New York Jets
twitter.com/uSTADIUM/status/1372730652773220354?s=19
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
Amennyiben min 2 évre aláír Crowderhez idei számához hasonló összegért, részemről is oké. Viszont a Cole igazolás valszeg egy köszi, de túl sokat kérsz üzenet volt.Én Juju-t elhoznám Crowder helyett őszintén szólva.Egyébként szerintem szó sincs arról, hogy itt mindenkiről lecsúsznánk vagy lassúak lennénk, JD csak egyszerűen nem akar túlköltekezni. Tavaly Desirt miután kivágták pár órára rá már alá is írt hozzánk, szóval tudunk gyorsak lenni ha akarunk. Látható az is, hogy csomó jó játékos kerül jó pár nappal FA nyitás után kivágásra az alacsonyabb cap miatt, akik közül azért lehet válogatni. Az OL-re nyilván jó lett volna ha tudunk hozni prémium embert, de azért lássuk be a kérőkkel szemben nem voltunk túl vonzóak. Én amire még számítok, 2 CB, 1 WR, 1 RB, 1 DE + depth.No, meg ugye az a 70 misi cap space is jól hangzik az elején, de ugye 2 prémium igazolással évi 12-13M és 15M fizukkal, ez már is csal 42 misi (azzal a struktúrával, ahogy JD alakítja a szerződéseket. Pats pl sokat igazolt. de idei évben alacsony cap számokkal). WR-re már nem feltétlenül számítok: Davis, Mims, Crowder, Cole négyes az már nem annyira rossz és mögöttük még Berrios és a 2 Smith. CB-t meg nem kell részletezni. 😀 K'Waun Williams a legesélyesebb.
Apex
Beki
Apex
Én Juju-t elhoznám Crowder helyett őszintén szólva.Egyébként szerintem szó sincs arról, hogy itt mindenkiről lecsúsznánk vagy lassúak lennénk, JD csak egyszerűen nem akar túlköltekezni. Tavaly Desirt miután kivágták pár órára rá már alá is írt hozzánk, szóval tudunk gyorsak lenni ha akarunk. Látható az is, hogy csomó jó játékos kerül jó pár nappal FA nyitás után kivágásra az alacsonyabb cap miatt, akik közül azért lehet válogatni. Az OL-re nyilván jó lett volna ha tudunk hozni prémium embert, de azért lássuk be a kérőkkel szemben nem voltunk túl vonzóak. Én amire még számítok, 2 CB, 1 WR, 1 RB, 1 DE + depth.No, meg ugye az a 70 misi cap space is jól hangzik az elején, de ugye 2 prémium igazolással évi 12-13M és 15M fizukkal, ez már is csal 42 misi (azzal a struktúrával, ahogy JD alakítja a szerződéseket. Pats pl sokat igazolt. de idei évben alacsony cap számokkal). WR-re már nem feltétlenül számítok: Davis, Mims, Crowder, Cole négyes az már nem annyira rossz és mögöttük még Berrios és a 2 Smith. CB-t meg nem kell részletezni. 😀 K'Waun Williams a legesélyesebb.
Apex
Beki
Egyébként szerintem szó sincs arról, hogy itt mindenkiről lecsúsznánk vagy lassúak lennénk, JD csak egyszerűen nem akar túlköltekezni. Tavaly Desirt miután kivágták pár órára rá már alá is írt hozzánk, szóval tudunk gyorsak lenni ha akarunk. Látható az is, hogy csomó jó játékos kerül jó pár nappal FA nyitás után kivágásra az alacsonyabb cap miatt, akik közül azért lehet válogatni. Az OL-re nyilván jó lett volna ha tudunk hozni prémium embert, de azért lássuk be a kérőkkel szemben nem voltunk túl vonzóak. Én amire még számítok, 2 CB, 1 WR, 1 RB, 1 DE + depth.No, meg ugye az a 70 misi cap space is jól hangzik az elején, de ugye 2 prémium igazolással évi 12-13M és 15M fizukkal, ez már is csal 42 misi (azzal a struktúrával, ahogy JD alakítja a szerződéseket. Pats pl sokat igazolt. de idei évben alacsony cap számokkal). WR-re már nem feltétlenül számítok: Davis, Mims, Crowder, Cole négyes az már nem annyira rossz és mögöttük még Berrios és a 2 Smith. CB-t meg nem kell részletezni. 😀 K'Waun Williams a legesélyesebb.
