New York Jets
30 feliratkozó
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Annyival egészíteném ki, hogy ha Robby marad, ő 11-12 misit kérni fog évente, ami picit javíthat a megítélésen (de teszem nagyon nem értek egyek ekkora fizuval vele kapcsán, rendkívül inkonzisztens időnként)...m.facebook.com/120Yard/photos/a.350104745052915/2793418810721484/?type=3&source=48Adams eladása továbbra is tartom évtizedes hiba lenne a franchise részéről
??
steelwolf
Pityu Gyor
alatriste
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Semmi meglepő nincs ezekben a hírekben sajnos. Egyébként a hír Vacchiano-tól jön.Bell kapcsán folyamatosan jöttek az infók Jets beatwriterektől h Gase nem támogatta a leigazolását, most meg ez a bowling ügy, amit kivételesen jól lett kezelve. Ill világos h Gase nem elégedett a Bell helyzettel... a végét tudjuk Maccagnan és Lee után. Látjuk h az OL nem fekszik Bell stílusának és Gase sem tud mit kezdeni vele h eredményesebb legyen (elkapásoknál azért okés a dolog).
Adamsről a lényeget alatriste már leírta. Nagyon én sem értek egyet azzal h majdnem 20 misit fizessünk egy SS-nek, főleg Mosley csillagászati szerződése után. Bár annyival könnyebb a helyzet h Adams-el még nem kell hosszabbítanunk, 2 évig olcsóbban tartható. No de mikor hosszabbíts valakivel, ha nem akk, mikor nem kell mást nagyon megfizetni.
Bell-t sztem tradeljük, fizetésének egy részét átvállalva, míg Adams marad és idén nem hosszabbítunk még.
több mint 6 éve
Sajnos pont emiatt van nagyon nagy esély, hogy meglépi a csapat.m.facebook.com/120Yard/photos/a.350104745052915/2793418810721484/?type=3&source=48Adams eladása továbbra is tartom évtizedes hiba lenne a franchise részéről
??
steelwolf
Pityu Gyor
Volt egy jó tweet, hogy ha Adams megkapja ami jár neki magyarul no1 S pénzt (amimt megérdemel), akkor a csapat 3 legjobban fizetett játékosa 2020-ban: Egy futó egy belső LB és egy SS lesz.
Ami ismerve a trendeket valóban fúrcsán nézne ki.
Ugyanakkor azért szar a szitu, mert a három mondhatni nem legfontosabb posztokon pont a SS a legjobb. Tehát most a dillemma ott van, hogy:
- kiadsz egy rakat pénzt 3 ilyen posztra?
- vagy azt mondod, ezekből max 2-re szánsz komolyabb összeget? Oké de akkor melyik kettő legyen?
-- a LB - RB kettős már szerződés alatt és Adams a csapat talán legpiacképesebb játékosa (Darnoldot nem nézve)
-- ha mégis szeretnéd a SS megtartani akkor 1 év után elküldesz egy top igazolásnak gondolsz FA-t. Egy olyan LB-t aki játszott kb 2(?) meccsen vagy egy korszakos futót akire a támadójátékod alapoztad egy olyan év utána mikor a no1 QB-d a szezon 1/3-át kihagyta így igazán nem volt komoly cél a szezonban.
Ha ezt így levezeted szimplán posztokkal nevek nélkül lehet én is amellett lennék, hogy a RB, ILB, SS hármas ne legyen a csapatom 3 legjobban kereső játékosa, de ha már berakom a neveket is akkor biztos nem egy Jamal Adamset adnék el, amikor a csapatom legjobb játékosáról beszélünk.

Liverpool Fc
több mint 6 éve
m.facebook.com/120Yard/photos/a.350104745052915/2793418810721484/?type=3&source=48Adams eladása továbbra is tartom évtizedes hiba lenne a franchise részéről
??
steelwolf
Green is green
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Úgy fest h Bell játszik TNF-en, ellenben Powell is összeszedte az influenzát. Edoga valszeg off, Adams meccsnapi döntés.
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Védelem szerencsére nélküle is bőven az elvártak felett teljesít nulla pass rush és megye 3 CB sorral is. Bár szívesen néztem volna, ha több meccsen megismétli, amit az első meccsen BUF ellen nyújtott.Igen, miutan feltettem a kerdest megneztem NFL en , hogy 2 meccset nyomott ideny elejen. Nagy kedvencem volt Ravens jatekoskent, remelem jovore sok oromotok lesz benne. Amig Gase az edzo addig csak jatekosok jo teljesitmenyenek lehet orulni.Nem követtem a Jets-et, de azt tudom h Mosley sokat sérült.IR-en van. 😊
Mi hír róla? Játszhat a TNF-en?
