New York Jets

30 feliratkozó

több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Közben kiderült, hogy Vick szerződése mégsem 5M-re rúg, hanem 4M, amely teljesen garantált.
Tehát 2M signing bonus és 2M base salary (teljesen garantált).
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
mennyi hely van a sapka alatt? mennyiben különbözik a fizetési szisztéma az NBA-től?mzperx
NBA cap szisztémájával nem vagyok tisztában.
 nflplayers.com/reports/RunPublicReport.aspx?report=top51
Ez alapján 24.389M cap space-ünk van, míg overthecap.com alapján 32.194M. Utóbbinak jobban hiszek.
több mint 10 éve
Lucifer New York Jets 1 214
sziasztok, új vagyok a fórumon, érdekelne egy-két szakértőbb véleménye a jets idei FA tevékenységével kapcsolatban. Őszintén megmondom, eddig csak nyomon követtem a Jets-t, így az ide mozgást nem biztos hogy jól ítélem meg.mzperx
Üdv itt.

GO JETS!!!
több mint 10 éve
mzperx New York Jets 245
mennyi hely van a sapka alatt? mennyiben különbözik a fizetési szisztéma az NBA-től?
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Bart Hubbuch ‏@HubbuchNYP 1 min
Are the Jets done at WR? Rex: “I’m not going to say we’re done. Might be a sixth-round pick and not the move you want, but we’re not done."

Pontos fordítás:
"Abszolút nem végeztünk még a WR poszt feltöltésével. A draft első 3. körében vagy trade útján érkezik még erősítés."

Okulva az idei Idzik és Rex interjúk hazugságaiból. 😀
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Az utóbbi években nem gyengült a csapat? Keller, Greene, Revis, Cromartie távozott és nem nagyon érkezett helyettük hasonló képességű játékos.mzperx
Mikor Revis IR-re került Wilson tökéletesen pótolta őt, míg Cromartie a liga legszarabb CB-je volt tavaly, így vele lényegében sokat nem vesztettünk (sem pénzügyi, sem performance alapján).
Ezek ellenére a CB poszt vékony idén ezt beláthatjuk, hogy minőségben milyen lesz, ezt megjósolni orosz rulett, de valakinek érkeznie kell Milliner túloldalára, hiszen Wilson marad slotban.
Keller játéka elfért volna, hiszen eggyel több célpont Geno számára, amely még ha 500 yardban merült volna ki sem lenne gond.
RB poszt pedig jó, úgy ahogy van most.

Ha az összképet nézzük két főcsoportdöntő után, azóta stagnálunk mondhatjuk, de Tanny tevékenységét ki kell heverni, most új irányvonal van.
több mint 10 éve
mzperx New York Jets 245
sziasztok, új vagyok a fórumon, érdekelne egy-két szakértőbb véleménye a jets idei FA tevékenységével kapcsolatban. Őszintén megmondom, eddig csak nyomon követtem a Jets-t, így az ide mozgást nem biztos hogy jól ítélem meg.mzperx
Először is üdv a fórumon! 😊
Az eddigi jelige az FA-n a foltozgatás volt. Érkezett Decker, Vick és Giacomini. Decker esetében sokak számára nagy kérdőjel, hogy Manning nélkül mit tud majd kezdeni egy rookie irányító passzaival. Nem számítok tőle 1000 yardos szezonra, hiszen a mienk nem pass happy offense, de a lényeg, hogy az eddigi egyetlen kezdő kaliberű WR (Kerley) után már kettő van, míg Nelson egy átlagos, megbízható elkapó. Hill-t pedig szívesen kivágnám a fenébe.
Giacomini lesz a kezdő RT, amelyet a fizetése is jól mutat, persze ha csak sérülés nem üt be.
Vick...nos az ő esete érdekesebb. Úgy érzem, hogy jelenleg Geno-hoz ragaszkodunk, mint kezdőhöz, de ha Vick legyőzi TC-ben? Akkor indul ismét a szappanopera és a jó öreg QB kérdés, amelyet az FO sosem tudott jól kezelni. 😀
Resign lett Cumberland, Folk, Colon, Pace, Lankster és Walls. Utóbbi kettő nagyon remélem, hogy CB depth mélyítés miatt maradt, míg Folk adott és Cumberland is remélem, hogy csak másodhegedűs szerepet tölt majd be TE poszton. Sokan írják, hogy fejlődött. Nah, én ezt nem láttam valahogy, drop hadak és inkonzisztens játék.

Cutok terén megléptük a kötelező Sanchez és Holmes kivágást. Ami külön érdekes, hogy Cromartie-t még csak meg sem kerestük paycut igénnyel, hanem lazán kitettük és megszívtuk, mert az összes valamirevaló corner kiment már.

