New York Jets
30 feliratkozó
több mint 10 éve
Ha már Revis reunion: nem hajlandó egyetlen csapat számára sem állítólag paycutba belemenni.BekiNincs ezzel gond, nem lesz trade. Indulhat a licitharc a vaterán 😊.
If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 10 éve
Sztem a megmaradt WR felhozatal FA-n gyenge, kár bele komoly pénzt ölni, amikor a drafton egymást tapossák a leendő #1 elkapók. Inkább a secondarybe kellene/kellett volna a lóvé Byrd/Verner/Davis vagy a még álló Revis révén.Abban szerintem nem fogunk vitatkozni hogy nem no.1 WR. A cap space-t nem valószínű hogy elveszi mert van vagy 40 millánkWesterRemélem 7 milliónál nem kap többet. Mondjuk én nagyon nem csípem, sztem egy túlértékelt mezei #2 possession WR. Hartline-t is jobbnak tartom, mint hasonló stílusú WR-t és ő 6M/évet kapott.Schefter said on ESPN Radio that he expects Decker to sign with the Jets.Bekinekem az évi 8 millióval annyira nincs bajom, az még tűrhető, de remélem a garantáltja nem lesz annyira sokWester
Remélem nem ő viszi el a cap space-t egy Revis reunion elől.Robilluma
Sanders, Tate vagy Nicks jöhet 4-5 millióért, de senkire sem kellene 8+ milliót költeni.
If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 10 éve
amúgy a kis trufant ment a brownshoz, nem volt rossz játékos én kifejezetten kedveltem
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Én is tartom, hogy ő egy tökéletes No. 2 WR, akire lehet feldobálni a lasztit. Úgy gondolom, hogy ha Decker aláír draftról playmaker WR-ek érkeznek majd.Remélem 7 milliónál nem kap többet. Mondjuk én nagyon nem csípem, sztem egy túlértékelt mezei #2 possession WR. Hartline-t is jobbnak tartom, mint hasonló stílusú WR-t és ő 6M/évet kapott.Schefter said on ESPN Radio that he expects Decker to sign with the Jets.Bekinekem az évi 8 millióval annyira nincs bajom, az még tűrhető, de remélem a garantáltja nem lesz annyira sokWester
Ha már Revis reunion: nem hajlandó egyetlen csapat számára sem állítólag paycutba belemenni.
több mint 10 éve
Abban szerintem nem fogunk vitatkozni hogy nem no.1 WR. A cap space-t nem valószínű hogy elveszi mert van vagy 40 millánkRemélem 7 milliónál nem kap többet. Mondjuk én nagyon nem csípem, sztem egy túlértékelt mezei #2 possession WR. Hartline-t is jobbnak tartom, mint hasonló stílusú WR-t és ő 6M/évet kapott.Schefter said on ESPN Radio that he expects Decker to sign with the Jets.Bekinekem az évi 8 millióval annyira nincs bajom, az még tűrhető, de remélem a garantáltja nem lesz annyira sokWester
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Remélem 7 milliónál nem kap többet. Mondjuk én nagyon nem csípem, sztem egy túlértékelt mezei #2 possession WR. Hartline-t is jobbnak tartom, mint hasonló stílusú WR-t és ő 6M/évet kapott.Schefter said on ESPN Radio that he expects Decker to sign with the Jets.Bekinekem az évi 8 millióval annyira nincs bajom, az még tűrhető, de remélem a garantáltja nem lesz annyira sokWester
Remélem nem ő viszi el a cap space-t egy Revis reunion elől.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 10 éve
Schefter said on ESPN Radio that he expects Decker to sign with the Jets.Bekinekem az évi 8 millióval annyira nincs bajom, az még tűrhető, de remélem a garantáltja nem lesz annyira sok
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Schefter said on ESPN Radio that he expects Decker to sign with the Jets.
több mint 10 éve
+NFL on ESPN @ESPNNFL 2 pJönni akar már ő ide, tőlünk elfogad kevesebbet is 😀 😀 😀 😀 😀 (NEM)
UPDATE: Browns pursued CB Darrelle Revis via trade, but could not complete deal because Revis wouldn't agree to pay cut. (via media reports)
Lehet nem nagyon kell versenyeznünk érte. 😊Beki
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Lucifer
1 214
#JetsNation @RobMacNYJETS 1 minDangling the carrot "@OneJetAtATime: Per media source, Jets will be signing 2 WRs. Looks like Decker plus one. #nyj"
GO JETS!!!
több mint 10 éve
NFL_DRAFT_Bites @NFLDraftBitesLol.
Last offseason Eric Decker Agent negotiated Dwayne Bowe's deal- 5 Yrs 56M & 26 M guaranteed. Decker seeking 5 Yrs over 40M & 50+% guaranteed.Beki
Ha annyit megkap, meg is érdemlitek.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Deckerről semmi hír?StezNincs, odakinn 13 óra körül van, nem tudni mikor találkozik az FO-nkkal.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
NFL_DRAFT_Bites @NFLDraftBitesLast offseason Eric Decker Agent negotiated Dwayne Bowe's deal- 5 Yrs 56M & 26 M guaranteed. Decker seeking 5 Yrs over 40M & 50+% guaranteed.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
NFL on ESPN @ESPNNFL 2 pUPDATE: Browns pursued CB Darrelle Revis via trade, but could not complete deal because Revis wouldn't agree to pay cut. (via media reports)
Lehet nem nagyon kell versenyeznünk érte. 😊
több mint 10 éve
van a colts visszaigazoltaCB1-nek jöhet Revis, vagy a kapitány.WesterVontae Davisnek sincs még csapata, igaz? Őt sem bánnám.
