New York Jets

30 feliratkozó

több mint 10 éve
Törölt felhasználó
 www.ganggreennation.com/2014/3/14/5509888/john-idzik-visits-texas-tech-pro-day
több mint 10 éve
Lucifer New York Jets 1 214
Adam Schefter ‏@AdamSchefter 10 min

Broncos fee-agent CB Dominique Rodgers-Cromartie is scheduled to fly to New York tonight to meet with the Jets, per team source.Beki
Cromartie helyére Cromartie? 😀Lucifer
Jetsnél rossz a névmemória biztos 😀Stylee
De akinek van egy Cro-s meze, annak nem kell lecserélnie, ha a szerencse is úgy hozza, még a szám is stimmelni fog 😀

GO JETS!!!
több mint 10 éve

Broncos fee-agent CB Dominique Rodgers-Cromartie is scheduled to fly to New York tonight to meet with the Jets, per team source.Beki
Ha fele annyiért jön és jobban játszik már megérte. 😀Beki
Úgy legyen 😀 Cro és Milliner mellé még egy Revis kellett volna és akkor sok gond nem lenne a poszton 😀Lucifer
ő nem akart jönni, de jobb is így, utána megint idegeskedhettünk volna a holdoutjai miattWester
Így vagy úgy, én nagyon bízom, hogy jól választunk drafton is és lesz egy pozitív szezonunk.

GO JETS!!!
több mint 10 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 8 704 — Jó ötletnek tűnt!

Úgy legyen 😀 Cro és Milliner mellé még egy Revis kellett volna és akkor sok gond nem lenne a poszton 😀Lucifer
ő nem akart jönni, de jobb is így, utána megint idegeskedhettünk volna a holdoutjai miatt

Lesz ez még így se!
több mint 10 éve

Úgy legyen 😀 Cro és Milliner mellé még egy Revis kellett volna és akkor sok gond nem lenne a poszton 😀

GO JETS!!!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó

Ha fele annyiért jön és jobban játszik már megérte. 😀
több mint 10 éve
Stylee New York Jets 480

Jetsnél rossz a névmemória biztos 😀
több mint 10 éve

Cromartie helyére Cromartie? 😀

GO JETS!!!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
[quote=Robilluma]DRC-t meg kellene szerezni kb 7 millióért (elszúrta de nagyon, hogy a Broncos 9M-ós ajánlatára nemet mondott) vagy Tarrell Brownt 4 millióért, esetleg Chris Cook is megtenné olcsón, hátha összerakja Ryan. Clemons is piacon van még, passz ellen jó safety.

Még miekőtt elfelejtem, 3:49-től Marquese Lee a nagy erőkkel megfigyelt USC pro day-en:
USC Pro Day 2014
Nem lehet azt mondani, h rosszul mozgott 😊.[/quote]Hogy a próféta szóljon belőled már ma este érkezik vizitre. 😀
Ami Lee-t illeti Mornhinweg személyesen volt ott a USC pro day-én, ami elég sokat elmond.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó

Broncos fee-agent CB Dominique Rodgers-Cromartie is scheduled to fly to New York tonight to meet with the Jets, per team source.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Tom Pelissero ‏@TomPelissero 33 p

OT Breno Giacomini's deal with #Jets is 4 years, $18M, with $7M fully gtd. Gets $4.5M this year. Has playtime/Pro Bowl escalators in 2016/17
több mint 10 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 8 704 — Jó ötletnek tűnt!
Decker on practicing at Jets' facility before Super Bowl: "It didn't hurt." Changed perception of NJ. Helped him understand area a lot btr.

Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Kimberley A. Martin ‏@KMart_LI 2 ó

#Jets have quite a few needs, but I'm told they're "definitely in the safety market" still. ...So far, they've lost out on some big names.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Manish Mehta ‏@MMehtaNYDN 40 p

Jets have had several discussions with WR Brandon LaFell's camp. However, #NYJ didn't have him on schedule to come in as of last night.
több mint 10 éve
toam New York Jets 2 401 — Suck for ?????
Úgy gondolom, hogy elég nagy veszteség mindkettejük, de magas, fizikális cornert, akit rá lehet zavarni a QB-ra is még FA-ról is tudunk vadászni, viszont OLB-t nem hiszem és ezt draftról tudjuk már szvsz orvosolni.Beki
Vagy húzunk még egy 3-4 DE-t drafton és még valakit átmozgatunk, problem? :cool:
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Szép dolog ez a 34M, csak nem lesz tőle erősebb a roster. Jött eddig egy Decker, bravó. "Aggressive" (N)
Közben pedig az AFC konfdöntősei lerabolták a piacot. Hányingerem van az idei FA-től. Én azt hittem, hogy a cap space miatt az nfl nem spanyol bajnokság, a hű de változatos Barca-Real Madriddal, erre pont ez történik, elviszik a hiányposztjuk legjobbjait... AFC-t nem sok értelme lesz nézni jövőre. Mindössze 9 csapatnak van 10M alatt a cap space-e(!!!), mi a búbánatra vártak? Miért nem kellett senkinek Revis vagy Ware vagy Talib? Még a végén erősebb lett volna a csapat. Ja, persze, majd a draft.

