New York Jets

30 feliratkozó

több mint 10 éve
Törölt felhasználó
A Pats DL-től szerencsére nem kell félni, adja a lovat a felállított stratégia alá, és akkor finom voltam az idelátogató vérszomjas, trollkodni vágyó :p patriarkák lelkibékéjének megőrzése céljából.Robilluma
Nézőpont kérdése:
Sanchez már a labdától is megijedt és saját OG-je seggének futott. 😀Beki
Remélhetőleg legközelebb ezt már máshol teszi 😀Wester
9 nap és kiderül. 😊
több mint 10 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 8 704 — Jó ötletnek tűnt!
A Pats DL-től szerencsére nem kell félni, adja a lovat a felállított stratégia alá, és akkor finom voltam az idelátogató vérszomjas, trollkodni vágyó :p patriarkák lelkibékéjének megőrzése céljából.Robilluma
Nézőpont kérdése:
Sanchez már a labdától is megijedt és saját OG-je seggének futott. 😀Beki
Remélhetőleg legközelebb ezt már máshol teszi 😀

Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Nézőpont kérdése:
Sanchez már a labdától is megijedt és saját OG-je seggének futott. 😀
több mint 10 éve
Robilluma Pittsburgh Steelers 2 907 — Whatever it takes
Idzik szerintem hosszab távon gondolkodik. Jó draftok, olcsóbb FA-k, távolabbi célok.zinedine5
A Pats akkor most lemondott a távolabbi célokról? Ugyan. Ez a "nagy FA igazolások sírba viszik a csapatot hosszútávon" egy sima urban legend. Akkor igaz, ha egy év múlva már nincs rosteren, mert olyan rossz az új játékos. Aki ilyet igazol, az meg is érdemli. Másrészt egy draftolt, majd rookie-contract után nagy gázsiért újraigazolt játékos is ugyanúgy széteshet, a'la Woodley.
A draft meg lutri. És különben sem lehet kiváltani semmilyen draft class-al a következő két évre egy Talib-Ward-Ware pro bowler hármast (+ Sanders), ha csak tudásuk 80%-át hozzák akkor sem. És amit mindenki elfelejt: a Pats vagy a Broncos is ugyanúgy fog az igazolások mellett is draftolni!!!
A várhatóan óriási cap emelkedés szintén segít a mostani nagybevásárlóknak.

Engem nagyon frusztrál az eddigi FA, konkrétan már most, a draft előtt egyáltalán nem érdekel a szezon a garantált 2014-es (és '15-ös...) Pats-Broncos versenyfutással. A Rontez Miles Médiafigyelő Kft. pikírt tudósítása összefoglalja a hangulatom:
A New Capspaceland Patriots és a Denver "one mile beyond the (cap)space" Broncos brutális FA igazolásai, illetve hosszabbításai szükségszerűek voltak, ugyanis valahogy előre kellett lépnie az AFC két leggyengébb, franchise QB nélkül tengődő csapatának a fizetési sapka által nyújtott korlátok ellenére tovább növelték az amúgy is meglévő szakadékot az AFC konferenciadöntősei és a "maradék" között. Erre vágyott mindenki.

Egyébként olvastam, hogy párhuzamba állítják a 49ers és Seahawks tavalyi bevásárlásával a mostani FA-t. Náluk volt rookie szerződésből kilépett HoF franchise QB, aki korlátozta a lehetőségeket? Naugye. Ettől igazán gusztustalan, ami történt a héten.

Ilyen pats secondary mellett nagy duzzogva el fogom fogadni azt is ha csak simán szétfutjuk őket XDWester
Mindig jó, ha van egy B-terv!😀tomi-tomi
Az még jobb, ha működik, mint tavaly 😉.
Ráadásul volt is ugye az a hír, hogy egy futásorientált játékot tervez a stáb limitált mennyiségű, elsősorban play-actionből indított passzra korlátozva Geno szerepét, Seahakws-os mintára. Giacomini is ennek jegyében jött, Winters is futásblokkban lesz sztem igazán jó. Kell egy Gabe Jackson féle pusztító OG a draftról.
A Pats DL-től szerencsére nem kell félni, adja a lovat a felállított stratégia alá, és akkor finom voltam az idelátogató vérszomjas, trollkodni vágyó :p patriarkák lelkibékéjének megőrzése céljából.

