New York Jets
30 feliratkozó
több mint 10 éve
Manish Mehta @MMehtaNYDN 27 mpfőleg ha őt meg tradelik a brownshoz
How does Darrelle Revis feel about a Jets reunion? I'm told he would love to play for Rex & his old team again. Emphasis on "love" #nyj
Rohadtul remélem, hogy nem Revisre várunk.Beki
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Manish Mehta @MMehtaNYDN 27 mpHow does Darrelle Revis feel about a Jets reunion? I'm told he would love to play for Rex & his old team again. Emphasis on "love" #nyj
Rohadtul remélem, hogy nem Revisre várunk.
több mint 10 éve
Stylee
480
TJ Ward is off a marketről. 40 misivel szépen mozizunk.BekiMegint kezdődik a balfaxkodás
több mint 10 éve
TJ Ward is off a marketről. 40 misivel szépen mozizunk.Bekimondjuk ő a futás ellen jó, nekünk meg cover safety kéne inkább
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
TJ Ward is off a marketről. 40 misivel szépen mozizunk.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Mondjuk ezzel a Vontae Davis szerződéssel lesz fejvakarás rendesen. 😊Jake Steinberg @Steiny31 28 mpEZEZEZEZEZEZEZEZZZZZZZZZZZZz KELLL!!!!!
#Jets are interested in DeMarcus Ware. #nyjBeki
Hú de nagyot ütne.
Plusz egy CB a Kapitány-Talib-Verner egy Ryan védelembe és lehet próbálkozni 8-) .
Célpontok + OL draftról vagy egy hét múlva olcsón valami rutinos csóka. Howard rossz hír, sztem megy a Phins-be.Robilluma
több mint 10 éve
Kétségkívül tudna aratni a DL mögött 😀Jake Steinberg @Steiny31 28 mpEZEZEZEZEZEZEZEZZZZZZZZZZZZz KELLL!!!!!
Hú de nagyot ütne.
Plusz egy CB a Kapitány-Talib-Verner egy Ryan védelembe és lehet próbálkozni 8-) .
Célpontok + OL draftról vagy egy hét múlva olcsón valami rutinos csóka. Howard rossz hír, sztem megy a Phins-be.Robilluma
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Jake Steinberg @Steiny31 28 mpEZEZEZEZEZEZEZEZZZZZZZZZZZZz KELLL!!!!!
Hú de nagyot ütne.
Plusz egy CB a Kapitány-Talib-Verner hármasból egy Ryan védelembe és lehet próbálkozni 8-) .
Célpontok + OL draftról vagy egy hét múlva olcsón valami rutinos csóka. Howard rossz hír, sztem megy a Phins-be.
If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 10 éve
Jake Steinberg @Steiny31 5 mpmax jön majd revis XD
Colts are expected to resign Vontae Davis, per Schefter. All eyes on you Alterraun Verner. #nyj
Rohadtul remélem Idzikék tudták mit csinálnak.Beki
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Jake Steinberg @Steiny31 5 mpColts are expected to resign Vontae Davis, per Schefter. All eyes on you Alterraun Verner. #nyj
Rohadtul remélem Idzikék tudták mit csinálnak.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Kristian Dyer @KristianRDyer 8 mpHuge shock I know, team source also said that "Winslow not expected to be a Jet in 2014." Stop the presses. #nyjets
OMG. 😀
több mint 10 éve
Alterraun Vernerrel mi a helyzet? Nem ment még ki?Lucifernem, róla még nem volt hír
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Egyébként MoJo-ról van valami friss infó? Olvastam tegnap, hogy érdeklődtünk iránta.david52Felesleges lenne Ivory és Powell mellé. Ráadásul az OL-unk komplett jobb oldala hiányos.
több mint 10 éve
david52
115
Remélem, hogy ezt Idzikék is így gondolják 😀Egyébként MoJo-ról van valami friss infó? Olvastam tegnap, hogy érdeklődtünk iránta.david52nincs, de nem is hiszem hogy szükségünk lenne ráWester
több mint 10 éve
Egyébként MoJo-ról van valami friss infó? Olvastam tegnap, hogy érdeklődtünk iránta.david52nincs, de nem is hiszem hogy szükségünk lenne rá
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
david52
115
Egyébként MoJo-ról van valami friss infó? Olvastam tegnap, hogy érdeklődtünk iránta.
több mint 10 éve
Nick Folk has signed a multiyear deal with the New York Jets.
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
www.newyorkjets.com/news/article-randylangefb/Nick-Folk-Signs-Multiyear-Agreement-with-Jets/fc6430ea-7c99-4c1a-bf80-3ac8511a5390Folk hosszú távra lekötve.
több mint 10 éve
Stylee
480
Eddig nyugodt napjaim voltak. Most megint elkezdődött az idegeskedés 😥
több mint 10 éve
david52
115
Mi lesz itt még ma, előre félek. 😀Mondjátok, hogy csak képzelődök. Mit akarunk mi a QB-tól?? 😀 Katasztrófa eddig ez a nap, remélem hamarosan bejelentik, hogy sikerült leigazolni egy top cornert.david52nyugi még csak 40 perc telt el 😀Wester
több mint 10 éve
Mondjátok, hogy csak képzelődök. Mit akarunk mi a QB-tól?? 😀 Katasztrófa eddig ez a nap, remélem hamarosan bejelentik, hogy sikerült leigazolni egy top cornert.david52nyugi még csak 40 perc telt el 😀
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
david52
115
Mondjátok, hogy csak képzelődök. Mit akarunk mi a QB-tól?? 😀 Katasztrófa eddig ez a nap, remélem hamarosan bejelentik, hogy sikerült leigazolni egy top cornert.
több mint 10 éve
Sikerült már betömni valamelyik needet? 😊LuciferNemhogy betömni nem sikerült, eggyel több lett 😀
Lesz ez még így se!