New York Giants

50 feliratkozó

több mint 15 éve
gyurczi New York Giants 2 669 — Giants fan
Csak az a bajom ezzel, hogy a 2 órás kezdésnél az 1.20 szarabb.

Hogy mér nem szakadt le a hó meg a tető egy héttel később, vagy előbb.

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 15 éve
Winters New York Giants 271 — Giants fan
1. B
2. C
3. C
4. B
5. B
6. A
7. B
8. B
9. C
10. C
11. B
12. C
több mint 15 éve
Blues 12
Ford field, kedd hajnal 1:20 a végső döntés. Akkor csak egy napot csúszunk, remélem ez nem lesz különösebben hatással ránk. Cserébe viszont ma Favre nem játszott volna, holnap pedig már esélyesebb, ami szerintem csak kedvező nekünk😊
több mint 15 éve
League considering Detroit for NYG vs Viks game

Állítólag, link egyelőre nincs.
Valami TV csatornán mondták be.Bazzani
Ja, Detroitban játszuk hétfőn.
Már hivatalos.

Mehehe, technikailag akkor a Vikes is idegenben lesz 😛
több mint 15 éve
Chevy New York Giants 682 — Victoria Concordia Crescit
Vikings-Giants moved to Detroit
The Giants and Vikings will be played at Ford Field on Monday at 7:20 p.m. ET.
több mint 15 éve
Szesze New York Giants 21 973 — Giants fan
Tippjáték 13. forduló - tippelni a meccskezdésig lehet, akármikor is lesz az...(jelen állás szerint kedd hajnali 2:00). A 12. kérdést módosítottam az eddigiekhez képest, csak szólok 😊

1. Mi lesz a végeredmény? A) Több, mint 15 ponttal nyerünk B) 7-14 ponttal nyerünk C) 1-6 ponttal nyerünk D) kikapunk
2. Hány támadó-yardunk lesz összesen? A) 0-250 B) 251-300 C) 301-350 D) 351-400 E) 400+
3. Hány támadó-yardot szereznek ellenünk összesen? A) 0-220 B) 221-270 C) 271-330 D) 331-380 E) 380+
4. Hány TD-t szerzünk a meccsen összesen? A) 0-2 B) 3 C) 4 D) 5 E) 6 vagy több
5. Sikerül 100 yard alatt tartani Adrian Petersont? A) igen B) nem
6. Ki szerzi a legtöbb pontot (tackle: 1, FF: 3, sack: 4)? A) Tuck B) Osi C) Boley D) Goff
7. Ki szerzi a legtöbb pontot (tackle: 1 pont, INT: 4)? A) Webster B) Thomas C) Rolle D) Philips E) Grant
8. Ki szerzi a legtöbb elkapott yardot? A) Smith B) Nicks C) Manningham D) más
9. Hány sacket szerzünk? A) 0-1 B) 2 C) 3 D) 4 E) 5 vagy több
10. Hány sacket szedünk be? A) 0 B) 1 C) 2 D) 3 E) 4 vagy több
11. Jacobsnak meglesz a 100+ futott yard? A) igen B) nem
12. Hány 20 yardnál hosszabb kickoff/illetve 10 yardnál hosszabb punt return-ünk lesz a meccsen? A) 0 B) 1 C) 2 D) 3 E) 4 vagy több
több mint 15 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 229 — Axel Foley
League considering Detroit for NYG vs Viks game

Állítólag, link egyelőre nincs.
Valami TV csatornán mondták be.

több mint 15 éve
Chevy New York Giants 682 — Victoria Concordia Crescit
hát egyelőre még Minnesota-ban is azon panaszkodnak, hogy nem tudnak A pontból B-be jutni, de mostmár ideje lenne felrakni őket valami gépre és lerendezni ezt Kansas-ben (asszem most pont ott vagyunk) vagy akkor már New York-ban...Jets után még az ülések is melegek lennének a seggük alatt, viszont így teljesen hazavágják a felkészülésünk.Blues
Üdv a fórumon!

Ez tényleg ultra-szopás! És pont Philly meccs előtt... :mad:
Egy kis rugalmasság kéne a liga részéről, na meg gyors döntéshozatal, és simán lejátszhatnánk máshol a meccset pl. az említett Kansas City, Detroit, v nálunk. Tényleg mihamarabb el kéne dönteni...csak nem fog elmaradni!
Részünkről is plusz költséggel fog ez járni sztem, de a továbbiakra nézve azért legkésőbb hétfőn jó lenne lejátszani a meccset!Szsziszka
És akkor mi lesz a sok jegytulajdonossal? Még a Golden Gophers stadionjába se fér be mindenki. Azért van szopás rendesen az ő részükről is. Csak nekik nem kell olyan holmi semmiségekkel foglalkozni, mint csoportelsőség, vagy po.
több mint 15 éve
Szsziszka New York Giants 604 — Giants fan
hát egyelőre még Minnesota-ban is azon panaszkodnak, hogy nem tudnak A pontból B-be jutni, de mostmár ideje lenne felrakni őket valami gépre és lerendezni ezt Kansas-ben (asszem most pont ott vagyunk) vagy akkor már New York-ban...Jets után még az ülések is melegek lennének a seggük alatt, viszont így teljesen hazavágják a felkészülésünk.Blues
Üdv a fórumon!

