New York Jets
30 feliratkozó
több mint 10 éve
mzperx
245
Körkérdés:Geno.....gond sem hiszem hogy lesz belőle, Vick nyilatkozta, hogy megbarátkozik a másod szerepkörrel is ha arról van szó.....
1. Ki lesz szerintetek a kezdő QB az első meccsen?Wester
több mint 10 éve
mmqb.si.com/2014/03/27/new-york-jets-michael-vick-geno-smith/?eref=sihpSugar611Teams generally don’t give $4 million to backups.
Ehhez annyit hogy :
Matt Cassel, Minnesota Vikings -- $5.25 million
Josh McCown, Tampa Bay Buccaneers -- $5.0 million
Chad Henne, Jacksonville Jaguars -- $4.0 million
Amúgy Vick szerződtetésének legfőbb lényege, hogy legyen geno-n egyfajta nyomás, ami tavaly hiányzott. Ezt sztem más QB-val már nem lehetett volna megoldani.
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Sugar611
1 064
mmqb.si.com/2014/03/27/new-york-jets-michael-vick-geno-smith/?eref=sihp
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Körkérdés:Az első meccsünk idén egy preseason meccs lesz. 😀
Ott valszeg Simms, regularon Genyó Szmissz. 😀
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Idzik ott van a Texas A&M pro day-én. Manziel-t és Evans-t figyeli.
több mint 10 éve
Körkérdés:ez szén egyszerű, aki a snappet kapja 😀
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Körkérdés:1. Ki lesz szerintetek a kezdő QB az első meccsen?
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Idzik és Bradway tegnap az Indiana Pro Day-én tették tiszteletüket és személyesen is beszéltek Cody Latimer WR-rel.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Így igaz. Mihelyst Sanchez-t cutoltuk azonnal FA lett és a szerződésében foglalt hátralevő garantált tartalom dead money-ként jelentkezett az idei capnél.Ja ezt nem tudtam, itt nem így van itt van egy dead money és csak az terheli a csapat capjétWesterazért kérdeztem, mert az NBA-ben ha kivágsz egy játékost természetesen kifizeted a fix részt (ami nem valamilyen opció), de a fizetési sapkádba beletartozik a játékos egészen addig amíg új szerződést nem kap......tehát ha azonos a két rendszer akkor Sanchez szerződése addig terheli a sapkát amíg új csapatot nem talál....de ha minden igaz már találtmzperxmennyi hely van a sapka alatt? mennyiben különbözik a fizetési szisztéma az NBA-től?mzperxÜdv itt.
Az NFL-ben hard cap van tehát nem lehet fölémenni a megadott értéknek. Ez a lényegi különbség szerintem csak.
Ha részletesen érdekel az egész, akkor a www.profootballbusiness.com/ oldalon van róla egy cikksorozat, azt érdemes elolvasni 😊Wester
több mint 10 éve
Nem azonos teljesen. A signing bonust évekre leosztják, annak a még hátralévő része terheli a sapit.azért kérdeztem, mert az NBA-ben ha kivágsz egy játékost természetesen kifizeted a fix részt (ami nem valamilyen opció), de a fizetési sapkádba beletartozik a játékos egészen addig amíg új szerződést nem kap......tehát ha azonos a két rendszer akkor Sanchez szerződése addig terheli a sapkát amíg új csapatot nem talál....de ha minden igaz már találtmzperxmennyi hely van a sapka alatt? mennyiben különbözik a fizetési szisztéma az NBA-től?mzperxÜdv itt.
Az NFL-ben hard cap van tehát nem lehet fölémenni a megadott értéknek. Ez a lényegi különbség szerintem csak.
Ha részletesen érdekel az egész, akkor a www.profootballbusiness.com/ oldalon van róla egy cikksorozat, azt érdemes elolvasni 😊Wester
Bár biztosan vannak itt akik tudják a pontos capszámait.