KeyG
Beki
KeyG
Valaki a most 7végi közvetítésben csodálkozott rá sms formájában hogy Mosley már nem Raven. S hogy lehet, hogy pénzt választotta van ilyen? Meg őt gondolta az új RayLnak. Ezt komolyan beolvasták.... Jó reggelt 😀 😀 😀Megesik az ilyesmi. Arra emlékszem h lehozták páran h jelentősen magasabb ajánlatot kellett tennünk, mint a BAL-é volt h sikerüljön elcsábítani (gondolom még a 3. éves szép garantált tartalom is segített még pluszban).
dande
több mint 6 éve
Valaki a most 7végi közvetítésben csodálkozott rá sms formájában hogy Mosley már nem Raven. S hogy lehet, hogy pénzt választotta van ilyen? Meg őt gondolta az új RayLnak. Ezt komolyan beolvasták.... Jó reggelt 😀 😀 😀
több mint 6 éve
Igen, miutan feltettem a kerdest megneztem NFL en , hogy 2 meccset nyomott ideny elejen. Nagy kedvencem volt Ravens jatekoskent, remelem jovore sok oromotok lesz benne. Amig Gase az edzo addig csak jatekosok jo teljesitmenyenek lehet orulni.Nem követtem a Jets-et, de azt tudom h Mosley sokat sérült.IR-en van. 😊
KeyG
Beki
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Nem követtem a Jets-et, de azt tudom h Mosley sokat sérült.IR-en van. 😊
KeyG
több mint 6 éve
Nem követtem a Jets-et, de azt tudom h Mosley sokat sérült. Mi hír róla? Játszhat a TNF-en?
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Illetve az a 3 meccs, amikor Falk vagy Fales játszott Darnold sérülése alatt... az akarás, fantázia legkisebb jeleit sem láttuk, míg más csapatok UDFA QB-kkel nyernek/játszanak szoros meccseket. Na és még sorolhatnám... Gase legnagyobb szerencsével is egy 8-8-as HC.Ne is mondd, egyszerűen annyira kiábránditó, hogy jövőre is ez a nyomorék marad. Ilyen essünk túl rajta év lesz. És akkor ott vagyunk elbasztunk 3-at Darnold éveiből. Amúgy elég ránézni Tannehill-re, itt a példa mi lehet belőled ha kikerülsz Gase kezei alóltwitter.com/JCaporoso/status/1204381462490955776Már csak 3 meccs + 1 szezon a Gase éra, ennyit sztem simán kibírunk. xD
Wester
Beki
Wester
Tudod mi lenne még a legszebb? Giants kipucolná HC+GM kombóját. Vinnének egy értelmes GM-et (aki nem dumál bele ugye a DC és OC jelöltjébe, mert mint tudjuk nálunk ez így történt, GW sem Gase választása volt...) és mellé Rhule-t HC-nak... ha emellett még DJ fejlődést is mutat és a Giants pozitív szezont produkál... szívesen leülnék CJ-vel szemben és volna pár kérdésem hozzá 2020. végén, mikor előbb leírtak teljesülnek és Woody visszatérve kivágja Gase-t.
több mint 6 éve
Ne is mondd, egyszerűen annyira kiábránditó, hogy jövőre is ez a nyomorék marad. Ilyen essünk túl rajta év lesz. És akkor ott vagyunk elbasztunk 3-at Darnold éveiből. Amúgy elég ránézni Tannehill-re, itt a példa mi lehet belőled ha kikerülsz Gase kezei alóltwitter.com/JCaporoso/status/1204381462490955776Már csak 3 meccs + 1 szezon a Gase éra, ennyit sztem simán kibírunk. xD
Wester
Beki
Lesz ez még így se!
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
twitter.com/JCaporoso/status/1204381462490955776Már csak 3 meccs + 1 szezon a Gase éra, ennyit sztem simán kibírunk. xD
Wester
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
CB Kyron Brown -> IR, egy WR jött fel PS-ről és egy OL-t hoztunk PS-re.
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Spotrac kb 11.7M / év fizut jósol RA-nak kövi évre, nyilván szép garantált tartalommal.Ha valóban ennyi az annyi, köszi de nem.
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
nflupdate.co/leonard-williams-says-if-giants-dont-offer-him-top-tier-money-hell-hit-free-agency/Sok sikert a Giantsnek Mr "majdnem" Bust LW-el. 😀
Azt mondja top-tier interior DL-nek gondolja magát... 😀
több mint 6 éve
Aki még esetleg hitt a csodákban... 😀Ja, erről én lemaradtam.