If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 10 éve
david52 New York Jets 115
Ki lehet még az esélyes a CB1 posztra? Azért érdekes lenne azt draftról megoldani. Kezdek kicsit aggódni.david52
 www.spotrac.com/free-agents/nfl/cornerback/
Aki nem Signed ők maradtak, de a kérdésedre a válasz kb. a két Cromartie.Beki
Átfutva a listát, akik még szóba jöhetnének irreális pénzeket kérnének. Gondolok itt Mathisre, Samuelre. Bár ők már erősen benne vannak a korban is..
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Ki lehet még az esélyes a CB1 posztra? Azért érdekes lenne azt draftról megoldani. Kezdek kicsit aggódni.david52
 www.spotrac.com/free-agents/nfl/cornerback/
Aki nem Signed ők maradtak, de a kérdésedre a válasz kb. a két Cromartie.
több mint 10 éve
david52 New York Jets 115
Ki lehet még az esélyes a CB1 posztra? Azért érdekes lenne azt draftról megoldani. Kezdek kicsit aggódni.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Thurmond a Giantsnél egy lvre és még ma DRC is vizitál náluk.
több mint 10 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Ilyen pats secondary mellett nagy duzzogva el fogom fogadni azt is ha csak simán szétfutjuk őket XDWester
Mindig jó, ha van egy B-terv!😀

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 8 704 — Jó ötletnek tűnt!
Ilyen pats secondary mellett nagy duzzogva el fogom fogadni azt is ha csak simán szétfutjuk őket XD

Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
DRC-re sok helyen irjak, hogy hangulatember. Mondjuk nem is ez a lenyeg, hanem ha csillagaszati osszeget akart jobb is ha tovabb allt.
több mint 10 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 6 548 — Ajmo Vatreni
Asszem megint izgalmas lesz iden a csoport:

Pats: Revis, Browner, LaFell, Edelman
Jets: Decker, GiacominiBeki
Azt csak szeretnétek. 😉zinedine5
Ejj...nem érezted az iróniát az írásomban. 😊
A lényeg, hogy véleményem szerint, ha csak valami rendkívüli nem történik idén is simán hozza a Pats a csoportot, erre irányult eme rövid leírásom (reméltem a névsor szemlélteti, hogy mennyivel jobban erősített a Pats. 😕

Rendbe tettétek a secondary-t. QB, RB, TE poszton rendben voltatok, most érkezett vissza WR-be Edelman és még LaFell is, az OL-etek meg elkaristol majd. Igazából a DL-t kell megoldanotok, bár lehet túl szűk a látóköröm eme téren.
Míg nekünk QB nyitott kérdés, nincs RG, TE, WR1, CB1, rosteren 3 OLB van csak (ha Coples-t idevesszük) és a safety brigád sem túl acélos.Beki
Gondoltam, hogy nem komolyan gondolod, de muszáj volt. Egyszerűen nem tudtam parancsolni magamnak.
Egyébként nem csak ezen múlik. Tavaly is jobbak voltunk, mégis nyertetek egyet. Egy év sokat számíthat Genonak is, az újoncoknak is. Azzal sem feltétlenül értek egyet, hogy nektek DRC kell 54 misiért. Idzik szerintem hosszab távon gondolkodik. Jó draftok, olcsóbb FA-k, távolabbi célok.
több mint 10 éve
Stylee New York Jets 480
Most komolyan elengedtük DRC-t szerzõdés nélkül? Ennyit a nagy erõsítésrõl..Apex
Ha jól tudom a giantshez ment. Szerintem ők már nem fogják elengedni szerződés nélkül...
több mint 10 éve
Stylee New York Jets 480
Most komolyan elengedtük DRC-t szerzõdés nélkül? Ennyit a nagy erõsítésrõl..Apex
Pedig tele vagytok még pénzzel nem? 30 milla körül. Tutira vettem, hogy leigazoljátok.