Én örülök, hogy Pettigrew nem jött ennyiért. Inkább blokkolásban jó, a drafton is lehet találni ugyanilyet olcsóbban, de sokkal inkább egy elkapásban is jó TE kellene. Én Amaróra szavazok az elsőben, a másodikban egy WR-re, a harmadikban egy guardra.
DRC-t meg kellene szerezni kb 7 millióért (elszúrta de nagyon, hogy a Broncos 9M-ós ajánlatára nemet mondott) vagy Tarrell Brownt 4 millióért, esetleg Chris Cook is megtenné olcsón, hátha összerakja Ryan. Clemons is piacon van még, passz ellen jó safety.

Még miekőtt elfelejtem, 3:49-től Marquese Lee a nagy erőkkel megfigyelt USC pro day-en:
USC Pro Day 2014
Nem lehet azt mondani, h rosszul mozgott 😊.Robilluma
DRC ennyiért valóban beférne, csak tudnám mire várunk CB ügyben, majd a Milliner-Wilson kettős megoldja?
Ryan védelméből távozott Cromartie és a 10 sackes Pace. Úgy gondolom, hogy elég nagy veszteség mindkettejük, de magas, fizikális cornert, akit rá lehet zavarni a QB-ra is még FA-ról is tudunk vadászni, viszont OLB-t nem hiszem és ezt draftról tudjuk már szvsz orvosolni.
több mint 10 éve
Robilluma Pittsburgh Steelers 2 907 — Whatever it takes
Szép dolog ez a 34M, csak nem lesz tőle erősebb a roster. Jött eddig egy Decker, bravó. "Aggressive" (N)
Közben pedig az AFC konfdöntősei lerabolták a piacot. Hányingerem van az idei FA-től. Én azt hittem, hogy a cap space miatt az nfl nem spanyol bajnokság, a hű de változatos Barca-Real Madriddal, erre pont ez történik, elviszik a hiányposztjuk legjobbjait... AFC-t nem sok értelme lesz nézni jövőre. Mindössze 9 csapatnak van 10M alatt a cap space-e(!!!), mi a búbánatra vártak? Miért nem kellett senkinek Revis vagy Ware vagy Talib? Még a végén erősebb lett volna a csapat. Ja, persze, majd a draft.

Én örülök, hogy Pettigrew nem jött ennyiért. Inkább blokkolásban jó, a drafton is lehet találni ugyanilyet olcsóbban, de sokkal inkább egy elkapásban is jó TE kellene. Én Amaróra szavazok az elsőben, a másodikban egy WR-re, a harmadikban egy guardra.
DRC-t meg kellene szerezni kb 7 millióért (elszúrta de nagyon, hogy a Broncos 9M-ós ajánlatára nemet mondott) vagy Tarrell Brownt 4 millióért, esetleg Chris Cook is megtenné olcsón, hátha összerakja Ryan. Clemons is piacon van még, passz ellen jó safety.

USC Pro Day 2014
Nem lehet azt mondani, h rosszul mozgott 😊.

If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Decker idén 4M-et foglal a capből, míg Cumberland 1.9M-et.
Giacomini szerződéséről semmi infó nincs, csak annyit tudunk h 4 évre írt alá.

Cap space, innen hivatalosan:
 nflplayers.com/reports/RunPublicReport.aspx?report=top51
$34,189,282
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Pettigrew is aláírt Detroitba.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Emannuel Sanders ma jött volna vizitre, de az FO elcseszett valamit, így ma a Chiefshez látogat.
több mint 10 éve
malkav Baltimore Ravens 2 468
szerintem legalább két draft picket kell adnotok hogy elvigyék ...😀
több mint 10 éve
toam New York Jets 2 401 — Suck for ?????
Az idei FA már csak ilyen. Am Sanchez után érdeklődik a Rams 😀Lucifer
Mire várnak, mit adjunk nekik, csak hogy vigyék innen? 😀
több mint 10 éve
Ian Rapoport ‏@RapSheet 28 mp
Captain Munnerlyn is signing a three-year deal with the #Vikings, per source.

Munnerlyn sem lesz a játékosunk 😀Beki
Az idei FA már csak ilyen. Am Sanchez után érdeklődik a Rams 😀

GO JETS!!!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Ian Rapoport ‏@RapSheet 28 mp
Captain Munnerlyn is signing a three-year deal with the #Vikings, per source.

Munnerlyn sem lesz a játékosunk 😀
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
JetsInsider.com ‏@JetsInsider 1 min

Multiple sources are now saying TE Brandon Pettigrew is close to a deal with Jets. Also Antonio Cromartie visiting Cards. #jets #nyj #nfl