Apex
Current #Jets OL depth chart:
LT Becton, Edoga
LG Lewis, Feeney, Clark
C McGovern, Feeney, Murray
RG Van Roten, McDermott
RT Fant, Edoga
#Jets WR depth chart:McDermottot el is felejtettem, de sok vizet nem zavar.
C. Davis, V. Smith, Cager
Mims, Cole, J. Smith
Crowder, Berrios
Némi adalék infó Ciminitől:
Caught 55 passes for 642, 5 TDs in JAX last season -- his best year.
Played in 76% offensive snaps
Big special teams contributor (165 snaps). Had a 91-yard TD on KOR
Keelan Cole lined up in the slot 68% of the plays for the Jaguars
Keelan Cole's catches by location (2017-2020): Pretty balanced, inside-outside:
Slot: 75 catches, 918 yds, 8 TD
Wide: 83, 1,306 yards, 4 TD
Talánról ennyit eme esetben. 😀King => TexansA CB piac is elég lassú, de igen oda még kéne emberNem egy FA periódus alatt lesz ebből a csapatból contender, szerintem mérsékelten és jól igazol JD, megvan a pár nagy igazolás( Lawson, C. Davis ) és utána low risk, high reward szerződéseket kötött.Mondjuk az meglep, hogy a CB-kre ennyire magasról tesznek.
Wester
Beki
WesterIgaz, hogy Fuller piacra kerül, de ott van még Adoree Jackson, Sherman, Poole, Mackensie Alexander, Kwaun Williams és talán Desmond King isTouched base on markets of a few FA CBs (Adorre Jackson, Rasul Douglas). Not much interest from the #Jets. Team hasn’t officially talked to K’Waun Williams recently, either.
— Connor Hughes (@Connor_J_Hughes) March 18, 2021
Can, obviously, change very quickly. Literally in seconds. But CB might be bigger draft priority
Beki
alatriste
King => TexansA CB piac is elég lassú, de igen oda még kéne emberNem egy FA periódus alatt lesz ebből a csapatból contender, szerintem mérsékelten és jól igazol JD, megvan a pár nagy igazolás( Lawson, C. Davis ) és utána low risk, high reward szerződéseket kötött.Mondjuk az meglep, hogy a CB-kre ennyire magasról tesznek.
Wester
Beki
WesterIgaz, hogy Fuller piacra kerül, de ott van még Adoree Jackson, Sherman, Poole, Mackensie Alexander, Kwaun Williams és talán Desmond King isTouched base on markets of a few FA CBs (Adorre Jackson, Rasul Douglas). Not much interest from the #Jets. Team hasn’t officially talked to K’Waun Williams recently, either.
Can, obviously, change very quickly. Literally in seconds. But CB might be bigger draft priority
Beki

Liverpool Fc
A CB piac is elég lassú, de igen oda még kéne emberNem egy FA periódus alatt lesz ebből a csapatból contender, szerintem mérsékelten és jól igazol JD, megvan a pár nagy igazolás( Lawson, C. Davis ) és utána low risk, high reward szerződéseket kötött.Mondjuk az meglep, hogy a CB-kre ennyire magasról tesznek.
Wester
Beki
Wester
Igaz, hogy Fuller piacra kerül, de ott van még Adoree Jackson, Sherman, Poole, Mackensie Alexander, Kwaun Williams és talán Desmond King isTouched base on markets of a few FA CBs (Adorre Jackson, Rasul Douglas). Not much interest from the #Jets. Team hasn’t officially talked to K’Waun Williams recently, either.
Cole (5.5M) és Joyner (4.5M) kapcsán még nincsenek pontos számok -> 3.5 + 5.5 + 4.5 = 13.5M
Tehát valahol 20 misink maradt. Ebből sok minden már nem lesz, max egy Crowder - JuJu csere, vagy Cole leigazolása után beáldozzuk Crowdert CB erősítésre.
A CB piac is elég lassú, de igen oda még kéne emberNem egy FA periódus alatt lesz ebből a csapatból contender, szerintem mérsékelten és jól igazol JD, megvan a pár nagy igazolás( Lawson, C. Davis ) és utána low risk, high reward szerződéseket kötött.Mondjuk az meglep, hogy a CB-kre ennyire magasról tesznek.
