New York Jets
30 feliratkozó
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Mondjuk nyilván Bridgewater scoutolása rohadtul fontos volt, ahelyett h egy rohadt jó ajánlatot tettünk volna DRC-ért...Felidegesítettem magam alaposan, asszem ma sem alszom sokat. :/
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Am Sidney rice-ra mennyi az esély? Figyelembe véve, h a Saints, Seahawks duó mellett nem biztos, h Replülő akar lenni, másrészt SB győztesként valószínű nem borravalóért játszana.LuciferEzzel sztem akkor érdemes elkezdenünk foglalkozni, ha vizitre érkezik. 😊
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Bravó! Aggressive!Annyira nem vészes a helyzet valóban, mert ott van a Tampa extra 4. köre és komp pick is jön becsülettel, de nem látom a fényt az alagút végén és amilyen türelmetlenek a kinti Jets szurkolók...nah ezt nem kell részleteznem.
Sztem Cro helyett inkább jöjjön Carlos Rogers 2-3 millióért. Plusz egy CB a draftról 3-4. körben. Csak ugye kell még TE, #1WR, RG és OLB is, utóbbi mondjuk legalább nem kezdő.
Azért nagyon pánikolni nem kell (kicsit azért már szabad...), meg lehet oldani, mert nagyon jó a draft időzítése a needekre vetítve, a WR és CB class egészen fantasztikus az első 3-4 körben, az OG az első háromban és a TE az első kettőben.Robilluma
Közben James Jones Raider lett, de jó...
több mint 10 éve
Bravó! Aggressive!Sztem Cro helyett inkább jöjjön Carlos Rogers 2-3 millióért. Plusz egy CB a draftról 3-4. körben. Csak ugye kell még TE, #1WR, RG és OLB is, utóbbi mondjuk legalább nem kezdő.
Azért nagyon pánikolni nem kell (kicsit azért már szabad...), meg lehet oldani, mert nagyon jó a draft időzítése a needekre vetítve, a WR és CB class egészen fantasztikus az első 3-4 körben, az OG az első háromban és a TE az első kettőben.
If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Ezt Idzik elbaszta alaposan. Most reménykedhetünk, hogy a Cardinals ajánlatát tudjuk matchelni Cromartie-ért, valamint, hogy egészséges lesz és nem a liga legszarabb CB-i között lesz ismét.Valamint áldozhatunk CB-re is picket.
több mint 10 éve
david52
115
Reméljük akkor legalább Cro összekapja majd magát..
több mint 10 éve
DRC giants, akkor jöhet vissza cro
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Lucifer
1 214
Manish Mehta @MMehtaNYDN 10 pCB Dominique Rodgers-Cromartie agrees to five-year deal with Giants, per @AdamSchefter. Jets lose out. Rex's head about to explode.
GO JETS!!!
több mint 10 éve
Lucifer
1 214
Am Sidney rice-ra mennyi az esély? Figyelembe véve, h a Saints, Seahawks duó mellett nem biztos, h Replülő akar lenni, másrészt SB győztesként valószínű nem borravalóért játszana.
GO JETS!!!
több mint 10 éve
Lucifer
1 214
Ian Rapoport @RapSheet 13 pAz érdeklődés az még kevés 😀
#Jets are still looking to add a WR, and source says they are interested in Sidney Rice. #Saints are too, & #Seahawks would welcome a returnBeki
GO JETS!!!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Ian Rapoport @RapSheet 13 p#Jets are still looking to add a WR, and source says they are interested in Sidney Rice. #Saints are too, & #Seahawks would welcome a return
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Kristian Dyer @KristianRDyer 3 minA source w/in the Jets organization just told me "Isn't close to panic mode. Still good value in free agency and moving forward." #nyjets
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Idzik a Louisville Pro Day-én van és Bridgewatert figyeli.
