New York Jets

30 feliratkozó

több mint 10 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 8 704 — Jó ötletnek tűnt!
Nah összegezve:
Idzik örül, hogy tudunk manőverezni FA-n. Nagyon korán járunk FA piacon, hiszen még csak 9 nap telt el és vannak lehetőségeink még. Vickről is volt szó.
Nyitottak vagyunk a trade-re CB poszton. Elégedettek vagyunk a jelenlegi CB állománnyal, de nem kizárt, hogy érkezik még corner. Pengék vagyunk, mert nem szalasztottunk el egyetlen lehetőséget sem FA-n.Beki
Tehát magyarul minden fasza 😀

Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Nah összegezve:
Idzik örül, hogy tudunk manőverezni FA-n. Nagyon korán járunk FA piacon, hiszen még csak 9 nap telt el és vannak lehetőségeink még. Vickről is volt szó.
Nyitottak vagyunk a trade-re CB poszton. Elégedettek vagyunk a jelenlegi CB állománnyal, de nem kizárt, hogy érkezik még corner. Pengék vagyunk, mert nem szalasztottunk el egyetlen lehetőséget sem FA-n.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Manish Mehta ‏@MMehtaNYDN 17 mp
Rex: "I feel really good about our corners." #nyj

😀
több mint 10 éve
Bart Hubbuch ‏@HubbuchNYP 5 p
Idzik says there “may be trade talks” to address the cornerback situation. “We’re very open-minded and prepared to act."Beki
ez az egyetlen lehetőség a drafton kívül, de ki lehet célpont?

Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Bart Hubbuch ‏@HubbuchNYP 5 p
Idzik says there “may be trade talks” to address the cornerback situation. “We’re very open-minded and prepared to act."
több mint 10 éve
Antonio Cromartie, Arizona Cardinals strike 1-year deal
hoppá

Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
 www.metro.us/newyork/sports/nfl/2014/03/20/michael-vick-will-offered-chance-compete-starting-job-source/

Ebből kiderül, hogy Sanchez lapátra lesz téve, ha Vick aláír, viszont a leírtakat kellene éppen elkerülni, hogy Genotól elvegyük az egész offseason felét, hogy az elkapókkal gyakorolhasson.Beki
Ez szerintem elkerülhetetlen, mert ha nem vick akkor sanchez lesz a versenytárs

Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
 www.metro.us/newyork/sports/nfl/2014/03/20/michael-vick-will-offered-chance-compete-starting-job-source/

Ebből kiderül, hogy Sanchez lapátra lesz téve, ha Vick aláír, viszont a leírtakat kellene éppen elkerülni, hogy Genotól elvegyük az egész offseason felét, hogy az elkapókkal gyakorolhasson.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
18 TE ERIC EBRON
49 G GABE JACKSON
80 WR JARVIS LANDRY
100 WR PAUL RICHARDSON
111 CB ANTONE EXUM
142 OLB PRINCE SHEMBO
179 OLB KASIM EDEBALI
210 S ISAIAH LEWIS

Kicsit unatkoztam. 😀
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
 www.jetnation.com/2014/03/18/john-idziks-master-plan/Wester
Érdekes olvasmány. Nálunk a DL jelentős része draftról van és ne felejtsük el, hogy az előző drafton mennyi picket szántunk az OL megerősítésére: Aboushi, Campbell, Winters.

Ha a nagyon must needeket nézzük, akkor jelen állás szerint TE1, CB1 és WR posztra kellenek emberek és OLB depth mélyítés. Erre lenne 11-12 pick.Beki
A hawksnál működött, szóval bizakodó vagyok 😀Wester
Emlékszem tavaly, mikor Sheldonnál csak a fejünket fogtuk és kiakadva irogáltunk a fórumra. 😀
Valamint late roundokban TE és S pickért könyörögtünk és egyiket sem kaptuk meg. 😀

Idén amennyi WR-rel találkoztunk és beszéltünk, valamint TE is, ha egy ilyen pick sem lesz drafton...:[]
több mint 10 éve
Érdekes olvasmány. Nálunk a DL jelentős része draftról van és ne felejtsük el, hogy az előző drafton mennyi picket szántunk az OL megerősítésére: Aboushi, Campbell, Winters.

Ha a nagyon must needeket nézzük, akkor jelen állás szerint TE1, CB1 és WR posztra kellenek emberek és OLB depth mélyítés. Erre lenne 11-12 pick.Beki
A hawksnál működött, szóval bizakodó vagyok 😀

Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó

Ha a nagyon must needeket nézzük, akkor jelen állás szerint TE1, CB1 és WR posztra kellenek emberek és OLB depth mélyítés. Erre lenne 11-12 pick.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Igazából azon vakarom a fejem, hogy oké idehozzuk Vicket (minden jel szerint) és megint megversenyeztetjük Geno-t, de amikor gyakorlatilag Kerley lesz az egyedüli a tavalyi célpontjai közül, azért nem kellene csiszolódnia az elkapóival?

