NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

New York Giants

50 feliratkozó

több mint 9 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Azt mondjuk hozzátenném, hogy eléggé irreális lett volna azt elvárni, hogy egy offseason alatt teljesen újjáépítünk mindent és felhúzunk egy tökéletes csapatot. A D line így is komoly erősítést kapott, a kezdő megvan, most jöhet második lépésként a lejáró szerződésűek megtartása és egy-egy hasznos olcsó szabadügynök megszerzése + újonc draftolása. Depth az így is lehetne, senki nem mondta sem OO-nak, sem Bromley-nak, hogy legyenek szarok. Mindketten harmadik körös pickek, ennyi elvárható lenne tőlük, hogy a rotációba be lehessen tenni őket.

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 9 éve
Gerixx New York Giants 332
Nah megint bejött a rábízzuk magunkat a védelemre és az offense hozzáteszi a minimumot ami a győzelemhez kell stratégia. Persze lehet ezen elégedetlenkedni, engem is zavar sokszor ez stílus, de mondjuk én abszolút deffense párti voltam mindig és azt vallom, h akkor van igazán nagy esélyed jó eredményt elérni, ha a deffense jó, mert az sokkal nagyobb stabilitást ad. Márpedig most ez a D kurva jó! Absz ligaelitnek tekinthető, és az offense eddig szinte mindig hozta amit kellett (többet mondjuk egyszer se😊, márpedig ez a jó csapatok sajátja.
Szesze
Ligaelittol iszonyat messze van ez a defense,de 10-15 között ott vagyunk.Tovabbra sem tudunk TE ellen védekezni illetve a deep ballokat is nyeljuk.A előrelépés azonban megkérdőjelezhetetlen .Megfelelo csere ember továbbra sincs a dline ba .Apple tragédia számomra ah jatszik .Az offense mar mar nézhetetlen .Sztem aki nem Giants szurkoló az meg se tudja nezni a merkozeseinket.A győzelmet szerencsére nem kell megmagyarázni .Go Giants

Szerkesztette: Gerixx
több mint 9 éve
A legfontosabb a győzelem, 2008 óta nem volt ilyen szériánk és azért ez mindenképp jelzésértékű. Offense-ben full rossz matchupokat kerestünk, Cruz (egy játék kivételével) és Shepard észrevehetetlen volt, Lewis pedig irtó gyenge. Nem értem miért felé dobáltuk a hosszú labdákat, egy az egyben sem tudta megverni az embereit. A JPP-Harrison-Hankins-Vernon négyest egyben kell tartani, ez lehet a kulcs a jövő évekre is. 10-6-nál már nagyon nagy esély lenne a PO-ra, ez két győzelem az öt forduló alatt.

több mint 9 éve
ozibozi New York Giants 22 054
most nézegetve a statokat, nyeltünk yardot ma rendesen majdnem 400-at(hosszú játékot már korábban is), de a Red Zone DEf az már ligaelit (a statokban is)
ozibozi
absz elit ez a D, de mivel rengeteget vannak pályán (illetve az offenseünk van rettentő keveset), így elég sok yardot kapunk meccsenként, de ettől ez a D most az egyik legjobb a ligában.
Szesze
nem szép dolog így kizsigerelni őket 😊
több mint 9 éve
Szesze New York Giants 22 005 — Giants fan
most nézegetve a statokat, nyeltünk yardot ma rendesen majdnem 400-at(hosszú játékot már korábban is), de a Red Zone DEf az már ligaelit (a statokban is)
ozibozi
absz elit ez a D, de mivel rengeteget vannak pályán (illetve az offenseünk van rettentő keveset), így elég sok yardot kapunk meccsenként, de ettől ez a D most az egyik legjobb a ligában.
több mint 9 éve
gyurczi New York Giants 2 787 — Giants fan
Nekem az a problémám ezzel, hogy a szezon végére nem tudni mennyire marad friss a D, ha ennyit pályán vannak minden meccsen. Canty mondta, hogy annyival volt a 2011-es D jobb helyzetben, hogy tudtak jobban rotálni. A kezdők a dline-ban nagyon sok snapnél vannak fent, ez később visszaüthet.
És megint az a bajom, hogy jó lenne már ha az egész csapat jól játszana.