Wester
Beki
Lesz ez még így se!
Nem egy FA periódus alatt lesz ebből a csapatból contender, szerintem mérsékelten és jól igazol JD, megvan a pár nagy igazolás( Lawson, C. Davis ) és utána low risk, high reward szerződéseket kötött.Mondjuk az meglep, hogy a CB-kre ennyire magasról tesznek.
Wester
Lesz ez még így se!
1. ugyanezt csinálta tavaly is JD: McGovern és Fant kapott asszem 3 éves szerződést, többiek mind 1-1 éveseket. Belassult és JD ezt csak a sok sebből vérző roster foltozására használja.Ok ez így magyarázható. És mi van a következő vonallal? Neked nem fura ezek az 1 éves nézzük meg mit tud szerződések?Trent minek kellett volna evi 22 misiert, mikor Becton itt van? Miert jott volna Thuney a Jetsbe a Chiefs helyett? Zeitler is ertheto, ha inkabb a Ravensbe ment. 😀Falba vártam valamelyik Williamset, vagy középre Thuneyt, Zeitlert. Őket én megfizettem volna kerül amibe kerül. Nekem ők a "sztárok". Ha ők nem akkor a köv szint nekem fejvakarós ki lenne, de az 1 éves kontraktokból az tünhet ki, hogy az FO sem azt kapta akit akar mert akkor ideláncolta volna hosszabb időre.Fura nekem.. középszerü (?) játékosokat igazolunk 1 évre jó áron akkor amikor vannak elérhető jobbra tartott sztárok (?) hiányposztokra és a mienk a legtöbb költhető pénzKik az elerheto sztarok akikre ennyire kolteni kellene a 35 misi cap spacet?
Pityu Gyor
Beki
A fura persze lehet jó is, megértük pár éve milyen mikor hozzuk a sztárokat nagy pénzért és mi lesz belőle...
Pityu Gyor
Beki
Pityu Gyor
2. FA első hulláma után maradt tegnapra 35 misi cap space: ebből 10-12M kell draftra. Tegyük fel van 25 misid...ebből kellene OL, LB és S depth-et javítani, nincs kezdő kaliberű CB-d (zéró, azaz büdös nagy nulla) és ott a kérdőjel TE poszton is. Ezen Crowder, Fant, Lewis és GvR kivágásával tudsz javítani h legyen pénz rá. Magyarul újabb lyukakat csinálnál.
És egy UFA nem jöhet cserének? 😀De Feeney valószinűleg nem kezdeni jött, 3,5 millió meg egy backupért nem túlfizetésMajdnem bárki. Feeney nem fog: az elmúlt 3 év mindegyikében 1.000 snap körül volt a pályán és ezalatt 51,7 volt a legjobb PFF-osztályzata. Ezt túlzás nélkül bármelyik UFA tudná pár százezerért! Oké, hogy belefér a büdzsébe, de attól ez még kb. 6-szoros túlfizetés! Akkor már inkább egy elit játékost fizessünk túl, mint egy selejtet...Bárki feljavulhat a falban (aki marad) ha van mellette 4 másik jó játékos. Ahogy lehet bárkinek szar a stat amúgy akit 4 töketlen vesz körül. Majd drafton. Remélem.Kösz, megnyugtattál 😕Fura nekem.. középszerü (?) játékosokat igazolunk 1 évre jó áron akkor amikor vannak elérhető jobbra tartott sztárok (?) hiányposztokra és a mienk a legtöbb költhető pénzTo say Feeney was ineffective in 2020 would be an understatement. He allowed 24 hurries and 33 pressures this past season – the most by any center in the NFL, according to Warren Sharp. Feeney gave up four sacks and committed two penalties, as well. To put into perspective how bad Feeney was last year, his 48.2 Pro Football Focus grade ranked 12 spots worse than the Jets’ Connor McGovern and was second-last among centers.
Pityu Gyor
Ő nem középszerű... 😊
nemkismiska
Pityu Gyor
nemkismiska
Zotya86
Wester
Amúgy ha egy OL-játékos annyit tud, mint bármelyik random UFA, akkor 3,5 millió szerintem igenis túlfizetés.