Ez tényleg ultra-szopás! És pont Philly meccs előtt... :mad:
Egy kis rugalmasság kéne a liga részéről, na meg gyors döntéshozatal, és simán lejátszhatnánk máshol a meccset pl. az említett Kansas City, Detroit, v nálunk. Tényleg mihamarabb el kéne dönteni...csak nem fog elmaradni!
Részünkről is plusz költséggel fog ez járni sztem, de a továbbiakra nézve azért legkésőbb hétfőn jó lenne lejátszani a meccset!
több mint 15 éve
Blues 12
hát egyelőre még Minnesota-ban is azon panaszkodnak, hogy nem tudnak A pontból B-be jutni, de mostmár ideje lenne felrakni őket valami gépre és lerendezni ezt Kansas-ben (asszem most pont ott vagyunk) vagy akkor már New York-ban...Jets után még az ülések is melegek lennének a seggük alatt, viszont így teljesen hazavágják a felkészülésünk.
több mint 15 éve
vittore New York Giants 1 331 — Giants fan
basszák már meg, hát ott van a Lions stadion, elég közel, nem igaz hogy nem lehet ugyanazt csinálni mint amikor a saints-nél hurrikán volt.

vagy meccseljünk itt http://www.insidesocal.com/usc/MINNESOTA.jpg
több mint 15 éve
Blues 12
Beszakadt a Metrodome teteje, úgyh valószínüleg ugrik a hétfő is, bár még nincsenek részletek. A phily meccset pedig egyre jobban kezdjük megszívni...:S

ja és amúgy hello mindenkinek! bocsi, hogy ilyen rossz első kommentel kell kezdjem😊
több mint 15 éve
Ó a f*sz ki van az időjárással 😕
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Csodálom hogy ilyen mérlegünk van ilyen balszerencsés szezon után.
több mint 15 éve
Lance New York Giants 363 — Giants fan
kristof: szerintem nincs választási lehetőségük
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
hát ez szopás, bár lehet h a 2 mnfből inkább ezt adja majd a sport tv ha van eszük 😛

Szesze, ha ráérsz majd csinálj tippjátékot h mindenkinek legyen ideje tippelni 😉
több mint 15 éve
vadibandi 1 438 — Giants fan
Az egyetlen stresszoldó holnap reggelre, ha az SNF meccset nyeri a Cowboys!

több mint 15 éve
Szesze New York Giants 21 973 — Giants fan
fasza... ez tényleg szopás, a hétfő hajnali meccsnézés ráadásul nekem is minimum necces
több mint 15 éve
ironroy New York Giants 1 860 — New York G̶i̶a̶n̶t̶s̶ Browns fan
a Büdös francba! hát erre kell felkelnem??? :mad: tök jó hogy este simán megtudtam volna nézni az espn-n a meccset...áhhh :mad: nem is beszélve arról, mínusz egy nap felkészülési idő az Íggülsz ellen :/
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Állítólag most került áthelyezésre a meccs időpontja, a Giants nem fog odaérni, így hétfőn játszáttok. (twitteről)deny79
Ahogy én olvastam még odaéertünk volna de a stadion tetejének megtisztítása miatt kértek haladékot. (bla-bla) Ami nekünk biztos nem jó mert ők edzenek még 1-et, ill. a sérültek +1 napot gyógyulhatnak, mi meg szállodában pörgünk meg reptereken ráadásul, a Philly elleni felkészülés is rövidül!! 😕😕
több mint 15 éve
Hát igen, én is azért írtam, hogy remélem. Az egy nap mínusz rosszul is elsülhet ellenetek.

Nem tudom, hogy ez bosszant-e jobban, vagy az, hogy nem fogom látni élőben a meccsünket. 😕

több mint 15 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Hát ez remek. 😕

A kényelmes vasárnap esti 7 helyett kedd hajnal 2.

Remélem jól jövünk ki ebből a halasztásból.gyurczi
Külföldi média már pedzegeti, hogy ez a kellemetlenségen túl még hátrányosabb lehet az Óriásoknak. Ugyanis utána velünk fogtok játszani, várhatólag egy NFC East title meccset, mel szempontjából az 1 nap sokat számíthat, illetve az a tény, hogy Minneapolisból vissza is kell verekedniük magukat NY-ba, ami a jelenlegi körülmények között...
több mint 15 éve
Hát ez remek. 😕

A kényelmes vasárnap esti 7 helyett kedd hajnal 2.

Remélem jól jövünk ki ebből a halasztásból.

több mint 15 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Állítólag most került áthelyezésre a meccs időpontja, a Giants nem fog odaérni, így hétfőn játszáttok. (twitteről)
több mint 15 éve
Toca Minnesota Vikings 20 508 — Vikings fan
Hát asszem ez kezd a Barcelona tortúrájához hasonlítani. Ha a végeredményt nézzük az nekünk nem jó mert ugye a Barca simán nyert (annak mondjuk nagyon tudtam örvendeni 😊 ) de azért kívánom mindenki érjen oda egészségben (meg haza) s legyen egy jó meccs kivételesen lila győzelemmel 😛 (pedig amúgy a kék a kedvenc színem a zöld mellett)dande
Off Jó lenne ha nem mindakét meccs lila veréssel érne vége /Off
Mondjuk Hutch,Cook nem játszik Harvin eléggé kérdéses inkább nem. Hát ha nem lesz AP csoda aligha nyerünk.