több mint 10 éve
Lucifer
1 214
@MikeGarafolo: John Idzik has superpowers. He and NYJ signed Pace while we were both on a wifi-less flightEz pontosan mit jelent? 😀
😀Beki
GO JETS!!!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
@MikeGarafolo: John Idzik has superpowers. He and NYJ signed Pace while we were both on a wifi-less flight😀
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Ahogy olvasom Rex rohadtul dühös lesz, ha Revis után DRC-ről is lecsúszunk. 😀
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Remélem 2. évében nem lesz garantált tartalom már. Viszont DRC rábólinthatna az ajánlatunkra, hiszen a Giants után nincs hír, hogy vhova is menne vizitre.Ian Rapoport @RapSheet 21 pVégre valami 😀Wester
Jets LB Calvin Pace, coming off a 10-sack season, has re-signed with Gang Green for 2 years and $5M, source confirms @ProFootballTaIk reportBeki
több mint 10 éve
Ian Rapoport @RapSheet 21 pVégre valami 😀
Jets LB Calvin Pace, coming off a 10-sack season, has re-signed with Gang Green for 2 years and $5M, source confirms @ProFootballTaIk reportBeki
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Ian Rapoport @RapSheet 21 pJets LB Calvin Pace, coming off a 10-sack season, has re-signed with Gang Green for 2 years and $5M, source confirms @ProFootballTaIk report
több mint 10 éve
Jogos, átfogalmaznám. Ez a két csapat nem ér rá 3-4-5 év múlva az idénről átvitt cap space-szel lavírozni,míg a Jetsnek jól fog jönni a későbbi években az idénről átmentett lóvé.Ez a két csapat gyakorlatilag all-int mondott. Peyton pár nap múlva 38, Brady nyáron 37. Sok nincs már nekik hátra, window is closing. zinedine5Akkor számítana all-innek, ha olyan szerződéseket kötöttek volna, amely visszafordíthatatlanul tönkretennék 2015 és 2016 capjét. Még nem ismerjük mindegyik szerződést, de az eddigiek alapján a Patsnél nincs erről szó (Denver új szerződéseit és jövőbeni capjét nem néztem).DoM
több mint 10 éve
Ez a két csapat gyakorlatilag all-int mondott. Peyton pár nap múlva 38, Brady nyáron 37. Sok nincs már nekik hátra, window is closing. zinedine5Akkor számítana all-innek, ha olyan szerződéseket kötöttek volna, amely visszafordíthatatlanul tönkretennék 2015 és 2016 capjét. Még nem ismerjük mindegyik szerződést, de az eddigiek alapján a Patsnél nincs erről szó (Denver új szerződéseit és jövőbeni capjét nem néztem).
több mint 10 éve
Ez a két csapat gyakorlatilag all-int mondott. Peyton pár nap múlva 38, Brady nyáron 37. Sok nincs már nekik hátra, window is closing. Ehhez képest Geno 23 és még az sem derült ki, hogy alkalmas lesz-e franchise QB-nak. Addig amíg ez nem derül ki és annyira kilátástalan a támadójáték mint volt, addig szerintem felesleges ekkora összeget kiadni.Idzik szerintem hosszab távon gondolkodik. Jó draftok, olcsóbb FA-k, távolabbi célok.zinedine5A Pats akkor most lemondott a távolabbi célokról? Ugyan. Ez a "nagy FA igazolások sírba viszik a csapatot hosszútávon" egy sima urban legend. Akkor igaz, ha egy év múlva már nincs rosteren, mert olyan rossz az új játékos. Aki ilyet igazol, az meg is érdemli. Másrészt egy draftolt, majd rookie-contract után nagy gázsiért újraigazolt játékos is ugyanúgy széteshet, a'la Woodley.
A draft meg lutri. És különben sem lehet kiváltani semmilyen draft class-al a következő két évre egy Talib-Ward-Ware pro bowler hármast (+ Sanders), ha csak tudásuk 80%-át hozzák akkor sem. És amit mindenki elfelejt: a Pats vagy a Broncos is ugyanúgy fog az igazolások mellett is draftolni!!!
A várhatóan óriási cap emelkedés szintén segít a mostani nagybevásárlóknak.
Robilluma
több mint 10 éve
Apex
2 980
Én õszintén szólva arra gondoltam, hogy tudatosan nem költekeztünk annyira az FA elején, és a végén majd bekeményítünk de nem, úgy néz ki csak végig balfaszkodtuk az elejét, és most a végét, csalódás...
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 10 éve
Lucifer
1 214
Egyébként 27.9M vigyorog szabadon a capből.Beki3-4 játékos kifutná belőle.
GO JETS!!!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Egyébként 27.9M vigyorog szabadon a capből.