De Feeney valószinűleg nem kezdeni jött, 3,5 millió meg egy backupért nem túlfizetésMajdnem bárki. Feeney nem fog: az elmúlt 3 év mindegyikében 1.000 snap körül volt a pályán és ezalatt 51,7 volt a legjobb PFF-osztályzata. Ezt túlzás nélkül bármelyik UFA tudná pár százezerért! Oké, hogy belefér a büdzsébe, de attól ez még kb. 6-szoros túlfizetés! Akkor már inkább egy elit játékost fizessünk túl, mint egy selejtet...Bárki feljavulhat a falban (aki marad) ha van mellette 4 másik jó játékos. Ahogy lehet bárkinek szar a stat amúgy akit 4 töketlen vesz körül. Majd drafton. Remélem.Kösz, megnyugtattál 😕Fura nekem.. középszerü (?) játékosokat igazolunk 1 évre jó áron akkor amikor vannak elérhető jobbra tartott sztárok (?) hiányposztokra és a mienk a legtöbb költhető pénzTo say Feeney was ineffective in 2020 would be an understatement. He allowed 24 hurries and 33 pressures this past season – the most by any center in the NFL, according to Warren Sharp. Feeney gave up four sacks and committed two penalties, as well. To put into perspective how bad Feeney was last year, his 48.2 Pro Football Focus grade ranked 12 spots worse than the Jets’ Connor McGovern and was second-last among centers.
Pityu Gyor
Ő nem középszerű... 😊
nemkismiska
Pityu Gyor
nemkismiska
Zotya86
Lesz ez még így se!
Majdnem bárki. Feeney nem fog: az elmúlt 3 év mindegyikében 1.000 snap körül volt a pályán és ezalatt 51,7 volt a legjobb PFF-osztályzata. Ezt túlzás nélkül bármelyik UFA tudná pár százezerért! Oké, hogy belefér a büdzsébe, de attól ez még kb. 6-szoros túlfizetés! Akkor már inkább egy elit játékost fizessünk túl, mint egy selejtet...Bárki feljavulhat a falban (aki marad) ha van mellette 4 másik jó játékos. Ahogy lehet bárkinek szar a stat amúgy akit 4 töketlen vesz körül. Majd drafton. Remélem.Kösz, megnyugtattál 😕Fura nekem.. középszerü (?) játékosokat igazolunk 1 évre jó áron akkor amikor vannak elérhető jobbra tartott sztárok (?) hiányposztokra és a mienk a legtöbb költhető pénzTo say Feeney was ineffective in 2020 would be an understatement. He allowed 24 hurries and 33 pressures this past season – the most by any center in the NFL, according to Warren Sharp. Feeney gave up four sacks and committed two penalties, as well. To put into perspective how bad Feeney was last year, his 48.2 Pro Football Focus grade ranked 12 spots worse than the Jets’ Connor McGovern and was second-last among centers.
Pityu Gyor
Ő nem középszerű... 😊
nemkismiska
Pityu Gyor
nemkismiska
Bárki feljavulhat a falban (aki marad) ha van mellette 4 másik jó játékos. Ahogy lehet bárkinek szar a stat amúgy akit 4 töketlen vesz körül. Majd drafton. Remélem.Kösz, megnyugtattál 😕Fura nekem.. középszerü (?) játékosokat igazolunk 1 évre jó áron akkor amikor vannak elérhető jobbra tartott sztárok (?) hiányposztokra és a mienk a legtöbb költhető pénzTo say Feeney was ineffective in 2020 would be an understatement. He allowed 24 hurries and 33 pressures this past season – the most by any center in the NFL, according to Warren Sharp. Feeney gave up four sacks and committed two penalties, as well. To put into perspective how bad Feeney was last year, his 48.2 Pro Football Focus grade ranked 12 spots worse than the Jets’ Connor McGovern and was second-last among centers.