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 9 éve
több mint 9 éve
idén már másodszor teljesített 20+ pontot _NFL fantasyban a D, szóval biztos hogy rendben van
több mint 9 éve
Nah megint bejött a rábízzuk magunkat a védelemre és az offense hozzáteszi a minimumot ami a győzelemhez kell stratégia. Persze lehet ezen elégedetlenkedni, engem is zavar sokszor ez stílus, de mondjuk én abszolút deffense párti voltam mindig és azt vallom, h akkor van igazán nagy esélyed jó eredményt elérni, ha a deffense jó, mert az sokkal nagyobb stabilitást ad. Márpedig most ez a D kurva jó! Absz ligaelitnek tekinthető, és az offense eddig szinte mindig hozta amit kellett (többet mondjuk egyszer se😊, márpedig ez a jó csapatok sajátja.

Szerkesztette: Szesze
több mint 9 éve
Mai inaktív játékosaink :

QB Josh Johnson
WR Tavarres King
DB Leon Hall
Guard Justin Pugh
Center Brett Jones
OT Marshall Newhouse
DT Jay Bromley

Támadófal nagyon széthullott a mai meccsre....
Taz
nem is várok az offense-től nagy szárnyalást most se, de a védelmünknek kötelező lenne megfognia ezt a Cleveland offense-t, ennél jóval nehezebb ellenfeleket radíroztak le eddig, úgyh talán nem lesz gond, és azért Eli-ék is fel kell hogy rakjanak annyi pontot amennyi kell a győzelemhez.
Browns az első félidőben szinte mindenkinek kemény ellenfél volt, szóval a mi meccsünkön is ezt várom.
több mint 9 éve
Taz New York Giants 350
Mai inaktív játékosaink :

QB Josh Johnson
WR Tavarres King
DB Leon Hall
Guard Justin Pugh
Center Brett Jones
OT Marshall Newhouse
DT Jay Bromley

Támadófal nagyon széthullott a mai meccsre....
több mint 9 éve
Awesome88 New York Giants 1 236
A 10-6 elég kell, hogy legyen a PO-ra. A többi csoportot végignézve, csak az NFC North veszélyes ránk.

NFC West: Hawks nyerni fogja a csoportot, egyedül a Cardinals érhetne fel 10-6-ra de kizárt, hogy 6/6-ot produkáljanak a hajrában a Skins, Hawks, Falcons, Dolphins v. a Rams ellen.

NFC South-ban a Atlanta v. Tampa megy a csoportért. Utóbbi játszik még a Dallas, Carolina, Seattle hármassal így legjobb esetben a 9 győzelem jöhet nekik össze, de inkább lesz az 8. A Falcons-nak is lesz 1-2 húzósabb meccse, de papíron nyerik a csoportot.

NFC North-ban a Packerst én soha nem írnám le, de az tuti, hogy nem maxolják ki a szezon hátralévő részét, és akkor még finoman fogalmaztam. A Vikings az elmúlt két meccsen jobbnak tűnt, de a csoporton belül szerintem még kikapnak egyszer, és a Dallas is átgyalogolhat rajtuk, így 9-7 ami a reálisnak tűnik, és ez még optimális, hiszen bár a védelem parádés, az elmúlt időszakban alaposan megrekedtek. A Lions-nak áll a zászló a csoportban, de ők is játszanak még 2 csoportmeccset, + a Dallas ellen és ellenünk is. Bárhogy is, nem hiszem, hogy a csoport második elérné a 10-6-ot, lehet még a csoportelső sem.

A mi csoportunkat a Dallas behúzza, a második helyhez pedig most tehettünk egy lépést a jóvoltukból. Az Eagles sokkal jobb mint bárki várta, de még messze nincsenek kész. A védelem erős, de a támadóoldalon kellenek még társak Wentz mellé. Elég acélos a sorsolásuk, és 5-5-ről nem érhetnek már vissza, ahhoz még egy szintet kellene lépniük, ami már nem hiszem, hogy benne van ebben a csapatban.
A rézbőrűek most a legveszélyesebbek. Bár kikaptak tegnap, de nagy formában van a csapat, és a hátralévő meccseik mind nyerhetőnek tűnnek a két csoportmeccset kivéve, ahol bármi megeshet. Ez lehet akár 11-4-1 is, amivel ugyan átlépnék a hozzánk vízionált 10-6-ot, de a WC hely még így is meglenne.