De sok dologban eltér a két rendszer. NBA-ben nem hard cap van, itt igen.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 10 éve
Ja ezt nem tudtam, itt nem így van itt van egy dead money és csak az terheli a csapat capjétazért kérdeztem, mert az NBA-ben ha kivágsz egy játékost természetesen kifizeted a fix részt (ami nem valamilyen opció), de a fizetési sapkádba beletartozik a játékos egészen addig amíg új szerződést nem kap......tehát ha azonos a két rendszer akkor Sanchez szerződése addig terheli a sapkát amíg új csapatot nem talál....de ha minden igaz már találtmzperxmennyi hely van a sapka alatt? mennyiben különbözik a fizetési szisztéma az NBA-től?mzperxÜdv itt.
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Ryan didn't rule out the possibility of re-signing Ed Reed, but it sounds like a fallback option for the Jets. Ryan said he's OK with Dawan Landry, Antonio Allen and Jaiquawn Jarrett. He also mentioned Rontez Miles, who spent last season on the practice squad, as a potential factor. WesterAkkor S poszt meg is volna. 😀
több mint 10 éve
mzperx
245
azért kérdeztem, mert az NBA-ben ha kivágsz egy játékost természetesen kifizeted a fix részt (ami nem valamilyen opció), de a fizetési sapkádba beletartozik a játékos egészen addig amíg új szerződést nem kap......tehát ha azonos a két rendszer akkor Sanchez szerződése addig terheli a sapkát amíg új csapatot nem talál....de ha minden igaz már találtmennyi hely van a sapka alatt? mennyiben különbözik a fizetési szisztéma az NBA-től?mzperxÜdv itt.
több mint 10 éve
Ryan didn't rule out the possibility of re-signing Ed Reed, but it sounds like a fallback option for the Jets. Ryan said he's OK with Dawan Landry, Antonio Allen and Jaiquawn Jarrett. He also mentioned Rontez Miles, who spent last season on the practice squad, as a potential factor.
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
The Jets have about $30.4M in cap space, according to @ESPNStatsInfo. That's the second-highest amount in the league.
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Jets GM John Idzik: "We’re building this thing with a very firm foundation. And that does take time."
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Rich Cimini @RichCimini 17 pGM John Idzik wouldn't answer questions about DeSean Jackson, but said he's not philosophically opposed to having 2 big-money WRs. #nyj
Bart Hubbuch @HubbuchNYP 21 p
Idzik includes "trade" as one way the Jets could acquire a wide receiver. Hmmm ...
több mint 10 éve
Ez nem biztos még, csak egy lehetőségMár várom a klasszikus vasárnap esti kirohanásaimat egy-egy secondary balfaszság után. 😀david52Valszeg ezzel fel is tesszük a pontot az amúgy is fantasztikus secondary-nkre.BekiCsak azért mondom, mert pont ő miatta nem zárnám ki azt, hogy a jelenlegi emberekkel vágunk neki CB poszton a szezonnak, mivel ő slot CB. Szvsz többet lesz pályán mint Walls, mivel tavaly ő csak akkor volt pályán mikor Milliner ült.WesterÉppen annyira foglalkoztat a dolog, mint amennyit pályán tölt majd szvsz. 😀BekiAnnyi kiegészítés hogy igazából 5 CB-nk van, mert még év elején claimeltük Johnny Patrickot.Westersziasztok, új vagyok a fórumon, érdekelne egy-két szakértőbb véleménye a jets idei FA tevékenységével kapcsolatban. Őszintén megmondom, eddig csak nyomon követtem a Jets-t, így az ide mozgást nem biztos hogy jól ítélem meg.mzperxBeki
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