Pityu Gyor
Ő nem középszerű... 😊
nemkismiska
Pityu Gyor
Ok ez így magyarázható. És mi van a következő vonallal? Neked nem fura ezek az 1 éves nézzük meg mit tud szerződések?Trent minek kellett volna evi 22 misiert, mikor Becton itt van? Miert jott volna Thuney a Jetsbe a Chiefs helyett? Zeitler is ertheto, ha inkabb a Ravensbe ment. 😀Falba vártam valamelyik Williamset, vagy középre Thuneyt, Zeitlert. Őket én megfizettem volna kerül amibe kerül. Nekem ők a "sztárok". Ha ők nem akkor a köv szint nekem fejvakarós ki lenne, de az 1 éves kontraktokból az tünhet ki, hogy az FO sem azt kapta akit akar mert akkor ideláncolta volna hosszabb időre.Fura nekem.. középszerü (?) játékosokat igazolunk 1 évre jó áron akkor amikor vannak elérhető jobbra tartott sztárok (?) hiányposztokra és a mienk a legtöbb költhető pénzKik az elerheto sztarok akikre ennyire kolteni kellene a 35 misi cap spacet?
Pityu Gyor
Beki
A fura persze lehet jó is, megértük pár éve milyen mikor hozzuk a sztárokat nagy pénzért és mi lesz belőle...
Pityu Gyor
Beki
Green is green
Trent minek kellett volna evi 22 misiert, mikor Becton itt van? Miert jott volna Thuney a Jetsbe a Chiefs helyett? Zeitler is ertheto, ha inkabb a Ravensbe ment. 😀Falba vártam valamelyik Williamset, vagy középre Thuneyt, Zeitlert. Őket én megfizettem volna kerül amibe kerül. Nekem ők a "sztárok". Ha ők nem akkor a köv szint nekem fejvakarós ki lenne, de az 1 éves kontraktokból az tünhet ki, hogy az FO sem azt kapta akit akar mert akkor ideláncolta volna hosszabb időre.Fura nekem.. középszerü (?) játékosokat igazolunk 1 évre jó áron akkor amikor vannak elérhető jobbra tartott sztárok (?) hiányposztokra és a mienk a legtöbb költhető pénzKik az elerheto sztarok akikre ennyire kolteni kellene a 35 misi cap spacet?
Pityu Gyor
Beki
Pityu Gyor
Kösz, megnyugtattál 😕Fura nekem.. középszerü (?) játékosokat igazolunk 1 évre jó áron akkor amikor vannak elérhető jobbra tartott sztárok (?) hiányposztokra és a mienk a legtöbb költhető pénzTo say Feeney was ineffective in 2020 would be an understatement. He allowed 24 hurries and 33 pressures this past season – the most by any center in the NFL, according to Warren Sharp. Feeney gave up four sacks and committed two penalties, as well. To put into perspective how bad Feeney was last year, his 48.2 Pro Football Focus grade ranked 12 spots worse than the Jets’ Connor McGovern and was second-last among centers.
Pityu Gyor
Ő nem középszerű... 😊
nemkismiska
Green is green
Falba vártam valamelyik Williamset, vagy középre Thuneyt, Zeitlert. Őket én megfizettem volna kerül amibe kerül. Nekem ők a "sztárok". Ha ők nem akkor a köv szint nekem fejvakarós ki lenne, de az 1 éves kontraktokból az tünhet ki, hogy az FO sem azt kapta akit akar mert akkor ideláncolta volna hosszabb időre.Fura nekem.. középszerü (?) játékosokat igazolunk 1 évre jó áron akkor amikor vannak elérhető jobbra tartott sztárok (?) hiányposztokra és a mienk a legtöbb költhető pénzKik az elerheto sztarok akikre ennyire kolteni kellene a 35 misi cap spacet?
Pityu Gyor
Beki
Green is green
Fura nekem.. középszerü (?) játékosokat igazolunk 1 évre jó áron akkor amikor vannak elérhető jobbra tartott sztárok (?) hiányposztokra és a mienk a legtöbb költhető pénzTo say Feeney was ineffective in 2020 would be an understatement. He allowed 24 hurries and 33 pressures this past season – the most by any center in the NFL, according to Warren Sharp. Feeney gave up four sacks and committed two penalties, as well. To put into perspective how bad Feeney was last year, his 48.2 Pro Football Focus grade ranked 12 spots worse than the Jets’ Connor McGovern and was second-last among centers.
Pityu Gyor
Ő nem középszerű... 😊
Fura nekem.. középszerü (?) játékosokat igazolunk 1 évre jó áron akkor amikor vannak elérhető jobbra tartott sztárok (?) hiányposztokra és a mienk a legtöbb költhető pénzKik az elerheto sztarok akikre ennyire kolteni kellene a 35 misi cap spacet?
Pityu Gyor