Jets have officially been eliminated from the playoffs. NYJ will miss the playoffs for a ninth consecutive season
Beki
Akkor le is ugrottam, sziasztok!
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Aki még esetleg hitt a csodákban... 😀Jets have officially been eliminated from the playoffs. NYJ will miss the playoffs for a ninth consecutive season
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
14.5 pontos favoritként indított a Ravens tegnap...Tippre Adams nem épül fel csütörtökig, Griffin nem jó h nem jött vissza, Kyron Brown sem nézett ki túl jól...
több mint 6 éve
A Baltimore-ral csak az a gond h főműsor idő lesz... sima vasárnapi meccsen nem akarnának földbe döngölni minket hanem kicsit tartalékolnának talán. De így...Hát igen... Gase-nek a nagy mágusnak rengeteg szar hívása volt ma is. Azt hittem eldobom a kanalat, amikor 4 perccel a vége előtt 3 szar hívás után visszaadtuk rögtön a labdát.Lehetne sorolni a fo gondokat... legfobb h Gase meg mindig HC. 😀Hatalmas gratuláció a csapatnak h ezt a mai megye 3-as meccset egy szaros DPI callnak köszönhetjük a végén.Mem tudom mi a bajod!? A vége olyan izgalmas volt, mint a Frisco meccsé. 😊
Egyedül az RZ védelemnek jár a pacsi, többi része nem tudott kiemelkedni még egy Dolphins ellen sem.
Beki
A színvonal az más kérdés....
GTom
Meg h masodik felidore eltuntunk es kb azon mult h a Phins nem valtotta TDre RZ latogatasait, no meg ha berugjak a kihagyott FGt is. 😀
Csak az bosszant h uccso driveban nyitunk 37 yarddal, aztan Darnold benyel egy sacket ahelyett h kidobna. Majd egy DPInek hala megmentik a seggunket (passzt sztem akkor is elejtette volna tlunk...nemtom ki volt az, ha meg nem kb 4&10 jott volna. 13. meccse nem sikerul kikuszobolni ugyanazokat a hibakat.
Beki
Hihetetlen inkonzisztens edző, néha fasza meccsekkel, de többnyire szar. Nem ő lesz a megváltó és szinte látom, hogy 2020 után megy a lecsóba. De ne legyen igazam...
Amúgy ma védelem egy hányadék volt. Bár lassan a vizesfiúk is beállnak játszani a csapatba... Hogy mit kapunk a Baltimore O-tól, abba jobb nem belegondolni.
GTom
Green is green
több mint 6 éve
Hát igen... Gase-nek a nagy mágusnak rengeteg szar hívása volt ma is. Azt hittem eldobom a kanalat, amikor 4 perccel a vége előtt 3 szar hívás után visszaadtuk rögtön a labdát.Lehetne sorolni a fo gondokat... legfobb h Gase meg mindig HC. 😀Hatalmas gratuláció a csapatnak h ezt a mai megye 3-as meccset egy szaros DPI callnak köszönhetjük a végén.Mem tudom mi a bajod!? A vége olyan izgalmas volt, mint a Frisco meccsé. 😊
Egyedül az RZ védelemnek jár a pacsi, többi része nem tudott kiemelkedni még egy Dolphins ellen sem.
Beki
A színvonal az más kérdés....
GTom
Meg h masodik felidore eltuntunk es kb azon mult h a Phins nem valtotta TDre RZ latogatasait, no meg ha berugjak a kihagyott FGt is. 😀
Csak az bosszant h uccso driveban nyitunk 37 yarddal, aztan Darnold benyel egy sacket ahelyett h kidobna. Majd egy DPInek hala megmentik a seggunket (passzt sztem akkor is elejtette volna tlunk...nemtom ki volt az, ha meg nem kb 4&10 jott volna. 13. meccse nem sikerul kikuszobolni ugyanazokat a hibakat.
Beki
Hihetetlen inkonzisztens edző, néha fasza meccsekkel, de többnyire szar. Nem ő lesz a megváltó és szinte látom, hogy 2020 után megy a lecsóba. De ne legyen igazam...
Amúgy ma védelem egy hányadék volt. Bár lassan a vizesfiúk is beállnak játszani a csapatba... Hogy mit kapunk a Baltimore O-tól, abba jobb nem belegondolni.
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Ugy nezem h a gyozelem ellenere is marad 9. pick a mienk perpill.