Idén kezd úgy szétválni a liga mint pld. a spanyol bajnokság és ez nem jó összességében. (Persze hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem örülök, hogy a Pats a szerencsésebb végén van a ....) A Raidershez pld. egyszerűen senki sem megy.Burkus
Én sem értek dolgokat de már lassan nem is bosszant.
Biztos én nem értek hozzá.. Úgy érzem, hogy megvan Decker és kur.a jók vagyunk..
több mint 10 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 5 933 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Pedig tele vagytok még pénzzel nem? 30 milla körül. Tutira vettem, hogy leigazoljátok.

Idén kezd úgy szétválni a liga mint pld. a spanyol bajnokság és ez nem jó összességében. (Persze hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem örülök, hogy a Pats a szerencsésebb végén van a ....) A Raidershez pld. egyszerűen senki sem megy.
több mint 10 éve
Apex New York Jets 2 980
Most komolyan elengedtük DRC-t szerzõdés nélkül? Ennyit a nagy erõsítésrõl..

If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 10 éve
Törölt felhasználó

Azt csak szeretnétek. 😉zinedine5
Ejj...nem érezted az iróniát az írásomban. 😊
A lényeg, hogy véleményem szerint, ha csak valami rendkívüli nem történik idén is simán hozza a Pats a csoportot, erre irányult eme rövid leírásom (reméltem a névsor szemlélteti, hogy mennyivel jobban erősített a Pats. 😕

Rendbe tettétek a secondary-t. QB, RB, TE poszton rendben voltatok, most érkezett vissza WR-be Edelman és még LaFell is, az OL-etek meg elkaristol majd. Igazából a DL-t kell megoldanotok, bár lehet túl szűk a látóköröm eme téren.
Míg nekünk QB nyitott kérdés, nincs RG, TE, WR1, CB1, rosteren 3 OLB van csak (ha Coples-t idevesszük) és a safety brigád sem túl acélos.
több mint 10 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 6 548 — Ajmo Vatreni

Azt csak szeretnétek. 😉
több mint 10 éve
Törölt felhasználó

Jets: Decker, Giacomini
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
DRC vizitje utan szerzodes nelkul tavozott es ment tovabb a Giantshez.

Sanders mar alairt mashova, Jonesrol semmi hir eddig.
több mint 10 éve
Apex New York Jets 2 980
Én azért még örülnék egy Sandersnek vagy egy Jonesnak, és akkor elsõ körben akár húzhatnánk TE-t.

If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Jets OC Marty Mornhinweg attended the pro day of Oregon State WR Brandin Cooks, a player New York has reportedly been "all over."
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Csinálunk valamit? Vagy csak ülünk a seggünkön és várunk, hogy minden jó játékost elvigyenek?!?!Stylee
Manish Mehta ‏@MMehtaNYDN 1 hr
Jets do not want Dominique Rodgers-Cromartie to leave today without a deal in place. But will #NYJ show necessary sense of urgency?

Amúgy hova kapkodnánk már?
CB1 és RG a legsürgetőbb needek. Előbbi remélhetően ma megoldódik, többi draftról megoldható.
több mint 10 éve
Stylee New York Jets 480
Csinálunk valamit? Vagy csak ülünk a seggünkön és várunk, hogy minden jó játékost elvigyenek?!?!
több mint 10 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 5 933 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
ESPN: "Matt Schaub of the Houston Texans tops the list, followed by the New York Jets' Mark Sanchez and current unrestricted free agents Josh Freeman and Michael Vick, in that order, according to a source."

Ezek szerint a Raiders a saját szemének sem hisz 😊