Egy szó mint száz, a 10-6-al PO-ba lehetne jutni, és ez is kell, hogy legyen a csapat célja. A Browns bármilyen szenvedősen is, de verni kell, és akkor már "csak" 2 győzelem kell, ami meg is lesz. Bőven van még potenciál a csapatban, a szoros meccseket így is sikeresen abszolváljuk, és egyik hátralévő ellenfelünk sem lesz verhetetlen.

Steelers-nek a támadósora életveszély, viszont a védelmük verhető. Erre a meccsre kell, hogy felpörögjön az O, mert a defense helyt fog állni amennyire csak lehet, így előttük lesz a feladat, hogy több pontot tegyenek fel, mint amennyit engedünk. Ami az igazi döntő faktor lehet, az a hazai pálya. A Lions abszolút verhető, főleg itthon. Az Eagles és a Skins elleni utolsó meccsekig már jó lenne megszerezni azt a 10 győzelmet, mert túl izgalmas lenne a vége, ha akkor kellene domborítani. Végül pedig a Dallas.

Én abszolút nem írom le magunkat. Az első héten idegenben is összejött a győzelem, amire persze sokan csak legyintenek, mondván, hogy a rookie section első meccse volt, de azért megmutatta, hogy igenis van esélyünk. Hiszen ahogy ők is, úgy mi is fejlődtünk. A védelem összeállt, a támadósr pedig most kezdi felvenni ritmust. Az eddigi meccseken is, amikor kellett akkor haladtak Manning-ék, és most még a futás is beindult. A védőfalunk egy jól feltöltött box-al limitálhatja Elliot-ot, így Dak-nak kellene eldöntenie a meccset, ami Jenkins és a csúcsformában lévő Collins ellen kiegészülve DRC-vel és Applel-el nem lenne egyszerű feladat. Szerintem kedvezőek a matchupok, minden az aktuális formától függ. Ha addig sikerülne behúzni a kövi 2 meccset, akkor egy igazi ki-ki párharc lenne, ahol a hazai pálya ismét sokat számítana.

Szerkesztette: Awesome88
több mint 9 éve
yooker New York Giants 7 492 — Expect the Best !
Hogy eshetünk ki 11 győzelemmel? Kétlem h a Bucs vagy a Vikings nem veszít már meccset és ezzel együtt a Lions vagy a Falcons is legalább ilyen mérleggel zár. Azért ehhez nagyon kicsi esély van, a 11 W PO-t jelentene. Ha pedig esetleg 10-6-tal kiesnénk szerintem akkor is jár a piros pont, de persze csalódott lennék. 2011 után rájátszást akarok már és nagyon remélem, hogy levetkőzt ezt a rossz szokást, hogy elkúrjuk a szezon végét.

Asbee
Hogyan? hát úgy(is) ahogy leírtad! 😊
de nyilván ezt csak leginkább az érdekesség kedvéért írtam!
és persze a 10-6 is jó lehet csak én szeretek biztosra menni! 😊
több mint 9 éve
Hogy eshetünk ki 11 győzelemmel? Kétlem h a Bucs vagy a Vikings nem veszít már meccset és ezzel együtt a Lions vagy a Falcons is legalább ilyen mérleggel zár. Azért ehhez nagyon kicsi esély van, a 11 W PO-t jelentene. Ha pedig esetleg 10-6-tal kiesnénk szerintem akkor is jár a piros pont, de persze csalódott lennék. 2011 után rájátszást akarok már és nagyon remélem, hogy levetkőzt ezt a rossz szokást, hogy elkúrjuk a szezon végét.

Meg kell verni a Browns-t, nincs mese, bár korábban már bíztam benne, hogy egy győzelmet összekaparnak a meccsünkig, de így sem lehet semmi kifogás. A Steelers is verhető, persze az nem lesz egyszerű, de 4 éve simán nyertek ellenünk, vissza kéne vágni. És hát nem lenne rossz érzés ha ezzel kisöpörnénk az AFC North-ot. A Lions ellen nagy szenvedést várok mindkét csapattól és hát a három csoportmeccs... Nem bánnám ha az Eagles leszakadna addig, de ha akkor sem tudnánk megverni őket akkor húzzuk le magunkat.