Jaja, nekem is az az érzésem, hogy a kevés top FA fog nálunk kikötni, inkább rámegyünk arra, hogy találjunk valaki alig rosszabbat "szotyiért"toam
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
CB1-nek jöhet Revis, vagy a kapitány.WesterVontae Davisnek sincs még csapata, igaz? Őt sem bánnám.
Jaja, nekem is az az érzésem, hogy a kevés top FA fog nálunk kikötni, inkább rámegyünk arra, hogy találjunk valaki alig rosszabbat "szotyiért"
több mint 10 éve
Hűthetjük lassan a pezsgőt emberek...Garry apple @nflnbainsider
#jets expected to release mark Sanchez within the next 24 hours according to multiple media outlets #nyj #NFLFreeAgency
12:11 AM - 12 Mar 2014
Howard miatt meg nem értem, miért vagytok annyira kiakadva. UDFA-ként kezdte Phillyben, 3 éve kukáztuk, 1. év pad, 2. éve középszar, tavaly egész jó volt. Ez szép, de ettől ne akarjon az ember top RT fizetést. Tanny pont abba bukott bele, hogy közepes veteránokat rendre túlfizetett, aminek 2011-12 között ittuk meg a levét. Örüljünk, hogy Idzik nem hajlandó erre. WR és CB poszton így sem ártana valakit találni, Colonra meg kíváncsi leszek, mert még ha marad is (vagy hozunk más veteránt), akkor sem ártana a drafton korán-középen egy guard.
több mint 10 éve
Így utólag átgondolva, lehet jobb is hogy tegnap nem voltunk annyira aktívak. Inkább, mint egy Saffoldos, vagy Talibos túlfizetés. Howard nem akart maradni, elvileg a mi ajánlatunk nagyon kevéssel maradt el a raidersétől. CB1-nek jöhet Revis, vagy a kapitány.
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Ha Deckerrel nem sikerül megegyeznünk úgy másik 2 csapat vár már rá.
több mint 10 éve
Apex
2 980
Ian Rapoport @RapSheet 28 pWith the #Jets losing Austin Howard last night, they’ll get a visit today from #Seahawks OT Breno Giacomini, a possible replacement.
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Manish Mehta @MMehtaNYDN 20 sDenver free-agent WR Eric Decker landed in NJ last night. He is indeed visiting Jets today, source confirms (as @KimJonesSports noted) #nyj
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Grigsonék sem arról híresek, hogy nagyon szaroznának. Irsay megmondta, hogy kell egy fizikális WR, szerintem vagy Nickset, vagy Deckert meg fogjuk keresni. Mivel Decker nem sérülékeny, plusz pont ez neki. Ha pedig megeresztünk felé egy telefont, akkor szvsz megnézi, hogy nálunk mennyit kaphat és nem fog azonnal aláírni NY-ba. Nincs ez még lefutva, Grigsék körül elég nagy a csend most, mesterkednek valamiben. Tavaly ekkor jöttek a hírek, hogy Landry megjelent a stadionnál. 😀StezKiderül...asszem Tate megy még ma Detroitba vizitre, nagyon az az érzésem, hogy az első aláíró WR-re várnak, aki beállítja kb. a fizu értékeket.
több mint 10 éve
Grigsonék sem arról híresek, hogy nagyon szaroznának. Irsay megmondta, hogy kell egy fizikális WR, szerintem vagy Nickset, vagy Deckert meg fogjuk keresni. Mivel Decker nem sérülékeny, plusz pont ez neki. Ha pedig megeresztünk felé egy telefont, akkor szvsz megnézi, hogy nálunk mennyit kaphat és nem fog azonnal aláírni NY-ba. Nincs ez még lefutva, Grigsék körül elég nagy a csend most, mesterkednek valamiben. Tavaly ekkor jöttek a hírek, hogy Landry megjelent a stadionnál. 😀Nem hiszem, hogy a rosterünkön levő egyetlen értelmes WR (Kerley) mellett szórakoznánk ma. Persze kérdés, hogy Decker mennyire értékeli magát és persze tudja, hogy az FA WR class egyik legjobbja, de ahogy Rapoport is írta pár napja igazi No. 1 WR nincs FA-n. Szóval én olyan max 7.5M-ig fogadnám el, ha aláírna. Kéréds Mornhinweg mit gondol mihez tudna kezdeni vele. 😊BekiRemélem Decker-t egy 6-7M-es szerződéssel New Yorkban tartjuk ma.BekiReméljük, hogy annyiért inkább eljön Indianapolisba aláírni. 😛Stez
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Ahogy írtam ez csak Deckeren múlik, hogy mennyire tartja magát. 😊Remélem Decker-t egy 6-7M-es szerződéssel New Yorkban tartjuk ma.BekiHa mondjuk Byrd kapott kb 9-t, nem hiszem, illetve meglepődnék, ha ennyivel megúsznátok.dande