Ami biztosnak látszik, hogy WR, TE és CB posztra érkeznie kell játékosnak. TE-nél Cumberland és Sudfeld van szerződés alatt, míg CB poszton összesen négy játékos van rosteren. WR-nél is így hirtelen négy playert mondanék (Decker, Kerley, Nelson, Hill).
Tehát, ami mindenképpen kell még:
1-2 WR
No. 1 TE
No. 1 CB
OLB depth
RG depth
SBeki
Az utóbbi években nem gyengült a csapat? Keller, Greene, Revis, Cromartie távozott és nem nagyon érkezett helyettük hasonló képességű játékos.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Először is üdv a fórumon! 😊
Az eddigi jelige az FA-n a foltozgatás volt. Érkezett Decker, Vick és Giacomini. Decker esetében sokak számára nagy kérdőjel, hogy Manning nélkül mit tud majd kezdeni egy rookie irányító passzaival. Nem számítok tőle 1000 yardos szezonra, hiszen a mienk nem pass happy offense, de a lényeg, hogy az eddigi egyetlen kezdő kaliberű WR (Kerley) után már kettő van, míg Nelson egy átlagos, megbízható elkapó. Hill-t pedig szívesen kivágnám a fenébe.
Giacomini lesz a kezdő RT, amelyet a fizetése is jól mutat, persze ha csak sérülés nem üt be.
Vick...nos az ő esete érdekesebb. Úgy érzem, hogy jelenleg Geno-hoz ragaszkodunk, mint kezdőhöz, de ha Vick legyőzi TC-ben? Akkor indul ismét a szappanopera és a jó öreg QB kérdés, amelyet az FO sosem tudott jól kezelni. 😀
Resign lett Cumberland, Folk, Colon, Pace, Lankster és Walls. Utóbbi kettő nagyon remélem, hogy CB depth mélyítés miatt maradt, míg Folk adott és Cumberland is remélem, hogy csak másodhegedűs szerepet tölt majd be TE poszton. Sokan írják, hogy fejlődött. Nah, én ezt nem láttam valahogy, drop hadak és inkonzisztens játék.

Cutok terén megléptük a kötelező Sanchez és Holmes kivágást. Ami külön érdekes, hogy Cromartie-t még csak meg sem kerestük paycut igénnyel, hanem lazán kitettük és megszívtuk, mert az összes valamirevaló corner kiment már.

Ami biztosnak látszik, hogy WR, TE és CB posztra érkeznie kell játékosnak. TE-nél Cumberland és Sudfeld van szerződés alatt, míg CB poszton összesen négy játékos van rosteren. WR-nél is így hirtelen négy playert mondanék (Decker, Kerley, Nelson, Hill).
Tehát, ami mindenképpen kell még:
1-2 WR
No. 1 TE
No. 1 CB
OLB depth
RG depth
S
több mint 10 éve
mzperx New York Jets 245
sziasztok, új vagyok a fórumon, érdekelne egy-két szakértőbb véleménye a jets idei FA tevékenységével kapcsolatban. Őszintén megmondom, eddig csak nyomon követtem a Jets-t, így az ide mozgást nem biztos hogy jól ítélem meg.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Manish Mehta ‏@MMehtaNYDN 3 mp
Jets received four compensatory picks: 4th rounder (137 overall) & three sixth-rounders (209, 210, 213). #NYJ now has 12 picks.

4. kör, yes.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Jake Steinberg ‏@Steiny31 13 mp
#Jets have received 4 comp picks.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Ian Rapoport ‏@RapSheet 29 mp

The official designation for Mark Sanchez's release was "failed physical." Simply means he wouldn't have been cleared to play today.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Vén trotty Brady így is lesz eleget a földön remélhetőleg a DL-ünk által, Rex meg rájöhetett volna, hogy nem kapja meg amit akar, na meg évi 10 misit. :[]

Most offense upgrade van, ha ezt nem tudja felfogni nagyon sajnálom. Így is kapni fog egy játékszert CB posztra, örüljön.
több mint 10 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 8 704 — Jó ötletnek tűnt!
Source: Jets, Patriots, Dolphins & Steelers in the hunt to land former Jaguars RB Maurice Jones-Drew
Kétségkívül jó játékos de minek?

Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
For all the talk about the CBs the Jets didn't land, the player Rex Ryan really wanted was DeMarcus Ware. And Jets didn't make a run at him.

Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Amúgy továbbra is 4 pickre számíthatunk:
egy 5. kör Landry-ért, valamint 3 darab 6. körre Keller, DeVito, Greene elvesztése után.Beki
régebben rebesgették hogy talán 4. is lehet Landryért, bár tényleg valószínűbb az 5.kör de azért reménykedem XDWester
Nem pontosak mindig az adott évi előrejelzések, így könnyen megeshet, hogy 4. kört kapunk. 😉
több mint 10 éve
egy 5. kör Landry-ért, valamint 3 darab 6. körre Keller, DeVito, Greene elvesztése után.Beki
régebben rebesgették hogy talán 4. is lehet Landryért, bár tényleg valószínűbb az 5.kör de azért reménykedem XD

Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
egy 5. kör Landry-ért, valamint 3 darab 6. körre Keller, DeVito, Greene elvesztése után.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Draft kompenzációs pickek várhatóan ma kerülnek kihirdetésre.
több mint 10 éve
Jets will return to SUNY Cortland for training camp this summer

Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Ian Rapoport ‏@RapSheet 15 mp
Meanwhile, #Jets owner Woody Johnson, whose team wants DeSean, said “trade's not our primary operating motif.” May be tough to find a market.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Jelenleg 27.2M cap space-ünk van csak FYI alapon.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
 dystnow.com/2014/03/23/desean-jackson-to-the-jets/

Ők jelezték legelőször Decker aláírását (amely lehet, hogy szimpla mázli volt), de azért adjunk nekik egy esélyt. Állítólag a Tampa 4. körét és a saját 5. körünket ajánlottuk fel DJax-ért.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
 profootballtalk.nbcsports.com/2014/03/23/woody-johnson-confirms-jets-interest-in-desean-jackson/Beki
sikerült kijózanodni a dínomdánomból Beki? 😀 (Sancho cut)Amadeus91
Tökéletesen, bár nehéz feldolgozni, hogy a franchise egy meghatározó egyénisége távozott. 😀
több mint 10 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 910
 profootballtalk.nbcsports.com/2014/03/23/woody-johnson-confirms-jets-interest-in-desean-jackson/Beki
sikerült kijózanodni a dínomdánomból Beki? 😀 (Sancho cut)

criminal lawyer or criminal lawyer?