New York Jets

30 feliratkozó

több mint 10 éve
mzperx New York Jets 245
Körkérdés:
1. Ki lesz szerintetek a kezdő QB az első meccsen?Wester
Geno.....gond sem hiszem hogy lesz belőle, Vick nyilatkozta, hogy megbarátkozik a másod szerepkörrel is ha arról van szó.....
több mint 10 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 8 704 — Jó ötletnek tűnt!
 mmqb.si.com/2014/03/27/new-york-jets-michael-vick-geno-smith/?eref=sihpSugar611
Teams generally don’t give $4 million to backups.

Ehhez annyit hogy :
Matt Cassel, Minnesota Vikings -- $5.25 million
Josh McCown, Tampa Bay Buccaneers -- $5.0 million
Chad Henne, Jacksonville Jaguars -- $4.0 million

Amúgy Vick szerződtetésének legfőbb lényege, hogy legyen geno-n egyfajta nyomás, ami tavaly hiányzott. Ezt sztem más QB-val már nem lehetett volna megoldani.

Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Sugar611 Atlanta Falcons 1 064
 mmqb.si.com/2014/03/27/new-york-jets-michael-vick-geno-smith/?eref=sihp
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Körkérdés:
Az első meccsünk idén egy preseason meccs lesz. 😀
Ott valszeg Simms, regularon Genyó Szmissz. 😀
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Idzik ott van a Texas A&M pro day-én. Manziel-t és Evans-t figyeli.
több mint 10 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 346 — capitaine du château de Vienne 1487
Körkérdés:
ez szén egyszerű, aki a snappet kapja 😀

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Körkérdés:
1. Ki lesz szerintetek a kezdő QB az első meccsen?

Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Idzik és Bradway tegnap az Indiana Pro Day-én tették tiszteletüket és személyesen is beszéltek Cody Latimer WR-rel.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
mennyi hely van a sapka alatt? mennyiben különbözik a fizetési szisztéma az NBA-től?mzperx
Üdv itt.
Az NFL-ben hard cap van tehát nem lehet fölémenni a megadott értéknek. Ez a lényegi különbség szerintem csak.
Ha részletesen érdekel az egész, akkor a  www.profootballbusiness.com/ oldalon van róla egy cikksorozat, azt érdemes elolvasni 😊Wester
azért kérdeztem, mert az NBA-ben ha kivágsz egy játékost természetesen kifizeted a fix részt (ami nem valamilyen opció), de a fizetési sapkádba beletartozik a játékos egészen addig amíg új szerződést nem kap......tehát ha azonos a két rendszer akkor Sanchez szerződése addig terheli a sapkát amíg új csapatot nem talál....de ha minden igaz már találtmzperx
Ja ezt nem tudtam, itt nem így van itt van egy dead money és csak az terheli a csapat capjétWester
Így igaz. Mihelyst Sanchez-t cutoltuk azonnal FA lett és a szerződésében foglalt hátralevő garantált tartalom dead money-ként jelentkezett az idei capnél.
több mint 10 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 4 749 — No one likes us, cause no one like us
mennyi hely van a sapka alatt? mennyiben különbözik a fizetési szisztéma az NBA-től?mzperx
Üdv itt.
Az NFL-ben hard cap van tehát nem lehet fölémenni a megadott értéknek. Ez a lényegi különbség szerintem csak.
Ha részletesen érdekel az egész, akkor a  www.profootballbusiness.com/ oldalon van róla egy cikksorozat, azt érdemes elolvasni 😊Wester
azért kérdeztem, mert az NBA-ben ha kivágsz egy játékost természetesen kifizeted a fix részt (ami nem valamilyen opció), de a fizetési sapkádba beletartozik a játékos egészen addig amíg új szerződést nem kap......tehát ha azonos a két rendszer akkor Sanchez szerződése addig terheli a sapkát amíg új csapatot nem talál....de ha minden igaz már találtmzperx
Nem azonos teljesen. A signing bonust évekre leosztják, annak a még hátralévő része terheli a sapit.
Bár biztosan vannak itt akik tudják a pontos capszámait.