Decker mellett várhatóan kap még 2 új WR-t és én még egy új TE-del is számolok (jelenleg csak 2 van rosteren), ez már 4 új célpontot jelentene. Szvsz ez nem túl egészséges felfogás egy rookie QB esetén.Beki
Ez igaz de a tavalyi WR-ek közül csak nelson és kerley használható, és csak velük csiszolódott össze Geno, szóval nincs más lehetőségWester
Okés, de éppen azt kifogásolom, hogy ha most fele snapet Vick, másik felét Geno fogja kapni, úgy a büdös életben nem lesz összhang.
több mint 10 éve
Igazából azon vakarom a fejem, hogy oké idehozzuk Vicket (minden jel szerint) és megint megversenyeztetjük Geno-t, de amikor gyakorlatilag Kerley lesz az egyedüli a tavalyi célpontjai közül, azért nem kellene csiszolódnia az elkapóival?

Decker mellett várhatóan kap még 2 új WR-t és én még egy új TE-del is számolok (jelenleg csak 2 van rosteren), ez már 4 új célpontot jelentene. Szvsz ez nem túl egészséges felfogás egy rookie QB esetén.Beki
Ez igaz de a tavalyi WR-ek közül csak nelson és kerley használható, és csak velük csiszolódott össze Geno, szóval nincs más lehetőség

Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó

Decker mellett várhatóan kap még 2 új WR-t és én még egy új TE-del is számolok (jelenleg csak 2 van rosteren), ez már 4 új célpontot jelentene. Szvsz ez nem túl egészséges felfogás egy rookie QB esetén.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Colon jó volt, 2M -ért meg bőven megéri , Goodson paycuttal már speedster RB se kell. Nem nagy igazolások, de sztem haladunk. OG poszton ha bíznak Winters fejlődésében akkor oda már elég későbbi körökben draftolni.

Hiányposztok maradtak:

WR - Én szeretném ha jönne D-jax akkor ott sztem meglennék, máskülönben draft
TE - ezt valószínűleg draftról orvosoljuk, én FA-n már nem látok Cumberlandnél jobbat
CB - Ide kéne egy CB1, de nem lepődnék meg ha Milliner- Wilson-Patrick-Walls kezdőnégyessel indítanánk szezont, ettől függetlenül sztem Cro-t visszahozhatnánk(a cards topikban úgy olvastam hogy kicsi az esélye hogy leigazolják)
Backup QB - piacon Vick maradt az egyetlen, aki számításba jön nálam, ha ő nem jön akkor ugyancsak draft
OLB - itt mcintyre helyére kéne egy szituációs ember, kezdőben megvagyunk
S - ide is jöhetne ember, bár esélyes hogy a Landry- Allen/Jarrett trióval megyünk neki szezonnak mint tavaly

Sok munka van még az biztos de én már pozitívabban látom a helyzetetWester
WR draft lesz, ahogy az általad felsorolt needekből is látszik jó pár lyuk van a csapatban, amennyiben vet FA WR nem érkezik, úgy megkockáztatom, hogy 2 WR draft is lesz.
TE esetében remélem, hogy nem kezdő TE-t látunk Cumberland-ben, mert attól olyan messze áll, mint Holmes a WR1 szerepétől.
Cro visszaigazolásával nem sietünk, így vmi lehet a háttérben, de az 1. körös CB draftot nem bírnám feldolgozni.
Backup QB Vick lesz.
OLB-ben Coples, Pace, Barnes és McIntyre, megvagyunk szvsz, ide esetleg extra 4. körrel érkezhet játékos.
S-ben sztem nem lesz változás.

Meg kell várni, hogy mennyi és hányadik körös komp pickeket kapunk utána érdemes gondolkozni hova érkezhet extra ember.Beki
Mcintyre már nincs nálunk, ezért írtam hogy a helyére kell valaki, WR draft biztos hogy lesz csak mondjuk D-jax ha jönne, akkor már nem feltétlen kéne első körben és mondjuk ott lehetne húzni TE-t.Wester
Ohh basszus tényleg Bellore kapott tendert nem McIntyre, sorry.
No, akkor bizony OLB érkezni fog, vagyis kell, mert 3 OLB-vel nem lehet nekivágni a szezonnak ráadásul úgy, hogy az egyikük inkább DL player még mindig, Pace kora miatt kérdéses de nem írnám le szó sincs róla, míg Barnes inkább szitu pass rusher.
WR class sztem van annyira mély, hogy 3. kört ne áldozzunk D-Jax-re, bár nagyon ismeri MM rendszerét és tovább nem részletezném, igaz lutri a draft, de a WR kérdést most onnan kellene megoldani.
Kíváncsi leszek Eric Ebron-t megtekintjük-e az tuti, hogy Jace Amaro-t Idzik személyesen nézte meg.
több mint 10 éve
Colon jó volt, 2M -ért meg bőven megéri , Goodson paycuttal már speedster RB se kell. Nem nagy igazolások, de sztem haladunk. OG poszton ha bíznak Winters fejlődésében akkor oda már elég későbbi körökben draftolni.