david52
115
Már várom a klasszikus vasárnap esti kirohanásaimat egy-egy secondary balfaszság után. 😀Valszeg ezzel fel is tesszük a pontot az amúgy is fantasztikus secondary-nkre.BekiCsak azért mondom, mert pont ő miatta nem zárnám ki azt, hogy a jelenlegi emberekkel vágunk neki CB poszton a szezonnak, mivel ő slot CB. Szvsz többet lesz pályán mint Walls, mivel tavaly ő csak akkor volt pályán mikor Milliner ült.WesterÉppen annyira foglalkoztat a dolog, mint amennyit pályán tölt majd szvsz. 😀BekiAnnyi kiegészítés hogy igazából 5 CB-nk van, mert még év elején claimeltük Johnny Patrickot.Westersziasztok, új vagyok a fórumon, érdekelne egy-két szakértőbb véleménye a jets idei FA tevékenységével kapcsolatban. Őszintén megmondom, eddig csak nyomon követtem a Jets-t, így az ide mozgást nem biztos hogy jól ítélem meg.mzperxBeki
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Valszeg ezzel fel is tesszük a pontot az amúgy is fantasztikus secondary-nkre.Csak azért mondom, mert pont ő miatta nem zárnám ki azt, hogy a jelenlegi emberekkel vágunk neki CB poszton a szezonnak, mivel ő slot CB. Szvsz többet lesz pályán mint Walls, mivel tavaly ő csak akkor volt pályán mikor Milliner ült.WesterÉppen annyira foglalkoztat a dolog, mint amennyit pályán tölt majd szvsz. 😀BekiAnnyi kiegészítés hogy igazából 5 CB-nk van, mert még év elején claimeltük Johnny Patrickot.Westersziasztok, új vagyok a fórumon, érdekelne egy-két szakértőbb véleménye a jets idei FA tevékenységével kapcsolatban. Őszintén megmondom, eddig csak nyomon követtem a Jets-t, így az ide mozgást nem biztos hogy jól ítélem meg.mzperxBeki
több mint 10 éve
Csak azért mondom, mert pont ő miatta nem zárnám ki azt, hogy a jelenlegi emberekkel vágunk neki CB poszton a szezonnak, mivel ő slot CB. Szvsz többet lesz pályán mint Walls, mivel tavaly ő csak akkor volt pályán mikor Milliner ült.Éppen annyira foglalkoztat a dolog, mint amennyit pályán tölt majd szvsz. 😀BekiAnnyi kiegészítés hogy igazából 5 CB-nk van, mert még év elején claimeltük Johnny Patrickot.Westersziasztok, új vagyok a fórumon, érdekelne egy-két szakértőbb véleménye a jets idei FA tevékenységével kapcsolatban. Őszintén megmondom, eddig csak nyomon követtem a Jets-t, így az ide mozgást nem biztos hogy jól ítélem meg.mzperxBeki
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Éppen annyira foglalkoztat a dolog, mint amennyit pályán tölt majd szvsz. 😀Annyi kiegészítés hogy igazából 5 CB-nk van, mert még év elején claimeltük Johnny Patrickot.Westersziasztok, új vagyok a fórumon, érdekelne egy-két szakértőbb véleménye a jets idei FA tevékenységével kapcsolatban. Őszintén megmondom, eddig csak nyomon követtem a Jets-t, így az ide mozgást nem biztos hogy jól ítélem meg.mzperxBeki
több mint 10 éve
Annyi kiegészítés hogy igazából 5 CB-nk van, mert még év elején claimeltük Johnny Patrickot.sziasztok, új vagyok a fórumon, érdekelne egy-két szakértőbb véleménye a jets idei FA tevékenységével kapcsolatban. Őszintén megmondom, eddig csak nyomon követtem a Jets-t, így az ide mozgást nem biztos hogy jól ítélem meg.mzperxBeki
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
mennyi hely van a sapka alatt? mennyiben különbözik a fizetési szisztéma az NBA-től?mzperxÜdv itt.
Ha részletesen érdekel az egész, akkor a www.profootballbusiness.com/ oldalon van róla egy cikksorozat, azt érdemes elolvasni 😊
Lesz ez még így se!