De sok dologban eltér a két rendszer. NBA-ben nem hard cap van, itt igen.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 10 éve
Üdv itt.
Ja ezt nem tudtam, itt nem így van itt van egy dead money és csak az terheli a csapat capjét

Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Ryan didn't rule out the possibility of re-signing Ed Reed, but it sounds like a fallback option for the Jets. Ryan said he's OK with Dawan Landry, Antonio Allen and Jaiquawn Jarrett. He also mentioned Rontez Miles, who spent last season on the practice squad, as a potential factor. Wester
Akkor S poszt meg is volna. 😀
több mint 10 éve
mzperx New York Jets 245
Üdv itt.
azért kérdeztem, mert az NBA-ben ha kivágsz egy játékost természetesen kifizeted a fix részt (ami nem valamilyen opció), de a fizetési sapkádba beletartozik a játékos egészen addig amíg új szerződést nem kap......tehát ha azonos a két rendszer akkor Sanchez szerződése addig terheli a sapkát amíg új csapatot nem talál....de ha minden igaz már talált
több mint 10 éve
Ryan didn't rule out the possibility of re-signing Ed Reed, but it sounds like a fallback option for the Jets. Ryan said he's OK with Dawan Landry, Antonio Allen and Jaiquawn Jarrett. He also mentioned Rontez Miles, who spent last season on the practice squad, as a potential factor.

Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
The Jets have about $30.4M in cap space, according to @ESPNStatsInfo. That's the second-highest amount in the league.

Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Jets GM John Idzik: "We’re building this thing with a very firm foundation. And that does take time."

Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Rich Cimini ‏@RichCimini 17 p
GM John Idzik wouldn't answer questions about DeSean Jackson, but said he's not philosophically opposed to having 2 big-money WRs. #nyj

Bart Hubbuch ‏@HubbuchNYP 21 p
Idzik includes "trade" as one way the Jets could acquire a wide receiver. Hmmm ...
több mint 10 éve
 bleacherreport.com/articles/2004942-michael-vicks-trade-to-the-new-york-jets-upsets-woman-who-attacks-wrong-team?utm_source=facebook.com&utm_medium=referral&utm_campaign=programming-national
LOOOL

Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
sziasztok, új vagyok a fórumon, érdekelne egy-két szakértőbb véleménye a jets idei FA tevékenységével kapcsolatban. Őszintén megmondom, eddig csak nyomon követtem a Jets-t, így az ide mozgást nem biztos hogy jól ítélem meg.mzperx
Beki
Annyi kiegészítés hogy igazából 5 CB-nk van, mert még év elején claimeltük Johnny Patrickot.Wester
Éppen annyira foglalkoztat a dolog, mint amennyit pályán tölt majd szvsz. 😀Beki
Csak azért mondom, mert pont ő miatta nem zárnám ki azt, hogy a jelenlegi emberekkel vágunk neki CB poszton a szezonnak, mivel ő slot CB. Szvsz többet lesz pályán mint Walls, mivel tavaly ő csak akkor volt pályán mikor Milliner ült.Wester
Valszeg ezzel fel is tesszük a pontot az amúgy is fantasztikus secondary-nkre.Beki
Már várom a klasszikus vasárnap esti kirohanásaimat egy-egy secondary balfaszság után. 😀david52
Ez nem biztos még, csak egy lehetőség

Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
david52 New York Jets 115
sziasztok, új vagyok a fórumon, érdekelne egy-két szakértőbb véleménye a jets idei FA tevékenységével kapcsolatban. Őszintén megmondom, eddig csak nyomon követtem a Jets-t, így az ide mozgást nem biztos hogy jól ítélem meg.mzperx
Beki
Annyi kiegészítés hogy igazából 5 CB-nk van, mert még év elején claimeltük Johnny Patrickot.Wester
Csak azért mondom, mert pont ő miatta nem zárnám ki azt, hogy a jelenlegi emberekkel vágunk neki CB poszton a szezonnak, mivel ő slot CB. Szvsz többet lesz pályán mint Walls, mivel tavaly ő csak akkor volt pályán mikor Milliner ült.Wester
Valszeg ezzel fel is tesszük a pontot az amúgy is fantasztikus secondary-nkre.Beki
Már várom a klasszikus vasárnap esti kirohanásaimat egy-egy secondary balfaszság után. 😀
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Beki
Valszeg ezzel fel is tesszük a pontot az amúgy is fantasztikus secondary-nkre.
több mint 10 éve
Beki
Csak azért mondom, mert pont ő miatta nem zárnám ki azt, hogy a jelenlegi emberekkel vágunk neki CB poszton a szezonnak, mivel ő slot CB. Szvsz többet lesz pályán mint Walls, mivel tavaly ő csak akkor volt pályán mikor Milliner ült.

Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Beki
Éppen annyira foglalkoztat a dolog, mint amennyit pályán tölt majd szvsz. 😀
több mint 10 éve
Beki
Annyi kiegészítés hogy igazából 5 CB-nk van, mert még év elején claimeltük Johnny Patrickot.

Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Üdv itt.
Ha részletesen érdekel az egész, akkor a  www.profootballbusiness.com/ oldalon van róla egy cikksorozat, azt érdemes elolvasni 😊

Lesz ez még így se!