Hiányposztok maradtak:

TE - ezt valószínűleg draftról orvosoljuk, én FA-n már nem látok Cumberlandnél jobbat
CB - Ide kéne egy CB1, de nem lepődnék meg ha Milliner- Wilson-Patrick-Walls kezdőnégyessel indítanánk szezont, ettől függetlenül sztem Cro-t visszahozhatnánk(a cards topikban úgy olvastam hogy kicsi az esélye hogy leigazolják)
Backup QB - piacon Vick maradt az egyetlen, aki számításba jön nálam, ha ő nem jön akkor ugyancsak draft
S - ide is jöhetne ember, bár esélyes hogy a Landry- Allen/Jarrett trióval megyünk neki szezonnak mint tavaly

WR draft lesz, ahogy az általad felsorolt needekből is látszik jó pár lyuk van a csapatban, amennyiben vet FA WR nem érkezik, úgy megkockáztatom, hogy 2 WR draft is lesz.
TE esetében remélem, hogy nem kezdő TE-t látunk Cumberland-ben, mert attól olyan messze áll, mint Holmes a WR1 szerepétől.
Cro visszaigazolásával nem sietünk, így vmi lehet a háttérben, de az 1. körös CB draftot nem bírnám feldolgozni.
Backup QB Vick lesz.
OLB-ben Coples, Pace, Barnes és McIntyre, megvagyunk szvsz, ide esetleg extra 4. körrel érkezhet játékos.

Meg kell várni, hogy mennyi és hányadik körös komp pickeket kapunk utána érdemes gondolkozni hova érkezhet extra ember.Beki
Mcintyre már nincs nálunk, ezért írtam hogy a helyére kell valaki, WR draft biztos hogy lesz csak mondjuk D-jax ha jönne, akkor már nem feltétlen kéne első körben és mondjuk ott lehetne húzni TE-t.

Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Amúgy egy kis megfigyelés eddig:

A Jets honlapja Giacomini és Decker vizitjét is lehozta report szintjén és mindketten aláírtak (Pace és Colon esetén nem volt vizit), most Vicket is lehozták. 😀
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Vicket nem szivesen látnám itt, én bízok Genoban. Colon 2M-ért simán jó volt.
Szerintem ha DeSean Jackson szóba is jön nálunk, eljön, eszik egy kis sütit, eltölt egy kellemes délutánt és leigazol egy másik csapathoz. :ddavid52
Volt vmelyik oldalon szavazás, hogy Sanchez vagy Vick legyen-e a backup QB és mexikói barátunk nyert. 😀
több mint 10 éve
Törölt felhasználó

Hiányposztok maradtak:

Backup QB Vick lesz.

Meg kell várni, hogy mennyi és hányadik körös komp pickeket kapunk utána érdemes gondolkozni hova érkezhet extra ember.
több mint 10 éve
Szerintem ha DeSean Jackson szóba is jön nálunk, eljön, eszik egy kis sütit, eltölt egy kellemes délutánt és leigazol egy másik csapathoz. :ddavid52
vicket én is csak backupnak akarnám, desean meg nem FA csak philly szeretné eltradelni

Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
david52 New York Jets 115
Szerintem ha DeSean Jackson szóba is jön nálunk, eljön, eszik egy kis sütit, eltölt egy kellemes délutánt és leigazol egy másik csapathoz. :d
több mint 10 éve

Hiányposztok maradtak:

Sok munka van még az biztos de én már pozitívabban látom a helyzetet

Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Lucifer New York Jets 1 214
New York Jets ‏@nyjets 7 p

It's official. We've re-signed G @WillColon66 -  bit.ly/Ox88XqLucifer
Csak úgy repkednek a nagy igazolások...
Óriási..Stylee
És tessék 😀

Rich Cimini ‏@RichCimini 8 p

The Jets have re-worked Mike Goodson's deal, lowering cap charge from $1.9M to $1.28M. Appears to be a restructuring of $650k roster bonus.

GO JETS!!!
több mint 10 éve
Stylee New York Jets 480
New York Jets ‏@nyjets 7 p

It's official. We've re-signed G @WillColon66 -  bit.ly/Ox88XqLucifer
Csak úgy repkednek a nagy igazolások...
Óriási..