New York Jets
30 feliratkozó
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Idzik személyesen vette fel Deckert egy privát vacsorára, amelyen Rex is részt vesz.Míg még 1x: Revis visszatérését egyedül Ryan akarta.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Rich MacLeod @richmacleod 19 pFeels like the #Jets are getting closer to a deal with Decker. At least one other team has ended pursuit of him b/c the think he's a Jet.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Ha már CB poszt: Jake Steinberg @Steiny31 33 p
Just heard Captain Munnerlyn has a visit scheduled with the #Jets.
Idzik nem volt nem akarta Revis visszatérését.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Basszus úgy látom itt nem csak én nem tudok aludni és követi hajnalban a híreket. 😀
több mint 10 éve
david52
115
Hazaérek és az nfl.com-on Revis képe fogad Pats logóval. Aztán belefutottam Giacominibe, amivel sikerült kicsit helyretenni az idegrendszerem. 😀 Mondjátok, hogy Sanchezt kivágjuk már ma, hogy bonthassam a gint.. 😀
több mint 10 éve
Na, asszem Beki most nem örül... 😊WyattAhogy az eredménykövetőben, a kis kedvenceim szar meccsei után szoktam vala mondani, "mentem hányni" 😀
Legalább Giacomini személyében megvan Howard helyettese, a Dekker-ügy pedig még mindig függőben, jóccakát!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Nem tudom az FO mennyire akarja őt, vagy Mornhinweg mit tudna kezdeni vele. Ha nagyon akarjuk meg fogja kapni a WR1 fizut, ez nem kétséges.képes lesz WR #1 fizetést kisírni magának, pedig köze nincs ahhoz a kategóriához.Amadeus91Jets source: "I hope Decker gets out of the building before Idzik gets talked into overpaying for him." #nyjWesterKérdés kinek mi a túlfizetés és mennyi az az összeg. Mindenesetre elég sokat tökölnek, lehet szerződés nélkül áll tovább Decker.Beki
több mint 10 éve
Amadeus the Young
32 910
képes lesz WR #1 fizetést kisírni magának, pedig köze nincs ahhoz a kategóriához.Jets source: "I hope Decker gets out of the building before Idzik gets talked into overpaying for him." #nyjWesterKérdés kinek mi a túlfizetés és mennyi az az összeg. Mindenesetre elég sokat tökölnek, lehet szerződés nélkül áll tovább Decker.Beki
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Jets source: "I hope Decker gets out of the building before Idzik gets talked into overpaying for him." #nyjWesterKérdés kinek mi a túlfizetés és mennyi az az összeg. Mindenesetre elég sokat tökölnek, lehet szerződés nélkül áll tovább Decker.
több mint 10 éve
Jets source: "I hope Decker gets out of the building before Idzik gets talked into overpaying for him." #nyj
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Jake Steinberg @Steiny31 31 mpDecker didn't leave the #Jets facility without a deal. Still at Florham Park.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Kimberley A. Martin @KMart_LI 17 mpAdam Schefter, on ESPN, said signing Decker is a 'priority' for #Jets. Also said they're trying to get a deal done w/ OT Breno Giacomini
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Sándor Gaál @pfbusiness 17 mpGolden Tate szerződésének számai: 5 év, 31 millió dollár, 13,25 millió garantált.
Nah Idzik Deckernek is vmi hasonlót és csapjunk tenyérbe.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
A Pats kiteszi Sopaaga-t rögtön revis cutja után...
