New York Jets
30 feliratkozó
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Gyors felmeres:Tegyuk fel, hogy maradunk 1/18-on a draft 1. napjan. Mely posztokat tudnatok elfogadni huzas gyanant 1. korben?
En WR, TE, CB es S.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Manish Mehta @MMehtaNYDN 1 hJets have exercised their fifth-year option on DL Mo Wilkerson's contract. ($6.696M in 2015).
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Per source, Chris Johnson's 2-yr deal base value of $8M (+ $1M incentives based on ydg)WesterEz viszont már korrekt szám.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
www.nydailynews.com/blogs/jets/jets-pre-draft-visit-tracker-blog-entry-1.1749668
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Manish Mehta @MMehtaNYDN 7 óJets pre-draft visits w/1st rd targets next week: LSU WR Odell Beckham Jr comes to Florham Park Mon & MSU CB Darqueze Dennard on Friday #nyj
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Manish Mehta @MMehtaNYDN 8 óFree-agent WR Sidney Rice, who was in Seattle when John Idzik worked for Seahawks, is visiting Jets today, per @AdamSchefter #nyj
Majd:
Manish Mehta @MMehtaNYDN 7 ó
Source confirms @ProFootballTalk & @AdamSchefter reports that Sidney Rice has re-signed with Seahawks on 1-year deal. Rice tweeted too #nyj
😀
több mint 10 éve
Per source, Chris Johnson's 2-yr deal base value of $8M (+ $1M incentives based on ydg)
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Since Rex Ryan took over in '09, the #Jets have rushed for 11,000+ yds, 3rd-highest total -- without a true burner. That changes with CJ.
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
david52
115
"Chris Johnson 2 évre a Jets játékosa lett."Amadeus91Kivancsi vagyok vegul milyen szerzodest adtunk neki. Ivoryval zuzni fognak.
több mint 10 éve
Amadeus the Young
32 910
"Chris Johnson 2 évre a Jets játékosa lett."
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
#Jets are hosting former Washington State safety Deone Bucannon on a pre-draft visit next week. #nyjManish Mehta @MMehtaNYDN 17 ó
Next week will be a busy one for Jets. Offseason workouts begin... & LSU WR Odell Beckham, Jr, a possible target @ 18, will be visiting #nyj
Manish Mehta @MMehtaNYDN 18 ó
John Idzik attended Texas Tech TE Jace Amaro's Pro Day last month. He's on Jets short list... & will be visiting Florham Park next week #nyj
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Chris Johnson megy tovább, valószínűleg nem tetszett neki az ajánlatunk, bár azt mondta hogy jól ment a visit.WesterValszeg a számok az ő esetében nem voltak rendben, de jó is ez így nem kell nekünk minden áron még egy RB.
több mint 10 éve
Chris Johnson megy tovább, valószínűleg nem tetszett neki az ajánlatunk, bár azt mondta hogy jól ment a visit.
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Amadeus the Young
32 910
Ian Rapoport @RapSheet 13 pmost, hogy Revis, Cromartie, Holmes már a múlté, nagyon kell egy ilyen karakterű ember az öltözőbe.
Free agent RB Chris Johnson is taking a visit to the #Jets today, source who has seen him said. (@AdamSchefter 1st reported)
Sztem nem távozik szerződés nélkül.Beki
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 10 éve
david52
115
Átgondoltam és örülnék neki normális fizetéssel. Ivory-Johnson tandem, álom lenne. 😀Ian Rapoport @RapSheet 13 pVégre vmi hír 😀Wester
Free agent RB Chris Johnson is taking a visit to the #Jets today, source who has seen him said. (@AdamSchefter 1st reported)
több mint 10 éve
Ian Rapoport @RapSheet 13 pVégre vmi hír 😀
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Ian Rapoport @RapSheet 13 pFree agent RB Chris Johnson is taking a visit to the #Jets today, source who has seen him said. (@AdamSchefter 1st reported)
Sztem nem távozik szerződés nélkül.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Gil Brandt @Gil_Brandt 3 p#Louisville S Calvin Pryor has three #NFL team visits this week: #Saints (today), #Bengals, #Jets.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Iowa TE C.J. Fiedorowicz is scheduled to visit the Jets this week. - Roto
több mint 10 éve
Jets re-sign LB Garrett McIntyre
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
több mint 10 éve
malkav
2 468
Biztos amphetamine függő lett.....Idzik mellett nem csodálkoznék ha kedélyjavítókon élne.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Vazze Rex rohadt sokat fogyott.