — Saquon Barkley
Én drukkolok a Milannak a derbyn, 20:45-től ezt a meccset nézem. A héten sztem marad az összefoglaló a Giants meccsről.Szsziszka
Most nem szeretlek...soccert az am foci ele tenni.... 😀😀

Magyar New York Giants Blog! Mert megérdemled!
több mint 14 éve
ironroy New York Giants 1 854 — New York G̶i̶a̶n̶t̶s̶ Browns fan
nekem is megint ugyanaz mint múlthéten 😀 chelsea meccs, dolphins meccs, giants meccs 😊kristof
A jól bevállt recept 😀 Mondjuk szeretem a Dolphinst de most inkább beveszem magam a Minnesota - Chicago elé. Előtte a Chelsea meccs egyértelmű 😀 Ha meg addig lejön a tegnapi Caps meccs akkor annak is örülök 😊Buchek8
OFF: Chelsea szépen kikapott 😂
több mint 14 éve
yooker New York Giants 7 372 — Expect the Best !
1. Mi lesz a végeredmény?A
2. Hány támadó-yardunk lesz összesen? C
3. Hány támadó-yardot szereznek ellenünk összesen? B
4. Hány passzolt TD-nk lesz?D
5. Hány futott TD-nk lesz?B
6. Ki szerzi a legtöbb pontot (tackle: 1, FF: 3, sack: 4)? B
7. Ki szerzi a legtöbb pontot (tackle: 1 pont, INT: 4)? E
8. Ki szerzi a legtöbb elkapott yardot? B
9. Hány sacket szerzünk? B
10.Hány sacket szedünk be? B
11. Milyen lesz a turnover mutatónk a meccsen A
12. Hány 30 yardnál hosszabb kickoff/illetve 15 yardnál hosszabb punt return-ünk lesz a meccsen? B
több mint 14 éve
Szsziszka New York Giants 604 — Giants fan
Én drukkolok a Milannak a derbyn, 20:45-től ezt a meccset nézem. A héten sztem marad az összefoglaló a Giants meccsről.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Én is a Tennesse - Miami meccset nézem. Kíváncsi vagyok Moss debütálása Titans mezben, bár mindig eltervezem hogy melyiket nézem aztán sose az lesz belőle. 😊
több mint 14 éve
Forti New York Giants 133
Tippjeim ma estésre:

1. A)
2. C)
3. C)
4. C)
5. C)
6. B)
7. B)
8. B)
9. B)
10. A)
11. A)
12. C)
több mint 14 éve
Szesze New York Giants 21 244 — Giants fan
Ahogy az várható volt Diehl, O'Hara, Hedgecock és Smith is kihagyja a mai meccset 😕
Andrews lesz az LT, meglátjuk h bír majd Ware-el.. mondjuk Diehl úgysem igazán tudta megfogni az előző meccsen, reméljük Andrewsnak jobban sikerült.
Ami még kritikus lehet az szokás szerint a special team, a Dez Bryant vezette Cowboys visszahordások ellen tuti, h fogunk szopni sztem, kérdés, h milyen mértékben.Szesze
Azért a múlt héten jól megfogtuk a Seahawks ST.ét. Egy hosszabb visszahordásuk volt. Az egy jó ST volt. Ez alapján bízom abban, hogy nem lesz mérkőzést befolyásoló a Dallas ST-jének a játéka.gyurczi
A Seahawks ellen már az első negyedben megnyertük a meccset, így az összes kickoffot 30 yard körülre rúgdosta Tynes, bevállalva, h 35-40 yardról indulhassanak, csak h ne legyen return TD veszély. Sajna az az ST teljesítmény ezért (ahogy az egész meccs sem) nem lehet értékmérő.. de persze remélem, h igazad lesz.
több mint 14 éve
gyurczi New York Giants 2 483 — Giants fan
Ahogy az várható volt Diehl, O'Hara, Hedgecock és Smith is kihagyja a mai meccset 😕
Andrews lesz az LT, meglátjuk h bír majd Ware-el.. mondjuk Diehl úgysem igazán tudta megfogni az előző meccsen, reméljük Andrewsnak jobban sikerült.
Ami még kritikus lehet az szokás szerint a special team, a Dez Bryant vezette Cowboys visszahordások ellen tuti, h fogunk szopni sztem, kérdés, h milyen mértékben.Szesze
Azért a múlt héten jól megfogtuk a Seahawks ST.ét. Egy hosszabb visszahordásuk volt. Az egy jó ST volt. Ez alapján bízom abban, hogy nem lesz mérkőzést befolyásoló a Dallas ST-jének a játéka.

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 14 éve
Ami még kritikus lehet az szokás szerint a special team, a Dez Bryant vezette Cowboys visszahordások ellen tuti, h fogunk szopni sztem, kérdés, h milyen mértékben.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
1. A
2. D
3. C
4. D
5. B
6. B
7. D
8. B
9. D
10. B
11. B
12. B
több mint 14 éve
1. B
2. C
3. C
4. C
5. B
6. A
7. C
8. C
9. C
10. B
11. A
12. B
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Én is szintén Min-Chicago meccs, aztán jöhet a mi meccsünk, királyság, hogy az ESPN adja! A STL-friszko meccset meg holnap úgyis megnézem a sport tv-s ismétlésen!ironroy
nekem az az idősáv kb az alvással lesz egyenlő 😀
több mint 14 éve
ironroy New York Giants 1 854 — New York G̶i̶a̶n̶t̶s̶ Browns fan
nekem is megint ugyanaz mint múlthéten 😀 chelsea meccs, dolphins meccs, giants meccs 😊kristof
A jól bevállt recept 😀 Mondjuk szeretem a Dolphinst de most inkább beveszem magam a Minnesota - Chicago elé. Előtte a Chelsea meccs egyértelmű 😀 Ha meg addig lejön a tegnapi Caps meccs akkor annak is örülök 😊Buchek8
Én is szintén Min-Chicago meccs, aztán jöhet a mi meccsünk, királyság, hogy az ESPN adja! A STL-friszko meccset meg holnap úgyis megnézem a sport tv-s ismétlésen!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
A jól bevállt recept 😀 Mondjuk szeretem a Dolphinst de most inkább beveszem magam a Minnesota - Chicago elé. Előtte a Chelsea meccs egyértelmű 😀 Ha meg addig lejön a tegnapi Caps meccs akkor annak is örülök 😊
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Megint átfedésbe játszunk a Caps-el :mad: De mivel TV-s meccs + ritkábban látom őket ezért egyértelmű a dolog 😀Buchek8
nekem is megint ugyanaz mint múlthéten 😀 chelsea meccs, dolphins meccs, giants meccs 😊
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Megint átfedésbe játszunk a Caps-el :mad: De mivel TV-s meccs + ritkábban látom őket ezért egyértelmű a dolog 😀
több mint 14 éve
vadibandi 1 438 — Giants fan
1. C
2. C
3. A
4. D
5. B
6. A
7. A
8. B
9. E
10.B
11.A
12. A

több mint 14 éve
Chevy New York Giants 682 — Victoria Concordia Crescit
1.B
2.C
3.C
4.D
5.B
6.A
7.C
8.B
9.C
10.B
11.A
12.C
több mint 14 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 929 — Lucas Scott
1.C
2.B
3.C
4.C
5.C
6.B
7.C
8.D
9.D
10.C
11.A
12.C

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.