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Mike Garafolo @MikeGarafolo 27 mpBucs are cutting Darrelle Revis, per source
Kezdődddik. 😀
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Ian Rapoport @RapSheet 22 mpThey want to sign 2 WRs RT @MMehtaNYDN: Sources: Jets have expressed a real interest in Packers WR James Jones. nydn.us/1gq8R37
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Manish Mehta @MMehtaNYDN 21 mpSource: Jets have expressed a real interest in Packers free-agent WR James Jones. No visit scheduled yet. Eric Decker in building today #nyj
Decker még mindig nem találkozott az FO-val ezek szerint.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Jason La Canfora @JasonLaCanfora 22 mpJosh McCown agrees to a 2 yr deal with Tampa per his agent, Mike McCartney. Will have real chance to compete for that job
Egy jelölttel kevesebb. 😀
több mint 10 éve
Akkor nekem is lenne egy kisebb dühkitörésem 😀Az agresszív. 😀 Én leszek az, ha elbasszuk ezt az FA-t és még Sanchez is a nyakunkon maradna...😀BekiNekem még rémlik tegnapról valami #Aggressive ^ ^RobillumaAbban Idzik miatt sztem nem leszünk olyan jók. 😀BekiHa már Revis reunion: nem hajlandó egyetlen csapat számára sem állítólag paycutba belemenni.BekiNincs ezzel gond, nem lesz trade. Indulhat a licitharc a vaterán 😊.Robilluma
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Az agresszív. 😀 Én leszek az, ha elbasszuk ezt az FA-t és még Sanchez is a nyakunkon maradna...😀Nekem még rémlik tegnapról valami #Aggressive ^ ^RobillumaAbban Idzik miatt sztem nem leszünk olyan jók. 😀BekiHa már Revis reunion: nem hajlandó egyetlen csapat számára sem állítólag paycutba belemenni.BekiNincs ezzel gond, nem lesz trade. Indulhat a licitharc a vaterán 😊.Robilluma
több mint 10 éve
Nekem még rémlik tegnapról valami #Aggressive ^ ^Abban Idzik miatt sztem nem leszünk olyan jók. 😀BekiHa már Revis reunion: nem hajlandó egyetlen csapat számára sem állítólag paycutba belemenni.BekiNincs ezzel gond, nem lesz trade. Indulhat a licitharc a vaterán 😊.Robilluma
If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Abban Idzik miatt sztem nem leszünk olyan jók. 😀Ha már Revis reunion: nem hajlandó egyetlen csapat számára sem állítólag paycutba belemenni.BekiNincs ezzel gond, nem lesz trade. Indulhat a licitharc a vaterán 😊.Robilluma
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Sztem a megmaradt WR felhozatal FA-n gyenge, kár bele komoly pénzt ölni, amikor a drafton egymást tapossák a leendő #1 elkapók. Inkább a secondarybe kellene/kellett volna a lóvé Byrd/Verner/Davis vagy a még álló Revis révén.Ha Decker nem jön össze szvsz Sanders érkezik vizitre.
Sanders, Tate vagy Nicks jöhet 4-5 millióért, de senkire sem kellene 8+ milliót költeni.Wester
több mint 10 éve
Ez jogos, annyira mondjuk én se örülök deckernek, nem is volt nagyon említve mint célpont, inkább sanders meg tateSztem a megmaradt WR felhozatal FA-n gyenge, kár bele komoly pénzt ölni, amikor a drafton egymást tapossák a leendő #1 elkapók. Inkább a secondarybe kellene/kellett volna a lóvé Byrd/Verner/Davis vagy a még álló Revis révén.Abban szerintem nem fogunk vitatkozni hogy nem no.1 WR. A cap space-t nem valószínű hogy elveszi mert van vagy 40 millánkWesterRemélem 7 milliónál nem kap többet. Mondjuk én nagyon nem csípem, sztem egy túlértékelt mezei #2 possession WR. Hartline-t is jobbnak tartom, mint hasonló stílusú WR-t és ő 6M/évet kapott.Schefter said on ESPN Radio that he expects Decker to sign with the Jets.Bekinekem az évi 8 millióval annyira nincs bajom, az még tűrhető, de remélem a garantáltja nem lesz annyira sokWester
Remélem nem ő viszi el a cap space-t egy Revis reunion elől.Robilluma
Sanders, Tate vagy Nicks jöhet 4-5 millióért, de senkire sem kellene 8+ milliót költeni.Robilluma
Lesz ez még így se!