New York Jets

30 feliratkozó

több mint 7 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 228 — NFL bracket champion '26
Ugy erzem ez az uj coaching staff nem lesz egy unalmas bagazs xd
Apex
https://a2.espncdn.com/combiner/i?img=%2Fphoto%2F2017%2F0606%2Fr216063_1296x729_16-9.jpg
Jets' Adam Gase includes ex-adversaries Joe Vitt, Gregg Williams on staff
The coaching staff of new Jets coach Adam Gase includes Joe Vitt, his father-in-law, and Gregg Williams, who coached with Vitt with the Saints. Vitt and Williams had a rocky relationship while together in New Orleans.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
Apex New York Jets 3 025
Ugy erzem ez az uj coaching staff nem lesz egy unalmas bagazs xd

If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 7 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 089 — Axel Foley
Gase edzői stábja végül:  www.newyorkjets.com/news/adam-gase-completes-his-jets-coaching-staff

Érdekesebb név talán Jim Bob Cooter, aki RB edző lesz és valóban Frank Pollack lett az OL coach.
Beki
Egy faszi aki háron év alatt nem képes normális futójátékot építeni RB edző lesz. Ok.

több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Gase edzői stábja végül:  www.newyorkjets.com/news/adam-gase-completes-his-jets-coaching-staff

Érdekesebb név talán Jim Bob Cooter, aki RB edző lesz és valóban Frank Pollack lett az OL coach.
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Örülök, hogy ezt megléptük és ezzel elismerve, hogy nem csak Long ujjával volt ott a gond. LG-ben is ugyanúgy holtgyenge volt.
+ Darnoldnak ne kelljen az életéért futni és h futóink ne nulla yardnál csattanjanak neki már az ellenfélnek, mondjuk Crowellnek ez is mindegy lenne kb
több mint 7 éve
Apex New York Jets 3 025
Nocsak megis jott az a Long cut.

több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Jets owe Long $3M guaranteed if he is on the roster this Wednesday.
Nem hiszem h cut megtörténik, mivel konkrétan teljes stáb nincs még meg.
Beki
Mondjuk én simán kibasznám, vállalhatatlan volt a szezon során.
Apex
Én is szó nélkül.
több mint 7 éve
Apex New York Jets 3 025
Beki
Mondjuk én simán kibasznám, vállalhatatlan volt a szezon során.

több mint 7 éve
Törölt felhasználó
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Source tells @FootballScoop that Central Michigan offensive line coach / run game coordinator Derek Frazier is joining the NY Jets.
több mint 7 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 10 017 — Jó ötletnek tűnt!
 twitter.com/OldTakesExposed/status/1088587726117572608?s=19

A média jól felkapta a semmit

Lesz ez még így se!
több mint 7 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 843 — Colts Fan
Én a liga helyében büntiből Adams-t öltöztetném be a SB-ra Pats mascotnak. 😀
több mint 7 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Ez teljesen nem normális 😀

twitter.com/TheAdamsEra/status/1088259286415958016
alatriste
Emberunk, aki abban a Patses izeban volt, korhazba kerult.
Beki
Csak nem valaki rajott hogy ebbol penzt is lehetne csinalni? Egyebkent nem tudom mennyire hiteles a forras. Szerintem faszsag az egesz.
Apex
 twitter.com/MySportsUpdate/status/1088518756752650242

Nem ő lenne az első, aki úgy okoz sérülést, hogy viccelődni akart
 streamable.com/3zyht

több mint 7 éve
Pityu Gyor New York Jets 1 034

alatriste
Beki
Megértem, hogy bevitték a pszichiátriára, elég hülye jelmez...

Green is green
több mint 7 éve
Apex New York Jets 3 025

alatriste
Beki
Csak nem valaki rajott hogy ebbol penzt is lehetne csinalni? Egyebkent nem tudom mennyire hiteles a forras. Szerintem faszsag az egesz.