Nehezebb a sorsolás mint volt az elmúlt hetekben, de nem megoldhatatlan. 10-6-ot vártam a szezon előtt, az tartható. Nem is bánom a nehezebb ellenfeleket, ha csinálunk egy jobb sorozatot az a rájátszásra is lendületet adhat. Sztem jelenleg a PO-ba jutás a reális cél, ott minden győzelem ajándék. Persze ez nem jelenti azt, hogy feltartott kézzel kell kimenni és hogy csak turistáskodni menjünk oda, azért közel sem biztos, hogy mi lennénk a legkellemesebb ellenfél.

több mint 9 éve
hát akkor Wild Cardra lehet hajtani... nem láttam végig de
Cousins 450 yardot pakolt fel Prescott pedig csak 195-öt és Zeke sem futotta szét magát (szerk: bocs azért 160 körül megont hoztak összesen..)
mégis behúzta a Boys! számunkra egyik sem hangzik túl jól....
elképesztő amúgy ( nyilván a futás elleni berendezkedés + fal miatt is ) mennyire nem lehet nyomást tenni Dak-ra! ha pedig van is egy minimális azt meg könnyedén megoldja!
a Skins passzjátéka szintén nagyon nagyon durva....
yooker
Jah, hát Dallas ellen egyértelműen a futás megállítás lenne a kulcs, csak nem nagyon sikerül senkinek, így meg dominálni tudják az órát és pihentetni az amúgy max közepes védelmüket. Én továbbra is az OL-ükben látom a siker okát.
A Redskinst egyébként komplettebb csapatnak tartom, de ők sem tudtak ezzel az OL-el mit kezdeni és így végül is a Dallas tudott dominálni megint. Mindkét csapat erős + a Philly is jó, főleg védekezésben, ott a támadó oldal még nem állt össze annyira, különben nem is tudom mi lenne ebben a csoportban..
A Steelerst absz verhetőnek gondolom, kár hogy idegenben lesz a meccs, otthon magunkat tartottam volna esélyesebbnek, így azért max 50-50 az is, a védelmük sztem kifejezetten gyenge most, támadó oldalon meg van a BB-Brown-Bell trió akiket nyilván nem könnyű megfogni, de ha nem épp ellenünk fognak nagyot gálázni, akkor sztem alapvetően kedvezőek a matchupok nekünk azon a meccsen.
A Detroit szintén absz ki-ki meccs, hasonlóan szerepelnek, mint mi, az összes meccsüket szorosan, a végjátékban nyerik, akárcsak mi, remélem ellenünk nem jön össze nekik mert az egy absz kulcs meccs lesz a PO szempontjából. (szerencsére hazai pályán)
Szesze
4 meccset kell nyerni a 6-ból nagyon úgy néz ki!
bár még akár 11 W-vel is kieshetünk , de azért ezzel remélem nem nagyon kell számolni...

jó lenne behúzni a Steelerst és a Lionst meg persze a Brownst!
egy hangyafasznyival talán ezek tűnnek tényleg könnyebbnek!
mert akkor a 3 rohadt nehéz csop meccsből elég lenne csak 1!

persze PO szempontból a tökéletes az lenne ha Dallas és Steelers bukó után inkább a legvégén pörögnénk fel és 2 komoly csoport rangadót hozva (Skins,Eagles) + DET érnénk oda ! 😉
yooker
sztem 10-6 elég lenne, de az se lesz könnyű
több mint 9 éve
Cousins 450 yardot pakolt fel Prescott pedig csak 195-öt és Zeke sem futotta szét magát (szerk: bocs azért 160 körül megont hoztak összesen..)
elképesztő amúgy ( nyilván a futás elleni berendezkedés + fal miatt is ) mennyire nem lehet nyomást tenni Dak-ra! ha pedig van is egy minimális azt meg könnyedén megoldja!
yooker
Jah, hát Dallas ellen egyértelműen a futás megállítás lenne a kulcs, csak nem nagyon sikerül senkinek, így meg dominálni tudják az órát és pihentetni az amúgy max közepes védelmüket. Én továbbra is az OL-ükben látom a siker okát.
A Redskinst egyébként komplettebb csapatnak tartom, de ők sem tudtak ezzel az OL-el mit kezdeni és így végül is a Dallas tudott dominálni megint. Mindkét csapat erős + a Philly is jó, főleg védekezésben, ott a támadó oldal még nem állt össze annyira, különben nem is tudom mi lenne ebben a csoportban..
A Steelerst absz verhetőnek gondolom, kár hogy idegenben lesz a meccs, otthon magunkat tartottam volna esélyesebbnek, így azért max 50-50 az is, a védelmük sztem kifejezetten gyenge most, támadó oldalon meg van a BB-Brown-Bell trió akiket nyilván nem könnyű megfogni, de ha nem épp ellenünk fognak nagyot gálázni, akkor sztem alapvetően kedvezőek a matchupok nekünk azon a meccsen.
A Detroit szintén absz ki-ki meccs, hasonlóan szerepelnek, mint mi, az összes meccsüket szorosan, a végjátékban nyerik, akárcsak mi, remélem ellenünk nem jön össze nekik mert az egy absz kulcs meccs lesz a PO szempontjából. (szerencsére hazai pályán)
Szesze
4 meccset kell nyerni a 6-ból nagyon úgy néz ki!
bár még akár 11 W-vel is kieshetünk , de azért ezzel remélem nem nagyon kell számolni...