Szerkesztette: Apex

több mint 7 éve
Törölt felhasználó

alatriste
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Adam Gase is hiring Shawn Jefferson to be the Jets WR coach, per source. Jefferson had the same role for Gase in Miami. - Costello
több mint 7 éve
Apex New York Jets 3 025
Belegondolva fantasztikus, hogy a jövönket az elmúlt években folyamatosan kimagasló eredményeket elérő Miami Dolphins edzői kezébe tesszük. Hozzátéve a liga legjobb general managerét, azt hiszem teljesen logikus az épitkezés, komoly sikerek elé nézünk!
Vagy nem?
Pityu Gyor
Megmondom őszintén számomra ez a Gase hire egyre érdekesebbnek tűnik, minél többet megtudok róla, még akár jól is elsülhet. Egyébként tudtommal Loggains az első aki a dolphins staffből jön, de mivel úgy is Gase fogja hívni a playeket, max egy helyi kávéfőző szerepét fogja betölteni, ezen kívül meg eddig nem igazán van kifogásom a coaching staffel kapcsolatban. Abban egyetértek hogy innentől kezdve Macc-en múlik az egész, kurvára itt az ideje hogy odabasszon offseasonben, nincs több kifogás.
Apex
hm. hajrá.

twitter.com/GrahamBarfield/status/1088253487903735808
Ventura
Tisztaban vagyok a statisztikaival, ennek tudataban irtam azt amit. De azert ezen statok alatt finoman fogalmazva sem volt jo iranyito a keze alatt(Darnold sem az meg, tudom)sot sok esetben meg kozepes sem....stats don't lie except when they do.

több mint 7 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 650 — 🏈🐬🐂🤘🏽
Belegondolva fantasztikus, hogy a jövönket az elmúlt években folyamatosan kimagasló eredményeket elérő Miami Dolphins edzői kezébe tesszük. Hozzátéve a liga legjobb general managerét, azt hiszem teljesen logikus az épitkezés, komoly sikerek elé nézünk!
Vagy nem?
Pityu Gyor
Megmondom őszintén számomra ez a Gase hire egyre érdekesebbnek tűnik, minél többet megtudok róla, még akár jól is elsülhet. Egyébként tudtommal Loggains az első aki a dolphins staffből jön, de mivel úgy is Gase fogja hívni a playeket, max egy helyi kávéfőző szerepét fogja betölteni, ezen kívül meg eddig nem igazán van kifogásom a coaching staffel kapcsolatban. Abban egyetértek hogy innentől kezdve Macc-en múlik az egész, kurvára itt az ideje hogy odabasszon offseasonben, nincs több kifogás.
Apex
hm. hajrá.

twitter.com/GrahamBarfield/status/1088253487903735808

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

több mint 7 éve
Lucifer New York Jets 1 215

alatriste
Rosszkor volt rossz helyen a Patrióta 😀

GO JETS!!!
több mint 7 éve
alatriste Green Bay Packers 11 834 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.

Liverpool Fc
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
The Jets and head coach Adam Gase have hired Dowell Loggains to be the team's offensive coordinator/quarterbacks coach.

Megmenekültünk. 😀
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Illetve azt néztem még, hogy a cap-ből nagyobb helyet foglaló játékosok közül:
- Wintersnek nincs garantált tartalom már
- Crowellnél 2M garantálttá válik, ha league year 3. napján rosteren van (előtte 3 misi szabadítható fel, ha kitesszük)
- Longnak nincs garantált tartalom, viszont amennyiben a Super Bowl utáni 3. napon is rosteren van, úgy 3 misi garantálttá válik 2019-es szerződéséből (6.5M 2019-es cap száma)
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Costello azt írja, hogy már ment is egy request h beszélhessünk Loggains-el, de ez csak formalitás, ő lesz az OC.
Gase nem lesz ott a Senior Bowl helyszínén, héten szeretné edzői stábot véglegesíteni. DB coach, Dennard Wilson is marad.
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Sources: The #Dolphins have granted permission for offensive coordinator Dowell Loggains to speak with other teams and won’t block him from exiting the organization. At long last, he’s expected to join new #Jets coach Adam Gase as their OC. - Rapoport
Beki
Vagy nem?
Pityu Gyor
Apex
Mindenképpen érdekes szituáció lesz, hiszen Gase egy majdnem rookie QB-val fog dolgozni és kíváncsian várom hogyan építi majd fel a playhívásokat offense köré.
Eddig ugye GWilliams kinevezése hivatalos és új OL coach-ról tudunk még, mindegyiket erősen oké kategória még mindig fanok körében is. Loggains max tanácsokat fog adni Gase-nek, de sok beleszólása nem lesz, ennek megfelelően bízom benne h Gase is rakja össze offense stábot.
Maccagnan meg ha nem tud ismét(!) felmutatni semmit, akkor nyugodtan picsán lehet rúgni szezon végén és hozni egy új GM-et, aki szeretne Gase és Darnold-al együtt dolgozni.