jó lenne behúzni a Steelerst és a Lionst meg persze a Brownst!
egy hangyafasznyival talán ezek tűnnek tényleg könnyebbnek!
mert akkor a 3 rohadt nehéz csop meccsből elég lenne csak 1!

persze PO szempontból a tökéletes az lenne ha Dallas és Steelers bukó után inkább a legvégén pörögnénk fel és 2 komoly csoport rangadót hozva (Skins,Eagles) + DET érnénk oda ! 😉

Szerkesztette: yooker
több mint 9 éve
vittore New York Giants 1 331 — Giants fan
nem semmi lenne ha ketten is a mi csoportunkból kerülnének Wild card-ra idén. kicsi az esély, de van azért...Marha messze még a vége, elég csak 2 hetet kiengedni(besérülni, stb) bárkinek és átrajzolódik a térkép...
ozibozi
óriási poén lenne, ha az utolsó fordulós skins - giants meccsen mindkettőnek jó lenne az X a wildcardhoz. láthatnánk egy ilyen megegyezéses laza edzést  hu.wikipedia.org/wiki/NSZK%E2%80%93Ausztria_(1982-es_labdar%C3%BAg%C3%B3-vil%C3%A1gbajnoks%C3%A1g) , a legdurvább vicc kedvéért mindkét csapat 1st &10-re is csak puntolgatna
több mint 9 éve
yooker

Szerkesztette: Szesze
több mint 9 éve

Szerkesztette: yooker
több mint 9 éve
Én őrülök, hogy erős a csoport, mert innen van értelme tovább jutni, nem csak potyautasok lesznek akik innen tovább mennek.
több mint 9 éve
nem semmi lenne ha ketten is a mi csoportunkból kerülnének Wild card-ra idén. kicsi az esély, de van azért...Marha messze még a vége, elég csak 2 hetet kiengedni(besérülni, stb) bárkinek és átrajzolódik a térkép...
ozibozi
hát ugye az éppen most játszó két csapat a fő rivális a WC-ra.. sztem kifejezetten nagy esély van a 3 NFC East-esre idén
több mint 9 éve

Szerkesztette: ozibozi
több mint 9 éve
Igazából nekem tök8, mindkét csapat mellett vannak érvek, de úgy vagyok vele, hogy nem másra kell figyelni ahhoz ha rájátszásba akarunk jutni

több mint 9 éve
Mondjuk mindenki úgy kezeli a Dallast, mint aki már rég behúzta a csoportot, közben meg ha mondjuk ma kikap, mi meg nyerünk vasárnap, akkor már csak 1 meccs a különbség és otthon fogunk velük játszani a visszavágón úgy, h idegenben vertük őket. Szóval még messze nem lefutott ez sem.
több mint 9 éve
Palesz76 New York Giants 524
Amúgy kinek is szurkolunk akkor este? Mert én még nem nagyon tudtam dönteni mi lenne nekünk a jobb!😀
yooker
Természetesen a tehenészeknek kell a drukk. Pokahontaszék még nagyon jól állnak. Kell egy kis légtér. Mi van ,ha a barnák erőre kapnak( én ettől nem félek).
Tudjátok mit, átgondoltam és azt mondom nyerjen a skins, mi pedig hajtsunk a csoportelsőségre. Merjünk nagyot álmodni.